ناگهان قلب حرم وا شد و یک مرد جوان
مثل تیری که رها میشود از دست کمان
خسته از ماندن و آماده رفتن شدهبود
بعد یک عمر رها از قفس تن شدهبود
📚سایت فتوکده
#ما_ملت_امام_حسينيم
@besharat_ir
شبیه پیامبر
#امام_حسین علیه السلام در دوران کودکی، محبوب پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم بود و همچنین پیامبر را بینهایت دوست داشت. حضرت، شش - هفتساله بودند که پیغمبر از دنیا رفتند. چهره پیامبر، به صورت خاطره بیزوالی در ذهن امام حسین ماندهاست و عشق به پیغمبر در دل او است. بعد خدا، علی اکبر سلام الله علیه را به امام حسین میدهد. وقتی این جوان کمی بزرگ میشود، حضرت میبیند که چهره، چهره پیغمبر است. صدا شبیه صدای پیغمبر است. اخلاق، شبیه اخلاق پیامبر است؛ همان بزرگواری، کَرَم و شرف... بعد اینطور میفرماید که هروقت دلمان برای پیغمبر تنگ میشد به این جوان نگاه میکردیم.
۱۳۷۷/۲/۱۸- رهبر انقلاب
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/3578658829C1f72395f25
@besharat_ir
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DBHmX88VWwW9ouXNYPbmGT
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://www.namasha.com/v/lJYzQHjc
داستان #حضرت_علی_اکبر (ع).و شهادت ایشان در روز عاشورا با زیرنویس انگلیسی..
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/3578658829C1f72395f25
@besharat_ir
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DBHmX88VWwW9ouXNYPbmGT
21.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان گهرباری از #امام_حسین علیه السلام
ایتا
@besharat_ir
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DBHmX88VWwW9ouXNYPbmGT
💔💔💔
#وقایع_روز_هشتم_محرم_در_سال_61_قمری:
خوارزمی" در مقتل الحسین و "خیابانی" در وقایع الایام نوشتهاند كه در روز هشتم #محرم امام حسین علیه السلام و اصحابش از #تشنگی سخت آزرده خاطر شده بودند؛ بنابراین امام علیه السلام كلنگی برداشت و در پشت خیمهها به فاصله نوزده گام به طرف قبله، زمین را كَند، #آبی گوارا بیرون آمد و همه نوشیدند و مشكها را پر كردند، سپس آن #آب ناپدید شد و دیگر نشانی از آن دیدهنشد. هنگامیكه خبر این ماجرا به عبیداللّه بن زیاد رسید، پیكی نزد عمر بن سعد فرستاد كه: به من خبر رسیدهاست كه حسین چاه ميكَند و آب بدست ميآورد. بهمحضاینكه این نامه به تو رسید، بیشازپیش مراقبت كن كه دست آنها به #آب نرسد و كار را بر حسین علیه السلام و یارانش سخت بگیر. عمر بن سعد دستور وی را عمل نمود.
وقایع الایام ، ج ۵، ص۲۷؛ مقتل الحسین، خوارزمی، ج۱، ص۲۴۴.
ایتا
@besharat_ir
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DBHmX88VWwW9ouXNYPbmGT
القاب#حضرت_عباس
براى ايشان 16 لقب شمرده اند كه هر كدام جلوهاى از فضائل، كرامات و عظمت وى را نشان مىدهد و ما برخى از آنها را برمىشمريم:
1 ـ عباس: چون مثل شير حمله مىكرد دلير بود ترس در دل دشمن مىريخت و فريادهاى حماسىاش لرزه بر اندام حريفان مىافكند.
2 ـ ابوالفضل: نام پسرش فضل بود و هم اين كه وى پدر فضيلت و خوبى ها بود و فضل و نيكى زاده او و مولود سرشت پاكش بود.
3 ـ ابوالقربه: (پدر مشك) به خاطر مشك آبى كه بر دوش مىگرفت و از كودكى ميان بنىهاشم سقايى مىكرد.
4 ـ سقا: به خاطر اين كه آب آور تشنگان بخصوص در سفر كربلا بود.
5 ـ قمر بنى هاشم: وى در ميان بنى هاشم زيباترين و جذابترين چهره را داشت و چنين ماه درخشان در شب تار مىدرخشيد.
6 ـ باب الحوائج: آستان رفيعش قبله حاجات و توسل به آن حضرت برآورند و نياز دردمندان است.
📚 بیتوته
@besharat_ir
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DBHmX88VWwW9ouXNYPbmGT
هدایت شده از بشارت میدهم خوشروزگاری
31.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه فوق العاده زیبا حاج محمود کریمی در وصف حضرت ابوالفضل محمود کریمی
@besharat_ir
@Dastanqm
هدایت شده از بشارت میدهم خوشروزگاری
💔💔💔
#وقایع_روز_نهم_محرم_در_سال_61_قمری:
در روز نهم محرم سال ۶۱ هجری ( تاسوعای حسینی ) شمر بن ذی الجوشن خود را به خیام امام حسین ( علیهالسلام ) رسانده ، ضمن صدا کردن حضرت عباس ( علیهالسلام ) و دیگر فرزندان ام البنین ( عبداللّه ، جعفر و عثمان ) ، به آنها گفت : برای شما از عبیدالله امان نامه گرفتم . اما آنها متفقا گفتند : « خدا تو را و امان تو را لعنت كند ، ما امان داشته باشیم ولی پسر دختر پیامبر امان نداشته باشد؟! » .
در این روز #اعلان_جنگ شد كه حضرت عباس علیهالسلام امام علیهالسلام را باخبر كرد. امام حسین علیهالسلام فرمود: ای عباس ! جانم فدای تو باد ، بر اسب خود سوار شو و از آنان بپرس كه چه قصدی دارند؟ حضرت عباس علیهالسلام رفت و خبر آورد كه اینان ميگویند: یا حكم امیر را بپذیرید یا آماده جنگ شوید . امام حسین ( علیهالسلام ) به عباس فرمودند : « اگر ميتوانی آنها را متقاعد كن كه #جنگ_را_تا_فردا_به_تأخیر_بیندازند و امشب را مهلت دهند تا ما با خدای خود راز و نیاز كنیم و به درگاهش نماز بگذاریم . خدای متعال ميداند كه من به خاطر او #نماز_و_تلاوت_قرآن_را_دوست_دارم » . حضرت عباس (علیهالسلام) نزد سپاهیان دشمن بازگشت و از آنان مهلت خواست . عمر بن سعد در موافقت با این درخواست تردید داشت ، سرانجام از لشكریان خود پرسید كه چه باید كرد؟ . عمرو بن حجاج گفت: سبحان اللّه ! اگر اهل دیلم و كفار از تو چنین تقاضایی ميكردند سزاوار بود كه با آنها موافقت كنی .عاقبت فرستاده عمر بن سعد نزد عباس علیهالسلام آمد و گفت : ما به شما تا فردا مهلت ميدهیم ، اگر تسلیم شدید شما را به عبیداللّه ميسپاریم وگرنه دست از شما برنخواهیم داشت و بدین ترتیب در این روز امام حسین ( علیهالسلام ) به واسطه حضرت عباس ( علیهالسلام ) از دشمن یک شب را برای نماز ، راز و نیاز با خدا و تلاوت قران مهلت گرفتند . امام علیهالسلام در شب عاشورا دستور دادند برای حفظ حرم و خیام ، #خندقی_را_پشت_خیمهها_حفر_كنند . حضرت دستور دادند #به_محض_حمله_دشمن_چوبها_و_خار_و_خاشاكی_كه_در__خندق_بود_را_آتش #بزنند_تا_ارتباط_دشمن_از_پشت_سر_قطع_شود حفر خندق در اطراف خیام برای مقابله با شبیخون دشمن تدبیر سودمند امام ( علیهالسلام ) بود که در این روز عملی شد . در این روز همچنین #گروهی_از_لشکر_عمربن_سعد_به_سپاه_امام_حسین_علیهالسلام_پیوستند .
در روز نهم محرم الحرام سال ۶۱ هجری قمری امام حسین ( علیهالسلام ) خطاب به دشمن فرمودند : « وای بر شما چه زیانی میبرید اگر سخن مرا بشنوید ، من شما را به راه راست میخوانم ؛ اما شما از همه فرامین من سرباز میزنید و سخن مرا گوش نمیدهید چرا که #شکمهای_شما_از_مال_حرام_پرشده و بر دلهای شما مهر شقاوت زده شده است » .
منبع : وب سایت صدا و سیمای خراسان جنوبی
ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/3578658829C1f72395f25
تلگرام
@besharat_ir
هدایت شده از بشارت میدهم خوشروزگاری
فاطمه بنت حِزام مشهور به اُمّ البَنین، از همسران امام علی(ع) و از شخصیتهای محترم نزد شیعیان است. او مادر حضرت عباس، عبدالله، جعفر و عثمان است که هر چهار تن در روز عاشورا به شهادت رسیدند.از آنجا که او مادر چهار پسر بود، به ام البنین مشهور شد.
پس از واقعه کربلا، ام البنین برای امام حسین(ع) و فرزندانش سوگواری میکرد به طوری که دشمنان اهل بیت(ع) نیز با او همنوا میشدند. مدفن ام البنین در قبرستان بقیع است.
پس از شهادت حضرت فاطمه(س)، امام علی(ع) با برادرش عقیل که در نسبشناسی عرب شهره بود، درباره انتخاب همسری که اصیل باشد و فرزندانی دلیر و جنگاور بیاورد، مشورت کرد و عقیل، فاطمه بنت حزام را پیشنهاد کرد که علی(ع) با او ازدواج کرد.
ام البنین در واقعه کربلا حضور نداشت. هنگامی که کاروان اسیران کربلا وارد مدینه شد، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به او داد؛ اما او از سرنوشت امام حسین(ع) پرسید. ام البنین وقتی خبر شهادت چهار فرزندش و امام حسین(ع) را شنید، گفت: «ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است فدای حسین میشد و او زنده میماند.»
ام البنین پس از باخبر شدن از شهادت فرزندانش، هر روز با نوهاش عبیدالله (فرزند عباس) به قبرستان بقیع میرفت و در آنجا اشعاری که خود سروده بود، میخواند و میگریست. اهل مدینه گرد او جمع میشدند و همراه او گریه میکردند، حتی گفته شده که مروان بن حکم یکی از حاکمان مدینه، نیز با آنان همراه میشد.
📚 ویکی شیعه
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/3578658829C1f72395f25
تلگرام
@besharat_ir
هدایت شده از بشارت میدهم خوشروزگاری
❓باب الحوائج کیست؟ ❓
✔️ باب الحوائج ؛امام كاظم (ع).
باب الحوائج به معنای درگاه نیازها است و مجازاً به معنی درگاهی است که در آن نیازها برآورده میشود.
❗️ این اصطلاح در احادیث رسیده از امامان شیعه به کار نرفته است؛ ❗️ولی در فرهنگ عمومی شیعیان برای برخی از خاندان اهل بیت به کار میرود.
فرهنگ سخن و لغتنامه دهخدا این لقب را برای دو نفر به کار بردهاند: امام موسی کاظم (ع) امام هفتم شیعیان،
و
✔️ حضرت عباس (ع) فرزند امام علی (ع) و پرچمدار یاران امام حسین در واقعه عاشورا
جواد محدثی در کتاب فرهنگ عاشورا نام
✔️ علی اصغر(ع)
را نیز با این لقب معرفی کرده است. او کوچکترین فرزند امام حسین بود و در واقعه عاشورا به شهادت رسید.
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/3578658829C1f72395f25
تلگرام
@besharat_ir
علم عباس
وى تنها به عنوان يك قهرمان نامدار و دلاور مطرح نبود بلكه فضائل علمى، تقوايى او و دانش رفيع را از خردسالى از سرچمشه علوم الهى بهدستآوردهبود چنانچه برخى روايات اشاره به اين نكته دارند كه وى از زمان كودكى شروع به تغذيه علمى نمودهاست.
مقام فقهى او بسيار بالا بودهاست و در نزد راويان مورد وثوق و اعتماد بودهاست و از جهت پارسايى در درجه بالا قرارداشت چنانچه برخى از رجاليون درباره ايشان گفتهاند:
#عباس از فقيهان و دينشناسان اولاد ائمه بود، عادل، مورد اعتماد، با تقوا و پاك بود و ديگران نيز وى را اينگونه تعريف نمودهاند كه عباس از بزرگان و فاضلان فقهاى اهل بيت بود بلكه وى عالم استادنديده بود.
📚 بیتوته
@besharat_ir