حاج ملا سلطان علي روضه خوان تبريزي بود، نقل کرد:
در عالم رؤيا به حضور حضرت بقية الله ارواحنا فداه مشرف شدم و خدمت ايشان عرض کردم: مولاي من، آنچه در زيارت ناحيه مقدسه ذکر شده است که مي فرماييد: «فلأ ندبنک صباحاً و مساءً و لأ بکين عليک بدل الدموع دماً»، صحيح است؟
فرمودند: بلي صحيح است. عرض کردم: آن مصيبتي که در آن به جاي اشک خون گريه مي کنيد، کدام است؟ آيا مصيبت حضرت علي اکبر است؟ فرمودند: نه، اگر علي اکبر زنده بود، در اين مصيبت او هم خون گريه مي کرد.
گفتم: آيا مصيبت حضرت عباس است؟
فرمود: نه؛ بلکه اگر حضرت عباس عليه السلام در حيات بود، او هم در اين مصيبت خون گريه مي کرد.
عرض کردم: لابد مصيبت حضرت سيد الشهداء عليه السلام است.
فرمود: نه، حضرت سيد الشهداء عليه السلام هم اگر در حيات بود، در اين مصيبت، خون گريه مي کرد.
عرض کردم: پس اين کدام مصيبت است که من نمي دانم؟ فرمودند: «آن مصيبت، مصيبت اسيري حضرت زينب عليها السلام است.»
{{ شیخ محمد باقر قاینى، صاحب كتاب كبریت الاحمر در كتاب كشكول خود به نام سفینة القماش مى نویسد: در عصرى كه در نجف اشرف به تحصیل علوم حوزوى اشتغال داشتم در آنجا سیدى زاهد و پرهیز كار بود كه سواد نداشت، روزى در حرم حضرت على (ع ) به زیارت آن حضرت مشغول بود، دید یكى از زائران ترك زبان، گوشهاى از حرم نشست و مشغول تلاوت قرآن شد، این سید جلیل احساساتى شد و به خود گفت: آیا سزاوار است تو بىسواد باشى و از خواندن آیات قرآن محروم بمانى؟!
او از روى غیرت و همت قسمتى از اوقاتش را در سقایى (آبرسانى) صرف كرد تا مخارج زندگىاش را تأمین كند، و قسمت دیگر را به تحصیل علوم پرداخت و كم كم ترقى كرد تا به حدى كه در درس خارج آیت الله العظمى میرزا محمد حسن شیرازى (میرزاى بزرگ، متوفى1312 ه ق) شركت مىكرد و به درجهاى رسید كه احتمال مى دادند به حد اجتهاد رسیده است. این سید جلیل و پارسا براى من چنین نقل كرد:
در عالم خواب امام زمان حضرت ولى عصر (عج) را دیدم، بسیار غمگین و آشفته حال بود، به محضرش رفتم و سلام كردم، سپس عرض كردم، چرا این گونه ناراحت و گریان هستید؟
فرمود: امروز روز وفات عمهام حضرت زینب است. از آن روزى كه عمهام زینب وفات كرده، تا كنون، هر سال در روز وفات او، فرشتگان در آسمانها مجلس عزا به پا مىكنند و آن چنان مىگریند كه من باید بروم و آنها را ساكت كنم، آنها خطبه #حضرت_زینب را كه در بازار كوفه خواند، مىخوانند و مىگریند، من هم اكنون از آن مجلس فرشتگان مراجعت نمودهام.}}
ترجمه خطبه #حضرت_زینب (سلام الله علیها) در دروازه کوفه این چنین است:
ستایش از آن خداست و درود بر پدرم محمد و خاندان پاک و نیکوکارش.
اما بعد: ای مردم کوفه،ای مردمان حیله گر و خیانت کار! گریه میکنید؟ اشک چشمانتان خشک نشود و ناله هایتان آرام نگیرد. همانا که کار شما مانند آن زنی است که رشتۀ خود را پس از محکم یافتن، یکی یکی از هم میگسست، شما نیز سوگندهای خود را در میان خویش، وسیلۀ فریب و تقلب ساخته اید. آیا در میان شما جز وقاحت و رسوایی، سینههای آکنده از کینه، دو رویی و تملق، همچون زبان پردازی کنیزکان و ذلت و حقارت در برابر دشمنان چیز دیگری نیز یافت میشود؟ یا همچون سبزههایی هستید که ریشه در فضولات حیوانی داشته یا همچون جنازۀ دفن شدهای که روی قبرش را با نقره تزیین نموده باشند؟ چه بد توشهای برای آخرت فرستاده اید؛ توشهای که همان خشم و سخط خدا است و در عذاب جاویدان خواهید بود. گریه میکنید؟ زار میزنید؟ آری به خدا سوگند که باید گریه کنید، پس بسیار بگریید و کمتر بخندید. چرا که دامان خود را به ننگ و عار جنایتی آلوده اید که ننگ و پلیدی آن را از دامان خود تا ابد نتوانید شست. و چگونه میتوانید ننگ حاصل از کشتن فرزند رسول خدا(ص)، خاتم پیامبران، معدن رسالت، و سرور جوانان اهل بهشت را از دامان خود بزدایید؟ کسی که پناه مومنان شما، فریادرس در بلایای شما، مشعل فروزان استدلال شما بر حق و حقیقت و یاور شما در هنگام قحطی و خشکسالی بود. چه بار سنگین و بدی بر دوش خود نهادید، پس رحمت خدایی از شما دور و دورتر باد. که تلاشتان بیهوده، دستانتان بریده، معامله تان قرین زیان گردیده است، خود را به خشم خدا گرفتار نموده و بدین ترتیب خواری و درماندگی بر شما لازم آمده است. وای بر شماای مردم کوفه! آیا میدانید چه جگری از رسول خدا دریدهاید؟ چه زنان و دختران با عفت و وقاری را از خاندان او به کوچه و بازار کشاندهاید؟! چه خونی از آن حضرت بر زمین ریختهاید؟! و چه حرمتی از او شکستهاید؟! شما این جنایت فجیع را بیپرده و آشکار به انجام رسانید؛ جنایتی که سر آغاز جنایات دیگری در تاریخ گشته، سیاه، تاریک و جبران ناپذیر بوده، تمام سطح زمین و وسعت آسمان را پر کرده است. آیا از اینکه آسمان خون باریده تعجب میکنید؟ در حالی که عذاب آخرت در مقایسه با این امر، بسیار شدیدتر و خوار کنندهتر است و در آن روز کسی به یاری شما نخواهد آمد. پس مهلتهایی که خدای متعال به شما میدهد موجب خوشی شما نگردد، چرا که خدا در عذاب کردن بندگان خود شتاب نمیکند، چون ترسی از پایمال شدن خون و ازدست رفتن زمان انتقام ندارد و همانا که خدای شما همیشه در کمین است.
آنگاه حضرت زينب(س) اين اشعار را خواند: اگر پيامبر از شما بپرسد، اين چه كارى بود كه كرديد با آنكه شما امت [پيامبرِ] آخر الزمان بوديد [و بر ديگر امتها شرافت داشتيد]، چه پاسخ خواهيد داد؟ شما چه كرديد با اهل بيت و فرزندان و عزيزان من؟! جمعى را به اسارت برديد و گروهى را به خون آغشته كرديد. اين پاداش من نبود ـ با آنكه من خيرخواه شما بودم ـ اينكه در حق خويشاوندانم اينگونه به من جفا كنيد. من مى ترسم همان عذابى كه قوم «اِرَم» را به نابودى كشاند، بر شما نيز فرود آيد.
زينب كبرى(س) پس از اين خطابه جانسوز، روى از آنان برگرداند. در اين حال، مردم را ديدم كه حيرتزدهاند و از اندوه و پشيمانى، دست به دندان مى گزند. حِذْيَم مى افزايد: به كنارم نگريستم، پيرمردى را ديدم كه اشك مىريزد و محاسنش با قطرات اشكش تر شده بود. در همان حال دستان خود را به آسمان بلند كرد و گفت: پدر و مادرم فداى شما باد! پيرانتان بهترين پيران، زنانتان بهترين زنان و جوانانتان بهترين جواناناند. دودمان شما كريم و بزرگوار و فضل و منزلت شما بزرگ و عظيم است. آنگاه اين بيت را خواند: پيران شما بهترين پيران و دودمان شما نيز بهترين دودمانند و در ميان همه تبارها و نسلها، هرگز تبار شما نابود و بى اعتبار نخواهند شد.
امام زين العابدين(ع) رو به عمه اش كرد و فرمود: «عمه جان آرام بگير، سرگذشت گذشتگان براى آنان كه ماندهاند مايه عبرت است. خداى را سپاس كه تو عالمه تعليم نديده و خردمندِ خرد نياموزيدهاى. گريه و زارى، آنان را كه رفتهاند به ما باز نمى گرداند» با اين سخنِ امام چهارم(ع)، زينب(س) آرام گرفت و حرفی نزد.
حضرت زینب (س) پس از واقعه کربلا از هر فرصتی برا روشنگری و معرفی حق و باطل تلاش کردند و برای خارج کردن مردم از توهم دینداری ، خطبه های استوار و مستحکم ارائه می کند. ایشان علاوه بر کوفه، در شام و در مجلس یزید ملعون هم بر طبل ظلمت، غفلت و تزویر و جهل مرکب آنها می کوبد تا شاید چشم ها کور نشود و گوش ها کر نگردد. اما این جماعت همان اهل «صم و بکم و لا یعقلون» هستند و فقدان بصیرت.
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تفاوت تحولات دنیا با ایران
♻️ سخنان حکیم خیراندیش در مورد تحولات کشوران دیگر در طول تاریخ و تفاوت آنها با تحولات #ایران.
#فضای_جنگ
✅ نکته ۴:
📚 باید دقت کنیم که "فضای جنگ" کجاس.چون فضای جنگ، در نوع قواعد جنگ بسیار تاثیر گذاره.
🌸جنگ بیولوژیک جنگیه که میدونهای مختلف داره.در واقع تمام میدونهای جنگ را تحت الشعاع خودش قرار میده.
فضای سایبر از جدی ترین میدونهای این جنگه.
✅ حواسمون باشه توی کدوم یک از میدونهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و....میخواهیم بجنگیم.
#حرکت_اول
✅ نکته ۵ :
📚 حرکت اول همون اقدام پیش دستانه در جنگ بیولوژیکه.
انسان مومن باید اونقدر آماده باشه که بتونه بعد از دیدن شواهدِ صحیح از حمله قریب الوقوع دشمن، پیش دستی کنه و حمله کنه.
🌸حرکت اول حاکی از قدرته💪
مثل کاری که هلند در ۸ دسامبر۱۹۶۱ در برابر ژاپن کرد.
❣وَإِذْ يَعِدُكُمُ اللَّهُ إِحْدَى الطَّائِفَتَيْنِ أَنَّهَا لَكُمْ وَتَوَدُّونَ أَنَّ غَيْرَ ذَاتِ الشَّوْكَةِ تَكُونُ لَكُمْ وَيُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَيَقْطَعَ دَابِرَ الْكَافِرِينَ❣ مبارکه انفال/۷
✅ حواسمون باشه اگه به موقع اقدام نکنیم ممکنه ضربه سختی بخوریم که نشه جبرانش کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمونههایی از #پیشبینیهای_امام_خمینی که محقق شد
🎙 #حجت_الاسلام_راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 من باید نمانم!
اگر بناست قبر زینب به دست نااهلان بیفتد...
#حاج_قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 نظر رهبرانقلاب درباره «دستهی سومِ پس از جنگ» در جمله معروف #شهید_باکری
🔺جمله معروفی از شهید "حمید باکری" به یادگار مانده است: «زمانی فرامیرسد که جنگ تمام می شود و رزمندگان ۳ دسته میشوند:
۱. دسته ای از گذشته خود پشیمان میشوند.
۲. دسته ای راه بی تفاوتی را برمیگزینند.
۳. دسته سوم به گذشته خود وفادار می مانند که از شدت مصائب دق خواهند کرد»
▪️مهرماه ۹۱ در دیدار خانواده شهدای استان خراسانشمالی با رهبرانقلاب، فرزند یکی از شهدا در صحبتهایش این جمله شهدی باکری را بیان میکند. که رهبر انقلاب اینگونه پاسخ میدهند👆
#انقلاب_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عظمت حضرت زینب (س) به چیه؟
#استاد_پناهیان
🏴 سالروز شهادت #حضرت_زینب(س)، پیامآور کربلا تسلیت باد.