#شهیدآوینی
✨بیستم فروردین۱۳۷۲ یادآور عروج سید شهیدان اهل قلم و هنرمند فرزانه حاج سید مرتضی آوینی نویسنده ی توانا،راوی با صفای روایت فتح،سر دبیر مجله ی ادبی و هنری سوره و مسئول واحد تلویزیونی حوزه ی هنری می باشد✨
🌹شهید آوینی دو روز قبل از عزیمت به منطقه ی فکه،در پاسخ به این سوال که به کدام منطقه میروی؟
⚡️گفته بود:
(می دانی به کجا میروم،به فکه،همان جایی که رزمنگان مابا چشم خود تحویل نفوس شهدا توسط فرشتگان را مشاهده می کردند.)🌹
🍃🍃🍃🍃
@bentolhoda_81
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهیدآوینی
🍃🌹🍃🌹🍃
شنیدن صدای شهید اوینی با حال و هوای این روز ها،
قوت قلبمان شد.🍃🍃🍃🍃
...و شاید یار، او هم آنجا باشد😔
#سیل
#سیل_زده
#آوینی
@bentolhoda_81
4_5836965206437136114.mp3
12.32M
#شعبان_و_آشتی_کنان_۹۸
فایل صوتی سوم؛
اول از رحمِ رجب عبورت داد؛
تا فرو بریزی از هرآنچه که بودی...
بعد در شعبان، فرصت داد؛ تا آماده ی پایه ریزی و بناکردن ساختارِ جدیدت باشی
@bentolhoda_81
#شعبان
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
↩️ادامه
سيرۀ رفتاري امام #حسين(ع)
✅غيرت ورزي نسبت به خانواده:
روز عاشورا خانواده و دختران و خواهر خود را توصيه کرد که پس از شهادتش، گريبان ندرند و چهره مخراشند و آه و زاري و واويلا سر ندهند و پيش دشمنان صدايشان را به گريه بلند نکنند. در واپسين لحظات هم که مجروح بر زمين افتاده بود، وقتي شنيد که گروهي از سپاه دشمن قصد حمله به خيمهها و تعرّض به زنان و کودکان دارند، بر سرشان فرياد کشيد: اي پيروان آل ابوسفيان! اگر دين نداريد و از معاد نميترسيد، پس در دنيايتان آزاده باشيد و اگر عربيد، به اصل و تبار خويش برگرديد...
شمر جلو آمد و گفت: اي پسر فاطمه چه ميگويي؟
امام(ع) فرمود: من با شما ميجنگم و شما با من ميجنگيد، پس تجاوزگران و سرکشان و جاهلان خود را تا وقتي من زندهام، از حرم من بازداريد. از غيرت آن امام همام بود که در همان حال هم از کار ناجوانمردانه سپاه دشمن برآشفت و اعتراض کرد و تا زنده بود نتوانست تحمّل کند که نامردان به حريم ناموس او نزديک شوند.
✅احترام به همسر
روز عاشورا هنگامي که هلال بن نافع عازم ميدان جنگ بود، همسر جوانش از رفتن او ناراحت شده و به شدّت مي گريست. امام #حسين(ع) متوجّه آن زوج جوان گرديده و به هلال فرمود:
همسرت جدايي تو را نمي پسندد، تو آزادي و مي تواني خشنودي او را بر مبارزه با شمشيرها مقدم بداري.
آن امام همام بالاترين حدّ تکريم را نسبت به فرزند و همسر داشت. حتي آنان را مورد عنايت خاصّ خود قرار داد و آنان نيز علاقه وافري نسبت به حضرتش ابراز مي داشتند.
مثلاً رباب(س) علاقه وافري به امام حسين(ع) داشت. او در سفر کربلا همراه امام بود و پس از شهادت آن حضرت نيز وفاداريش را به زبان شعر، و نيز در عمل، نشان داد.
✅کرامات امام حسين (ع)
راوي ميگويد نزد امام حسين (ع) نشسته بوديم که جواني با حال گريه وارد شد. امام (ع) به او فرمود چرا گريه ميکني؟ او در پاسخ گفت مادرم در همين ساعت فوت کرد و وصيتي هم نکرده است. او داراي اموالي است و به من فرموده است کمترين اقدامي درباره اموالش نداشته باشم تا اينکه خبر فوتش را به شما برسانم.
امام (ع) فرمود بلند شويد تا به سراغ او برويم. همگي برخاستيم و به همراه ايشان به منزلي رسيديم که مادر او در آن فوت کرده بود. امام حسين (ع) مشرف بر منزل گرديد و دعا کرد تا خداوند او را زنده کند تا آنچه ميخواهد وصيت کند. خداوند او را به دعاي حضرت زنده کرد و در حالي که مينشست شهادتين ميگفت آنگاه به امام #حسين (ع) نگاه کرد و عرض کرد داخل شو اي مولاي من و مرا به امر خود فرمان ده.
حضرت وارد شد و با بالش نشست و به آن زن گفت وصيت کن! خدا تو را رحمت کند.
گفت يابن رسول الله من فلان اموال و فلان اموال را در اين مکانها دارم. يک سوم آن را براي شما قرار دادم تابه هرگونه که مصلحت ميداني براي دوستدارانت صرف کني و دو ثلث آن را براي اين فرزندم قرار دادم. اگر ميداني که او از دوستداران توست و اگراز مخالفين تو ميباشد حقي در اين اموال ندارد. سپس از امام خواست تا بر او نماز گذارد و متولي امورش گردد و دوباره به حال قبل که مرده بود، درآمد.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
@bentolhoda_81
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹نواهنگ زیبای امام حسین علیه السلام
میلاد دردانه 🌸خلقت مبارک باد.
🌼🌸
@bentolhoda_81