💡تمدن سازی در میدان
🔹امروز هدف هر مسلمان #باید ایجاد تمدّن اسلامی نوین باشد؛ ما امروز این را میخواهیم. ملّتهای اسلامی ظرفیّتهای عظیمی دارند که اگر از این ظرفیّتها استفاده شود، امّت اسلامی به اوج عزّت خواهد رسید؛ ما باید به این بیندیشیم، به این فکر کنیم؛ ایجاد تمدّن عظیم اسلامی، هدف نهایی ما است...
🔹اگر ظرفیّتهای کشورهای اسلامی -ظرفیّت عراق، ظرفیّت ایران، ظرفیّت کشورهای دیگر منطقهی غرب آسیا و شمال آفریقا- بر روی هم مجتمع بشود، اگر این ظرفیّتها به هم برسند، این دستها در هم گره بخورند، آن وقت امّت اسلامی نشان خواهد داد که عزّت الهی یعنی چه؛ #تمدّن عظیم اسلامی را به جوامع عالَم نشان خواهند داد؛ باید هدف ما این باشد و این راهپیمایی اربعین میتواند یک وسیلهی گویایی برای تحقّق این هدف باشد.
(بیانات حضرت آقا در جمع موکب داران اربعین 1398)
🔗 پیشنهاد میکنیم در آستانۀ اربعین حسینی، این جلسۀ تمدنی را مرور بفرمائید :
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=43490
🏅امیدواریم دوستان انقلابی، رسالت تاریخی خود را درک نمایند و ظرفیت های عظیم تمدنی را فدای نظام کارشناسی غربی نکنند.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
@bidari_dar_sabkezendegi
حاج آقای قرائتی: در سجده شكر، سه مرتبه «شكراً لِلّهِ» كافى است، ولى در حدیث است: اگر انسان به طولِ یك نفس «یا ربّ، یا ربّ» بگوید، خداوند به او خطاب مى فرماید: «لبّیك! ماحاجتك؟» حاجت تو چیست تا انجام دهم؟
امام صادق علیه السلام فرمود: سجده شكر بعد از نماز، دلیل كامل شدن نماز و رضاى خدا و اعجاب و خوش آمدن فرشتگان است. خداوند بارها از آنان مى پرسد، پاداش این بنده شاكر چیست؟ مى گویند: رحمت تو، بهشت تو، حلّ مشكل او، و هر خیرى را كه فرشتگان مى گویند، جوابى نمى شنوند، به خدا عرضه مى دارند: ما نمى دانیم پاداش این سجده چیست؟ خداوند مى فرماید: همچنانكه او از من تشكر كرد، من هم از او تشكر مى كنم، و با این جمله به فرشتگان مى فهماند كه رضا و سپاس الهى از او، بالاتر از بهشت و رحمت و حلّ مشكلات است.
در حدیث است: خداوند به حضرت موسى فرمود: دلیل آنكه تو را به پیامبرى مبعوث كردم، سجده هایى بود كه بعد از نماز داشتى.
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غذای جنسی و غذای أنس
♻️ زوج اول، سرد و گرمی است.
زوجیت موجب پدید آمدن #رحمت و #رأفت میشود.
بروز رحمت و رأفت در کلمات مهربانانه است.
انسان ها گاهی نیازمند به کسب مهر اند، گاهی نیازمند به ابراز مهر. اگر شرایط طبیعی فراهم بود، از آن استفاده میکنند، و الا از شرایط غیر طبیعی استفاده میکنند، مانند جوامع غربی که به #گربه و #سگ روی آوردند.
غذای أنس، غذای دل است. زندگی خوب است که در آن #هم_فکری و #هم_دلی وجود دارد. اگر به طور طبیعی وجود نداشت، آن را به طور مصنوعی به وجود آورید. غذای انس بهترین غذاهاست.
برای تغذیه و زندگی سالم، باید همه انواع غذاها رعایت شود. مجموعه اینها بزاقهایی را ترشح میکنند در کام شما، که همراه آن، خوردنیها جذب تن میشود.
#غذا
#انواع_غذا
#غذای_جنسی
#غذای_أنس
#حکیم_حسین_خیراندیش
عضویت در کانال ایتا 👇🏻
@bidari_dar_sabkezendegi
🔮﹏🌷
︴🕊
🌷
🍃
‼️ #آیا_میدانید که 📌 #نوشیدن_زیاد_آب_منشاء_بسیاری_از_بیماریها است ❓
🔷🍂 بر خلاف آنچه اکنون بسیاری از مردم و پزشکان بر این باورند که نوشیدن هرچه بیشتر آب نه تنها ضرری برای بدن ندارد، بلکه برای سلامتی نیز مفید است و حتی توصیه به خوردن روزانه ۸ لیوان آب می کنند، اصولاً زیاد آب خوردن سر منشاء خیلی از بیماری ها می تواند باشد. سلامت بدن در کم آب خوردن هست و همان مقدار که تشنه می شوید، نوشیدن آب کفایت می کند.
👥 افراد بر حسب نوع طبعشان، در احساس نیاز به آب و تشنگی متفاوت هستند. به طور معمول افرادی که بیشتر احساس تشنگی می کنند و نیاز به آب دارند، دارای طبیعتی گرم هستند، مخصوصاً گرم و خشک و افرادی که دارای طبیعت سرد هستند، احساس تشنگی کمتری پیدا می کنند و کلاً نیاز بدنشان به آب کمتر است.
↩️ فرایند تنظیم تعادل (بالانس) آب و الکترولیت ها در بدن، بسیار پیچیده بوده و نیازمند هماهنگی دقیق تعداد زیادی از ارگان ها و سلول های بدن است. وقتی که حجم زیادی از آب وارد بدن می شود، عملاً کلیه و همه سیستم های متعادل کننده آب و الکترولیت های بدن، یک فرایند پیچیده و زمان بر را شروع می کنند تا با توجه به شرایط درونی و محیطی فرد، این حجم زیاد آب مصرفی را در بدن ساماندهی نمایند و در واقع ارگان های بدن به صورت غیر لازم و توسط خود فرد، در مقابل انجام کار زیاد و تحمیلی جهت تنظیم آب و الکترولیت قرار می گیرند و باعث فرسودگی و پیری زودرس این ارگان ها می شود.
✴️ در حدیثی از حضرت رسول (ص) آمده است: دل های خویش را با زیاد خوردن و زیاد نوشیدن نمیرانید، که دل چون زراعت است، وقتی آب آن زیاد شد، خواهد مرد. (نهج الفصاحه، حدیث ۲۴۸۹)
😔 متاسفانه این تصور در ذهن مردم جا افتاده است که تمام نیاز بدن به آب فقط از طریق نوشیدن آب تامین می شود. اما این گفته هرگز مورد تایید نیست.
🎯 این انتخاب به سلیقه فردی و امکانات موجود تغذیه ای بستگی دارد. افرادی که روزانه از گروه های مختلف غذایی استفاده می کنند و مرتباً میوه و سبزیجات تازه می خورند، نیازی به نوشیدن هشت لیوان آب در طول شبانه روز نخواهند داشت.
❗️ زیرا میزان قابل توجهی آب در مواد مصرفی آنان وجود دارد و در نتیجه، کمتر دچار کم آبی می شوند. بنابراین توصیه می شود هرگاه احساس تشنگی کامل کردید و به اصطلاح عطش صادق پیدا کردید، به میزان رفع تشنگی تان آب سالم جوشیده نوش جان کنید.
#نوشیدن_آب
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 پروتکل های فقهی مدیریت کرونا با پروتکل های سازمان بهداشت جهانی چه تفاوتی دارد؟
❓چگونه بیماری ساده کرونا را درمان کنیم؟
#نظام_سازی_فقهی
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_کرونا
#نقد_سازمان_بهداشت_جهانی
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سر منشأ علم کوانتوم هستیم ولی نمیتوانیم اعلام کنیم.
💬 سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران
@bidari_dar_sabkezendegi
هدایت شده از بصائر حسینیه ایران🇵🇸
✳️ چرا شروع جنگ را گرامی می داریم؟!!
⭕️در جهان معمولا پایان یا سالروز پیروزی در جنگ را گرامی می دارند و به علت تلفات و خسارات جنگ، یادآوری شروع آن جذابیتی ندارد.اما در کشور ما سالروز حمله ارتش بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور ،به عنوان یادبود دفاع مقدس گرامی داشته می شود،علت این امر را می توان این گونه تحلیل کرد:
1⃣ روز ۳۱ شهریور۱۳۵۹،عراق به ایران حمله نکرد،بلکه ارتش بعثی صدام به نمایندگی از ابرقدرت های شرق و غرب یک جنگ جهانی علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت.لذا باید شروع این هجمه ی همه جانبه برای ثبت و حفظ در اذهان،هر سال یادآوری شود.
2⃣ شروع جنگ تحمیلی،موجب ایجاد وحدت بی نظیری بین مسئولان،اقشار مردم و نیروهای مسلح در کشور شد،که این الگو در سایر بحران های سیاسی، امنیتی و طبیعی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت.
3⃣ شروع جنگ تحمیلی باعث ایجاد گفتمان مقاومت اسلامی،برگرفته از فرهنگ عاشورا شد،که این مقاومت اسلامی به عنوان نسخه ی موفق در سایر کشورهای اسلامی نیز استفاده می شود.
4⃣ دفاع مقدس ثابت کرد با رهبری الهی و همراهی امت فداکار و مسلمان،می توان بدون داشتن سلاح های پیشرفته و غیرمتعارف،استراتژی های ابرقدرت ها را با شکست روبرو ساخت.
5⃣ دفاع مقدس آغازی بر احیای اسلام سیاسی ،شکل گیری بیداری اسلامی و سقوط حکومت های دست نشانده استکبار است.
6⃣ دفاع ما در برابر دشمنان نه با آغاز جنگ تحميلي شروع شد و نه با پايان جنگ با صدام به پايان رسيد، بلكه صحنه و عرصهها تغيير يافته است يعني اگر قبل از آن نظام اسلامي با ترورها، كودتاها و توطئه تجزيه قومي مواجه بود، بعد از پايان جنگ تحميلي با تهاجم فرهنگي دشمن، تحريم اقتصادي، جنگ نرم و فتنه تير ۷۸ و خرداد ۸۸ مواجه بود كه صفبندي دشمنان در مقابل ايران همان صفبندي دوران جنگ بود.
✅امروز عرصه ی تقابل انقلاب اسلامی با استکبار در عرصه جنگ اقتصادی ظهور و بروز بیشتری دارد.جنگي كه امنيت اجتماعي و ثبات سياسي ايران را هدف گرفته و به دنبال ایجاد شورشهاي عمومی است. گراميداشت آغاز دفاع مقدس، گراميداشت روند تقابل نظام سلطه با نظام اسلامي است كه به رغم فراز و فرودها در عرصههاي مختلف، پيروزي با نظام اسلامي بوده است و البته در اين عرصهها جهاد تا شکل گیری تمدن نوین اسلامی و ظهور منجی عالم بشریت ادامه دارد.ان شاالله
#دفاع_مقدس
✍#مصطفی_علیجانزاده
#بصائرحسینیه_ایران
#basaerehoseiniyeh
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✅ ایتا، سروش، بله، گپ، روبیکا، آی گپ، هورسا، تلگرام، اینستاگرام و توییتر با 👈👇👈👇👈👇
🆔 @basaerehoseiniyeh
تبیین اولویت های تمدنی - جلسه دوم ۴ مهر ۱۴۰۰ - اصفهان.mp3
18.4M
🔉صوت سخنرانی حجت الاسلام علی کشوری(دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی ) در جلسه دوم از سلسله جلسات تبیین اولویت های تمدنی- مسجد رکن الملک اصفهان - یک شنبه ۴ مهر ۱۴۰۰ هجری (شب اربعین ۱۴۴۳)
❓تفاوت مجتمع آپارتمانی و دار واسعه؟
#نظام_سازی_فقهی
#مقررات_فقهی_ساختمان
#اولویت_های_تمدنی
@bidari_dar_sabkezendegi
🔰 حضرت آیت الله خامنهای ظهر امروز خطاب به دانشجویان: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید/ اصل قطعی، پیروی از شیوه اخلاقی است
🔹 شما امروز در #فضای_مجازی میتوانید افکار درست و صحیح را منتشر کنید و به مسائل پاسخ دهید و میتوانید به معنای واقعی کلمه #جهاد کنید.
🔹️ البته اصل قطعی در این باب پیروی از شیوهی اخلاقی است. باید از این کاری که بعضی افراد با دشنام و فریب و دروغ دربرابر افکار عمومی مواجه میشوند، اجتناب کرد.
🔹 باید منطق را به اخلاق مزیّن کرد حقایق را منتشر کرد. امروز همه باید در این میدان حرکت کنیم.
- - - - -
🔰 خودتان را آماده کنید که در میدان تبیین وارد شوید/ با معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید
💬 رهبر انقلاب، در پایان مراسم عزاداری روز اربعین حسینی(ع):
🔹 جوانهای ما امروز مجهز به فکر و معنویت و آگاهیهای فراوان هستند. خودتان را آماده کنید که در میدان تبیین و افشاگری یعنی راهی که زینب کبری در این چهل روز طی کرد، وارد شوید.
🔹 راه امام حسین راه شیرین و موفقی است که به نتیجه قطعی میرسد. با استفاده از معارف حسینی خواهید توانست کشور را به قلههای سعادت معنوی و مادی برسانید؛ راه این است. ۱۴۰۰/۷/۵
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تسلط انصارالله بر شهرستان حریب در مارب
💬 شبکه تلویزیونی الجزیره با انتشار تصاویری گزارش داد:
🔸 نبرد در جبهه های متعدد در دو استان مأرب و شبوه در حال گسترش است. نیروهای انصارالله سرانجام توانستند بر شهرستان حریب در مأرب تسلط یابند.
🔸 اگر آنها (نیروهای انصارالله) بتوانند کنترل حریب را همچنان حفظ کنند، در این صورت محاصره مرکز استان مأرب را از سه طرف تحکیم خواهند کرد.
🔸 نیروهای انصارالله همچنین با قطع راه ارتباطی میان استان مأرب و شبوه، پیشروی مهمی را محقق ساختند.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهره سرشناس جهان از قرآن چه می گویند.
@bidari_dar_sabkezendegi
دوستواقعیخداست...:
✍شهید دکتر چمران میگفت:
توی کوچه پیرمردی دیدم که روی زمین سرد خوابیده بود ...سن و سالم کم بود و چیزی نداشتم تا کمکش کنم؛ اون شب رخت و خواب آزارم می داد! و خوابم نمیبرد از فکر پیرمرد ... رخت و خوابم را جمع کردم و روی زمین سرد خوابیدم می خواستم توی رنج پیرمرد شریک باشم اون شب سرما توی بدنم نفوذ کرد و مریض شدم ...
🌷اما روحم شفا پیدا کرد🌷
چه مریضی لذت بخشی ...
💓 #شهدا_را_یاد_کنیم
💓 #با_ذکر_صلوات
@bidari_dar_sabkezendegi
⚡️نیازمند الگوی جدیدی برای ارزیابی غذا هستیم/ سازمان غذا و دارو به دلیل تبعیت از استانداردهای غلط بین المللی عملکرد غلطی دارد!
👌ما در مسئله غذا مقلد کُدِکس آلیمنتاریوس(محصول مشترک فائو و who) هستیم و به دلیل این استاندارد های غلط با مفهوم غذای سالم و طیب فاصله گرفته ایم.
👌به عنوان مثال اکثر روغن کشور تراریخته است ولی سیب سلامت هم دارد! نان کشور هم به دلیل حذف سبوس و افزودن مواد مضر به آرد و پخت روی آهن به گسترش بیماری ها - از جمله بیماری خطرناک یبوست- کمک می کند و.....
👌برای اصلاح غذا در کشور در گام اول باید استاندارد های تولید غذا در سه بخش ۱- کشاورزی، ۲- دامداری، ۳- باغداری را ارتقاء داد. مهمترین کار در این مرحله تدوین "جدول طبقه بندی و ارزشگذاری مواد غذائی" در این حوزه ها از نظر فقه است. به عنوان مثال در این بخش دانه ها و سبزیجات برتر حوزه کشاورزی، دام و طیور برتر حوزه دامداری و میوه های برتر حوزه باغداری از نظر علم مطرح در آیات و روایات بررسی می شود.
👌گام دوم برای اصلاح غذای کشور، تبیین قواعد فقهی در مرحله مصرف غذا است. در مرحله مصرف غذا پنج دسته استاندارد شامل ۱- استاندارهای پخت غذا ، ۲- استاندارد عتیق یا تازگی ، ۳- استاندارد مفرد و مرکب، ۴- استاندارد زمان صحیح برای مصرف غذا و ۵- استاندارد مهم مصرف گروهی غذا، مطرح است.
👌سازمان غذا و دارو را به تغییر در استانداردهای حوزه غذا دعوت می کنم و از مردم تقاضا می کنم که در تولید و مصرف غذا به اصول علمی مطرح در آیات و روایات عمل کنند.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین اولویت های تمدنی - جلسه سوم - دوشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۰ - مسجد رکن الملک اصفهان
#نظام_سازی_فقهی
#اولویت_های_تمدنی
#غذا_و_تمدن_اسلامی
@bidari_dar_sabkezendegi
⚡️روش تحقیق فعلی در حوزه پزشکی، قدرت شناسائی متغیرهای اصلی بدن را ندارد. / تعریف طب اسلامی چیست؟
👌اولین اشکال به پزشکی موجود، اشکال در حوزه روش تحقیق است. در روش تحقیق موجودِ پزشکی، وزن اعضای بدن در تأمين سلامت به درستی تشخیص داده نمی شود و همچنین متغیرهای اصلی هر عضو هم معرفی نمی گردد.
👌به عبارت بهتر به علت پیچیدگی بدن انسان و وجود هزاران متغیر فرعی در بدن، مطالعه بر محور شناسائی همه متغیرها و ارتباطات آنها با یکدیگر، به تولید معادلات پزشکی بخشی و پر عوارض می انجامد. در روش تحقیق فقهی به جای تمرکز بر شناسایی متغیر های فرعی بدن - از طریق بررسی گزارش های خالق (کتاب و سنت) در حوزه بدن انسان- به شناسائی و مدیریت متغیرهای مادر در بدن انسان می پردازیم.
👌 بر این اساس متغیر های اصلی کل بدن قلب و طبایع اربعه هستند و هر عضوی هم دارای متغیری اصلی است. به عنوان مثال شحم در کلیه متغیر اصلی این عضو محسوب می شود.
👌در یک جمله طب اسلامی، طبِ شناسائی و مدیریت متغیرهای اصلی بدن محسوب می شود و تدابیر مختلف آن به بهبود عملکرد این متغیر ها کمکی شایان توجه می کند. همچنین طب اسلامی از طریق مدیریت متغیرهای اصلی فوق الذکر، زیست سلولی را متعادل می کند.
👌از نظر روش تحقیق فقهی، عملکرد صحیح سلول، تابع عملکرد صحیح متغیرهای مادر هستند و نباید تحلیل سلامت و مرض را به محوریت سلول، پایه گذاری کرد. (نقد پاتولوژی ویرشوئی)
حجت الاسلام علی کشوری- گفتگو درباره الگوی فقهی تحلیل بیماری با جمعی از فضلای حوزه علمیه اصفهان - چهارشنبه ۷ مهر ۱۴۰۰ هجری - اصفهان
#نظام_سازی_فقهی
#الگوی_فقهی_تحلیل_بیماری
#سلول_تابع_قلب_و_طبع
@bidari_dar_sabkezendegi
❓برای ساخت تمدن اسلامی این چند پرسش را از خود بپرسید؟
#نظام_سازی_فقهی
#اولویت_های_تمدنی
#پرسش_های_تحول
@bidari_dar_sabkezendegi
✅ تغییر نگاه 💞
🔻راننده تاكسی گفت: «میدونی بهترين شغل دنيا چيه؟»
گفتم: «چيه؟» گفت: «راننده تاكسی.»
خنديدم. راننده گفت: «جون تو...
🔸هر وقت بخوای ميای سركار، هر وقت نخوای نميای، هر مسيری خودت بخوای ميری،
هر وقت دلت خواست يه گوشه میزنی بغل استراحت میكنی،
هی آدم جديد میبينی، آدمهای مختلف، حرفهای مختلف، داستانهای مختلف
🚖🚚🚐🏍
🔸موقع كار میتونی راديو گوش بدی، میتونی گوش ندی،
میتونی روز بخوابی شب بری سر كار،
هر كيو دوست داری میتونی سوار كنی،
هر كيو دوست نداری سوار نمیكنی،
آزادی، راحتی.
🌳🚖🌲🌳🚘🚍🚔
🔸ديدم راست میگه... گفتم: «خوش به حالتون.»
🔻راننده گفت: «حالا اگه گفتی بدترين شغل دنيا چيه؟»
گفتم: «چی؟» راننده گفت: «راننده تاكسی.»
🔸بعد دوباره گفت: هر روز بايد بری سر كار،
دو روز كار نكنی، ديگه هيچی تو دست و بالت نيست،
از صبح هی كلاچ، هی ترمز،
پادرد، زانودرد، كمردرد،
با اين لوازم يدكی گرون، يه تصادفم بكنی كه ديگه واويلا میشه،
⛔️🚫
🔸هر مسيری مسافر بگه بايد همون رو بری،
هرچی آدم عجيب و غريب هست، سوار ماشينت ميشه،
همه هم ازت طلبكارن، حرف بزنی يه جور، حرف نزنی يه جور،
راديو روشن كنی يه جور، راديو روشن نكنی يه جور،
🔸دعوا سر كرايه، دعوا سر مسير، دعوا سر پول خرد،
تابستونها از گرما میپزی، زمستونها از سرما كبود میشي.
هرچی میدويی آخرش هم لنگی.»
🔻به راننده نگاه كردم. راننده خنديد و گفت:
«زندگی همه چيش همینجوره. هم میشه بهش خوب نگاه كرد، هم میشه بد نگاه كرد😉»
🚸 خیلی از رنج های ما به خاطر زاویه ی غلط نگاهمون هست
👌 درستش کنیم...😊
@bidari_dar_sabkezendegi
🔰 انتشار کتاب خطر و پایان ابرقدرتی آمریکا
🔹 به تازگی کتابی با عنوان خطر از وودوارد خبرنگار مشهور آمریکایی منتشر شده است که حاوی مطالب مهمی در خصوص سیاستهای داخلی و خارجی آمریکاست.
🔹 در قسمتی از این کتاب اشارهشده است که ترامپ در روزهای پایانی دولت خود و درست در زمانی که در انتخابات آمریکا قافیه را به جو بایدن باخت، قصد برپایی جنگی ویرانگر علیه چین را داشته است تا به این صورت بتواند فضا را جنگی و امنیتی کند و از اخراجش از کاخ سفید جلوگیری نماید.
🔹 در ادامه وودوارد اشاره میکند که در پی این تصمیم کورکورانه از سوی ترامپ، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالاتمتحده درصدد برقراری تماس با مقامات نظامی چین برمیآید و به آنها اطمینان میدهد که هیچگونه تبعیتی از ترامپ توسط نظامیان آمریکا مبنی بر حمله به چین صورت نخواهد گرفت.
🔹 در خصوص رسوایی بالا ذکر چند نکته ضروری است:
1⃣ این اتفاق بیش از هر چیز دیگری دوصدایی و آشفتگی در اتاقهای تصمیمگیری آمریکا را نشان میدهد. جایی که رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا حاضر به تبعیت از فرمان رئیسجمهور نیست و درصدد اطمینان بخشی به مقامات کشور بیگانه برمیآید.
2⃣ قدرت گرفتن چین و ترس مقامات آمریکایی در این ماجرا کاملاً هویداست. آمریکا به حدی مشغول دستوپا زدن در خاورمیانه برای تحقق منافع اسرائیل شد که چین خودش را بهعنوان ابرقدرتی نوظهور معرفی کرد.
3⃣ این اتفاق را میتوان کودتا قلمداد کرد. اینکه مقام نظامی بلندپایهای حاضر به انجام فرمان بالاترین مقام اجرایی کشور خود نباشد و با مقامات کشور دیگری برای جلوگیری از حمله احتمالی همکاری کند، یک کودتای تمامعیار است.
4⃣ این ماجرا ماکیاولیست بودن ترامپ را اثبات میکند. او با بیاخلاقی هر چه تمامتر، حاضر به انجام هر کاری بود تا شاید اندکی بیشتر در قدرت باقی بماند.
5⃣ در روزهای پایانی دولت ترامپ شواهدی به چشم میخورد که ترامپ قصد جنگافروزی با ایران برای فرار از شکست را نیز داشت. این خطر بزرگ با هوشیاری نیروهای مسلح ایران و تبعیت قاطع از رهبری خنثی شد.
6⃣ مهمترین پیام ماجرای فوق، افول آمریکاست. ایالاتمتحده دیگر اراده و توانی برای راهاندازی جنگ ندارد و دوصدایی و آشفتگی در فضای داخلی آن موج میزند. باید خود را برای تحقق ادعای «بن والاس» وزیر دفاع انگلستان آماده کنیم. او پس از خروج مفتضحانه ایالاتمتحده از افغانستان مدعی شده بود که پایان ابرقدرتی آمریکا فرارسیده است.
▫️ http://ydac.ir/7yeja
▫️ @masaf_najva
#بیداری در سبک زندگی
@bidari_dar_sabkezendegi
28.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴وقتی در تعزیه یکی از سپاهیان دشمن از یک دختربچه در نقش حضرت رقیه سلام الله علیها، درخواست گوشواره میکند... 😭
#بیداری در سبک زندگی
@bidari_dar_sabkezendegi
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼﷽
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
💎 ارتباط علم #طب_اسلامی با علم نجوم اسلامی در کلام #علامه_حسن_زاده_آملی:
طب اسلامی، علمی جامع است که در شاخه های خود با علوم دیگر ارتباط تنگاتنگ دارد و از آنها در مسیر خود بهره می گیرد که یکی از مهمترین این علوم، علم نجوم اسلامی است، علم طب اسلامی از علم نجوم استفاده می کند برای زمان ترکیب برخی دارو ها و تجویز برخی نسخه ها و زمان شروع درمان و زمان ازدواج، انعقاد نطفه، مسافرت و تجارت و...
همچنین در علم طب و نجوم به تاثیرات ماه (قمر) در منازل مختلف آن هنگام عقد میپردازد مثلاً چه ساعتی برای ازدواج (خطبه عقد) مناسب است؟ یا برای اینکه فرزند ما مومن بشود در چه ساعتی باید انعقاد نطفه انجام شود؟ در چه ساعتی انعقاد نطفه باعث فرزندی می شود که شجاع و نترس شود؟ یا اگر در فلان بازه زمانی عقد صورت گیرد، زن، دختر زا می شود و اگر در فلان بازه زمانی باشد فقر بر زندگی حاکم می شود و یا عقد در فلان بازه زمانی باعث یک ازدواج پر بهجت خواهد شد یا در فلان زمان اگر مسافرت یا ازدواج نماید، خیری نمی بیند و …
💎 گفتاری دیگر از علامه ذوالفنون حسـنزاده آملـی:
…. به او گفتم که بیماری فرزند شما نتیجه بی دینی است! گفت آقا جان! ما نمـاز میخوانیم …
گفتم که آقا! دینداری تنها به نماز نیست، دین را باید در شئون زندگی پیاده کنید، راجع به ازدواج، راجع به انعقــاد نطفــه، دیـن پیاده نشـده اسـت… حضـرت امــام صادق(علیه السلام) از جــانب حقیقت عـالم فـرمـود: اگـر نطفه در زمانی کـه مـاه هلال است منعقد شود، فرزند حاصل از آن به بیماری صرع مبتلا میشود …
💎 سخنی دیگر از علامه حسن زاده آملی:
استاد علامۀ ذوالفنون شعرانی در آغاز نخستین جلسه درس قانونچه فرموده است: آقا، در حوزه های علمیه ما کتب طب، مانند دیگر رشته های علوم تدریس می شد، و علمای ما در علم شریف طب نیز دست داشته اند. یک عالم دینی در فهم بسیاری از اخبار و حلّ و درک کثیری از مسائل فقهی از قبیل حدود و دیات به طب و تشریح آن نیازمند است.- آنگاه انگشت شهادتش را در زیر جانب راست فکّ اسفلش نهاد و به مطایبت گفت:- آخوند باید به تشریح آشنا باشد که لااقل بداند مثلا کلیه ی او در اینجا آویزان نیست.
📚 کتاب هزار و یک کلمه، ج۱، کلمه یک، ص۱۹
💎 اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی:
استکمال نفس ناطقه که ترقی وی از عقل هیولانی تا بمرتبه عقل مستفاد و مافوق آنست بدون کمال بدن که صحّت آنست صورت نپذیرد چه این که بدن مبتلای به آلام و اسقام از استقامت افکار باز می ماند و سیر تکاملی انسانی برایش میسور نیست. و یا به تعبیر دیگر انسان با کمک کشتی بدن تواند که در دریای بیکران هستی سیر کند، و کافِل حفظ و سلامت این کشتی علم شریف طبّ و طبیب عزیز است. چه فخر و مباهاتی و کدام پایه و سرفرازی برتر از این که چنین موهبت خدای سبحان نصیب نصاب انسان گردد؟
... و به هر اندازه ارکان مزاج بایسته تر، و اعتدال مزاج شایسته تر، و اندام آدمی موزون و آراسته تر، و تندرستی آن دلخواسته تر بود قابلی قوی تر و شریف تر برای بفعلیت رسیدن کمال انسانی وی بود، چه این که بدن انسان و جمیع قوا از طبع تا عقل وی وسائل پیشرفت و تور شکار اویند، و انسان با حفظ وصف عنوانی انسان، شکار او علوم و معارف و درک حقائق است.
📚 هزار ویک کلمه، کلمه اول
کتاب ده رساله فارسی ص 371-370
✔️ #طب_اسلامی راهی ست بسوی #تمدن_اسلامی
#روحش_شاد
عضـویت در کــانال ایتا👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتصاد مریض رو نباید تک بعدی نگاه کرد، اوضاع بد مالی علاوه بر معیشت انسانها روی کیفیت زندگی حیوانات هم تاثیر منفی میذاره. مثلا این جغد رو ببینید، از دانای کل بودن در جنگل تبدیل شده به یک پستچی🤣🤣
😉😉😉😉🤔🧐🤗
@bidari_dar_sabkezendegi
📚 #داستان_زیبای_آموزنده
ﻣﺮﺩﯼ ﺩﺭ ﺳﻦ ٧٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﭼﺎﺭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﺪﺕ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﺒﻮﺩ .
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺩارو ، ﺩﮐﺘﺮ ﺑﻪ
ﺍﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻋﻤﻞ ﺟﺮﺍﺣﯽ ﺩﺍﺩ و ﻣﺮﺩ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﮐﺮﺩ ...
ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﺧﺺ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ بیمارستان ، برگ تسویه حساب ﺭﺍ به پیرمرد ﺩﺍﺩن تا هزینه ی جراحی را بپردازد .
پیرﻣﺮﺩ همینکه برگه را گرفت ؛ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔتن ﻣﺎ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺗﺨﻔﯿﻒ ﺑﺪﻫﯿﻢ ﻭﻟﯽ ﻣﺮﺩ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ .
ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮔﻔتن ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﻢ ﻣﺨﺎﺭﺝ ﺭﺍ ﻗﺴﻄﯽ بگیریم
ﻭﻟﯽ ﻣﺮﺩ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﺵ ﺷﺪﯾﺪﺗﺮ ﺷﺪ
ﻣﺘﻌﺠﺐ ﺷﺪنﮔﻔﺖ ﭘﺪﺭﺟﺎﻥ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ تو را ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ
نمیتوانی هزینه را ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﯼ
ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ ﺑﻠﮑﻪ
ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ٧٠ ﺳﺎﻝ به من ﻧﻌﻤﺖ ﺑﯿﻨﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﻋﻄﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻫﯿﭻ برگه تسویه حسابی ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻠﺶ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩ .
ﭼﻘﺪﺭ ﮐﺮﯾﻢ ﺍﺳﺖ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺭﺍ به ﻣﺎ ﺍﺭﺯﺍﻧﯽ داده ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻠﺶ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻫﺪ جز اینکه با او باشیم ...
ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﺎ ﻗﺪﺭ ﺁﻥ ﻧﻌﻤﺎﺕ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﺷﮑﺮﺵ ﺭﺍ به جا
نمی آوریم ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﻥ ﻧﻌﻤﺖ ﺭﺍ از دست بدهیم ...
#بیداری در سبک زندگی
@bidari_dar_sabkezendegi
بانکدار کسی است که وقتی هوا آفتابی است و اوضاع و احوال آرام است چتر خود را به دیگران قرض می دهد امّا به محض اینکه هوا پس است و می خواهد بارانی شود چتر خود را بی درنگ پس می گیرد
" مارک تواین "
@bidari_dar_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در قرآن و دیگر کتابهای آسمانی به داستان قوم لوط اشاره شده، قومی که به خاطر فساد اخلاقی و جنسی با عذاب الهی مواجه شد.
🔹 اخیرا یک تحقیق علمی روایت نابودی شهر قوم لوط رو تشریح کرده که عینا با روایت قرآنیش مطابقه، ویدیو رو ببینید.
@bidari_dar_sabkezendegi
🔰 جهاد ۳ویژگی دارد:
۱. نیت الهی
۲. تلاش بسیار بیشتر از حد معمول
۳. مقابله با دشمن
🔹 بدون توجه به راهبریِ رهبرِ حکیم و بدون ایثار و ازخودگذشتگی، جهاد ممکن نیست.
#بیداری در سبک زندگی
@bidari_dar_sabkezendegi
آزمایشات بر روی سوسک حمام نشان میدهد سوسکها همان حسی را به ما دارند که ما به آنها داریم
یعنی سوسکها هم اگر بدنشان به انسانی خورد به سرعت دور شده و در اولین جای ممکن خود را میشویند !
@bidari_dar_sabkezendegi
Corona+X_Session09_1400-07-02_Dr.Abedini.mp3
34.48M
#صوت_جلسه
🔸 سلسله نشستهای علمی
Corona+X
📝 نشست نهم:
عنوان: «مدیریت کووید 19»
با سخنرانی
دکتر عاطفه عابدینی
- فوق تخصص بیماریهای ریه
- دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
- رییس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری
- دبیر سابق کمیتهی علمی کشوری کووید ۱۹
دبیر نشست:
مهندس محمدعلی شکوهیان راد
تاریخ برگزاری: جمعه ۲ مهر ۱۴۰۰
@bidari_dar_sabkezendegi
🌹حضرت اﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ میفرﻣﺎﯾﻨﺪ:
♦️ﯾﮏ ﻣﺆﻣﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﭼﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ:
1. ﺧﺎﻧﻪ ﻭﺳﯿﻊ
2. ﺳﻮﺍﺭﯼ ﺧﻮﺏ
3. ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ
4. ﭼﺮﺍﻍ ﭘﺮ ﻧﻮﺭ
♦️ﺷﺨﺼﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﻣﺎ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:این حدیث ﺑﺎطنی ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ:
1⃣ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺧﺎنه ﻭﺳﯿﻊ ﺻﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺎن گر ﺭﻭﺡ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ.
2⃣ ﻣﺮﮐﺐ ﺧﻮﺏ، عقل ﺍﺳﺖ.
3⃣ ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ، ﺣﯿﺎ ﺍﺳﺖ.
4⃣ ﻭ چراغ پر نور، ﻋﻠﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺛﻤﺮﻩی
ﺁﻥ ﺑﻨﺪﮔﯽ ﺍﺳﺖ.
📚اصول کافی، جلد۶، صفحه ۵۲۵
@bidari_dar_sabkezendegi
چرا چای را با لیمو نخوریم؟🔍
مصرف لیموترش با چای داغ علاوه بر اینکه ویتامین ث لیمو را از بین میبرد، به مینای دندانها هم به شدت آسیب میزند و دندانها را خیلی زود دچار پوسیدگی میکند !
#بیداری در سبک زندگی
@bidari_dar_sabkezendegi
درمان طبیعی طب سنتی پولیپ روده چگونه است؟🔍
✨دمکرده استوخدوس باعسل صبح ناشتا
✨دمکرده افتیمون با عسل اول مغرب
✨1استکان دمکرده گزنه هر8ساعت
✍نسخه فوق حداقل 40روزمتوالی انجام شود.
@bidari_dar_sabkezendegi