هنوز به تکلیف نرسیده بود اما آن شب تکلیف همه را مشخص کرد. هم سن و سالهایش در کوچههای مدینه مشغول بازی بودند و او در بیابان، حیثیت مرگ را به بازی گرفته بود. لباس رزم در قد و قوارهای نبود که او را سخت در آغوش گیرد. آن شب قاسم قرار نداشت، آخر با پدر قول و قرارهایی داشت.
قاسم، یک سر و گردن بالاتر از مرگ ایستاده بود وقتی که در تلخترین شب تاریخ از دولبش عسل میچکید. آنگاه که زمین کارزار از خون عاشقان لالهزار شده بود، قاسمبنالحسن علیه السلام از کُشته، پُشته میساخت.
قصهی قاسم هم به سر رسید و چه رازها در سردادگی عاشقان است. ماه روی قاسم که شکافت، خورشید حسین السلام حادثه را بر نتافت و از گوشهی آسمان کربلا سراسیمه به وسط میدان شتافت. جمع کردن پارهی تن برادر کار راحتی نبود وقتی که پازدنهایش زمین کربلا را با دل حسین علیه السلام یکجا خراش میداد.
الا لعنة الله علی القوم الظالمین...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#سلام_امام_مهربانم
#ما_ملت_امام_حسینیم
✍ زهرا محسنی
✍توصیه های ناب بزرگان در مورد مجلس روضه و اشک بر حضرت امام حسین عليه السلام
1⃣ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽ (رحمة الله عليه):
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﻣﺴﺎﻣﺤﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، #ﺭﻭﺿﻪ_ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
2⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻪ ﺑﻬﺠﺖ (رحمة الله عليه) :
ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ .
3⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد ؛ یا در حرم اباعبدالله یا در #مجلس ابا عبدالله…
4⃣ شیخ جعفر شوشتری(رحمة الله عليه) :
کسانی که نام این بزرگوار را می شنوند و تغییر حالی در خود نمی بینند، جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین علیه السلام #محک ایمان است.
5⃣ آیت الله علامه امینی (رحمة الله عليه) :
به هنگام شنیدن مدایح و مراثی آل محمد چنان بی قرار می شد که بر اثر شادی یا اندوه، زمان و مکان را از یاد میبرد و روحش چنان به پرواز در می آمد که گویی هم اکنون در همان صحنه ای است که اشعار و مدایح و مراثی از آن سخن می گوید.
6⃣ آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری (رحمة الله عليه) :
روضه خوانی و #گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
7⃣ حاج میرزا اسماعیل دولابی (رحمة الله عليه) :
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند. کلنا سفن النجاه و سفینه الحسین اسرع. همه ی ما اهلبیت کشتی نجاتیم ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است . هنگام عزاداری انسان در دلش را باز میکند و امام حسین علیه السلام داخل میشوند
8⃣ آﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻧﺮﺳﯿﺪ، ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ علیه السلام ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﺗﻮﺳﻞ ﺑﻪ ﺁﻥ ، «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را #شفاعت می کنند».
9⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎﻧﯽ (رحمة الله عليه) :
ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺮﺍ ﻫﻢ ﺟﺰﺀ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ علیه السلام ﺛﺒﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .
🔟 آیت الله بهاءالدینی (رحمة الله عليه) : دستگاه امام حسین علیه السلام فوق فقه است… نباید به دستگاه امام حسین علیه السلام اهانت شود، این عزاداری ها احیا کننده نماز و مساجد است.
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احلی من العسل...
🔹ماجرای شهادت حضرت قاسم ابنالحسن به روایت رهبر انقلاب
#محرم
سلوک در مکتب روضه_5.mp3
9.63M
🌷 #سلوک_در_مکتب_روضه ۵
❓چرا اشک بر امام حسین علیه السلام
❓چرا در انتهای عزاداری،احساس نشاط میی کنیم؟
❓مکانسیم تولید این نشاط درونی چیست؟
#استاد_شجاعی
#سخنرانی_کوتاه
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پدر در «خانواده حسینی» چگونه پدریست؟
🔴 #حجتالاسلام_ماندگاری
♨️اضطرار فرج♨️
🍀دعای فرج🍀
◀️این که دعا برای تعجیل فرج آن حضرت در زودتر فرارسیدن ظهور، اثر کامل دارد هشدار عجیبی است به مؤمنان در زمان غیبت که اگر نجات و سعادت خویش و فرج پیشوایان خود را از خدا می خواهند، راهی را که پیشوایانشان پیش روی آنها نهاده اند بشناسند و جدی بگیرند و در پیمودن آن تلاش و کوشش نمایند.
◀️دعا برای ظهور امام منتظَر مؤثرترین و ارزنده ترین عملی است که از عهده ی همه ی شیعیان در هر موقعیت و در هر زمان و مکان بر می آید و هیچ عذر و بهانه ای در فروگذاردن و غفلت از آن پذیرفته نیست.
◀️ يقينا معتقدان به امامت حجت خدا، متناسب با مقام و منزلت اجتماعی و نفوذ و قدرت سیاسی و توان علمی و فکری و تمکن مالی خویش، در برابر آن حضرت مسؤولیت دارند.
◀️از جمله مواردی که تذکر آن لازم و پرداختن به آن در حال حاضر، ضروری است، نصرت مالی امام زمان است.
◀️متأسفانه علیرغم نیاز شدید جامعه ی شیعه و مردم جهان برای خواندن و شنیدن و دانستن از امام غائب، معارف مربوط به آن موعود جهانی به اندازه ی کافی در دسترس همگان نیست. البته در گوشه و کنار هستند افراد یا مؤسساتی که در جهت آشنا کردن مردم با حجت زنده ی پروردگار فعالیت خالصانه داشته و دارند؛ اما آنچه اکنون انجام می شود به نسبت آنچه باید، بسیار کم و ناچیز است.
◀️تأسف بارتر آن که امروزه شاهدیم که دشمنان اهل بیت به ویژه برخی فرقه های گمراه با صرف مبالغ کلان در بسیاری از کشورهای اسلامی و حتی در برخی مناطق مرزی کشور ما، افکار و اندیشه های باطل خویش را ترویج می کنند؛ ولی ما که دلدادگان خاندان عصمت و طهارتیم از وظیفه ی مهم تبلیغ غافل مانده ایم.
◀️خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم می فرماید:
«مَن ذَا الَّذي يُقْرِضُ اللهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضاعِفَهُ لَهُ أضعافًا كَثيرَةً»
"کیست که خدا را وام نیکو دهد تا خدا بر او چندین برابر بیفزاید؟"
◀️ همه ی ما تاکنون این آیه ی شریفه را بر پیشانی بانکها یا مؤسسات قرض الحسنه و خیریه دیده ایم؛ تنها برای جلب توجه علاقه مندان و تشویق آنان برای افتتاح حساب و سرمایه گذاری در کارهای خیر (!)؛
غافل از آنکه این اعلام عمومی خداوند تعالی برای حرکت انسانها در مسیر معرفت، محبت و ولایت خلیفه ي خدا در روی زمین است؛ چرا که وقتی از امام صادق (علیه السلام) درباره ی این آیه ی شریفه سؤال شد، آن حضرت فرمودند:
(این آیه درباره ی پیوند با امام، نازل شده است)
◀️ همچنین در حدیثی دیگر می فرمایند:"خداوند از روی نیاز به آنچه مردم در اختیار دارند قرض نخواسته است! هر حقی که خداوند دارد از آن ولی او است."
◀️ نیز آن حضرت به یکی از یاران خویش فرمودند:"ای میاح، یک درهم که با آن، با امام پیوند ایجاد شود از کوه احد وزن (و ارزش) پیش تر دارد."
◀️آية الله موسوی اصفهانی مؤلف کتاب وزین «مکیال المکارم في فوائد الدعاء للقائم(ع) وقتی به تکالیف عصر غیبت اشاره می کند، سی و پنجمین تکلیف شیعیان را صله ی مال به آن حضرت بر می شمرد و ضمن استناد به روایات فوق و احادیث متعدد دیگر در این باب، می نویسد:"(باید) مؤمن بخشی از دارایی خود را برای امام زمانش -که سلام خدا بر او باد- هدیه کند و همه ساله به این کار مداومت نماید و در این عمل شریف، غنی و فقیر و مهتر و کهتر و مرد و زن یکسان اند؛ الا این که ثروتمند به مقدار توانایی اش تکلیف دارد و فقیر به مقدار استطاعت خود، در روایات مقدار معینی برای مصرف مال در این کار والا بیان نگردیده است؛ چون ظاهرا این عمل از مستحبّات مؤکدی است که در سخنان امامان به «فریضه» خوانده شده است."
🔷چند گواه:
◀️شیخ کلینی در کافی به سند خود از امام صادق(ع) روایت آورده است که فرمود:"هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از اختصاص دادن دراهم به امام نیست، به درستی که خداوند یک درهم را برای پرداخت کننده در بهشت همچون کوه احد قرار می دهد."
◀️و در خبر موثقی از آن حضرت (علیه السلام) آمده است:"من گاه از شما یک در هم میپذیرم و حال آن که از متمول ترین اهل مدینه ام. مقصودم در این کار فقط این است که شما پاکیزه شوید."
"هر کس پندارد که امام به آن چه در دست مردم هست احتیاج دارد کافر است. جز این نیست که مردم نیازمندند که امام از ایشان بپذیرد." خداوند عز و جل فرموده است:"از اموال آنها صدقه (=زکات) بگیر تا بدان پاک و پاکیزه شان کنی..."
#استاد_هراتیان
دیدن اعدامی
برخی از مردم تصور می کنند دیدن کسی که به دار کشیده شده است، موجب وجوب غسل می شود و باید کفاره داد و گاهی به روی جنازه کسی که در اثر تصادف کشته شده است به عنوان کفاره، پول خورد می اندازند.
در حالی که چنین عملی باطل و خرافی است