هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
🔥 ایران فروشی پهلویها (۲)
هفت منطقه راهبردی از ایران که در دوره پهلوی از ایران جدا شد:
3⃣ اترک و مرزهای مازندران و گرگان
♦️مطابق پیمان آخال در دوره ننگین قاجار مناطق شمالی ایران در آن سوی رود اترک به روسیه واگذار شد؛ اما روسها با حملات پیاپی به ایران برخی سرزمینهای ایران شامل (سرخس کهنه، قصبه فیروزه، قریه حصار و حاشیه شیخحسینقلی) را اشغال کرده و مرز را ۳۰ کیلومتر به جنوب آورده و نهر موسیخانی را بهعنوان رود اترک قلمداد کردند. در سال ۱۹۲۱ شوروی پذیرفت مرزهای معاهده ۱۸۸۱ را به رسمیت شناخته و مناطق اشغالی را به ایران واگذار کند؛ اما این اتفاق هرگز نیفتاد و رضاخان هیچ اقدامی برای عملی شدن این قرارداد انجام نداد و مناطق جنوب اترک را به شوروی داد.
4⃣ فیروزه و مرز خراسان
♦️شهر فیروزه در خراسان که در زمان قاجار اشغال شده بود در زمان پهلوی دوم رسما به روسیه داده شد.شهری استراتژیک در ۳۰ کیلومتری غرب قوچان که در دامنه رشتهکوههای بین ایران و ترکمنستان قرار دارد. این شهر امروزه بهعنوان منطقهای ییلاقی به تفرجگاه مردم ترکمنستان تبدیل شده است.
♦️پس از فروپاشی شوروی برخی از بازماندگان شیعه خراسانی و سیستانی که شهرها و روستاهایشان آن سوی مرز قرار گرفته بود مخفیانه به ایران سفر کرده و میگفتند: طی دههها حکومت شوروی، ما قرآن اجدادیمان را در اعماق زمین مخفی کرده بودیم. فقط در مواقعی و با ترس از آنجا خارج کرده و تبرک میجستیم در حالی که چیزی از آن نمیفهمیدیم و تنها میدانستیم مقدس است.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
🔥 ایران فروشی پهلویها (۱)
هفت منطقه راهبردی از ایران که در دوره پهلوی از ایران جدا شد:
1⃣ دشت نا امید: منطقهای وسیع و مهم که سرچشمه رود هیرمند بوده و امروز در اختیار طالبان است و قطع جریان آب به سمت ایران موجب خشکی دشت سیستان شده است.
با پیشکش کردن دشت ناامید توسط رضاخان پالانی به حاکم افغانستان عملا منطقه تاریخی سیستان (نیمروز) هم تجزیه و چند شهر و منطقه مهم از ایران جدا شد.
2⃣ منطقه آرارات: آرارات منطقهای بسیار مهم مابین سه کشور ایران، ترکیه و شوروی سابق (آذربایجان کنونی) بود. واگذاری آرارات به ترکیه موجب ایجاد مرز مشترک میان ترکیه و آذربایجان شده و امروزه زمینه ایجاد توهم امپراتوری بزرگ ترکی (از ترکیه تا تبت و مغولستان) در حاکمان ترکیه شده است. تنها مانع آنان اکنون باریکه مرزی ارمنستان به ایران است و تمام فشارهای سالیان اخیر حاکمان باکو و آنکار تصرف همین نقطه راهبردی است.
♦️ پانوشت: همان ایرانی که در زمان قاجار و پهلوی به راحتی تجزیه میشد امروز آن چنان اقتداری دارد که ترکیه و آذربایجان با پشتیبانی آمریکا، ناتو و اسرائیل نمیتوانند خلاف خواست او نیات خود را در منطقه پیاده کرده و با اشغال بخشی از ارمنستان، مرزهای بین المللی ایران را تغییر دهند.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
🔥 ایران فروشی پهلویها (۳)
هفت منطقه راهبردی از ایران که در دوره پهلوی از ایران جدا شد:
5⃣ اروندرود و مناطق نفتی بین قصرشیرین و خانقین و بهانهای برای هشت سال جنگ تحمیلی:
♦️ رضاخان طی معاهده سعدآباد در سال ۱۳۱۶ مناطق نفتی مذکور را به عراق واگذار کرده و حق کشتیرانی در اروندرود بهجز ۵کیلومتر از آبهای مقابل آبادان تا خط تالوگ را نیز از ایران سلب میکند. درواقع مسیر اروند بهکلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران تا حد سواحل شرقی اروند عقب نشست. مطابق قرارداد الجزایر مجدد خط تالوگ اروند بهعنوان مرز دو کشور تعیین شد؛
♦️ اما معاهده سعدآباد که رضاخان تن به پذیرش آن داد، بهانهای به صدام داد تا با دستاویز قراردادن آن، قرارداد الجزایر را پاره کرده و با ادعای دوباره بر حاکمیت اروند جنگ تحمیلی علیه ایران را آغاز کند.
6⃣ مناطق مرز شمالغرب. اردبیل و آذربایجان هم از لطف پهلوی بی نصیب نماند و تجزیه شد!
♦️ در جریان اشغال ایران در جنگجهانی دوم ارتش شوروی با پیشروی در حدود مرزی آذربایجان مناطق (مغان، نمین، باغچهسرا، یدیاولر، دیمان، تازهکند و بهرامتپه) را مورد اشغال قرار داد که تا پایان دوره رضاشاه نیز هیچ تلاشی برای بازگرداندن این سرزمینها به ایران نشد و درنهایت در دوره زاهدی بخشی از این مناطق با قصبه فیروزه معاوضه شد و بخشی نیز برای همیشه از خاک ایران جدا شد.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
🔥 ایران فروشی پهلویها (۴)
هفت منطقه راهبردی ایران که در دوره پهلوی از ایران جدا شد:
7⃣ بحرین. باز هم توطئه انگلیس و باز هم کشورفروشی پهلوی
♦️ ادعای استقلال بحرین ابتدا با تحریک برخی شیوخ بحرین توسط انگلستان آغاز و اعلام شد. محمدرضا پهلوی ابتدا این حرکت را استعماری خواند اما بعد از مدتی اعلام کرد: «اگر بحرین بخواهد از ایران جدا شود ما هرگز به زور متوسل نخواهیم شد!» و این آغاز روند جدایی بحرین از ایران بود.
♦️ در نهایت در پی مذاکرات محرمانه با انگلستان، سازمان ملل در سال ۱۳۴۷ استقلال بحرین را اعلام کرد.
♦️ اسدالله علم وزیر دربار در خاطرات خود نوشته است: «گوینده رادیو ایران خبر جدایی بحرین را چنان با افتخار خواند که گویی هماکنون بحرین را فتح کردهایم.»
♦️ هویدا نخست وزیر بهایی پهلوی هم گفت: «بحرین دختر خودمان بود. بزرگ شد شوهرش دادیم!»
♦️ جدایی بحرین از ایران ضمن تجزیه خاک کشور و بیپناه شدن مردمان اصیل ایرانی آن سرزمین، ایران را از منابع غنی نفتی و تسلط راهبردی بر خلیج فارس و منافع سرشار مادی و سیاسی آن محروم کرد.
♦️ به خلاف پهلوی، آمریکا با درک اهمیت راهبردی بحرین و اقدام به تاسیس پایگاهی مهم و استقرار ناوگان پنجم دریایی خود در آن امنیت ایران را مستقیماً تحت الشعاع قرار داد. همچنین عمده مخاطرات سیاسی و امنیتی در مرزهای جنوبی ایران در سالهای اخیر، ناشی از جدایی بحرین از ایران است.
♦️معلوم نبود اگر حکومت پهلوی ادامه پیدا میکرد، دیگر کدام مناطق قرار بود از ایران جدا شود!
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
🔻نمونهای از غیرت دینی شهید آوینی
📝 خاطرۀ رضا رهگذر (محمدرضا سرشار)
💢 فریاد #شهید_آوینی بر سر سازندگان یک فیلم به دلیل توهین به مقدسات
احتمالاً زمستان سال ۶۸ بود که در تالار اندیشه فیلمی را نمایش دادند که اجازۀ اکران از وزارت ارشاد نگرفته بود.
سالن پُر بود از هنرمندان، فیلمسازان، نویسندگان و... در جایی از فیلم آگاهانه یا ناآگاهانه، داشت به #حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها بیادبی میشد. من این را فهمیدم؛ لابد دیگران هم همینطور، ولی همه #لال_شدیم و دم برنیاوردیم. با جهانبینی #روشنفکری خودمان قضیه را حل کردیم: "طرف هنرمند بزرگی است و حتماً منظوری دارد و انتقادی است بر فرهنگ مردم"!
اما #یک_نفر نتوانست ساکت بنشیند و داد زد: "خدا لعنتت کند! چرا داری توهین میکنی؟!"
همۀ سرها به سویش برگشت؛ در ردیفهای وسط آقایی بود چهلوچندساله با سیمایی بسیار جذاب و نورانی. کلاهی مشکی بر سرش بود و اورکتی سبز برتنش. از بغل دستیام (سعید رنجبر) پرسیدم: آقا را میشناسی؟
گفت: #سیدمرتضی_آوینی است.
📚 همسفر خورشید: یادنامۀ سالگرد شهادت سیدمرتضی آوینی، ص۵۸.
📌 پ.ن:
نمیدانم این روزها که در #عرصۀ_فرهنگی کشور، جسارتهای گوناگون به مقدسات و ارزشها در رسانهها و در تئاتر و سینما و تلویزیون و شبکۀ نمایش خانگی و مانند اینها را میبینیم، و اکنون هم اخبار جسارت دیجیکالا در صدر خبرهاست، آیا کسی نیست که مثل سیدمرتضای باغیرت فریاد بکشد و دیگران را بیدار کند؟!
اگر کسانی هستند و فریاد میکشند، پس چه شده؟
آیا #غیرت_دینی مسئولان تغییر کرده، یا #حساسیت_دینی ما مردم کم شده است؟!
👈 بهراستی بر ما مردم چه گذشته که هرکس و ناکسی بهآسانی به ارزشها و مقدسات جسارت میکند، و ما به یک اعتراض در فضای مجازی بسنده میکنیم؟!
اللَّهُمَّ الْعَنِ الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَكَ وَاتَّهَمُوا نَبِيَّكَ وَجَحَدُوا بِآيَاتِكَ وَسَخِرُوا بِإِمَامِكَ وَحَمَلُوا النَّاسَ عَلَى أَكْتَافِ آلِ مُحَمَّدٍ
اللَّهُمَّ إِنِّي أَتَقَرَّبُ إِلَيْكَ بِاللَّعْنَةِ عَلَيْهِمْ وَالْبَرَاءَةِ مِنْهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ يَا رَحْمَانُ.
✍️ #محمدتقی_عارفیان
#دیجیکالا
#اهانت_به_ارزشها
#غیرت_دینی_مسئولان_و_مردم
#عرصۀ_فرهنگی_کشور_رها_شده_است
🇮🇷 @Modafeonline 👈
الله اکبر الله اکبر الله اکبر🇮🇷🇮🇷🇮🇷
الله اکبر الله اکبر الله اکبر🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃دست از همه غیر مرتضی میشوییم❤️
رجز خوانی حاج محمود کریمی👌
@beshetabim
🍃با دوستانه تا ظهور🍃
🛑✊مسیرهای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در قم
🔹شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیهای مسیرهای دهگانه راهپیمایی ۲۲ بهمنماه را در قم اعلام کرد.
🔹۱_خیابان انقلاب: محله های: چهارمردان، گلزار، سجادیه، شهید کلهری، آل یاسین) مسجد چهارمردان- تقاطع عماریاسر- خیابان معلم- چهارراه شهدا
🔹۲_خیابان طالقانی (آذر) : محله های: شهرک قائم، زاویه، شهید محلاتی)
🔹۳_مسجد چهل اختران- چهار راه بازار- میدان مطهری
🔹۴_بلوار شهید کریمی (بنیاد) : محلههای: بنیاد، شهرک قدس، شهرک ایثار، ۴۵ متری صدوق)
🔹۵_مسجد محمد رسول الله (ع) – میدان مفید- میدان شهید صدوقی- بلوار امین- میدان جانبازان
🔹۶_خیابان امام زاده ابراهیم: محلات: شهرک فاطمیه، شهید همت، شهرک امام حسین (ع)، شهید شیرازی، کشاورز شمالی، بلوار حضرت معصومه، سلامت، گنجوی، سوم خرداد، شهید مطهری، قلعه کامکار، ۱۷ شهریور، مسجد حضرت ابوالفضل (ع)، شاه جعفر، آیت الله کاشانی) مسجد عبداللهی- میدان سعیدی- سه راه خورشید- خیابان اراک
🔹۷_خیابان توحید (نیروگاه) : محلههای: نیروگاه، ۱۴ متری امام حسین (ع)، امینی بیات، مسجد فاطمی)، مسجد طفلان مسلم- خیابان شهید منتظری- بلوار نیایش- میدان جانبازان
🔹۸_خیابان امام خمینی (ره) : محلههای: امام، شهید بهشتی، شهرک امام حسن (ع)، مدرس) میدان شهید آیت الله سعیدی- سه راه خورشید- خیابان اراک
🔹۹_خیابان شهیدان فاطمی (دورشهر) : محله های : یزدانشهر، عطاران، سمیه، بسیج، شهرک ولایت، جوی شور) مسجد امیرالمؤمنین (ع) - میدان جانبازان
🔹۱۰_خیابان ۱۹ دی: محله های: فرهنگیان ۱ و ۲، باجک ۱ و ۲، معصومیه، انصارالمهدی (عج)، ۱۵ خرداد، جواد الائمه (ع)، امیرالمؤمنین (ع)، مسجد رضوی- چهارراه بازار- میدان مطهری
@beshetabim
🍃با دوستانه تا ظهور🍃