✴️🔰سلیمانی چگونه یک امت شد ؟
إِنَّ إِبْرَاهِيمَ كاَنَ أُمَّةً قَانِتًا لِّلَّهِ حَنِيفًا وَ لَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ(/نحل120)
شَاكِرًا لّأَنْعُمِه
(آيه 120)- ابراهيم به تنهايى يك امت بود! گفتيم اين سوره، سوره بيان نعمتهاست و هدف از آن تحريك حس شكرگزارى انسانهاست، به گونهاى كه آنها را به شناخت بخشنده اين همه نعمت برانگيزد.
در اين آيه سخن از يك مصداق كامل بنده شكرگزار خدا، يعنى «ابراهيم» قهرمان توحيد، به ميان آمده كه مخصوصا از اين نظر نيز براى مسلمانها عموما و عربها خصوصا الهام آفرين است كه او را پيشوا و مقتداى نخستين خود مىدانند.
از ميان صفات برجسته اين مرد بزرگ به پنج صفت اشاره شده است.
1- در آغاز مىگويد «ابراهيم خود امتى بود» (إِنَّ إِبْراهِيمَ كانَ أُمَّةً).
آرى! ابراهيم يك امت بود، يك پيشواى بزرگ بود، يك مرد امت ساز بود، و در آن روز كه در محيط اجتماعيش كسى دم از توحيد نمىزد او منادى بزرگ توحيد بود.
2- وصف ديگر او (ابراهيم) اين بود كه «بنده مطيع خدا بود» (قانِتاً لِلَّهِ).
3- «او همواره در خط مستقيم اللّه و طريق حق، گام مىسپرد» (حَنِيفاً).
4- «او هرگز از مشركان نبود» و تمام زندگى و فكر و زواياى قلبش را تنها نور «اللّه» پر كرده بوده (وَ لَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ).
(آيه 121)- پنجم: و به دنبال اين ويژگيها سر انجام او مردى بود كه: «همه نعمتهاى خدا را شكرگزارى مىكرد» (شاكِراً لِأَنْعُمِهِ).
💐معرفت مهدوی💐
❤️ظهور در قلب
🔶مرحوم الهی طباطبایی «برادر علامه طباطبایی» می فرماید:امام عصر عجّلاللهفرجه یك ظهور اجتماعی و یك ظهور فردی دارند .
🔶بنا نیست تنها منتظر ظهور حضرت در كل عالم باشیم، باید وجود خود را به گونهای تطهیر كنیم كه امام در قلب و دل ما هم ظهور كنند.
🔶اگر امام عصر عجّلاللهفرجه در وجود ما جلوهگر شوند، هر غیر حقی را در دلمان میسوزانند و از بین میبرند و دیگر روی هیچ كس و هیچ چیز جز خدای سبحان حساب نمیكنیم.
🔶هر زمان در زندگیمان كاملاً مضطر میشویم و از نهاد دل، اماممان را صدا میكنیم، زمانی است كه حضرت در زندگی ما ظهور كرده، صدایمان را میشنود و به فریادمان میرسد.
🔶مولای ما امامی تنها و غریب است، به محض اینكه شیعهای مضطر او را بخواند، به یاریش میشتابد.
🔶آقای ما امامی كریم، خبیر و لطیف است و به هیچ مغیث و فریادخواهی بیتوجه نیستند، كافی است تا به اضطرار برسیم و از او یاری بخواهیم، حتما و قطعا مورد توجهش قرار میگیریم.
#استاد_بروجردی
#معرفت_امام
#اضطرار_فرج
✳️وقتى كودكى از مادرش چيزى ميخواهد و او در جواب مى گويد: "صبر كن ، چقدر حرف ميزنى، بيست تا مهمان دارم." بچه در كودكى بتدريج به اين نتيجه ميرسد كه من وقتی محتاج هستم و به چيزى نياز دارم بد و فرد مورد تنفر هستم.
نتيجه اين مي شود؛ مثل بسيارى از انسان های الان که خجالت ميكشند جلوى مردم غذا بخورند ، خجالت ميكشند جلوى مردم بخوابند و استراحت بکنند.