#ختم_قرآن
🐄سوره بقره
🌻آیات ۲۱۱ تا ۲۱۵
📝ترجمه استاد حسین انصاریان
1⃣1⃣2⃣ سَلْ بَنِي إِسْرَائِيلَ كَمْ آتَيْنَاهُمْ مِنْ آيَةٍ بَيِّنَةٍ وَمَنْ يُبَدِّلْ نِعْمَةَ اللَّهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَتْهُ فَإِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
از بنی اسرائیل بپرس: چه بسیار نشانه های روشن به آنان عطا کردیم، و هرکس نعمتِ [هدایت] خدا را پس از آنکه به او رسید، تبدیل [به کفر] کند، [بداند] که یقیناً خدا سخت کیفر است.
2⃣1⃣2⃣ زُيِّنَ لِلَّذِينَ كَفَرُوا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا وَيَسْخَرُونَ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ اتَّقَوْا فَوْقَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَاللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ
زندگی [زودگذرِ] دنیا برای کافران آراسته شده، و [به این سبب] مؤمنان را مسخره می کنند، در حالی که پروا پیشگان در روز قیامت [از هر جهت] برتر از آنان هستند، و خدا هر که را بخواهد، بی حساب روزی می دهد.
3⃣1⃣2⃣ انَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِيِّينَ مُبَشِّرِينَ وَمُنْذِرِينَ وَأَنْزَلَ مَعَهُمُ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِيَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ فِيمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ وَمَا اخْتَلَفَ فِيهِ إِلَّا الَّذِينَ أُوتُوهُ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَتْهُمُ الْبَيِّنَاتُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ فَهَدَى اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا لِمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ مِنَ الْحَقِّ بِإِذْنِهِ وَاللَّهُ يَهْدِي مَنْ يَشَاءُ إِلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ
مردم [در ابتدای تشکیل اجتماع] گروهی واحد و یک دست بودند [و اختلاف و تضادی در امور زندگی نداشتند]، پس [از پدید آمدن اختلاف و تضاد] خدا پیامبرانی را مژده دهنده و بیم رسان برانگیخت، و با آنان به درستی و راستی کتاب را نازل کرد، تا میان مردم در آنچه با هم اختلاف داشتند، داوری کند. [آن گاه در خود کتاب اختلاف پدید شد] و اختلاف را در آن پدید نیاوردند مگر کسانی که به آنان کتاب داده شد، [این اختلاف] بعد از دلایل و برهان های روشن و آشکاری بود که برای آنان آمد، [و سبب آن] برتری جویی و حسد در میان خودشان بود. پس خدا اهل ایمان را به توفیق خود، به حقّی که در آن اختلاف کردند، راهنمایی کرد. و خدا هر که را بخواهد به راهی راست هدایت می کند.
4⃣1⃣2⃣ أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُمْ مَثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِكُمْ مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَى نَصْرُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
آیا پنداشته اید در حالی که هنوز حادثه هایی مانند حوادث گذشتگان شما را نیامده، وارد بهشت می شوید؟! به آنان سختی ها و آسیب هایی رسید وچنان متزلزل و مضطرب شدند تا جایی که پیامبر و کسانی که با او ایمان آورده بودند [در مقام دعا و درخواست یاری] می گفتند: یاری خدا چه زمانی است؟ [به آنان گفتیم:] آگاه باشید! یقیناً یاری خدا نزدیک است.
5⃣1⃣2⃣يَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ قُلْ مَا أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِ لْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ وَالْيَتَامَى وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ وَمَا تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ
از تو می پرسند: چه چیز انفاق کنند؟ بگو: هر مال و مایه سودمندی که انفاق می کنید باید برای پدر و مادر و نزدیکان و یتیمان و نیازمندان و در راه مانده گان باشد، و هر کار نیکی انجام دهید، خدا به آن داناست.
#گروه_کتابخوانی
سلام و روز بخیر به همراهان عزیز
افتخار همراهی شما را در چهارمین روز از معرفی کتاب ارزشمند «۱۰۰۱ فضیلت از امیرالمومنین علیهالسلام در کتب اهل سنت» داریم.
🌹🌴🌹🌴🌹
فصل سوم این کتاب اختصاص دارد به «فضائل امام علی علیهالسلام در کلام صحابی و علما اهل سنت»
«محمد بن عمر واقدی» متوفای ۲۰۸ هجری قمری یکی از برجستهترین سیره نویسان در قرن دوم و سوم است.
او درباره رخدادهای تاریخی تبحر گستردهای داشته و بسیاری از تاریخ نویسان از او بهره بردهاند.
«واقدی» درباره امام علی علیهالسلام این چنین می نویسد:
#علی_بن_ابیطالب از معجزههای #پیامبر بود چونان عصا برای موسی و زنده کردن مردگان برای عیسی بن مریم.
🌹🌴🌹🌴🌹🌴
خرید اینترنتی کتاب
مذهب بوک
http://www.mazhabbook.ir
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ يا غَوْثَ الْمَلْهُوفينَ...
💠سلام بر تو ای #امید دلهای رنجور💔
تنها آرزوی #ظهور توست که امید را در این قلب های خسته زنده نگاه می دارد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
با سلام به محضر سپهسالار هستی و امیر آفرینش حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، برای تعجیل در فرج آن امام مهربان 5 صلوات می فرستیم
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔺 یک #آیه
📔 یک داستان
وَمَن يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولَٰئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِم مِّنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ وَحَسُنَ أُولَٰئِكَ رَفِيقًا
🔸 ﻭ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ #ﺧﺪﺍ ﻭ #ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ #ﺍﻃﺎﻋﺖ_ﻛﻨﻨﺪ، ﺩﺭ ﺯﻣﺮﻩ ﻛﺴﺎنی ﺍﺯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻥ ﻭ ﺻﺪﻳﻘﺎﻥ ﻭ ﺷﻬﻴﺪﺍﻥ ﻭ ﺷﺎﻳﺴﺘﮕﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﻌﻤﺖ [ #ﺍﻳﻤﺎﻥ، #ﺍﺧﻠﺎﻕ ﻭ #ﻋﻤﻞ_ﺻﺎﻟﺢ] ﺩﺍﺩﻩ؛ ﻭ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﻧﻴﻜﻮ ﺭﻓﻴﻘﺎنی ﻫﺴﺘﻨﺪ.
📚 نساء، ۶۹.
◻️🔸◻️🔸◻️
◻️ بردهای بود که نبی اکرم(صلی الله علیه و آله) او را آزاد کرده بودند ولی آنقدر نسبت به حضرت محبت داشت که اگر ایشان را نمیدید، مضطرب میشد.
🔸 روزی حضرت او را دیدند؛ در حالی که لاغر شده و رنگش تغییر پیدا کرده بود. به او فرمودند چه شده است؟ عرض کرد:
هیچ بیماریای ندارم؛ فقط دوری شما من را گرفتار کرده است.
در این دنیا امیدی دارم که اگر امروز از شما جدا میشوم، فردا شما را دوباره میبینم؛ اما همه نگرانی من این است که بعد از مرگ، دیگر راهی به شما ندارم. شما در عوالم بالا هستید و ما در عالم پایین.
⏮ این آیه نازل شد:
«وَمَنْ یطِعِ اللهَ وَالرَّسُولَ فَأُولئِک مَعَ الَّذِینَ أَنْعَمَ اللهُ عَلَیهِمْ...»
🔴 پس #رمز_همراهی، #اطاعت است.
📚 مقام محمود، ص ۱۹۱.
👤 آیت الله سیدمحمدمهدی ميرباقری
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌼 پرسش:
تفاوت علم و حکمت چيست؟
🌼 پاسخ:
در ابتدا بايد گفت:"حكمت" رسيدن به حق و واقع به واسطه علم و عقل است.(1)و از ماده "حكم"، به معناى بازداشتن و منع است و اولين معنا از آن، حكم كردن است كه باعث جلوگيرى از ظلم مىشود. از ويژگىهاى حكمت آن است كه جهل و نادانى را از انسان باز مىدارد.(2) اما "علم" يا همان معرفت به معناى دانستن، دانش،(3) درك كردن و فهميدن حقيقت و اساسِ چيزى است.(4) كه بر آثارى دلالت مىنمايد كه در اشيا وجود دارد و به واسطه آن از غير خود تمييز داده مىشود.(5)
علم داراى مراتب است و از مرتبه عاليه هستى (بارى تعالى) تا انسان و حتى موجودات غير ذوي العقول (موجودات دارای عقل) نيز داراى علم هستند و بين همه موجودات عالم هستى و علم مىتوان به تناسب خودشان و ظرف وجوديشان نسبت برقرار كرد. بر خلاف حكمت، كه فقط از ويژگىها و صفات ذوي العقول است.
نكته ديگر اين كه حكمت و علم، دو عنوان عام هستند كه در ابعاد و جنبه هاي گوناگوني قابل تطبيق و مقايسه هستند. به نظر مي رسد تبيين دقيق معناي حكمت در اصطلاح ديني و قرآني، به درك تفاوت هاي اين واژه با علم بينجامد. حكمت، اتقان در امور، فهم و عقل، نبوت و ... گفته شده است. در مجموع، حكمت، علمي است كه انسان را از از انجام كار زشت بازدارد. (5) بر اين اساس، مي توان گفت حكمت، نوعي معرفت ويژه و خاص است كه بر همه انواع و اقسام علم منطبق نيست. به عبارت روشن تر، حكمت به معناى رسيدن به حقيقت به وسيله علم و عقل است. علامه طباطبايى درباره معناى واژه "حكمت" مىگويد: حكمت نوعى از محكم كارى يا كار محكمى كه سستى و رخنهاى در آن راه ندارد و غالبا در معلومات عقلى واقعى كه ابدا قابل بطلان و كذب نيست، استعمال مىشود. (6) از اين رو، مىشود گفت چون دين با واقعيت و حقيقت مطابقت دارد، پس اصول و قواعدى كه با دين آمده، در واقع حكمت اند و پيامبر مأمور است تا اين حكمت را به مردم بياموزد.
برخى نيز گفته اند: با مراجعه به اصل معناى حكمت مىتوان به دست آورد كه حكمت، يك حالت و خصيصه درك و تشخيص است كه شخص به وسيله آن مىتواند حق و واقعيت را درك كند و مانع از فساد شود و كار را متقن و محكم انجام دهد. بنابراين، حكمت نوعى حالت نفسانى و صفت روحى است، نه شىء خارجى؛ بلكه شىء محكم خارجى، از نتايج حكمت است.
نتيجه اين كه به روشني پيدا است كه علم و معرفت انساني، چيزي اعم از حكمت است و موارد عديده اي از علوم و معارف و دانش هاي بشري وجود دارند كه در مقوله حكمت قرار نمي گيرند.
علم ومعرفت كه(شناخت) از نظر مفهوم عامتر از حكمت است و حكمت نوع خاصي از علم.
علم از نظر مصداق شاملتر از حكمت است و حكمت يكي از مصداقهاي علم.
علم به ادراكات غيريقيني نيز گفته ميشود، ولي حكمت مربوط به يقينيات است.
علم اعم از ذات و صفت و فعل است، ولي حكمت مربوط به فعل است و وصف فاعل.(7)
پي نوشت ها:
1. راغب، مفردات نشر دار الاحيا التراث العربي بيروت، ماده "حكم"، ص123.
2. ابن ظهير، معجم مقاييس اللغة، نشر نشر الاعلام الاسلامي، قم ماده "حكم"، ج1، ص 123.
3. قرشى، قاموس قرآن، نشر دارالكتب الاسلاميه، تهران، 1371 ش، ج 5، ص 32، ماده "حكم".
4. مفردات راغب، ماده "حكم"، ص123.
5. طريحى فخر الدين، مجمع البحرين، كتابفروشى مرتضوى، تهران، 1375 ش، ج 6، ص 45.
6. علامه طباطبايى، تفسير الميزان، دفتر انتشارات اسلامى جامعه مدرسين حوزه علميه قم، قم، 1417 ق. ج 3، ص 395.
7. قرشى، سيد علىاكبر، قاموس قرآن، ج 2، نشر دارالكتب الاسلاميه، تهران، 1371 ش، ص 163.
🔺🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
⦃ ظاهࢪتهستچنانےڪهخجالتنڪشے؟!
باطنتهستپسندیـدهیصـاحبنظࢪی؟!
خانهاتلایقاوهستڪهمھمانگردد؟!
میتوانگفتتوࢪاشیعـهیاثنیٰعشـری؟!💔 ⦄
#مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
📌 رجب، ماه خدا
⚪️ به منظور بررسی ارتباط ماه رجب با #وظایف_منتظران (که در روایات به ماه خدا شهرت دارد) تصمیم گرفتهایم تا در مجموعه پیامهایی به شرح این ارتباط بپردازیم:
1⃣ دست در دستِ ولیّ
🌙 در ماهی که به ماه خدا شهرت دارد، ارتباط با ولیّ خدا، بهترین راه ارتباط با خداوند است چراکه در روایات آمده، امام «خلیفة الله»*۱، «باب الله»*۲، «وجه الله»*۳ و «صراطالله»*۴ است
🔰 بنابراین اگر در ماه رجب با خدا کار داریم و میخواهیم به او نزدیک شویم باید در مسیر صحیح آن یعنی ارتباط با امام عصر قرار گیریم چنانکه در دعای شریف ندبه میخوانیم: «اَيْنَ وَجْهُ اللهِ الَّذى اِلَيْهِ يَتَوَجَّهُ الاَوْلِياءُ؛ كجاست آن وجه الهى كه دوستان خدا به جانب او روى مىآورند»، این یعنی برای رسیدن به مقام قُرب و ارتباط با خداوند، باید دستمان را در دست ولیّ خدا قرار دهیم و همراه او باشیم.
📚 ۱.كفاية الأثر في النص على الأئمة الإثنى عشر، ص۱۵۱
۲.الإحتجاج على أهل اللجاج، ج۲، ص ۴۹۳
۳.معجم الأحاديث الإمامالمهدي(عليهالسلام)، ج۷، ص ۲۱
۴.بحار الأنوار، ج۳۹، ص ۸۹
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
📌 مهندس مهدوی
📋 دست به قلم میشوم تا بکِشم نقشهای جدید. فاصلهها تا رسیدن به شما دور به نظر میرسد. اندازهها تراز نیست.
📐 شاید خطکشی نو، شاید گونیایی راستتر اما دست از تلاش بر نخواهم داشت...
📏 مهندسین منتظر روزتان مبارک.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
کجایید مهندسینی که خدا را دیدند و دنیا را رها کردند و رفتند
برای شادی روح شهید باکری ها صلوات 🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#ختم_قرآن
سوره بقره
آیات ۲۱۶ تا ۲۲۰
ترجمه استاد حسین انصاریان
🌸🍃🌸🍃
6⃣1⃣2⃣ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ
جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.
7⃣1⃣2⃣ يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ وَصَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا وَمَنْ يَرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَيَمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأُولَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُون
از تو درباره جنگ در ماه حرام می پرسند. بگو: هر جنگی در آن [گناهی] بزرگ است، ولی هر نوع بازداشتن [مردم] از راه خدا و کفرورزی به او و [بازداشتن مردم از] مسجد الحرام و بیرون راندن اهلش از آن، نزد خدا بزرگ تر [از جنگ در ماه حرام] است؛ و فتنه [شرک و بت پرستی] از کشتار بزرگ تر است. و مشرکان همواره با شما می جنگند تا شما را اگر بتوانند از دینتان برگردانند. و از شما کسانی که از دینشان برگردند و در حال کفر بمیرند، همه اعمال خوبشان در دنیا و آخرت تباه و بی اثر می شود، و آنان اهل آتش اند و در آن جاودانه اند.
8⃣1⃣2⃣ إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أُولَئِكَ يَرْجُونَ رَحْمَتَ اللَّهِ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ
یقیناً کسانی که ایمان آورده، و آنان که هجرت کرده و در راه خدا به جهاد برخاستند، به رحمت خدا امید دارند؛ و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.
9⃣1⃣2⃣ يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِمَا وَيَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآيَاتِ لَعَلَّكُمْ تَتَفَكَّرُونَ
درباره شراب و قمار از تو می پرسند، بگو: در آن دو، گناهی بزرگ و سودهایی برای مردم است، و گناه هر دو از سودشان بیشتر است. و از تو می پرسند: چه چیز انفاق کنند؟ بگو: از آنچه افزون بر نیاز است. خدا این گونه آیاتش را برای شما بیان می کند تا بیندیشید
0⃣2⃣2⃣في الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الْيَتَامَى قُلْ إِصْلَاحٌ لَهُمْ خَيْرٌ وَإِنْ تُخَالِطُوهُمْ فَإِخْوَانُكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ الْمُفْسِدَ مِنَ الْمُصْلِحِ وَلَوْ شَاءَ اللَّهُ لَأَعْنَتَكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
[آری، تا] درباره [آنچه به صلاح] دنیا و آخرت [است] بیندیشید. و از تو درباره یتیمان می پرسند، بگو: اصلاح امور آنان بهتر است، و اگر با آنان معاشرت کنید و امورتان را با امورشان بیامیزید [کاری خداپسندانه است] آنان برادر دینی شما هستند، و خدا افسادگر [در امور یتیم] را از اصلاح گر بازمی شناسد. و اگر خدا می خواست شما را [در تکلیف و مسؤولیت نسبت به مال و جان یتیم] به زحمت می انداخت؛ مسلماً خدا توانای شکست ناپذیر و حکیم است.
#گروه_کتابخوانی
سلام و روز بخیر به عزیزان همراه
در آخرین روز از معرفی کتاب «۱۰۰۱فضیلت از امیرالمومنین علیهالسلام» در کنار شما هستیم.
🌹🌴🌹🌴🌹
فصل چهارم این کتاب اختصاص دارد به بیان «حدیث غدیر در کتب اهل سنت».
باهم بخشی از آن را میخوانیم:
#احمد_بن_حنبل در مسند خود جلد۴ ص۲۱۸؛ سلسله راویان خود را به «براء بن عازب» رسانده و میگوید:
براء بن عازب روایت میکند که در سفر #حج با رسول خدا صلیاللهعلیهوآله بودیم. چون به #غدیر رسیدیم، زمان نماز را اعلام کردند و زیر دو درخت را نظافت کردند و #پیامبر نماز ظهر را به جای آورد و سپس دست #حضرت_علی علیهالسلام را گرفته و فرمود:
آیا نمیدانید که من نسبت به #مومنین از خود آنها سزاوارترم؟
حاضرین پاسخ دادند: بلی.
آنگاه دست حضرت علی را بلند کرد و فرمود: هرکس من #مولا و #سرپرست او هستم این علی مولا و سرپرست اوست. خدایا! هر که علی را دوست دارد، دوستش بدار و هرکه علی را دشمن دارد، دشمنش بدار.
براء بن عازب گفت: در این هنگام عمر، حضرت علی علیهالسلام را ملاقات کرد و گفت: خوشا به حال تو ای پسر #ابیطالب که صبح و شام کردی در حالی که مولا و سرپرست تمام مومنین و مومنان گردیدی.
🌹🌴🌹🌴🌹
تهیه اینترنتی کتاب
اپلیکیشن طاقچه
https://taaghche.com
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌟 شفای دختر سنی
شیخ عبدالغنی مصری استاد دانشگاه الازهر مصر هنگامی که کتاب #الغدیر #علامه_امینی را دید،
تمام کتابهایش را کنار گذاشت و مشغول خواندن کتاب علامه شد.
بعد از خواندن کتاب آن قدر به وجد آمده بود که نتوانست شعف بوجود آمده از زیبائی کتاب را کتمان کند و شروع به نوشتن شعری در وصف علامه امینی(ره) کرد.
نامه به علامه رسید و بعد از خواندن،جواب نامه را اینگونه نوشت:
"آقای شیخ عبدالغنی با سلام. من آن کتاب را برای آقایم نوشتم.اگر میخواهی تعریف کنی از آقایم بنویس".
نامه به دست شیخ رسید. با تامل به دست خط علامه نگاه میکرد وبا خود گفت: نوکر واقعی این است که سنگ آقایش را به سینه میزند.
نامه بعدی را شعر در وصف امیر المومنین(ع) نوشت و پائین آن نوشت علامه:
☄شما که همچنین آقائی داری، به ایشان بگو من دختر مریضی دارم که همه دکترها جوابش کردهاند اگر می-شود برایش دعا کن.
نوشته اند نامه تا به دست علامه رسید معطل نکرد وبدون قبا و ردا، عبایش را بردوش انداخت و خود را به حرم امیرالمومنین(ع) رساند.
🌔 حال علامه عوض شده بود و شعر را روبروی ضریح برای آقا خواند. و در پایان عرض کرد آقا، شیخ دختر مریضی دارد و التماس دعا دارد.
💥علامه منقلب شده بود وشروع به گریه کردن کرد وبا زبان بیزبانی درخواست میکرد.
🌪نامه بعدی از شیخ به علامه رسید و نوشته بود :
علامه سلام من را به آقایت برسان و بگو ممنونم. هرچه از دخترم سوال میکنم میگوید:
شفاء للعلی٬شفاء للعلی و.....
💫کسی در وجودمان هست که دروغ نمی گوید. آیا ما سنگ خودمان را به سینه می زنیم یا .......؟
علی(ع)امام من است و منم غلام علی(ع)
هزار جان گرامی فدای نام علی(ع)
🔸🔹🔸🔹
#کانال_پرسمان_اعتقادی_تربیتی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0