🔰مطابق اعلام سایت رهبری، ده تن از بانوان عرصههای مختلف، ار تاریخ 6 دی، فرصت دیدار و بیان دغدغههای خود را با امام جامعه، داشتند. زنانی عمدتاً استاد دانشگاه، دکتر، استعداد درخشان، ورزشکار و از این دست.
❓چه کسی تصمیمگیرندهء حضور این قبیل زنان است؟
❓چرا در اکثر از این قبیل دیدارها یا جشنوارهها یا... زنان خانهدار راه ندارند؟
❓چرا عمدتاً صدای زنان خانهدار، شنیده نمیشود؟
✔️از وقتی خبر امروز رو شنیدم (قبل از شروع دیدار رهبری با زنان) یقین داشتم که زنان خانهدار را به حضور ایشان، نمیبرند.
☑️وقتی غالباً زنان خانهدار نادیده گرفته میشوند، نباید انتظار داشته باشیم اوضاع فرزندآوری و خانواده در کشورمون بهتر بشه،
نه! هیچ وقت نمیشه!
〰️و البته این روندی است که مدام تکرار شده و این تکرار، شائبه عمدی بودنش را به ذهن میآورد.
🔸چرا زن خانهداری که کل زندگیش، خانه، همسر و فرزندانش هستند، نمیشه به دیدار رهبر/ رییس جمهور و...) برود؟
🔘البته مرور خواستهها/ صحبتهای زنانی که امروز به محضر رهبری رفتند هم در نوع خودش جالبه (و صد البته که بیانات معظمله هم در راستای پاسخگویی به این صحبتهاست):
➖بیان مشکلات و محدودیتهای زنان برای ورود به عرصه هنرهای نمایشی
➖درخواست رسیدگی بیشتر به ورزش زنان و حمایت از ورزشکاران زن
➖ضرورت تولید و توسعه هوش مصنوعی تخصصی زنان
❓آخه خداییش اینها چیه؟ چند درصد زنان کشور در عرصهء هنرهای نمایشی و ورزش هستند؟
❓چرا صدای من زن خانهدار نباید شنیده بشه؟
❌درخواست زن خانهدار، هیچ کدوم از این موارد حاشیهای فوق نیست!
✅من زن خانهدار، اول از همه یک خانهء بزرگ میخواهم، نه اینکه توی جایی باشم که از هر طرفش میرم، بخورم به دیوار. خانهء درست و معقول رو از ما دریغ کردند، حبسمون کردند توی آپارتمانهای فسقلی که با این وضع قیمتها، میدونیم تا آخر عمرمون امکان بزرگتر شدنشون، وجود نداره!
✅من زن خانهدار، امنیت تربیتی بچهام رو میخواهم، نه اینکه وقتی بفرستمش مدرسه، اینقدر دلشوره داشته باشم که مبادا توی اون مدرسه، معلم/ همکلاسی نااهلی بیاد و ذهن فرزندم رو از جفنگیات پر کنه.
✅ من زن خانهدار، امنیت بچهام رو توی فضای حقیقی و مجازی میخواهم، نه اینکه ببینم فرزندم با یک کلیک مجازی/ یک قدم تا سر کوچه به انواع مواد مخدر، روانگردان، مشروبات الکلی، فحشای جنسی و... به سهولت دسترسی داره!
✅من زن خانهدار، آیندهء بچههام رو میخواهم! اینکه فرزندم بتواند با یک حداقل معقول ازدواج کنه، نه اینکه سالهای جوانیش رو به دلیل هزار و یک مشکلی که بخشی از آن را جامعه سبب شده، مجبور باشه به تجرد بگذرونه، تجردی که شاید دنبالهاش به هزار و صد گناه و فحشای جنسی برسه و مسوولان جامعه، در این شرایط، فقط نگاه کنند و عین خیالشون هم نباشه.
✅من زن خانهدار، دنبال اینم که حداقلهای سلامت روح و جسم رو بتوانم در محیط خانه، برای اهل خانه فراهم کنم، نه اینکه مثلاً گوشت سالم و طبیعی، روز بهروز قیمتش سر به فلک بکشه، تا برایم دستنیافتنی باشه...
✅من زن خانهدار، امنیت شغلی همسرم رو میخواهم، نه اینکه مدام دلشورهء بیکاری مرد زندگیم رو توی این شرایط افتضاح بازار کار داشته باشم! ضمناً نمیخواهم مجبور باشیم، مدام بر همه چیز مالیات دهیم، آنقدر که دغدغهمان پرداخت این مالیات، عوارض، قبوض و... باشد.
✅من زن خانهدار، میخواهم با همهء سختیهایی که از صبح بر سرمون هوار میشه، با آلودگی هوا، با آلودگیهای فحشا و فساد جنسی، با نابسامانیهای گوناگون اجتماعی، بتوانم آرامش رو توی خانهام فراهم کنم و اون رو به اهل خانهام هدیه کنم.
❓آقای مسوول، چرا نمیگذارید صدای من نوعی شنیده بشه؟
❓چرا یکی مثل من، حق نداره به دیدار رهبری بره و حرف بزنه؟ همه باید زنان پروفسور، مقالهنویس و... باشند، تا بتوانند به حضور ایشان بروند؟
❓چرا زنان خانهدار، که اکثریت زنان ایرانی را تشکیل میدهند، اینقدر نادیده گرفته میشوند؟
#دیدار_بانوان
#وفات_حضرت_ام_البنین
#امام_زمان
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️این صدای رسا و هشـدار ولی امرمان است.
آیا مسئولان شنیده اند⁉️یا کرو کورند
#دیدار_بانوان #وفات_حضرت_ام_البنین #امام_زمان
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقا جان!
ولنگاری در فضای مجازی موووج میزند…
⚠️ اعتراض شدید یک دختر نوجوان در محضر امام_خامنه_ای به ولنگاری فضای مجازی، کمکاری مسئولان، کوچ اجباری شیوۀ آموزش از حضوری به مجازی، فیلترشکنها و بیتدبیریهای دردآور…
🔺چرا آنان که باید میفهمیدند و بفهمند، نفهمیدند و نمیفهمند؟!
#⃣ صیانت_از_دانش_آموزان
جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh#دیدار_بانوان #امام_زمان #حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🔅اگه به شما بگن نیم ساعت از عمرتون مونده ، به چه کاری مشغول میشید ؟
🔰استاد_حسینی_قمی
🌸🌹🌸🌹🌸🌹
@Mmmm313m
🌸🌹🌸🌹🌸🌹
#امام_زمان #سید_رضی_موسوی
#حاج_قاسم
39.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕎 اِحتناک(مهار/کنترل) بشریت
کنترل پول = کنترل بشریت
کنترل غذا = کنترل بشریت
کنترل ... = کنترل بشریت
و اکنون ... کنترل ذهن = کنترل بشریت
⚔ قالَ أَ رَأَيْتَكَ هذَا الَّذِي كَرَّمْتَ عَلَيَّ لَئِنْ أَخَّرْتَنِ إِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ لَأَحْتَنِكَنَّ ذُرِّيَّتَهُ إِلَّا قَلِيلًا(اسراء-۶۲)
ابليس گفت: به من خبر ده، اين است آن كسى كه بر من گرامى داشتى؟ اگر تا قيامت مهلتم دهى، يقيناً بر نسل او افسار زده، به زير سلطه مىكشم، مگر اندكى را.
📝 ابعاد کامل این موضوع، در گزارش راهبردی، روند شکل گیری نظم جدید در منطقه و جهان در پس یک جنگ نامرئی
خدایا ظهور #امام_زمان و نجات مردم آخرالزمان را نزدیک تر بفرما🤲😭
دنیای بدون امثال #حاج_قاسم دنیای کثیفی است...
#سید_رضی_موسوی
در خصوص تکاپو، چه میدانید؟‼️⁉️👌👆
عبدالملکی وزیر کار بابت ممانعت از اجرای پروژه تکاپو برکنار شد ‼️⁉️😳😔
به زودی دربارهء پروژهء تکاپو و ارتباطش با سند 2030 خواهم نوشت، انشاءالله!
خدایا ظهور #امام_زمان و نجات مردم آخرالزمان را نزدیک تر بفرما🤲😭
دنیای بدون امثال #حاج_قاسم دنیای کثیفی است...
#سید_رضی_موسوی
تکاپو، یونیدو و سند 2030/ بخش اول
📑تکاپو، عنوان اختصاری طرح توسعهی اشتغال و کسب و کار پایدار است که با همکاری UNIDO (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) انجام میشود.
🔙مرداد 1393 از سوی دولت وقت اعلام شد که با اجرای این طرح (که از آن با عنوان طرح ملی تکاپو یاد میشد) بیکاری ظرف یک سال مهار خواهد شد.
🔺به نظر میرسد که اولین گامهای اجرای این طرح در ایران، مربوط به آذر 1393 است. در خبر آن روزهای فاینشنال تریبون، از شروع این پروژه در ایران گفته شده:
➖«به زودی، اجرای طرح توسعهء تجارت و اشتغال پایدار، موسوم به تکاپو در 6 استان آغاز میشود. محمد اسکندری، مدیرکل تعاون، کار و امور اجتماعی استان سمنان گفت: وزارت کار در حال نهایی کردن طرح پروژه است و در این زمینه با سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل متحد (یونیدو) تفاهمنامه امضا کرده است.
سمنان اولین استانی است که این طرح در آن به صورت آزمایشی اجرا می شود... در اواسط نوامبر 2014، ایران و یونیدو یادداشت تفاهم همکاری مشترک بر روی توسعهی کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط در ایران را امضا کردند». (امیدوارم مطلبی را که در مورد خانم شهرکی، نمایندهء یونیدو در ایران نوشتم، به یاد داشته باشید).
🔺در گزارش بررسی میان مدت پروژهء مشترک یونیدو و دولت ایران با عنوان: «توسعه کسب و کار و اشتغالزایی پایدار در ایران با تأکید ویژه بر توسعه بخشهای اثرگذار»، بارها به پروژهء تکاپو اشاره شده؛ پروژهای که در 12 نوامبر 2014 و با امضای موافقتنامه بین وزارت کار و یونیدو رسمیت یافت.
🔺مطابق آنچه در این گزارش آمده، توافق در مورد تمدید بیشتر پروژه تا دسامبر 2023، بین UNIDO و وزارت کار ایران، حاصل شده است.
🔺این پروژه، کمکهای مالی نسبتاً زیادی از UNIDO دریافت کرده، مثلاً برای دورهء 2018-2020، این رقم 2 میلیارد دلار بوده است. (این پول دقیقاً چطور هزینه شده؟ و حسابرسی آن، با کجاست؟)
🔺رویکرد این پروژه (پروژهای که عنوان گزارش فوق است) مطابق با رکن یک (: اقتصاد مقاومتی) برنامه ششم توسعه ملی 5 ساله ایران (2016-2021)، چهارچوب کمک توسعه سازمان ملل متحد و یونیدو 2017-2021 است.
پایان بخش اول
خدایا ظهور #امام_زمان و نجات مردم آخرالزمان را نزدیک تر بفرما🤲😭
دنیای بدون امثال #حاج_قاسم دنیای کثیفی است...
#سید_رضی_موسوی
تکاپو، یونیدو و سند 2030/ بخش دوم
🔸پس از کلید خوردن تکاپو در ایران که آغازش از سمنان بود، این طرح با سرعت زیاد به سایر شهرها هم رسید.
🔹در ابتدا قرار بود این طرح، 1 ساله مشکل اشتغال را مرتفع سازد، اما سالها از اجرای آن میگذرد و عملاً «بیکاری پایدار» در کشور، ایجاد شده است. دامنهء این طرح، آنقدر گسترش یافت که سپاه هم بدان پیوست. بعدها به صراحت اعلام شد که این طرح، بسترساز توسعه پایدار است.
🔸البته همکاری با یونیدو، محدود به وزارت کار نماند. آذر 1395، برنامهء ملی همکاری بین ایران و یونیدو، توسط «رمضانعلی صادق زاده» معاون آموزش، تحقیقات و فناوری وزارت صمت امضا شد.
🔹رییس یونیدو در مراسم امضای این تفاهمنامهی فوق گفت که این تفاهمنامه، در راستای هدف نهم سند 2030 است. تفاهمنامهای که با اولویتهای ملی برنامهء پنجم توسعه، همسو بود و مدت آن، 5 سال (2016-2021) بود.
🔸اساساً تکاپو، تنها برنامهء یونیدو برای ایران نبوده است. برنامهء یکپارچه/کشوری (IP/CP) جدید UNIDO در ایران، بر کاهش فقر از طریق ایجاد فرصتهای شغلی و ایجاد درآمد با تقویت توسعه پایدار و ترویج توسعه صنعتی بخشهای غیرنفتی و در نتیجه کمک به کاهش مشکلات اجتماعی، متمرکز شده و حول 6 محور همکاری استراتژیک است:
1️⃣جهانی شدن
2️⃣توسعه منطقهای از طریق تقویت بنگاههای کوچک/متوسط و صنایع محلی
3️⃣بهبود محیط کسب و کار و توسعه بخش خصوصی
4️⃣نوسازی صنایع کشاورزی
5️⃣موضوعات مرتبط با انرژی
6️⃣مسائل مربوط به محیط زیست و تغییرات اقلیمی
🔹شش برنامهء فوق، برنامههای فعال مربوط به ایران در حال حاضر هستند که در سایت سازمان UNIDO نیز قابل مشاهدهاند.
🔸البته اینکه یونیدو (:طازمان توسعهء صنعتی ملل متحد) حتی در مسائل اقلیمی هم برای ما برنامه دارد، جای تفکر بسیار دارد.
🔹بودجههای این پروژهها، حدود نه و نیم میلیون دلار است. البته ارقام کمکهای اهدایی، احتمالاً بیش از اینهاست. برای مثال در سال 2015، قرارداد پروژهای 5 ساله بین ایران و یونیدو، به امضای نمایندهء وقت وزارت کار، یعنی «احمد میدری» رسید با عنوان: «توسعهء تجاری و ایجاد مشاغل پایدار در ایران، با تمرکز ویژه بر بخشهای توسعهای مؤثر (مثل صنایع کشاورزی و صنایع وابسته)» که در قالب آن، 12 میلیون دلار به ایران داده شد.
🔸در نوشتهء قبلی هم توضیح دادم که در قالب همکاری دیگری با UNIDO، رقم 2 میلیارد دلار به کشور تحت تحریم ایران پرداخت شده است.
❓باید پرسید که آیا سازمان ملل، برای دستیابی به اهداف خود -و در واقع اهداف گردانندگان اصلی سازمان ملل، که در پس پردهء سازمان ملل قرار دارند- هزینه میکند یا صرفاً دلسوز ایران شیعی است که این چنین، پول خرج میکند؟
اللهم عجل لولیک فرج 🤲
خدایا ظهور #امام_زمان و نجات مردم آخرالزمان را نزدیک تر بفرما🤲😭
دنیای بدون امثال #حاج_قاسم دنیای کثیفی است...
#سید_رضی_موسوی