@women92
کانال مطالعات اسلامی زنان
فرصتی ویژه برای تفکر و بصیرت افزایی
پیرامون مسائل زنان و خانواده
مسائل اجتماعی، سبک و مهارت زندگی .
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
انتشار با ذکر لینک کانال مطالعات اسلامی زنان
ارتباط با ما
@zaheremirjafari
هدایت شده از مرکز آموزش موسسه جوانان آستانقدسرضوی
#اطلاعیه
💡 شروع ثبت نام سومین دوره #معارف_کاربردی برهان
✔️ مبتنی بر کتب تقدیر شده برترین آرزو ( مورد تفقد رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع و نخبگان)
به اطلاع میرساند این دوره پس از سه ماه وقفه، هم اکنون آغاز و علاقهمندان میتوانند پس از مطالعه توضیحات و دیدن هدایا و... در p.javanan.org/mk حداکثر تا روز 21 بهمن ماه 1399، مراحل را شروع نمایند.
👥 این دوره ویژه طلاب سطح1، دانشجویان و دیگر علاقه مندان میباشد.
⏱ طول دوره مقدماتی برای 10ساعت فیلم آموزشی، مشتمل بر پنج مبحث «معرفتشناسی»، «انسانشناسی و جهانشناسی» و «خداشناسی»، «راهنماشناسی»،«دین شناسی» و «معادشناسی» 35روز خواهد بود.
💳 هزینه تمام شده دوره ۱۵۰هزار تومان میباشد که مخاطب هزینه ای را پرداخت نخواهد کرد و توسط موسسه جوانان آستان قدس رضوی تقبل شده است.
اکانت راهنما: @javanan_aqr
_______
@edu_javanan
#سیر_مطالعاتی
#تربیت_فرزند
سلام به همراهان عزیز و با تشکر فراوان از کسانی که روز گذشته در برگزاری هرچه باشکوهتر راهپیمایی ۲۲بهمن تلاش کردند.
به راستی که #ما_ملت_امام_حسینیم ♨️
🌿🌹🌿🌹
در ادامه معرفی #سیر_مطالعاتی_تربیت_فرزند از مجموعه کتابهای حجتالاسلام محسن #عباسی_ولدی ؛ که با عنوان «من دیگر ما» به چاپ رسیده است ؛
جلدهای دیگر این مجموعه را معرفی میکنیم.
🌿🌹🌿🌹
✅نام جلدهای این مجموعه
1⃣جلد اول: جوجه های رنگی و بچه های فرنگی (مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز)
2⃣جلد دوم: خارهای گل شده و گل های خارشده (نقش محبت در تربیت فرزند)
3⃣جلد سوم: پرنده های در قفس و کودکی های نارس (نقش آزادی در تربیت کودک)
4⃣جلد چهارم: بازی های عسلی و عسل های بدلی (نقش بازی در تربیت کودک)
5⃣جلد پنجم: قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان (نقش تلویزیون در تربیت کودک)
6⃣جلد ششم: بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)
7⃣جلد هفتم: ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)
🌿🌹🌿🌹
خرید مستقیم از سایت نویسنده
https://ketabefetrat.com/product/%d9%85%d9%86-%d8%af%db%8c%da%af%d8%b1-%d9%85%d8%a7-%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d9%87%d9%81%d8%aa-%d8%ac%d9%84%d8%af%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%d8%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d9%88%db%8c-%d8%aa%d8%b1/?v=641a1e4677dd
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#از_پرسمان_بپرس
به علت متعدد بودن سوالات این کاربر گرامی، همه یکجا قرار داده میشود.
❓پرسش الف: منظور از بهشت خلد کدام بهشت است؟برزخي يا بعد قيامت؟
💯پاسخ الف: بهشت دارای اسامی و درجات گوناگونی است بهشت خلد به معنای جاودانه است( قُلْ أَ ذلِکَ خَیْرٌ أَمْ جَنَّةُ الْخُلْدِ الَّتی وُعِدَ الْمُتَّقُونَ کانَتْ لَهُمْ جَزاءً وَ مَصیرا)[1] (ای پیامبر!) بگو: «آیا این بهتر است یا بهشت جاویدانی که به پرهیزگاران وعده داده شده؟! بهشتی که پاداش اعمال آنها، و قرارگاهشان است.» ]اضافه جنت به خلد که به معنای جاودان است برای این است که دلالت کند بر اینکه بهشت مزبور فی نفسه و به خودی خود جاودانه و فنا ناپذیر است[[2]
و مشخص است که منظور بهشت قیامتی است نه برزخی
🍃🌸🍃🌸
❓پرسش ب: بهشت برزخي هميشگي نيست؟
ج/چرا بهشت خلد حتما بايد هميشگي باشد؟
💯پاسخ ب: خیر بهشت برزخی یک بهشت موقتی برای گذراندن دوران برزخ (از مرگ تا برپایی قیامت) برای مومنان است.
قرآن در مورد وجود بهشت، در عالم برزخ می فرماید: «قیل ادخل الجنة قال یــلیت قومی یعلمون» (سرانجام او را شهید کردند و) به او گفته شد وارد بهشت شو گفت ایکاش قوم من میدانستند .
قرآن در باب بهره مندی شهیدان، از هرگونه آسایش در بهشت برزخ چنین می فرماید: «ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله اموتا بل احیآء عند ربهم یرزقون• فرحین بمآ ءاتـهم الله من فضله ویستبشرون بالذین لم یلحقوا بهم من خلفهم الا خوف علیهم ولا هم یحزنون»
ادامه 👇👇👇
(ای پیامبر ) هرگز گمان مبر آنها که در راه خدا کشته شدهاند مردگانند، بلکه آنها زندهاند و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند• آنها بخاطر نعمتهای فراوانی که خداوند از فضل خود به آنها بخشیده است خوشحالند و بخاطر کسانی که (مجاهدانی که) بعد از آنها به آنان ملحق نشدند (نیز) خوش وقتند (زیرا مقامات برجسته آنها را در آن جهان میبینند و میدانند) که نه ترسی بر آنها است و نه غمی خواهند داشت. . (شادمانی و عدم ترس و نگرانی شهیدان ـ که در آیه از آنها سخن گفته شده است ـ از برخورداری آنان از آسایش حکایت میکند.)
برخورداری بندگان مقرب از آسایش و راحتی در بهشت برزخی چنین می باشد: «فروح وریحان وجنت نعیم» در روح و ریحان و بهشت پر نعمت است.
و این بهشت بعد از برپایی قیامت برچیده می شود.
🍃🌸🍃🌸
❓سوال ج: چرا بهشت خلد حتما بايد هميشگي باشد؟
💯 پاسخ ج: همان گونه که از نام بهشت خلد پیداست این بهشتی است که نعمت های آن دائمی و همیشگی است و این از ویژگی های پاداش قیامتی است که هیچ گاه از صاحبان این نعمت قطع نمی شوند چرا که قطع شدن آن نیز یک نوع نگرانی است که قرآن می فرماید "لا خوف علیهم و لا هم یحزنون"
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ، عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ، وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یدیک
وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ يَجْعَلَنِي مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَ التَّابِعِينَ وَ النَّاصِرِينَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ، وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِي جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ، يَا مَوْلايَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ، هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ، وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ، وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ، وَ أَنَا يَا مَوْلايَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ، وَ أَنْتَ يَا مَوْلايَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِين⭐
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
ای امام مهربانم🌺
دلنگرانے ام
بابٺ تأخیر تو نیسٺ !
میدانم مے آیی....
یوسف زهرا(س)
دلم شورمیزند
براے خودم … !
براے ثانیہ اے ڪہ
قرارمیشود بیایی
ومن هنوز با تو
قرن ها، فاصلہ دارم ...
♥️ألـلَّھُـمَــ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِڪْ ألْـفَـرَج♥️
🌸حلول ماه رجب پیشاپیش مبارک🌸
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔮در فضیلت روزه ماه رجب
ثوبان يكي از ياران پيامبراكرم (صلي الله عليه و آله) مي گويد :
با رسول خدا(صلي الله عليه و آله) در قبرستان بودیم. حضرت ایستاد و گذشت و دوباره ایستاد. عرض کردم: یا رسولالله، چرا اینگونه رفتار میکنید؟ پس آن حضرت گریه شدیدی کرد، ما هم گریه کردیم. آنگاه فرمود:
ای ثوبان، صدای ناله اهل عذاب را شنیدم. بر آنها رحم کردم، دعا کردم و خداوند عذاب آنها را تخفیف داد. سپس فرمود: ای ثوبان! اگر کسانی از اهل این قبرستان، که در عذابند، یک روز از ماه رجب را روزه گرفته بودند و یک شب را تا صبح قیام میکردند و به عبادت میپرداختند، در قبرها معذب نمیشدند.
منبع: بحارالانوار-جلد 94 صفحه 49
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔻کسی که شب را به بطالت بگذراند، روزش هم بطالت است.
🔻کسانی که مأموریتهای اجتماعی دارند، خلوات ماههای رجب، شعبان و رمضان را دریابند.
«اوليای خدا که پرچمداران حرکتهای بزرگ بودند خلوتهايی با خدای خود داشتند. در آن خلوتها میگرفتند و به جامعه میدادند. دليل اينکه خداوند متعال به وجود مقدس پيغمبر اسلام(ص) خطاب میکند: «قُمِ الَّيلَ إِلا قَلِيلاً. نِّصفَهُ أَوِ انقُص مِنْهُ قَلِيلاً. أَوْ زِدْ عَلَيهِ وَ رَتِّلِ الْقُرْءَانَ تَرْتِيلاً... إِنَّ لَكَ فِي اَلنَّهَارِ سَبْحًا طَوِيلاً»، این است که آن تلاش عظيم روز، آن ماموريت هاي عظيم اجتماعی و ماموريتهای الهی که حضرت داشتند بيداری شب را میطلبد.
کسي که شب خوبي ندارد، روز خوبي هم ندارد! کسي که شب را به بطالت بگذراند، روز هم هرکاری کند بطالت است. کسانی که شبزندهدارند، در روز هم بيدار و زندهاند. زنده بودن در حيات روز، در گرو بيداري و احيای شب است. با احيای در شب، انسان به حيات در روز میرسد...
لذا همه بزرگانی که متصرف بودند، اين حالات را داشتند؛ هم قبل از اينکه به زمان مأموريت اصلی خود برسند و هم بعد از مأموريت خود خلوت داشتند؛ از جمله حضرت امام(ره) كه خلوت هاي فراواني قبل از رسيدن به اين مناصب اجتماعي داشتند...
ما در اين سه ماه (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) هر قدر هم که اشتغال داشته باشيم، به اندازهای که ماموريتمان بزرگتر است، بايد خلوتهای بهتری داشته باشيم تا بتوانيم ماموريتها را بهتر انجام دهيم. به تعبير ديگر ما بايد با يک دست از بالا بگيريم و با دست ديگر منتشر کنيم. آن دستی که رو به بالا بلند ميشود در خلوات انسان است؛ مخصوصاً خلوات اين سه ماه.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخنرانی🌿
#استاد_پناهیان✨
همہ چیز امٺحانہ... (:
زندگے دنیا باز و سرگرمے اسٺ..
ڪسے بنا نیسٺ اینجا زندگے ڪند...
اینجا عشق درسٺ و حسابے نیسٺ..
رنج و عذاب درسٺ و حسابے نیسٺ..!
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
برای مطالعه مفید و مختصر درباره #امام_باقر علیهالسلام ، میتوانید از سایت #ویکی_شیعه استفاده کنید
امام محمد باقر علیهالسلام - ويکی شيعه
https://fa.wikishia.net/view/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1_%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85