جو بایدن و هارون الرشید!
یادداشتی که برای امام مبارزات تمدنی بزرگ، آقا امام موسی بن جعفر علیه السلام نوشته بودم
برای اندکی تامل بیشتر
https://eitaa.com/besalamen_amenin/146
استحاله از درون.mp3
4.22M
آیت الله میرباقری:
مدیران اجرایی شما نصف شب نماز شب، مفاتیح خونده، میره مفاتیح و نهج البلاغه را میزاره زیر میز کتاب آقای کینز را میگذارد روی میز برای شما برنامه ریزی اقتصادی میکند.
#چندین_بار این صوت عمیق را استماع بفرمایید.
چهار دقیقه👆👆👆 از آیه الله #میرباقری که در تبیین یادداشت حقیر در مورد اینکه #فضای_مجازی_زمین_بازی ما نیست مفیده....👇👇
https://eitaa.com/besalamen_amenin/221
قطعا مقصود بنده این نیست که همین الان تمامی فضای مجازی و رسانه هایمان را تعطیل کنیم. این نه شدنی است نه معقول.
میگویم بیندیشیم که از گنجخانه ی خزاین الهی قرآنی، مدل خودمان را به مرور بسازیم
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۰۸
۲۹ بهمن ۱۴۰۱/ سال دوم
و هنگامی که به آنها گفته میشود به پیامبر ایمان بیاورید، می گویند:
مدرنیته برای ما کافی است!!!
چرا هیچگاه پیامبر را جدی نمی گیریم؟؟
به دلایل مختلفی ارتباط ما با #قرآن و پیامبر سلام الله علیه قطع است و آنها را جدی نمی گیریم. بخش مهمی به پذیرش تمام و کمال دروغ های تمدن کفر در مورد #تاریخ_گذشتگان باز می گردد. تصور غالب ما از دشمنان انبیاء این است که موجوداتی احمق، عقب افتاده، منهای عقل، فاقد فکر، بدون طراحی و احتمالا با شاخ و دمی در سر و پشت بوده اند! انسان هایی که اگر امروز در اثر #طاعون نمی مردند، قطعا فردا بخاطر #وبا از بین می رفتند. بدیهی است که در این فضا، خود انبیاء و در رأسشان حضرت #مدینة_العلم را هم، درگیر مسائل و مشکلاتی پیش پا افتاده می دانیم و مشغول انسان هایی نخستین.
با این مجمع الأوصاف پیش فرض های غلط اندر غلط، که بویژه از طریق کتابهای #آموزش_و_پرورش در ذهن ما رسوخ یافته، چه لزومی است که به قرآن مراجعه کنیم؟ کتابی که در نگاه ما، شرح و گزارش دوران کودکی، سادگی و بیسوادی بشر است؟ ما از قرآن و پیامبر به عنوان #اسوه_بشریت عبور کرده ایم. چرا که تصور می کنیم با دشمنان، چالش ها و مسائلی بسیار پیچیده تر و سخت تر از ایشان مواجهیم.
ما به دلیل پذیرش #روایت_غلط_مدرنیته از گذشته، زمانه پیامبر را عصر سادگی، کم دانشی و بساطت میدانیم. از طرفی به دلیل نداشتن روایت صحیح از مدرنیته، دوران کنونی را عصر پختگی و زمانه پیشرفتها و پیچیده گی های محیرالعقول علمی تصور می کنیم. و کدام انسان عاقل پیشرفته باسواد، به انسان ساده کم دانش رجوع می کند؟ بدیهی است که در چنین فضایی، حداکثر یک احترام صوری مناسبتی بی خاصیت به پیامبرش خواهیم گذاشت نه بیشتر.
همه اینها درصورتی است که اولا قرآن کریم تصریح دارد که «والذین من قبلکم» از شما قدرتمندتر بودند، ثروت بیشتری داشتند، فرزندانشان از شما بیشتر بود و از همه مهمتر اینکه زمین را بیشتر از شما آباد کرده بودند(اینجا)، ثانیا مقتدا و #اسوه بودن مطلقه ی پیامبر سلام الله علیه(نساء آیه۸۰/قلم آیه۴/احزاب آیه۲۱)، یعنی که حضرتشان بر قله ی همیشگی سنگین ترین، پیشرفته ترین، پیچیده ترین و طاقت فرساترین نبردهای تاریخ حق و باطل ایستاده اند که فرمود: ِلكُلٍّ دَرَجاتٌ مِمّٰا عَمِلوُا( سوره انعام آیه۱۳۲).
در این منظر، حتی نفس کشیدن های رسول الله هم برایمان مهم می شود که ایشان، فرمانروای همیشه زنده تمامی #اولوالعزم_های تاریخند، نه انسانی صرفا خوب و محترم که تاریخش گذشته و گاه و بیگاه مریضی شفا می دهد و شرح حالش، مناسب درس اخلاق های فردی سکولار است( آل عمران آیه ۸۱/ کتاب کافی ج۱ ص۴۴۱)! با این نگاه، دوباره به مرور گفت و گوها و مبارزات انبیاء علیهم السلام، با دشمنان جنی و انسی شان در قرآن بپردازیم. نبردهایی در سطح تغییر مسیر یک تمدن! تغییر مسیر یک تاریخ.
یادداشت مشابه: حیات القلوب علامه مجلسی یا تاریخ تمدن ویل دورانت
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۱۰
۱۱ اسفند ۱۴۰۱/ سال دوم
اجرای سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ از زمان رضاخان شروع شد! راه حل: فهم مقام نیمه شعبان
یکی از عجیب ترین سخنانی که گاهی انسان از تریبون های رسمی میشنود، ادعای توقف اجرای سند توسعه پایدار بیست سی است. در حالیکه این سند دارای ۱۷ هدف اصلی و ۱۶۹ هدف فرعی است و چیزی جز تاکید بر اجرای منسجم تر و گسترده تر ساختار های غربی اداره جامعه نیست. امری که ریشه های نامبارک آن از زمان رژیم منحوس پهلوی اول بنیانگذاری شد و انقلاب اسلامی آمد که آن بنیان های ضد انسانی را برکند.
١. فی المثل از مصادیق بارز آن، نظام فشل آموزش و پرورش جبری، متمرکز و #سکولار کنونی است. طراحی دوره ی ۱۲ ساله آموزشی پیش از دانشگاه، از مفاد مورد تاکید جدی سند ۲۰۳۰ است. حتی افزودن یک سال به عنوان #پیش_دبستانی(جهت اشغال هرچه بیشتر سن تربیت) در سالهای اخیر هم، به دستور این سند در کشور صورت گرفته است (بند ۶ بیانیه اینچئون،چارچوب عمل ۲۰۳۰). طراحی محتوای آموزشی به نحوی که دانش آموز را متناسب با نیاز های بازار کار جهانی تربیت کند_نه انسانی در طراز تربیت اسلام_ تصریح این سند ضاله است(مقدمه بیانیه اینچئون) .
٢. بسترسازی برای افزایش چشمگیر مهاجرت دانشجویان در سالهای اخیر، یکی دیگر از بندهای این سند است (بیانیه اینچئون ص۲۲).
٣. روند بسیار مضر و رو به افزایش تعداد زنان شاغل در کشور، آنهم در کارهای مردانه، تحت عنوان مبارزه برای تحقق #تساوی_جنسیتی، هدف پنجم سند ۲۰۳۰ است. تقبیح و منع همه جانبه ازدواج در سنین نوجوانی در سالهای اخیر_ که اتفاقا مورد تاکید اسلام عزیز است_ از دیگر بندهای هدف پنجم این سند است.
٤. محوریت تولید ناخالص داخلی به عنوان یک شاخص بنیادین، افزایش روند صنعتی سازی بر اساس تولید کارخانه ای متمرکز و بسیاری از ارکان اقتصادی کنونی که سابقه ی دهها ساله در کشور دارند و از مهمترین ریشه های #بی_عدالتی_ساختاری در جهانند، مورد تایید و تاکید سند ۲۰۳۰ است( هدف ۸و۹).
٥. رشد روزافزون داروخانه ها و بیمارستان ها در کشور، مبتنی بر ایده معیوب افزایش خدمات درمان_به جای ایده مترقی افزایش خدمات پیشگیری_ هدف سوم سند توسعه پایدار بیست سی است.
٦. گسترش ساخت ام الفساد آپارتمان، پیشنهاد هدف یازدهم این سند است.
٧. استفاده فراوان از محصولات کشاورزی #تراریخته_شیطانی در کشور، تحت عنوان مبارزه برای ایجاد امنیت غذایی، هدف دوم این سند است.
اینها و بسیاری از موارد دیگر که هم اکنون با قدرت تمام در حال اجرا در کشور است. با این وجود، ادعای توقف این #شجره_خبیثه بیشتر به طنزی تلخ می ماند. راه حل همانست که امام المسلمین قریب ۱۶ سال پیش در دانشگاه سمنان مطرح کردند: طراحی الگوی اسلامی پیشرفت به عنوان دستور کار قطعی نظام. راه حل، بازگشت به #بئر_معطلة است که حضرت فرمود: مقصود علم امام در غیبت است که کسی به آن رجوع نمی کند(تفسیر روایی البرهان ذیل آیه۴۵ سوره حج).
@besalamen_amenin
بسم الله الرحمن الرحیم
۲۵ اسفند ۱۴٠۱
به لطف خدا #دومین_سال کانال #بسلام_آمنین هم تمام شد.
عناوین زیر فهرستی از پر بازدید ترین یادداشت های سال گذشته است.
۱. پربازدیدترین های سال ۱۴۰۰
https://eitaa.com/besalamen_amenin/106
۲. مدیریت شهری مدرن و دفن عبرت
https://eitaa.com/besalamen_amenin/110
۳. تاریخ تمدن ویل دورانت یا حیاة القلوب علامه مجلسی
https://eitaa.com/besalamen_amenin/115
۴. أمیرالمؤمنین علیه السلام،اقتصاددان اولین و آخرین
https://eitaa.com/besalamen_amenin/122
۵. تمرکز بر کشاورزی،نقطه ثقل دشمن شناسی قرآن
https://eitaa.com/besalamen_amenin/123
۶. امام رضا علیه السلام: اولویت دار ترین مسئله جامعه: فراهم کردن لذتهای حلال
https://eitaa.com/besalamen_amenin/130
۷. پذیرش پول اعتباری جامعه را به سمت کفر میبرد
https://eitaa.com/besalamen_amenin/133
۸. گوسفند و گربه یا تفکیک از مبدا و بازیافت؟
https://eitaa.com/besalamen_amenin/138
۹. چند دوست از ملائكة الله دارید؟
https://eitaa.com/besalamen_amenin/182
۱۰. عذاب سنگین روغن خوراکی در قوم یهود!
https://eitaa.com/besalamen_amenin/200
۱۱. انقلاب در دستگاه کارشناسی کشور: مهم ترین انقلاب در انقلاب
https://eitaa.com/besalamen_amenin/217
۱۲. اجرای سند توسعه پایدار بیست سی از زمان رضاخان شروع شد
https://eitaa.com/besalamen_amenin/237
#یادداشت_۱۱۱
۴ فروردین ۱۴۰۲/ سال سوم
دیانت ما عین اقتصاد ماست و اقتصاد ما عین دیانت ما!
نگاه جزیره ای، غیرمرتبط و غیر شبکه ای به دین، باعث میشود در بهترین حالت تصور کنیم که فقط سیاست ماست که عین دیانتمان است، حال آنکه بنظرم اقتصاد ما هم عین دیانت ماست، تغذیه و نظام سلامت ما هم، معماری و کشاورزی ما هم عین دیانت ماست . اساسا دینداری برآیند همه این عرصه ها با هم است. همه ی این بخشها، اجزای در هم تنیده ی پازل سبک زندگی قرآنی هستند که وقتی در کنار هم قرار گیرند، به هم حیات و معنا می دهند و فهم این موضوع بسیار بسیار مهم است.
#نظام_سرمایه_داری، یکی از مهمترین توصیفات تمدن کفر است. اما کمتر پرسیده میشود که چه چیزی سرمایه دار می سازد؟ زیاد شنیده اید که ثروت مثلا پنج نفر در دنیا به اندازه ی ثروت یک میلیارد نفر است! اما چه ساز و کارهای اقتصادی موجب تشکیل قله های بلند ثروت و دره های عمیق و وسیع فقر میشود؟
نظام جزیره ای اندیشه موجب میشود که از سویی بر فراز منبرهایت از عدل علی بگویی و از دیگر سوی، نظام اقتصادی پسا ظالمانه ی تمدن کفر را تحت عنوان #نظام_عقلایی اقتصادی امضا کنی. نظامی که یک نفر آقاست و سرمایه دار و هزاران هزار نفر برده، بنده، کارگر و از حق واقعی شان محروم.
یکی از مهمترین ریشه های تجمیع ثروت های انبوه در دست عده ای اندک و بی عدالتی ساختاری، مدل تولید #کارخانه ای و متمرکز است که در یادداشتی جداگانه به آن خواهیم پرداخت. فعلا به طرح این پرسش بسنده میکنیم که از نظر قرآن کریم: ثروت نباید در دست عده ای محدود در گردش باشد (آیه۷ سوره حشر) یعنی دقیقا همان چیزی که نظام تولید کارخانه محور اقتصاد غرب بر آن بنا شده. دلیل مخالفت قرآن این است که این مدل تجمیع ثروت، موجب ظلم و بی عدالتی است و هرجا که ظلم بیاید، هدایت رخت برمی بندد(قصص۵۰/احقاف۱۰/صف۷/جمعه۵) و خداوند متعال عدالت را برای #تسکین_قلوب واجب کرده(خطبه فدکیه/ من لایحضره الفقیه ج۳ص۵۶۷).
با این اوصاف، نظام تولیدی سبک زندگی الهی چگونه باید باشد؟ که نه تنها ظلم و بی عدالتی به جامعه پمپاژ نکند و هدایت را ویران، بلکه به سان قطعه ای مهم از پازل سبک زندگی قرآنی، حیات بخش و معنا دهنده به سایر اجزا هم باشد؟ بستر ساز قیام مردم به قسط باشد و نمونه ی اعلای #اقتصادی_مردمی(۲۵ حدید) نه سرمایه دار محور؟
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۱۲
۱۵ فروردین ۱۴۰۲/ سال سوم
دوازده ساعت تحلیل برای انیمیشن بیست دقیقه ای و جای خالی روایت قرآنی!
با برادر بسیار عزیزی در مورد تحولات کنونی صحبت میکردم. ایشان در مورد هر موضوعی که بنده طرح میکردم می گفتند: در فلان فیلم یا فلان سریال هالیوودی که مثلا ده یا پنج سال پیش ساخته اند، عین همین مسئله را گفته اند. یا نمی دانم فلان موسسه حزب اللهی یک انیمیشن بیست دقیقه ای را در دوازده ساعت تحلیل کرده!!! و نشان داده که تحولات کنونی تماما از پیش طراحی شده بود.
متاسفانه این نوع نگاه که در میان جماعت حزب الله بسیار شیوع یافته، یک برآیند و تلقین ناخواسته دارد : همه چیز از پیش طراحی شده و #لایمکن_الفرار من حکومت شیطان. به روز بودن و آگاهی عمیق و دقیق از تحولات، یعنی دیدن و دنبال کردن فیلمها، سریال ها و انیمیشن های چوب جادویی شیطان یا همان #هالیوود!
گفتمش برادر جان: تصور نمیکنی که این نوع پیگیری و بها دادن به این تولیدات رسانه ای، موجب میشود که دقیقا همانطور فکر کنی که دستگاه ابلیس میخواهد؟ چرا اجازه دهیم که ابلیس روایتگر و ذهنیت ساز آخر الزمان ما باشد؟ تو باید روایت خودت را از حوادث داشته باشی، چرا که پیشنهادها و راهکارهای جریانی مورد عمل قرار میگیرد که روایتش به پذیرش برسد.
ثانیا با تمااااام این دست و پا زدنهای رسانه ای و پیشگویی ها، قرآن کریم می فرماید: إنّ كَيدَ الشيطان كانَ ضَعيفًا(نساء آيه٧٦). تمام.
نکته ی بسیار حیاتی برای جریان حق و نوع نگرش حزب الله، لزوم آگاهی از #روایت_قرآنی_روایی_آخرالزمان است. ما باید از منظر قرآن و روایات به عالم و زمانه نگاه کنیم و بر آگاهی از طراحی هدایت محور خداوند متعال متمرکز شویم(قصص۵/ انبیاء۱۰۵/ صف۸)، نه اینکه دوازده ساعت برای تحلیل یک انیمیشن بیست دقیقه ای هدر دهیم و مسائلی را به آن نسبت دهیم که چه بسا در مخیله ی سازندگانش هم نمی گنجیده!
@besalamen_amenin