.
#تلنگرانــــــــــہ🔔
حـــــاج آقـــــا پناهیان میگفتـــــن ڪـــــه(:
خـــــدا تـــــو رو دوستـــــ داره!
تـــــوخودتـــــ سرتـــــو انداختـــــے پـــــاییـــــن
دنبالِ دلتــــــــــ رفتـــــے...
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
📖✨﷽✨📖
قرآن کریم
صورت کتیبه انسان کامل است؛ یعنی قرآن صورت کتبی حقیقت محمدی(صلی الله علیه وآله) است، قرآن کریم میفرماید: «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ»، این قرآن، شما را به بهترین راه هدایت میکند، «لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ»، یقیناً رسول خدا، برای شما بهترین الگوی زندگی است.
هر قدر به قرآن تقرب بجویی، به انسان کامل نزدیکتر شدهای، پس بنگر بهرهات از قرآن چقدر است؟ زیرا حقایق آیات آن در حقیقت، درجات ذات تو و مدارج آن نردبان عروج و تکامل توست
#حضرت_علامه_حسن_زاده
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
از یک گورکن پرسیدند:
تو که با قبر و مرده و جنازه سرو کار داشتی عجیب ترین چیزی که دیدی چی بود؟
گورکن گفت:
پنجاه ساله گور میکنم، مرده غسل میدم، اجساد زیادی را کفن کردم و زیر خاک دفن کردم، ولی عجیب ترین چیزی که دیدم خودم هستم.
پنجاه ساله با همه چیزایی که دیدم هنوز باور نکردم من هم یه روز میمیرم.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌷 هرچه انسان به الله نزدیک تر میشود بیشتر مورد ناسپاسی کسانی قرار میگیرد که عمری از او "خیر" دریافت کرده اند...
استاد شجاعی
❇️ @IslamlifeStyles
🔹 آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸معنای «آمن سخطه عند کل شر» در دعای رجبیه چیست؟🔸
💎 در سوره بقره می فرماید [ما شما را به امور مختلفی امتحان می کنیم]: «ولَنَبْلُوَنَّكُم بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ». چرا؟ چون می خواهیم شما را بیدار کنیم. بعد می گوید: این تهدید نیست، این فرصت است: «وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ» یعنی به چشم تهدید به این نگاه نکن. به چشم یک فرصت به آن نگاه کن.
💎 شما در دعای ماه رجب هم عین همین را دیده اید. در دعای رجبیه اینطور می گوییم: «یا من ارجوه لکل خیر و آمن سخطه عند کل شر». نقل کرده اند از حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله) در مورد قسمت دوم این فراز که ایشان فرموده اند: چطور می توانیم بگوییم «آمن سخطه»؟ گویا این ثقیل بوده برای ایشان. چون قرآن می فرماید که: «أَفَأَمِنُوا مَكْرَ اللَّهِ فَلَا يَأْمَنُ مَكْرَ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْخَاسِرُونَ». [وقتی قرآن اینطور می فرماید]، چه طور انسان «آمن سخطه» باشد؟ ایمن از سخط خدا باشد؟ ایشان گفته اند که این جمله، اِخباری نیست. ظاهر آن، اِخبار است اما باطن آن اِنشاء است. یعنی: «خدایا من را ایمن از سخط خود قرار بده».
ایشان بزرگ هستند و بزرگوار. اما نه، معنای این فراز از دعا، این نیست. معنی آن این است که: «وقتی که شرّی به من می رسد، نشانۀ این نیست که تو از من بَدَت آمده و مورد سخط تو هستم. من ایمن هستم از اینکه شرّی که به من می رسد، از روی سخط تو باشد.»
💎 این فراز از دعا، ناظر به این آیه ی سوره فجر است: فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ . وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ . كَلَّا ...»: یعنی این طور نیست که [وقتی شری به من می رسد معنایش] «اَهانن» باشد. لذا به همین جهت است که می گوید: «و آمن سخطه عند کل شر». یعنی [شر]، تهدید نیست، بلکه فرصت است. شرّی که به من می رسد برای این است که من خودم را جمع و جور کنم و از خواب غفلت بیدار بشوم. چیزهایی که ظاهرش شرّ است، اینطور نیست که خدا به انسان غضب کرده و به این شرّ مبتلا شده.
💎 خدا، دکتر من است. می خواهد مداوایم کند. دکتر که سخط ندارد به مریضش! دکتر هر کار که بکند، اگر از مریض بپرسی نظرت درباره دکتر چیست، می گوید: «آمن سخطه عند کل شر». اگر قلبم را در بیاورد، اگر استخوان ترقوه ام را ارّه کند و قلبم را از وسط سینه بیرون بیاورد، باز می گویم: «آمن سخطه عند کل شر». چون می خواهد رگ قلبم را باز کند. می خواهد مداوایم کند. این حسن ظن به خداست.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🍁
🌄🌄:
"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"
یعنی بندهی من نگران فردا نباش
از کارهای آدمها دلگیرنشو
کاری از آنهابرنمیآید
دستانت را در دست من بگذار
تمام غصه دنیارا میشه باهمین جمله تحمل کرد
🌺https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
Learn from yesterday, live today, and hope for tomorrow.
از دیروز بیاموز، امروز زندگی کن، و به فردا امید داشته باش.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
#استاد_شهید_مطهری
نازپروردگی موجب شکنندگی در همه امور است. معمولاً در خانوادهها یك آدمی پیدا می شود خیلی سختكوش، پركار، جدی، تن بهزحمت بده. این فرد یك كارخانه یا یك تجارتخانه تأسیس میكند، كار و ابتكار را به حدّ اعلا میرساند، ولی خودش چون از یك خانواده طبقه چهارم است، به زندگی سخت، به گرما و سرما و تحمل سختی عادت كرده. اینها او را یك انسان جدی بار آورده است.
بعدها زن و بچهاش در این زندگی كه مقرون به رفاه است، بزرگ میشوند. نسل بعد از او كه بچه های او باشند، آدم های متوسطی از آب درمیآیند. چون اوایل زندگیشان در زندگیِ همین آدم بوده و در سختی بزرگ شدهاند اینها هم تا حد زیادی آدمهای جدی و كارآمدی هستند و آن ثروت را حفظ می كنند؛
ولی بچه های این ها كه به وجود می آیند، چون تدریجاً زندگی، رفاه و خوشی را توسعه میدهند، كمكم از این منزل می روند به منزل دیگری، این فرش را تبدیل می كنند به فرش دیگری، خوراك و زیور لباسشان تغییر میكند. آن نسل سوم افرادی نازپرورده خواهند شد كه فقط باید به آن ها رسید، از كوچك ترین رنج، ناراحت می شوند. درنتیجه، قدرت این را كه آن زندگی و آن ثروت را ضبط كنند، ندارند. همینکه پدر مُرد، در مدت کمی تمام زندگی را به باد می دهند، دوباره به همان صورت فقیرهای درجه اول با وضعیت مفلوك برمیگردند. و باز تکرار همین چرخه... .
#سبک_زندگی
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0