+یه استاد داشتیم میگفت :
_ اگه درس میخونید بگید برا امام زمان(عج)
اگه مهارت کسب میکنید نیت تون باشه برای مفید بودن تو دولت امام زمان(عج)
اگه ورزش میکنید آمادگی برای دویدن تو حکومت کریمه آقا باشه . .
اینجوری میشیم سرباز ِ قبل از ظهور :)
اما بنازم به اون بانویی که
درجه پروفسوری دانشگاه رو
بگیره و با چادر بره سر کلاس
و بزنه توی دهن اونایی که
میگن چادر محدودیت میاره!!!
اینجوری قوی درس میخونی؟! : ))))
# جهاد_علمی
Haj Mahmood Karimi - Ye Madine (128).mp3
12.19M
- شهادت امام باقر «ع» تسلیت باد .
4_6008201218906658088.mp3
33.7M
چرا جلیلی؟
اگر به هر علت امکان مشاهده فیلم کامل قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی را ندارید حتما صوت آن را گوش کنید.
اگرچه حق بعضی فیلمها و تصاویر بکار رفته در این قسمت، فقط با دیدن آن ادا میشود.
در دعوای بی ثمر جبهه انقلاب سر کارنامه و برنامه، رقیبی هست که با صراحت میگوید: من تخصص ندارم؛ او نه برنامه دارد، نه کارنامه
پس چرا خودزنی میکنیم؟!
اگر حقیقتا نامزدهای جبهه انقلاب به تبیین خود بپردازند، مردم خود متوجه میشوند که چه کسانی توانمندترند و چه کسانی ناتواناند.
در میان نامزدهای ریاستجمهوری، دکتر جلیلی این ظرفیت را دارد که گفتمان اقتصاد اسلامی و مقاومتی را احیا کند و سفره معیشت مردم را بهبود دهد.
ایشان خصوصیات خوبی همچون پرکاری، حساسیت نسبت به بیتالمال و فسادستیزی دارد و در تجارت خارجی نیز معتقد به دیپلماسی فعال اقتصادی با نگاه به شرق است.
امیدواریم که ایشان در رویکردشان نسبت به اقتصاد داخلی هم از سیاست حفظ ارزش پول ملی و تثبیت ارز حمایت کنند، در سیاست پولی کاهش نرخ سود بانکی و مهار خلق پول خصوصی را هدفگذاری کنند، در سیاست مالی بنا را به تقویت حضور فعال دولت و نه سرکوب دولت بگذارند، مالیات بر درآمد، ثروت و سفته بازی را تقویت کنند و در سیاستگذاری رفتاری بنا را بر توانمندسازی مردم و نه صرفا اعمال سیاستهای قیمتی بگذارند.
دکتر جلیلی میتواند پرچمدار اصلاحات اقتصادی باشد: شفافیت اقتصادی را تقویت کند، نظام ارزی و نظام بانکی را اصلاح کند، نظام مالیاتی-حمایتی را پایهریزی کند، ساختار بودجه را اصلاح کند و در کنار این اصلاحات ساختاری، سیاستهای ارزی، پولی، مالی و رفتاری را هم اصلاح کند.
به دکتر جلیلی امید داریم و امیدواریم که خداوند ایشان را در این مسیر سخت یاری کند.
انتخابات در یک برآیند کلی و تاریخی همان میزان که میتواند جامعه را به سمت بلوغ و بینش سیاسی حرکت دهد و در کل تکاملی باشد در عین حال میتواند باعث گسست و شکاف اجتماعی سیاسی، جبهه بندی و تولید نفرت شود. اوج این تجربه در انتخابات با مشارکت بی نظیر در سال هشتاد و هشت بود. مشارکتی که سابقه نداشت اما وقایع پس از آن ثمره مشارکت را فروکاهید و لطمات اساسی بر پیکره جامعه وارد ساخت. فضای امروز جامعه شبیه به سال هشتاد و هشت نیست، جامعه آن التهاب را تجربه کرده است. تجربه بر تجربه تاریخی ملت افزوده شده، با این حال نباید غافل بود.
ایران و انقلاب پس از انتخابات نیز ادامه دارد
و باید کشور را پیش برد.
-WWW.SARALLAH-ZN.RI-ma0002114.mp3
20.42M
قبول دارید هیچ روضه ای مثل این اشک ادم در نمیاره:)!؟
enc_17002386782180266695799.mp3
4.12M
ابرو بردم💔تو که عباست زمین خورده ببین من زمین خوردم😭💔