هدایت شده از بیداری ملت
بعد ازینکه چندین مورد تجاوز گروهی به زنان رخ داد پلیس از زنان خواست که توی خونه هاشون بمانند یا حداقل چند نفری تردد کنند.
این خبر متعلق به یک کشور بدوی و عقب مونده افریقایی نیست مربوط به کشور سوئد است در اروپا که همش بهمون گفتن اونا چشم و دلشون سیره
#غرب_بدون_روتوش
°استیون هاونکوب°
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بدون توقف
دوچرخه سواری روشی برای تغییر پوشش زنان
در سال ۱۸۹۵ فرانسیس ویلارد از رهبران موج اول فمینیسم کتابی منتشر کرد با عنوان «چرخی میان چرخها: چگونه دوچرخهسواری را یاد گرفتم.» او در این کتاب در مورد دوچرخهسواری زنان، هموار کردن این مسیر و لزوم تغییر لباس زنان برای دوچرخهسواری میگوید.
او پس از توصیف شرایط دست و پاگیر لباس زنان در آن دوره، نقل میکند: «زنان برای دوچرخهسواری باید لباس مناسبتری بپوشند و درصورتیکه این کار را انجام دهند بسیاری از تعصبات بیجا به همراهش از بین خواهند رفت.» بیان او نشاندهنده وجود حساسیت جامعه نسبت به لباس زنان و دوچرخهسواری آنان بوده است.
همانگونه که ویلارد پیشبینی کرده بود، رواج دوچرخهسواری موجب تغییر لباس زنان شد و پوشیدن شلوارهای خاص، بهجای پیراهن و دامنهای بلند چیندار مرسوم شد.
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
هدایت شده از بدون توقف
دوچرخه سواری زنان و انتخابات
سوزان بی. آنتونی، مبارز معروف حق رأی زنان، در سال ۱۸۹۶ در یادداشتی نوشت که هیچ چیزی برای جنبش حق رأی زنان، مهمتر از دوچرخه نیست و تأکید کرد، «هر بار زنی را سوار دوچرخه میبینم، دوباره از نو سراسر شور و شعف میشوم و لبخند بر لب میآورم.»
زنان خواهان حق رأی در انگلستان در دههی ۱۹۱۰ میلادی، سوار بر دوچرخههایشان جلوی ماشین وینستون چرچیل را سد کردند و خواستهی حق رأی برای زنان را فریاد کردند. نشریات اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم پر است از مطالبی به قلم مردان که شاکیاند که اگر جلو دوچرخهسواری زنان را از اول گرفته بودیم، با این وضع مواجه نمیشدیم که هر زنی سوار دوچرخهاش شود و دنبال تجمع و کنشگری باشد.
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
🔳بیانیه هیئت دوچرخه سواری استان قم درخصوص لغو همایش دوچرخه سواری
🔳هیئت دوچرخه سواری استان قم در راستای مقابله با آنچه که منجر به تشویش اذهان عمومی شد، در خصوص برگزاری همایش دوچرخه سواری در یکی از دانشگاههای دخترانه قم، بیانیه ای بدین شرح صادر کرد:
🔳برابر برنامه ریزی و هماهنگی های صورت گرفته هیئت دوچرخه سواری استان قم قرار بود همایش دوچرخه سواری ویژه بانوان؛ کما فی سابق؛ با رعایت و معیارهای فرهنگی و حجاب اسلامی این بار در دانشگاه حضرت معصومه(س) (محصور ویژه بانوان) ، باحضور متولیان و مجریان خانم و همچنین با مشارکت سایر دستگاه های اجرایی در روز جمعه مورخ 25/11/98 برگزار نماید.
🔳 لذا با توجه به برداشت نادرست برخی از افراد درخصوص نحوه برگزاری این همایش و جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی که تصور می شد قرار است این همایش در محیط عمومی برگزار گردد، این همایش لغو گردید.
🔳لازم به ذکر است این هیئت در راستای پاسخگویی به علاقمندی بانوان استان جهت فعالیت در این رشته ورزشی در محیطی امن و محصور ، اقدام به این فعالیت نموده است.
🔳همچنین این هیات ورزشی پایبندی خود را به موازین و حفظ کرامت جایگاه بانوان اعلام نموده و هدف از برگزاری آن در دانشگاه حضرت معصومه(س) ترویج ورزش های همگانی در بین بانوان با رعایت شئونات اسلامی و مذهبی بخصوص در شهر مقدس قم بوده است.
🆔️@ghomsport
دوستانه
🔳بیانیه هیئت دوچرخه سواری استان قم درخصوص لغو همایش دوچرخه سواری 🔳هیئت دوچرخه سواری استان قم در را
دوتا پیام بالا رو با بیانیه هییت دوچرخهسواری قم در نظر بگیرید....
به نظرتون چه معنایی داره🤔🤔🤔
با یک تیر دو نشون👈 متشنج کردن جو با مظلومنمایی نزدیک انتخابات...
و رسیدن به هدفی که بالا توضیح داده شد...
مراقب باشیم....
در این وانفسای روزگار
به کمتر از ظهور قانع نباشیم.
او خواهد آمد اگر...
همدل باشیم.
همه باهم
هرروز
دعای فرج را باتوجه میخوانیم.
@beshetabim
با دوستانه همراه شوید.
هدایت شده از مهدی پورعسکری|خوشنویسی
فَیَا عَجَباً! عَجَباً ـ وَ اللهِ ـ یُمِیتُ القَلْبَ وَ یَجْلِبُ الْهَمَّ مِنِ اجْتِمَاعِ هؤُلاَءِ القَوْمِ عَلَى بَاطِلِهمْ، وَ تَفَرُّقِکُمْ عَنْ حَقِّکُمْ! فَقُبْحاً لَکُمْ
شگفتا، شگفتا! به خدا سوگند قلب را مى ميراند و غم و اندوه را (به روح انسان) سرازير مى کند که آنها (شاميان غارتگر) در مسير باطل خود، چنين متّحدند و شما، در طريق حقّتان، اين گونه پراکنده و متفرّق! روى شما زشت باد!
#نهج_البلاغه
#انتخابات
@mahdipouraskari
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
⭕️ شاخصهای کاندیدایِ #اصلح از جانبِ #رهبر_انقلاب
1⃣دانستن درد مردم
2⃣ سلامتِ مالی در تبلیغات
3⃣ حکمت و تدبیر
4⃣ توانِ اجرایی(همّتِ جهادی)
5⃣ تهذیب اخلاقی(نپرداختن به حاشیهها)
6⃣ قانونمداری
7⃣ مقاومت در برابر دشمن
👈 رهبر انقلاب: امروز #اقتصاد مسئلهی اصلی است
@Afsaran_ir
هدایت شده از دوستانه
بسم الله الرحمن الرحیم
چند نکته پراکنده درباره انتخابات:
۱. ما جماعت حزباللهی، بعضا از مشکلی به نام ایدهآلخواهی افراطی رنج میبریم
۲. حریف، که در طول هفت سال گذشته مردم را به معنای واقعی کلمه ذله کرده، در باطل خود متحد شده و دارد بهم پریدنهای اصولی و تکلیفگرایانهی ما را با امیدواری تمام رصد میکند.
۳. وقتی حافظهی تاریخی خودمان به کلی معیوب است و با همان استدلالات غلط سال ۹۲ به سرعت به سمت باخت میتازیم، چطور میشود توقع داشت که رقیب، به ضعف حافظه مردم دلخوش نباشد و علیرغم گندی که به مملکت زده، با لیست واحد و دو سه تا شگرد دقیقه نودی، ورق را به نفع خودش برنگرداند؟
۴. ما با اهل سنت که بر سر مساله مهم و مبنایی ولایت اختلاف نظر داریم، به خاطر یک مصلحت بالاتر و وجود دشمن مشترک وحدت میکنیم. انقدر هم مته به خشخاش نمیگذاریم. چرا به موضوع انتخابات که میرسیم، همان الگو را اجرا نمیکنیم و حاضر نمیشویم با وجود مشترکات فراوان، از برخی نقصها چشمپوشی کنیم؟
۵. رقیب با یک لیست آمده و ما با سه چهار لیست متفاوت؛ مثل روز روشن است که شکست میخوریم. حالا هی دعوا کنیم سر اینکه چرا فلانی که انقدر کارش درست است در لیست نیست ولی فلانی که فاسد و مفسد است در لیست هست؟!
۶. در طول عمر انقلاب، شاید هیچ وقت در افکار عمومی چنین اجماعی بر ناکارآمدی و بیعرضگی مجموعهی اجرایی و تقنینی وجود نداشته. حالا در برنگاه طلایی برای تغییر به نفع مردم، ما سوپرانقلابیگریمان گل کرده! به قول آن آقا: بازیکنان تیم حریف یا خستهاند یا غایب؛ ماییم و دروازه خالی؛ یک شوت بزنیم کار تمام است! ولی ما داریم بر سر اینکه چه کسی شوت را بزند دعوا میکنیم!
۷.میگویند: «همیشه شما را از رقیب میترسانند تا لیست خودشان رای بیاورد» بسیار خب! بیایید بدون ترس از رقیب، خیلی ریلکس به فردای انتخابات فکر کنیم. فرض کنیم تفکر اصلاحات و حسن روحانی باز هم رای بیاورد و راهی مجلس شود😩 تیتر روزنامهها: مردم به برجام موشکی و منطقهای آری گفتند/ حرف مردم را از صندوق رای بشنوید نه تشییع سردار/ مردم هنوز به کلید روحانی امیدوارند/ سیاهنمایی افراطیون، علیه دولت جواب نداد؛ مردم، همچنان قدرشناس خادمان خود در دولت! و ....
آیا اینها محتمل نیست؟ آیا این ترس به جا نیست؟ آیا نباید خطر تفرقه و انشقاق را جدی گرفت؟
۸. من به رای دادن چشم و گوش بسته به یک لیست خاص توصیه نمیکنم. قطعا کسی که اهل تشخیص است و نامزدها را میشناسد، شناخت خودش حجت است و باید بر اساس آن عمل کند؛ ولو همه عالم خلافش را بگویند. اما اینکه این ضرورت را درک نکنیم که با وجود این رقیب کذایی، باید از جبهه انقلاب یک صدای واحد شنیده شود، بسیار آزار دهنده است.
۹. لب کلام اینکه: با وجود چنین رقیب خطرناکی، بازهی کوتاه انتخابات، وقت دعوای درون گفتمانی نیست. نقد درونگفتمانی و تبیین مبانی جبهه انقلاب باید با قوت و جدیت اما در طول زمان و در فرصتهای مبسوط، انجام شود تا کنش انقلابی به مطالبه اکثریت مردم بدل گردد و در فصل انتخابات، نتیجه این جهاد مقدس، کام انقلابیون را شیرین کند.
۱۰. امام خامنهای: حفظ وحدت را اصل قرار بدهیم و اگر تکلیف شرعییی هم احساس کردیم ولی دیدیم عمل به این تکلیف «ممکن است» وحدت را از بین ببرد، «قطعا» انجام آنچه که تصور میکردیم تکلیف شرعی است، «حرام» است و حفظ وحدت «واجب» .
https://eitaa.com/beshetabim