از نهر هوای نفس تا چقدر خواهیم نوشید؟
«پس هنگامى که طالوت، سپاهیان را با خود بیرون برد، به آنها گفت: خداوند شما را به یک نهر آب آزمایش مىکند، پس هرکه از آن بنوشد از من نیست و هرکس از آن نخورد ـ مگر آنکه با دست، مشتى برگیرد [و بیاشامد] ـ از من است.بقره 249
امام صادق فرمود: «خداوند اصحاب موسى را به وسیله نهر آبى امتحان کرد، چنانکه خدا فرمود: إِنَّ اللَّهَ مُبْتَلِیکُمْ بِنَهَرٍ، اصحاب قائم هم چنین امتحان خواهند شد».
#114
النبي (صلّی الله علیه و آله و سلّم): من تقدّم على المسلمين و هو يرى أنّ فيهم من هو افضل منه، فقد خان اللَّه و رسوله و المسلمين.
آن كس كه خود را پيشواى مسلمانان قرار دهد، در صورتى كه مىداند در ميان آنان كسى برتر از او وجود دارد، به خدا و رسول خدا و به مسلمانان خيانت كرده است.
الحياة با ترجمه احمد آرام، ج۲، ص: 586
پ.ن:آگاه تر از همه به داشتن صلاحیت خود برادران انقلابی ما که در انتخابات نامزد شدن هستند که با رجوع به قلبشون میتونن این رو تشخیص بدن ،آگاه تر از همه به نفس خود فرده
#114
✅ رقابت جلیلی و پزشکیان
این تحلیل شیخ فرهاد جالبه، اما کشور الان نیاز به تعادل قوا داره، این چیزی که شما میگی خطر درگیری در سه جبهه رو داره..
اول اینکه با انتخاب جلیلی همچنان درگیری درون جریانی ادامه پیدا میکنه، کسانی که آقای قالیباف رو در مجلس به چالش کشیدن اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنند و همین باعث میشه شدت درگیری ها زیاد بشه، دولت دچار تعارض شدید میشه و مجلس به هم میریزه..... چون تیم جلیلی با بدنه ی فعلی دولت که بسیار متکثره به مشکل میخوره و به بهانه ی اسلام و تمدن اسلامی موجی از تغییرات در بدنه ی دولت شکل میگیره و این تعارضات درون دولت خواهد بود، حالا در این شرایط آشفته دولتی که نمیدونه چه مسیری رو داره میره و در بین انقلابی ها هم که اختلاف ادامه پیدا میکنه اگه اصلاح طلب ها بخوان یک فتنه رو کلید بزنند به سرعت خشونت ها شکل میگیره و نتیجه ی خوشی برای کشور نداره... ما امروز کسی رو لازم داریم که بتونه اکثریت جامعه رو نمایندگی کنه و بین قوای اجتماعی مختلف تعادل برقرار کنه..
البته این تحلیل منه و لازم نیست پذیرفته بشه، اما اگه چیزی رو بدونیم و در زمان مناسب بیان نکنیم هم خیانته و این چیزی که بیان میشه رفع تکلیفه..
امام خمینی میتونست همون اول به جای جمهوری اسلامی حکومت اسلامی اعلام کنه، برای مدت ها منم فکر میکردم کاش حکومت اسلامی اعلام میشد، اما امام خمینی بهتر میدونست که این جامعه متکثره و فقط یک جمهوریت میتونه منجر به توافق بین کلیت جامعه و حرکت دادنش به سمت اهداف بشه، همه باید در کشور مشارکت داشته باشند از هر مدلی..
#114
رئیس ستاد آقای قاضی زاده بر حسب تحلیل شخصی تصمیم به حمایت از آقای جلیلی گرفته و هنوز موضعی به صورت رسمی از خود سید بیان نشده
#114
هدایت شده از دکتر قاضی زاده هاشمی
#ویراست | تاکید بر اجماع
ضمن احترام به دو برادر بزرگوارم، انصراف اینجانب از کاندیداتوری در جهت وحدت و اجماعسازی بین نیروهای انقلاب صورت گرفته و هیچ تصمیم تشکیلاتی در ستادهای انتخاباتیام مبنی بر حمایت از فرد خاصی گرفته نشده است. اظهارنظر افراد، نظرات شخصی ایشان میباشد. کماکان بر اجماعسازی تاکید دارم.
🔰 نشانی صفحات دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
بله | ایتا | روبیکا | ویراستی | سروش
@s_a_ghazizadeh
من محمدباقر قالیباف انقلابی یا اصولگرایی با گرایشات اصلاح طلبی؟
🔴از دیرباز تناقضات عملکردی قالیباف با شعارهایش مورد بحث انقلابی ها بوده و هست؛ امروز به بخشی از آنها میپردازیم.
❗پن: سعی شده این رشته توییت کاملا مستند نوشته شود.
🔻درسال ۸۴ هاشمی، کروبی و احمدی نژاد رقابت میکردند. آن روزها احمدی نژاد با امروز زمین تا آسمان فرق داشت و به نوعی کاندیدای انقلابی و مردمی حساب میشد. قالیباف در آن انتخابات پایینتر از این سه از نظر آرا بود،او با پیامی به کروبی و هاشمی از آنها خواست کنار بکشند تا اون بداند و احمدی نژاد
🔻بعد از انتخابات سال ۸۴ ، قالیباف و رسانه شهرداری تندترین نقدها را به دولتی داشتند که کمنظیرترین تعاریف رهبر انقلاب را از آن خود کرده بود.(دقت کنید دولت نهم و دهم، نه احمدی نژاد امروز).
🔻درحالی که همینها با یک جمله «مجلس انقلابی» از رهبری، اجازه نقد به هیچ احدالناسی را ندادند.
🔻محمدباقر ما درسال ۸۸ هم به گفته خرازی دوباره سودای ریاست جمهوری به سرشان زده و اینبار بدنبال ائتلاف با حسن روحانی! بود که بنا بر شنیدهها ایشان به توصیه رهبر انقلاب از ورود به انتخابات منع و بعد از آن در صوتی که از سردار مشفق منتشر شد اکثر ستادهای خود را به میرحسین موسوی! میدهد
🔻قالیباف در فتنه ۸۸ هم کم حاشیه نبود. صحبت او درباره ابعاد شهر تهران و تعداد معترضان از قول یک نماینده، بنزینی بود بر آتش آن روزها مواضع قالیباف در آن ایام به حدی وسط لحافی بود که حتی حداد عادلی که امروزه در کنارش حضور دارد، عملکردش را مورد نقد قرار داد.
🔻روزها گذشت تا انتخابات سال۹۲ اینبار هم قالیباف احساس تکلیف کرده و درحالی که خیلی از انقلابیها از آقای جلیلی حمایت میکردند وارد گود انتخابات شد تا آرای انقلابی ها متشتت شود.
🔻نکته جالب این است که روحانی بعد از رای آوردن به قالیباف اصولگرا پیشنهاد معاونت ریاست جمهوری و ریاست سازمان محیط زیست را میدهد.
🔻از دیگر مباحث بحث برانگیر قالیباف صحبتهای او درباره برجام و پیغام او به ظریف! برای تصدی وزارت خارجه دولتش بود.
🔻روزها میگذرد و انتخابات ۹۶ میآید، دوباره حاج باقر وارد انتخابات میشود اما اینبار شهید رئیسی هم ثبت نام میکند. وقتی قالیباف اقبال مردم و جبهه انقلاب به رئیسی را میبیند
🔻گویا با بی میلی کنار میکشد اما این بحث که انگار در دل او مانده بود در مصاحبه با یامین پور سر باز میکند.شهید رئییسی هم در ویدئویی میگوید شرط قالیباف این بوده که بعد از مناظرات هرکه در نظرسنجیها بالاتر بود بماند(یعنی اگر قالیباف در نظرسنجیها بالاتر میبود شاید کناره گیری نمیکرد)
🔻بعد آن هم قالیباف از رسیدن به صندلی ریاست جمهوری با وجود اطلاع از عزم شهید رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۰ ناامید و اقبال خودش را درمجلس به بوته آزمایش میگذارد، در مجلس هم مواضع و رفتارهای او در مواردی مثل شفافیت، حجاب، فیدیلتیها و شبهات پیش امده درباره زندگی فرزندانش باعث شد که
🔻گروه های مختلف انقلابی از او ناامید شوند و در انتخابات ۱۴۰۲ به او اقبالی نشان نداده و به لیست او رای ندهند تا او در تهران چهارم شده و افراد مورد اعتمادش هم رای نیاوردند و ریاست او در مجلس در هاله ای از ابهام قرار بگیرید.
🔻این بار او برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس با اصلاحطلبان همراه و توانست با اقناع آنها و مستقلین رئیس مجلس شود. بعد از شهادت شهید رئیسی و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری،قالیباف دوباره به میدان آمده است.
🔻به نظر شما با این توصیفات در این سالها او باعث انشقاق نیروهای انقلابی بوده و مردم حق دارند با بی اعتمادی به اون نگاه کنند یا خیر؟
🔻گروههای مختلف انقلابی از او ناامید شوند و در انتخابات ۱۴۰۲ به او اقبالی نشان نداده و به لیست او رای ندهند تا او در تهران چهارم شده و افراد مورد اعتمادش هم رای نیاوردند و ریاست او در مجلس در هاله ای از ابهام قرار بگیرید. این بار او برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس با اصلاحطلبان همراه و توانست با اقناع آنها و مستقلین رئیس مجلس شود.
🔻بعد از شهادت شهید رئیسی و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، قالیباف دوباره به میدان آمده است. به نظر شما با این توصیفات در این سالها او باعث انشقاق نیروهای انقلابی بوده و مردم حق دارند با بی اعتمادی به اون نگاه کنند یا خیر؟
سیاممن محمدباقر قالیباف انقلابی یا اصولگرایی با گرایشات اصلاح طلبی؟
🔴از دیرباز تناقضات عملکردی قالیباف با شعارهایش مورد بحث انقلابی ها بوده و هست؛ امروز به بخشی از آنها میپردازیم.
❗پن: سعی شده این رشته توییت کاملا مستند نوشته شود.
#۱۱۰
🔴 آیا نظر آقای پناهیان حجت است؟
چندتا کانال پیام گذاشته بودن:
آقای پناهیان که جزو نزدیکترین افراد به رهبری هستش از یه نامزد حمایت کرده. من کاری به حمایت ندارم، افراد میتونن از هرنامزدی حمایت کنن و بصورت مستدل و منطقی هم برای نامزدشون تبلیغ کنن، ولی این جمله که آقای پناهیان جزو نزدیکترین افراد به رهبری هستش و مصادره به مطلوب اینکه نظر ایشون نظر رهبریه، حرف بسیار اشتباهیه
اگه آقای پناهیان نزدیک به رهبری هستش چرا حدود ۷ ساله از ایشون دعوت نشده در مراسمهای رهبرانقلاب سخنرانی کنن؟ خیلی نمیخوام درباره این مسأله صحبت کنم. فقط خواستم بگم این جمله اساساً اشتباهه.
هیچ اشکالی نداره بگیم فلانی که سرشناسه از نامزد مورد علاقه ما حمایت کرد و از اسم و رسم و اعتبارش هم استفاده کنیم، ولی لطفا همه چیز رو به رهبری ربط ندیم. از آقا و حاج قاسم و بزرگانمون خرج نکنیم.
🔻بد نیست اینجا به صحبتهای عجیب آقای پناهیان در تجمع دیروز اشاره کنیم.
پناهیان:
«امروز ما در اینجا هستیم برای آزادی ملت نه فقط برای آزادی چند عنصر حزبی و سیاسی بلکه برای آزادی کل ملت از ستم ستمگران و آزادی کل ملت از فقر و فساد تبعیض»
بله درست خوندید.
این جملات دیروز آقای پناهیان است.
نه جملات خاتمی و حجاریان و عبدی
گویی این جملات درسال ۵۷ و علیه رژیم پهلوی گفته شده.
منظور آقای پناهیان کیه؟ حاکمیت؟ نظام؟ دولت فعلی؟ یا کی؟
آقا با این جملات موافقن؟ ناراحت نمیشن از این سیاهنماییها. آقا چقدر فرمودن مردم رو ناامید نکنید؟
🔻درپایان بگم، وقتی ما بچه بودیم آقای پناهیان برای نظام و انقلاب داشت فعالیت میکرد، هزاران ساعت سخنرانی در مجالس اهل بیت داشته و هیچکس نمیتونه منکر تلاشهای خوب ایشون باشه. ولی نباید ایرادات رو ندید. نباید از اسم ایشون و اسم رهبری سوءاستفاده کرد. من اگر نقدی هم داشتم طی سالها بیان نمیکردم. چون معتقد بودم نباید جبهه انقلاب تضعیف بشه، ولی دیدم الان سکوت جایز نیست.
#۱۱۰
بیداری اترک - لینک جدید در پروفایل
🔴 آیا نظر آقای پناهیان حجت است؟ چندتا کانال پیام گذاشته بودن: آقای پناهیان که جزو نزدیکترین افراد ب
افراد رو نباید به خاطر انتخابشون ملامت کرد برادر، حتما به دلیلی به این نتیجه رسیده، انتخابات و جمهوریت همینه که هر کس بتونه آزادانه انتخاب کنه و این از ارکان اساسی نظام ماست.نه استاد رائفی پور به خاطر انتخاب جلیلی قابل سرزنشه و نه استاد پناهیان به خاطر انتخاب آقای قالیباف، هر کس دلیل خودشو داره
#114
بیداری اترک - لینک جدید در پروفایل
افراد رو نباید به خاطر انتخابشون ملامت کرد برادر، حتما به دلیلی به این نتیجه رسیده، انتخابات و جمهور
سر صحبت، انتخاب فرد نیست
نوک دماغمان رو نبینیم
قضیه بسیار فراتر از این حرف هاست
آقای جلیلی شهید زنده است و مظلومانه هم خودی ها و هم نخودی ها تخریبش میکنن
یاد آقای شهید رئیسی می افته آدم، که ایشون رو هم همینجوری تخریب میکردن
#۱۱۰
بیداری اترک - لینک جدید در پروفایل
سر صحبت، انتخاب فرد نیست نوک دماغمان رو نبینیم قضیه بسیار فراتر از این حرف هاست آقای جلیلی شهید زن
ان شا الله سر هر کدوم اجماع شد بهشون رای میدیم، تخریب اصلا جایز نیست و از اول هم همه ی جبهه ی انقلاب قرار گذاشتند تخریب انجام نشه تا اجماع امکان پذیر باشه
#114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: امروز فقط سرنوشت جمهوری اسلامی مطرح نیست بلکه با تمام صداقت و صراحت میگویم سرنوشت تمام ملتها و مقاومت در منطقه به سرنوشت ایران بسته شده است.
#114