⭕️بازارگردی در سفر حج عیب است/سوغاتی واقعی در سفر حج/ سوغاتی را در داخل تهیه کنید.
🔻حضرت #امام_خامنه_ای:
🔹در خود این سفر لحظه لحظهها را قدر بدانید. بنده البته قبلاً هم مکرر این را گفتهام، بازارگردی عیب است. عیب است به هر نیّتی بروید بازارگردی کنید، بگویید مثلاً، بهانه درست میکنیم دیگر، نه فلان مورد لازم است آدم باید، نه، لازم نیست.
🔹به جای اینکه بروید وقتتان را در آن بازارهای مشکلدار که حالا دیگر نمیخواهم من تعبیرات تندتری بکنم که واقعاً جای تعبیرات تندتر هست، به جای صرف وقت در آن بازارها و آن دکانگردیها و مغازهگردیها برای آن کسی که میخواهید سوغاتی بخرید، بروید دو رکعت نماز در مسجدالحرام بخوانید. دو رکعت نماز. بروید یک طواف دور کعبه بکنید برایش. بروید آنجا دعایش کنید. بروید نیمصفحه قرآن برایش بخوانید. سوغاتی واقعی این است.
🔹آن چیزی که شما در آنجا به عنوان سوغاتی تهیه میکنید که گرانتر از جنس داخل هم هست، جنس داخل در موارد متعددی بسیار بهتر از آن هم هست، هم بهتر است، هم ارزانتر است، این را همین جا تهیه کنید. اگر میخواهید یک چیزی هدیهای هم به کسی بدهید، هدیه خوب است، عیب ندارد، همین جا تهیه کنید، چرا آنجا تهیه میکنید؟ کمک کردنِ به چه کسی؟ آن هم به چه قیمتی؟ با چه قیمت روحی و معنوی غیر از قیمت جیبی و مادی! ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
بسم الله الرحمن الرحیم
#سوره_مبارکه_یونس_آیه_۱۱
#علت_مهلت_دنیوی_به_کسانی_که_به_آخرت_ایمان_ندارند
در مجازات آن عده از کسانی که ایمان به رستاخیز و ملاقات ما ندارند( همین مقدار بس) که آنها را به حال خود رها می کنیم و عنایت خود را از آنها قطع می کنیم)
تا در طغیانشان حیران و سرگردان شوند. ( نه حق را از باطل بشناسند و نه راه را از چاه تشخیص بدهند و قدرت تشخیص را به کلی از دست بدهند.)
📚 اطلاع دادن به صاحبخانه درباره نجاست خوراک و چیزهای دیگر
💠 سؤال: اگر کسی مانند میهمان یا مستأجر، وسایل خانه را نجس کند یا متوجه نجاست آن شود، آیا لازم است به صاحبخانه اطلاع دهد؟
✅ جواب: اگر چیزی که توسط او نجس شده از وسایلی است که در خوردن و آشامیدن استفاده می شود، باید اطلاع دهد و نیز اگر از وسایلی است که عدم اطلاع، موجب اخلال در مثل وضو و غسل می گردد، بنا بر احتیاط واجب اطلاع دادن لازم است اما در غیر این موارد، اطلاع دادن لزومی ندارد.
🔰 نور چشمیهای پروردگار
🔸 یاران حضرت، دلی به وسعت اقیانوس و آرامشی به پهنای دریا دارند. در انجام وظیفه خود و بیان حق از هیچچیز و هیچکس حتی از ملامت و سرزنش دوستان و زخم زبان دشمنان نمیترسند. این دریادلان که برای ایفای نقش پُرمسئولیتِ یاریِ امام انتخاب شدهاند. مغلوب سرزنشگران و فتنهجویان نمیشوند. حتی به قیمت از دست دادن جان و مال و آبروی خود و در هیچ شرایطی از حفظ آرمانهای خود دست نمیکشند.
🔆 اینان، عزتمندانِ روزگار و نور چشمیهای پروردگارند. گویا خودِ خودِ خدا حمایت و یاری آنان را برعهده گرفته است.*۱ آری! این وعده خدا به مؤمنان است: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ. ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری میکند و گامهایتان را استوار میدارد.» *۲
🔻 ما هربار که از ترسِ تأیید نشدن یا طرد شدن در یک جمع، از گفتن حق و عقایدمان خودداری میکنیم در دام شیطان میافتیم؛ پس، از بیان حقیقت نترسید زیرا ترس از سرزنش در قلب یاران امامزمان جایی ندارد.
#ویژگی_یاران_امام_زمان
📚 ۱. سوره مائده، آیه ۵۴ / کافی جلد ۷، ص ۵۲
۲. آیه ۷ سوره محمد
الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌿