☘يکي از برنامه هاي سبک زندگي مهدوي، چگونگي ارتباط با کودکان است و اين موضوع هم شامل فرزندان ما ميشود و هم شامل فرزندان مومنين.
☘امام سجاد در مورد حقوق کودک مي فرمايد: «حق کودک اين است که در آموزش او مهربان باشي و از او درگذري و عيبش را بپوشاني و با وي مدارا کرده و ياري اش کني» (من لا يحضره الفقيه ج ۲ص ۶۲۵)
☘اين روايت مي تواند هم خطاب به #والدين باشد، هم خطاب به #معلمان و هم خطاب به #بزرگان فاميل نسبت به کودکان.
☘رسول مهرباني ها فرمودند: «تا زنده هستم، پنج سنّت را رها نخواهم کرد، تا پس از من سنّت شود که يکي از آنها سلام به کودکان است» (الخصال ص ۲۷۱)
☘هم چنين از ايشان نقل شده که: «هر کس نزد او کودکي هست، با وي کودکانه رفتار کند» (من لا يحضره الفقيه ج ۳ ص ۴۸۳)
#سبک_زندگي_مهدوي
❓آیا سرداب سامرا محل ظهور است؟
✅برخي از دشمنان تشيّع مدعي شده اند که شيعه اعتقاد دارد که امام در سرداب سامرا غائب شده و در آنجا زندگي ميکند و از آنجا ظهور ميکند. ابتدا شخصي بنام سمعاني اين اتهام را زد و ديگران نيز از او نقل مي کنند.
✅ علامه اميني (ره) ميفرمايند: شيعه قائل نيست که حضرت در سرداب غيبت نموده يا از آنجا ظهور مي کند؛ بلکه قائل است آنحضرت از #مکه و کنار خانه خدا ظهور مي کند و سرداب محل ولادت حضرت بوده است. (تعليقه بر برهان ص ۱۰۲)
✅ نتيجه اينکه علت قِداست سرداب سامرا تنها بخاطر محل ولادت حضرت و سکونت چند امام در آنجا بوده و سرداب هيچ ارتباطي با مساله غيبت، ظهور و سکونت ايشان در عصر غيبت ندارد
#پرسش_مهدوي
#شبهات_مهدویت
#امام_زمان
باسلام واحترام خانومهای محترم انشالله امروز غروب ساعت 7/30 مسؤل امور فرهنگی ندسا سردار داستان برای بازدید از خانوادها مهمان حسینیه هستند تقاضای که داریم همگی تشریف بیاورید تا پاره ایی از مشکلات مورد بررسی قرار بگیرد
کارگاه مشاوره فردا سه شنبه ساعت 11 درحسینیه برگزارمیباشد
توجه توجه خانومهایی که امروزدر برنامه شرکت کردند لطفا اسامی خودشون رو تو زندگی مومنانه اعلام کنند انشالله فردا اردو راس ساعت 4 به سمت انزلی شهید مطهری رو داریم بقیه چک وچونه نزنند انشالله هفته های بعد
#حدیث_نور
#امام_صادق_علیه_السلام
كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار است و واگذارنده حقيقى كارها به خدا، كسى است كه تمام همّتش تنها بسوى خدا باشد.
🔴«از بین رفتن گناهان علنی»
🌿تکامل اخلاق در عصر ظهور🌿
🔷در دنیای امروز نه تنها نامسلمانان در مجامع عمومی مرتکب فسق و فجور می شوند بلکه حتی مسمانان نیز کم و بیش به این گناهان علنی مبتلا هستند. بی عفتی و بی غیرتی در برخی جوامع بیداد می کند و مشروبات الکی حتی به صورت قانونمند در بین برخی کشورهای مسلمان نشین ـ که حکومتی سکولار دارند ـ رایج گردیده است.
🔷 در روابط اقتصادی نه تنها ظلم و بی انصافی به وفور دیده می شود، بلکه مسلمانان مبتلا به گناه بزرگ ربا شده اند و به صورت رسمی، با تغییر عنوان آن، به این گناه بزرگ تن داده اند.
🔷در زمانه ی ظهور از این اعمال زشت به صورت جدی جلوگیری می شود و مردم بر اثر کمال عقلانی و اخلاقی که در حکومت عدل مهدوی حاصل نموده اند از این اعمال دوری می گزینند.
🔷در روایات در توصیف احوال این زمانه آمده است:«خدا در زمین معصیت نشود و حدود الهى میان مردم اجرا گردد …»[۱] و «(امام مهدی عج) روابط نامشروع، مشروبات الکلى و رباخوارى را از بین مى برد. مردم به عبادت و اطاعت روى مى آورند. امانتها را به خوبى رعایت مى کنند. مردمان شرور نابود مى شوند و افراد صالح باقى مى مانند».[۲]
[۱] کمال الدین، ج ۲،ص ۶۴۶
[۲] منتخب الاثر، ص ۴۷۴
📿📖 #احکام_تقلید
📕 سؤال
چرا مراجع تقلید، با یکدیگر اختلاف نظر دارند؟
📗پاسخ
ارائه نظریات مختلف در ادبیات و اصول فقه، برداشت متفاوت از آیات و روایات و اختلاف نظر در سند احادیث و شناخت راویان، به طور طبیعى موجب تفاوت در بعضى از فتاوا مى شود.
گفتنى است این مقدار اختلاف نظر و اختلاف سلیقه، در میان صاحب نظران و حتى متخصصان پزشکى طبیعى است.