ایروانی: سالانه بیش از ۱۰ میلیارد دلار هزینه مهاجران اففانستانی در ایران میشود
🔹سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل با اشاره به حضور بیش از ۶ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران، گفت: ایران سالانه بیش از ۱۰ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای آنان هزینه میکند، در حالی که با حمایت کافی از سوی جامعه بینالمللی همراه نبوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انهدام ۵۰۰ هدف نظامی با یک هزار و ۸۰۰ بمب در سراسر سوریه
🔹رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که اسرائیل سامانههای دفاعی سوریه را نابود کرده است.
🔹نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز نیز وارد شهرک الصمدانیه در استان قنیطره در جنوب سوریه شدند.
یادداشتی که خانم ملانی فرانکلین ( مرضیه هاشمی) خبرنگار و مستند ساز آمریکایی ـ ایرانی در اینستاگرام شون منتشر کردند:
دوست دارم به مردم سوریه تبریک بگم. حتی به اونهایی که از سقوط دولتشون خوشحال شدن. آخه دوران خیلی سختی داشتن این مردم از آشوب، ترور، و تحریم های فلج کننده آمریکا ...
میخوام تبریک بگم حرکت بخشی از ملت سوریه رو با امید داشتن دمکراسی. ولی خب سنم زیاده و یادمه چطور آمریکا به بهانه نجات افغانستان از کمونیسم، طالبان رو تجهیز کرد و بعد از طالبان هم بیست سال افغانستان رو اشغال کرد، به مرکز کشت هرویین دنیا تبدیل کرد، شکنجه گاه بگرام رو ساخت و کلی جنایت جنگی دیگه که دیوان بین المللی اجازه تحقیق درباره اش رو نداره...
میخوام تبریک بگم آزادی سوریه رو از "دیکتاتوری". اما دقیق اخبار رو دنبال کرده ام اون زمان که بعد از "آزادسازی" عراق و پایین کشیدن مجسمه صدام، آمریکایی ها عراق رو بمباران شیمیایی کردن، مرکز شکنجه ابوغریب رو ساختن، و نظامیانی مثل بلک واتر آوردن که کلی قتل و تجاوز دسته جمعی انجام داد.
دوست دارم کنار سوری های مخالف اسد شادی کنم. اما یاد مخالفین قذافی میفتم که به چشم دیدن بمبارون کشورشون توسط نیروهای ناتو رو بعد از خلع سلاح شدن دیکتاتور. و حالا جلوی چشمشون تو روز روشن برده فروشی میشه و آمریکا با خیال راحت از نبود یک قدرت مستقل بهترین نفت سبک دنیا در لیبی رو غارت میکنه و البته شاید قشری از سوری ها که مستقیم قربانی نمیشن ازین ببعد کمتر اخبار تاسف بار مملکت رو بشنون. چون وقتی آمریکایی ها و مزدورانشون صاحب جایی باشن، رسانه ها به ندرت بدبختی های مردم و جنایتهای حاکمانشون رو پوشش میدنـ
در هر صورت فقط میتونم به همه ملت سوریه تسلیت بگم. چه اونهایی که میدونن چه بلایی سرشون اومده، و چه اونها که خواهند فهمید.
تنها شیر مردهایی امروز شایسته تبریکن که بزرگترین فداکاری ها رو انجام دادن، نه برای حفظ اسد که برای رضای خدا و نجات خلق خدا از همه بازوهای تروریستی غرب از صهیونیسم گرفته تا داعش. و تبریک بزرگتر به شیرزنانی که پسران و همسران عزیزشون رو راهی این مسیر مقدس کردن. امروز که مردم منطقه طعم تلخ معامله با آمریکا و اس-را-ئیل رو میچشن، برنده فقط کسانی هستن که با خدا معامله کردن. مثقال ذره ای از اعمالشون تلف نخواهد شدو پاداش این معامله قطعا بهشتیست هزاران تبریک به قهرمانان مقاومت!
🔻نظرسنجی، شگرد محبوب سرویسهای جاسوسی
موسسهی نظرسنجی «گالوپ» در سال 1396 طی ارائهی تحلیلی به رییس جمهور وقت ایالات متحدهی آمریکا مبنی بر اینکه کارشناسان اقتصادی در ایران تحریمها را 80 درصد موثر ارزیابی کردهاند، این ایده را مطرح کرد که «باید پیچ تحریمها را محکمتر نمایید». این اظهارنظر قاطعانه به اذعان خود موسسه از طریق گفتگو با اساتید و متخصصان اقتصاد ایرانی با طرح سوال در خصوص آثار تحریمها به دست آمده است.
سرویسهای اطلاعاتی برای جمعآوری اطلاعات از روشهای گوناگونی استفاده میکنند. یکی از روشهای محبوب سرویسهای اطلاعاتی، بهرهگیری از پوشش موسسات نظرسنجی است که طی آن اقدام به ارتباط با گروهها و افراد مدنظر به منظور کسب اطلاعات در حوزههای مختلف مینمایند.
نظرسنجیهایی که توسط سرویسهای اطلاعاتی انجام میشود در پوشش پروژههای علمی است تا هیچ تردیدی درپاسخ دهنده ایجاد نکند. این نظرسنجیها به لحاظ نحوهی گفتوگو به دو شکل رسمی و غیررسمی انجام میشود.
درنظرسنجیهایی که به شکل مصاحبهی رسمی انجام میشود مصاحبهگر با استفاده از پرسشهای مشخص شده که از قبل با هدف جمعآوری اطلاعات خاص آماده شده است، سوالات را مطرح میکند. این نوع نظرسنجی بیشتر برای مسئولان و مقامات بلندپایه استفاده میشود چراکه نیاز است هم جایگاه آنان ظاهراً مراعات شود تا به مصاحبه رغبت پیدا کنند و هم نظرخاص و شخصیشان کشف شود.
اما درنظرسنجیهایی که به شکل مصاحبهی غیررسمی انجام میشود مصاحبهگر هدف از مصاحبه را میداند ولی پرسشهای از قبل طراحی شده ندارد بلکه برای رسیدن به هدف و در جریان مصاحبه، پرسشها را طراحی نموده و میپرسد. به عبارتی چنین مصاحبهای کنترل نشده وکیفی است و مصاحبه کننده در حین مصاحبه جهت و سمت و سوی آن را با توضیحات خود هدایت میکند تا به منظور خود برسد. بیشتر مصاحبه و نظرسنجی سرویسهای اطلاعاتی از این نوع هستند.
#شگردهای_جاسوسی
#نظرسنجی