🔺ناله ی جبرئیل هنگام ضربت خوردن #اميرالمومنين علیهالسّلام:
🔺تهَدَّمَتْ وَ اللَّہِ أَرْكَانُ الْهُدَے وَ انْطَمَسَتْ وَ اللَّہِ نُجُومُ السَّمَاءِ وَ أَعْلَامُ التُّقَے وَ انْفَصَمَتْ وَ اللَّہِ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَے قُٺِلَ ابْنُ عَمِّ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَے قُٺِلَ الْوَصِےُّ الْمُجْتَبَے قُٺِلَ عَلِےٌّ الْمُرْتَضَے قُٺِلَ وَ اللَّہِ سَیِّدُ الْأَوْصِیَاءِ قَتَلَہُ أَشْقَے الْأَشْقِیَاء
🔺به خدا سوگند که پایههای هدایت درهم شکست و ستارههای دانش نبوّت تاریک و نشانههای پرهیزگاری ناپدید گشت و رشتهی محکم الهی گسیخته شد. پسرعموی پیامبر کشته شد، سیّد اوصیا و علیّ مرتضی به کشته شد. به دست شقیترین اشقیا!
📚 منتهی الآمال
@bentolhoda_81
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نگاهی تازه به استغفار
➕ پاسخ به یک سوال پرتکرار: دیگه خجالت میکشم توبه کنم، ناامید شدم ...
#تصویری
@bentolhoda_81
🙏👌🙏 نماز ساده شب بیست و یکم ماه رمضان را از دست ندهیم
قالَ امیرُالمؤمنین علیه السلام: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ إِحْدَى وَ عِشْرِينَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ ثَمَانِيَ رَكَعَاتٍ، فُتِّحَتْ لَهُ سَبْعُ سَمَاوَاتٍ وَ اسْتُجِيبَ لَهُ الدُّعَاءُ مَعَ مَا لَهُ عِنْدَ اللَّهِ مِنَ الْمَزِيدِ.
(بحارالأنوار، ج97، ص384 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس در شب بیست و یکم ماه رمضان 8 رکعت نماز بخواند، درهای آسمان ها بر او باز شده، دعایش مستجاب می شود؛ و نزد خداوند برای او، بسیار است.
#نماز_شبهای_ماه_رمضان
@bentolhoda_81
✅ زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام در 21 ماه رمضان (کلام حضرت خضر علیه السلام خطاب به امیرالمؤمنین علیه السلام در روز شهادت آن حضرت)
مرحوم علامه مجلسی در «بحارالانوار» می فرماید: کلام حضرت خضر علیه السلام در خطاب به امیرالمؤمنین علیه السلام در روز شهادتش، به عنوان زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام در این روز مناسب است و به همین جهت علمای ما این خطاب را در زمره زیارات محسوب نموده اند.
📚بحارالانوار، ج100، ص356
مرحوم محدّث قمی در «هدیةالزائرین» می نویسد:
مناسب است زیارت کردن آن حضرت در این روز(روز 21 ماه رمضان) به کلماتی که جناب خضر علیه السلام گفته است.
📚هدیةالزائرین ، ص243
@bentolhoda_81
🌑قبر امیرالمؤمنین علیه السلام تا زمان حضرت صادق علیه السلام پنهان بود
مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد صاحب الزّمانی بیرجند در ماه رمضان 1394 قمری می فرمود:
شب گذشته، امیرالمؤمنین علیه السلام شروع کرد به به وصیّت های خصوصی اش. بابا حسن! چون من از دنیا بروم، مرا غسل بده، حنوط کن، کفن کن. بابا جان! جلوی جنازه مرا رها کنید و دنباله جنازه را بگیرید. هر جا مقدّر است و جنازه فرود آمد، جنازه را آنجا بگذارید. سنگ سفیدی می بینید، آن سنگ را بلند کنید، قبری ساخته و لحدی آماده شده است. لوحی آنجا خواهید دید به خط نوح پیغمبر. در آن لوح نوشته شده است که این قبر را حضرت نوح برای من ساخته و پرداخته است. بابا حسن! بابا حسین! مرا به خاک بسپارید. چند صورت قبر درست کنید، در مسجد کوفه، در خانه فلانی، در رهبه نجف فعلی. فردا هم یک جنازه ای را حرکت دهید (به سوی مدینه) که امر بر مردم مشتبه شود. روز بیست و یکم ماه رمضان است. روز شهادت امیرمومنان علیه السلام است. می دانید چرا باید چهار صورت قبر درست کنند و یک جنازه به طرف مدینه روانه کنند؟ فرمود: باباجان! اگر بدانند قبر من کجاست، آرام نمی گیرند. می آیند نبش قبر می کنند، بدنم را بیرون می آورند و می سوزانند. ای وای! این قدر خوارج نهروان لعنهم الله با علی عناد و عداوت داشتند. لذا تا زمان امام صادق علیه السلام، قبر آقا علی علیه السلام پنهان بود و شیعیان نمی دانستند قبر مولایشان کجاست.
(سخنرانی مسجد صاحب الزّمانی(خیرآباد نو) بیرجند، 1394 قمری، روز 21 ماه رمضان)
مدفن مقدس حضرت تا زمان امام صادق پنهان بود این هم یکی از دردهایی است که دل شیعه را کباب می کند. درد از این بالاتر نمیشود که قبر پنهان باشد و حتّی بچه هایش هم علنی نروند سر قبر بابا. زیرا اگر علنی بروند آشکار می شود و خطر دارد و چه خطری! جگر آدم کباب می شود. خوارج نهروان چه لا مذهب هایی بودند که علیّ بن ابیطالب علیه السلام از آنها این چنین در خطر باشد. بدن امیر المومنین علیه السلام دفن شد ولی پنهان بود و جز بچه ها و عبد الله بن عباس کس دیگر نفهمید قبر آن حضرت کجاست. این درد است. دختر هایش نمی توانستند بروند سر قبر باباشان. شما اگر قبر پدرتان را ندانید کجاست یا نگذارند بروید، یک عقده ای است برای شما. شب جمعه می خواهید بروید سر قبر بابایتان فاتحه ای بخوانید، دختر ها می خواهند بروند گریه کنند سر قبر باباشان، امّا قبر پنهان است، لذا بچه ها در خانه می نشستند و گریه می کردند. قربان آن بابایی برویم که قبرش پنهان است. قربانت برویم بابا، نمی توانیم سر قبرت بیاییم و اشک بریزیم.
آری قبر پنهان بود تا زمان امام صادق علیه السلام که حضرت صادق علیه السلام آمدند رهبه و به بعضی فرمودند قبر امیرالمومنین جدّم اینجاست. البته بعضی از شیعه می دانستند، همه نمی دانستند تا آن که در دوره هارون، قبر امیرالمومنین علیه السلام آشکار شد.
(سخنرانی مسجد صاحب الزّمانی(خیرآباد نو) بیرجند، 1394 قمری، شب23 ماه رمضان)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
@bentolhoda_81
رسانه بنت الهدی
🎙صوت دعای افتتاح با صدای مهدی سماواتی💿 🌙 @bentolhoda_81
🎙صوت دعای افتتاح با صدای مهدی سماواتی💿
🌙 @bentolhoda_81
🌀چرا اهالی معنویت «شب قدر» را پاس میدارند؟!
🔻اهمیت «شب قدر»، به اندازۀ «عاقبتبخیری» ما است، چراکه در شب قدر، مقدرات آیندۀ ما تعیین میگردد. اگرچه این آینده، آیندۀ یک سال بعد ما است، ولی ممکن است در این آینده حوادثی رخ بدهد که دیگر ما از عاقبتبخیری فاصله پیدا کنیم، یا قطعاً عاقبتبخیر بشویم. سال آیندۀ ما یعنی همۀ عمر آیندۀ ما. نه تنها در شب قدر، پروردگار عالم، آیندۀ ما را رقم میزند، بلکه چون بر اساس گذشتۀ ما، مقدرات ما تعیین میشود، شب قدر، جمعبندی از گذشتۀ ما هم هست. تکلیف گذشته و آیندۀ ما در شب قدر روشن می شود.
👤 علیرضا پناهیان
@bentolhoda_81
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 داستانی متفاوت از امیرالمؤمنین(ع)
◼️شهادت امیرالمؤمنین(ع) تسلیت.
#تصویری
@bentolhoda_81