⚠️أیّها الناس بخواهید که آقا برسد😔
🍂 بگذارید دگر درد به پایان برسد
🍂 همگی در پس هر سجده به خالق گویید
🍂 که به ما رحم کند یوسف زهرا برسد
🌹 اَلّلهُمَّـ؏عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج...🌹
🌹دعای امشب همه ما هنگام احیا و قرآن بر سر گرفتن، ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌹
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
💠 در شب قدر چه بخواهیم؟
🔹 در حدیث داریم که از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله پرسیدند در شب قدر چه بخواهیم؟
حضرت فرمودند: « #عافیت بخواهید.»
"بیماری ضد عافیت است، داشتن فرزند ناصالح ضد عافیت است، همسایه بد ضد عافیت است، قرض و گرفتاری ضد عافیت است ، بی آبرویی ضد عافیت است، هر چیز بدی ضد عافیت است، پس در عافیت خواستن همه چیز هست."
🔸 پس بهترین دعا برای خود و دیگران در شب های قدر، درخواست عافیت است.
🔹 همه دعاها را به همراه عافیت بخواهید.
🔹 اللهم عافنا فی جمیع الامور
خدایا در همه کارها به ما عافیت بده.
🔸 در این شب، صدقه و دعا به جهت #سلامتی و تعجیل در #ظهور امام زمان علیه السلام فراموش نشود.
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 هنوز هم خیلیها نمیدانند در فتح خرمشهر چه اتفاقی افتاد
➕ توصیه به جوانها
🔻 رهبرانقلاب: در مورد فتح خرّمشهر، اغلب شما جوانها آن روز نبودید یا اگر هم بودید کودک بودید خیلی، کوچک بودید؛ روز فتح خرّمشهر حادثهی عظیمی بود.
🔸️ شاید هنوز چند ساعت از خبر نگذشته بود که بنده از [ساختمان] ریاست جمهوری میرفتم طرف بیت امام که خدمت امام (رضوانالله تعالی علیه) برسم. در این خیابان و سر راه، مردم غوغا کرده بودند؛ مثل یک راهپیمایی، مثل یک تظاهرات [بود]. ماشین ما را که میدیدند، میآمدند جلو #تبریک میگفتند. در همهی کشور یک جشن عمومیِ خودجوش به وجود آمد؛ مسئله اینقدر مسئلهی مهمّی بود.
🔹️ البتّه مردم آن روز غالباً نمیدانستند چه اتّفاقی افتاده است که این فتح به وجود آمده.
⚠️ از آن فداکاریها، از آن ریزهکاریها، از آن تلاشهای عجیب و باورنکردنی، مردم اطّلاع نداشتند؛ امروز هم خیلیها اطّلاع ندارند.
👈 من توصیه میکنم این کتابهایی که دربارهی جزئیّات عملیّات «الیبیتالمقدّس» هست که به #فتح_خرمشهر منتهی شد، همچنین بقیّهی عملیّات -«فتحالمبین» و دیگر عملیّات- را همه بخوانند؛ بخوانند و ببینند چه اتّفاقی افتاده.
🔸️ بنده یک وقتی تشبیه کردم دفاع مقدّس را به یک تابلوی خیلی بزرگ و باشکوهی که آن بالا نصب کردهاند؛ ما از این پایین آن تابلو را میبینیم و تحسین میکنیم؛ امّا اگر نزدیک برویم، ریزهکاریهایی که در این تابلو بهکار رفته، هنرمندیهایی که بهکار رفته، جزئیّاتی که در این تابلو هست، آن بههمآمیختگی رنگهای مختلف، نقشهای مختلف، قلمهای مختلف را ببینیم، دهبرابر تحسین ما بیشتر خواهد شد.
🔺️ این کتابهایی که نوشتهاند، این جزئیّات را درواقع برای ما که از دور این تابلو را دیدهایم، تشریح میکنند. خب، حادثهی بزرگی بود. ۹۵/۳/۳
🌷 سوم خرداد؛ سالروز فتح خرمشهر
💻 @Khamenei_ir
🔺توصیه عارف وارسته استاد آیت الله آقا #مجتبی_تهرانی :
صد مرتبه ذکر «یا غافر الذنب، اغفر ذنوبی»
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
#رزق_معنوی_رمضان
🌟 دعا برای مؤمنین
🔻 رهبر انقلاب: در این شبها -مثل دیشب، مثل فردا شب و مثل شب بیستوسوّم- که در اطراف و اکناف دنیای اسلام، هرجایی که اعتقاد به این معنا وجود دارد، صداها به تضرّع بلند است: اِلَیکَ عَجَّتِ الاَصواتُ بِصُنوفِ اللُّغات؛ صداها بلند است، گریهها، استغاثهها؛ دعا میکنند برای خودشان، برای دیگران، یکی از دعاهایتان این باشد که خدای متعال دعای مؤمنینی را که در این شبها دعا میکنند مستجاب کند؛ این را از خدا بخواهید.
🌷 #شب_قدر | #مواعظ_رمضانی
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
🌖 ماه فرصت
🔺 رهبر معظّم انقلاب: در #شب_قدر از هنگام غروب آفتاب، سلام الهی شروع میشود، تا وقتی که اذان صبح آغاز میگردد. این چند ساعتِ این وسط، سلامِ الهی و امن الهی و خیمهی رحمت خداست که بر سراسر آفرینش زده شده است. در ساعتهای کیمیایی لیلةالقدر، بندهی مؤمن باید حداکثر استفاده را بکند.
Khamenei.ir
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد اخلاق آیت الله #آقا_مجتبی_تهرانی :
شب قدر، شب شرمندگی و سرافکندی ماست
خدا، ما بد کردیم
شبی است که باید پناه به مقام غفاریت خداوند برد
البته این شبها دست خالیِ دست خالی هم نیستیم
در دلم یک #گوهر گرانبها دارم و به او اتّکا دارم
و او #حبّ_علی علیهالسلام است.
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظات دیده نشدهای از حضور «رهبر انقلاب» در #خرمشهر در کنار «شهید جهان آرا»
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
🌙 رهبرانقلاب: در شبهای قدر، بنده حقير از شما التماس دعا دارم.93/04/21
#شب_قدر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
☫ ﷽. ☫
لَقَدْ أَنْزَلْنا إِلَيْكُمْ كِتاباً فِيهِ ذِكْرُكُمْ أَ فَلا تَعْقِلُونَ
همانا بر شما كتابى نازل كرديم كه در آن وسيلهى تذكّر شماست، آيا نمىانديشيد؟!
[سوره الأنبياء (21): آيه 10]
🔻امام خامنه ای در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی 1/1/1373
یکی از مسائلی که در قرآن مکرّر آمده و روی آن تکیه شده است، مسأله «ذکر» است. «ذکر»، یعنی به یاد بودن، به هوش بودن و متوجّه بودن. آیه شریفه قرآن میفرماید: «لقد انزلنا الیکم کتاباً فیه ذکر کم.» یعنی قرآن را وسیله ذکر و به هوش بودن و متوجّه بودنِ آحاد مسلمانان معرفی فرموده است؛ زیرا بسیاری از مردم، در طول زمان دچار غفلت از حقایق عالم و در رأس همه، غفلت از ذات مقدس پروردگار بودهاند. در سورههای قرآن، درباره ذکر و غفلت مطالب زیادی بیان شده است که به گمان من در دو سوره «یاسین» و «انبیاء»، بیش از دیگر سوَر، روی این دو مطلب تکیه شده است. قرآن میخواهد مردم مسلمان غافل نباشند، بلکه متوجّه باشند. نقطه مقابل این خواستِ الهی و قرآنی، خواستِ کسانی است که مست قدرت یا شهوتند، که در آیه شریفه قرآن در سوره «نساء» نسبت به اراده پروردگار، این گونه میفرماید: «یرید اللَّه لیبیّن لکم و یهدیکم سنن الّذین من قبلکم» یعنی خدا میخواهد که شما هدایت شوید؛ راه را پیدا کنید؛ چشمهای شما ببیند و قلب شما آگاه باشد. اما در آیه بعد، نقطه مقابل این است «و یرید الّذین یتّبعون الشّهوات ان تمیلوا میلاً عظیما اما کسانی که مست قدرت و شهوتند، دچار غفلت هستند و میخواهند شما هم مثل آنها در غفلت به سر ببرید و متوجّه نباشید و راهتان را پیدا نکنید. لذا، صاحبان قدرت و گردنکلفتهای عالم که قدرت و شهوت و مقام و همه موجبات غفلت را با همدیگر دارند، هر جا به مردم و کسانی که بیدارند و دلهایشان به هدایت الهی نورانی است برخورد میکنند، میخواهند آنها را هم مانند خود دچار غفلت کنند و از راه راست منحرف نمایند.
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
📝قندوزی محدث نامدار اهل سنت در کتابش (ینابیع المودة) آورده است:
رسول خدا صلي اللّه عليه و آله فرمودند:
🔖اگر تمام درختان عالم تبديل به قلم شوند
🔖و اگر تمام درياهای عالم تبديل به جوهر گردند
🔖و تمام جنيان مشغول به حسابگری شوند
🔖و اگر تمام انسان ها از ابتدا تا قیامت مشغول نويسندگی شوند،
🔖باز قادر نخواهند بود كه فضائل علي بن ابيطالب [علیه السلام] را بشماره درآوند
📚 ينابيع المودة، باب 40، ص123
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 يا اميرالمؤمنين گريه زينبت را نتوانستی تحمل کنی؟
🏴 ذكر مصائب امیرالمؤمنین(ع) توسط رهبر معظم انقلاب حفظه الله
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 صفات حکومتی حضرت علی(ع) در بيانات رهبر معظم انقلاب دام ظله
♨️ اجتناب از زخارف دنيا
⛔️ استفاده شخصی از امكانات عمومی ممنوع
⚡️ سرعت عمل
💫 تبيين
⚠️ بیباک در عمل به حق
🌹 هدايت جامعه به تقوا
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️رهبرمعظم انقلاب: در دعای دیشب بود «اللهم العن قتلة اميرالمؤمنين»؛خدايا قاتلان اميرالمؤمنين را لعنت كن
♦️با اينكه يک نفر فقط شمشير زد اما آن كسانی هم كه تاثير داشتند، جزو قتله اميرالمومنين هستند
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
🔴 آداب زیارت امیرالمومنین(ع) در سیره رفتاری امام خمینی ره
🔹آیتالله علی آلاسحاق در بخشی از کتاب خاطرات خود درباره آداب زیارت امیرالمومنین(ع) توسط امام خمینی میگوید:
🔹 «ايشان در حرم با كسى صحبت نمىكردند، حتى من چند بار كار ضرورى داشتم، فرمودند: «وقتى رفتيم بيرون بگوييد.»
🔹ايشان ابتدا، دو ركعت نماز به جا مىآوردند. سپس در پايين يا پشت سر، زيارت جامعه مىخواندند. من يكى دوبار از نزديك ديدم كه امام زيارت جامعه را خيلى متواضعانه و مؤدبانه مىخواندند. دستهايشان را بالا مىگرفتند، تكان نمىخوردند تا وقتى كه زيارتنامه تمام شود.
🔹 هيچ وقت نديدم كه ايشان در بالاى سر يا روبهروى مقبره اميرالمؤمنين(ع) بايستند. حتى در بعضى زيارتها مثل زيارت الغدير كه بايد پشت به قبله، در مقابل حضرت ايستاد، ايشان همان پشت سر مىايستادند.
🔹بالاخره احساس كردم چيزى هست، از ايشان پرسيدم كه شما نماز مستحبى را در بالا يا روبهرو نمىخوانيد؟ فرمودند: «فردى مثل من لياقت اين را ندارم كه در بالاى سر حضرت بروم.» اين قضيه باعث شد كه شعر شهريار كه مىگويد: «به على شناختم من به خدا قسم خدا را» در ذهنم تداعى شد. من نيز اميرالمؤمنين(ع) را با برخورد و رفتار امام شناختم و با تعبير ايشان فهميدم كه اميرالمؤمنين(ع) چه مقامى دارد.
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
🔵 #تلاوت_قرآن همراه با تأمل
🔻امام خامنهای، 1384/7/17 :
دوستان سعی کنند در همه اوقات - به خصوص در ماه #رمضان - تلاوت #قرآن را از یاد نبرند. #قرآن نباید از زندگیتان حذف شود. تلاوت #قرآن را حتماً داشته باشید؛ هر چه ممکن است. تلاوت #قرآن هم، با تأمل و #تدبر اثر میبخشد. تلاوت عجله ای که همین طور انسان بخواند و برود و معانی را هم نفهمد یا درست نفهمد، مطلوب از تلاوت قرآن نیست؛ نه اینکه بی فایده باشد - بالأخره انسان همین که توجه دارد این کلام خداست، نفس این یک تعلق و یک رشته ارتباطی است و خود همین هم مغتنم است و نباید کسی را از این طور قرآن خواندن منع کرد. لیکن تلاوت قرآنی که مطلوب و مرغوب و مأمورٌبه است، نیست. تلاوت قرآنی مطلوب است که انسان با تدبر بخواند و کلمات الهی را بفهمد، که به نظر ما میشود فهمید. اگر انسان لغت عربی را بلد باشد و آن چه را هم که بلد نیست، به ترجمه مراجعه کند و در همان #تدبر کند؛ دو بار، سه بار، پنج بار که بخواند، انسان فهم و انشراح ذهنی نسبت به مضمون آیه پیدا میکند که با بیان دیگری حاصل نمیشود؛ بیشتر با تدبر حاصل میشود؛ این را تجربه کنید. لذا انسان بار اول وقتی مثلاً ده آیه مرتبط به هم را میخواند، یک احساس و یک انتباه دارد؛ بار دوم، پنجم، دهم که همین را با توجه میخواند، انتباه و توجه دیگری دارد؛ یعنی انسان انشراح ذهن پیدا میکند. هر چه انسان بیشتر انس و غور پیدا کند، بیشتر میفهمد؛ و ما به این احتیاج داریم.
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
🔵 #نوافل را بخوانید
🔻امام خامنهای، 1371/4/12 :
این نوافل سی و چهار رکعتی که برای نمازهای روز و شب وارد شده است، بسیار با ارزش است. ماه #رمضان فرصت خوبی است. ما غالباً اهل نوافل نیستیم. ولی ماه رمضان که میشود، چه مانعی دارد؟ کدام کار با دهان روزه، بهتر از نماز خواندن؟ چهار رکعت نماز ظهر است، قبل از این چهار رکعت، هشت رکعت نافله دارد؛ چهار دو رکعتی. چهار رکعت نماز عصر است و قبل از این چهار رکعت، هشت رکعت نافله نماز عصر است. این نوافل را بخوانید. همچنین نوافل مغرب را که از اینها مهمتر است؛ و نیز نوافل شب که یازده رکعت است. همچنین نافله صبح که دو رکعت است. کسانی هستند که در ایام معمولی سال، برایشان مشکل است پیش از اذان صبح برای نماز شب بیدار شوند. ولی در این شبها، به طور قهری و طبیعی بیدار میشوند. این یک توفیق الهی است. چرا از این توفیق استفاده نکنیم؟ ان شاء الله فرصتهای ماه رمضان را مغتنم بشمارید.
🔹 @hasaniyyeh_beyt_zahra
🔴 درس تیغ ابنملجم
تيغ ابنملجم به هر عنوانى كه بلند شده، چه به عنوان مذهب، چه به عنوان نفهمى و اينكه على را كافر دانسته و عشق و كابين زنى باعث اين كار شده، ولى اين حقيقت را نبايد از خودمان دور ببينم كه فردى با آن زمينههاى فكرى و اعتقادى، با آن انگيزههاى خارجى، وسوسهها و تحريکها، با اينكه از ياران على(ع) بوده و در ركاب او با معاويه جنگيده است، سر على(ع) را مىشكافد و خوشحال هم هست!
📗 استاد صفایی حائری (عین ـ صاد)، اخبات، ص۳۱
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra
📝 گفتار «ابن أبى الحديد» در مورد امام على عليه السّلام
ابن ابى الحديد [دانشمند معروف و بزرگ اهل تسنّن، مؤلّف كتاب مشهور شرح نهج البلاغه، كه به سال 656 ه ق از دنيا رفت] میگويد:
«فضائل و ارزشهاى زندگى على عليه السّلام از نظر عظمت و شكوه و گسترش و فراگيرى آن قدر آشكار است كه ذكر آنها [مثل زيره به كرمان بردن] نازيبا است. برازندگى هاى آن حضرت در جايگاهى است كه «ابو العيناء» (1) به عبيد اللّه بن يحيى بن خاقان، وزير متوكّل و معتمد [دهمين و پانزدهمين خلفاى عبّاسى] گفت:
«سخن گفتن درباره فضل تو را به گونه اى مى يابم كه كسى از روشنى روز روشن، يا از درخشندگى ماه پرفروغ سخن بگويد، با اينكه اين روشنى و درخشندگى بر كسى پوشيده نيست، و باور كردم كه سخن من در شأن تو به هر نقطه برسد، باز آن سخن را نارسا و مرا درمانده خوانند، از اين رو بجاى ستودن تو به دعا براى تو مى پردازم، سخن گفتن در شأن تو، سخن گفتن به چيزى است كه مردم به آن آگاه هستند»
چه بگويم در مورد على عليه السّلام، آن مردى كه دشمنان و مخالفانش به فضائل او اقرار نمودند، و نتوانستند آن را انكار و پنهان نمايند، سرانجام دريافتم كه حاكمان اموى پس از تسلّط بر حكومت اسلامى و شرق و غرب قلمرو آن، با تمام ترفندها و نيرنگها براى خاموش ساختن نور على عليه السّلام و برگرداندن مردم از او، و تحريف حقايق، و جعلهاى دروغين بر ضدّ او كوشيدند، و حتّى از آن حضرت در بالاى تمام منبرها بدگوئى كرده، و آنها را كه از مدح على عليه السّلام مىگفتند تهديد نمودند، بلكه آنها را زندانى نموده و كشتند، و هر گونه روايتى را كه بيانگر فضيلتى از فضائل على عليه السّلام بود و يا نام او را بالا مىبرد، سانسور كردند، تا آنجا كه از نامگذارى افراد به نام على عليه السّلام جلوگيرى نمودند، ولى از همه اين كوششهاى كينه توزانه نتيجهاى جز اين نگرفتند كه روز بروز بر مقام ارجمند على عليه السّلام افزوده شد، و عظمت او آشكار گرديد، مانند مشك كه هر چه آن را پنهان دارند، بوى خوش آن آشكار شود، و همانند خورشيد كه هر چه با كف دست جلو آن را بگيرند، پوشيده نخواهد شد، و مانند روشنى روز كه اگر دو چشم كور يك نفر آن را نديد، از نگاه هزاران نفر، پنهان نمى ماند.
چه بگويم در مورد شخصيّتى كه هر افتخار و فضيلتى به او نسبت داده مىشود، و هر فرقه اى (براى اثبات حقّانيّت خود) به او منتهى مى گردد، و هر طايفهاى او را از خود مى دانند، بنابراين حضرت على عليه السّلام سرور و سرآمد همه فضيلتها، و سرچشمه تمام ارزشها، و بنيانگذار آن، و قهرمان ميدانهاى فضائل، و پيشتاز پيشتازان مناقب است، هر كسى كه داراى ارزشى هست، آن را از او گرفته و پيروى نموده، و با الگو قرار دادن او، به دست آورده است»
📚 شرح نهج البلاغه، ابن ابى الحديد، ط اسماعيليان، ج1، ص16
_______
(1) ابو العيناء، محمد بن قاسم اهوازى، اديب، پارسا و دانشمند معروف قرن سوّم و از شاگردان «اصمعى» است. وى در بصره مىزيست و در سال 283 ه ق در همانجا از دنيا رفت
🕋 @hasaniyyeh_beyt_zahra