فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بیژن پیروز: اگر اینستاگرام هم تحریممان کرد باید چکار کنیم؟
🔹 وقتی همه چیزمان وابسته به غرب باشد (مثلا در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی یا سیستم ناوبری GPS) آن وقت اگر آنها ما را محدود کردند باید برویم امتیاز بدهیم تا تحریممان نکنند.
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
فتنه واکسن.mp3
5.03M
🔴فتنه جدید واکسن، فاز عملیاتی جدیدی از کرونا هراسان علیه انقلاب [1]
🎙مهندس شکوهیان راد
💥 انتشار عمومی
#کروناهراسی #نفوذ
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
در برخی روایات، دعا برای فرج از حقوق اهل بیت(ع) بر شیعیان شمرده شده است؛ چنان که امام صادق(ع) فرمودهاند:
همانا از حقوق ما بر شیعیان این است که بعد از هر نماز واجب، دستهایشان را بر چانه گذاشته و سه مرتبه بگویند:
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ.
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِحفَظ غَیبَهَ مُحَمَّدٍ.
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِنتَقِم لِابنَهِ مُحَمَّدٍ.
ای پروردگار محمّد(ص)، فرج و گشایش امور آل محمّد را تعجیل فرما.
ای پروردگار محمّد(ص)، محافظت کن (دین را در) غیبت محمّد(ص)
ای پروردگار محمّد(ص)، انتقام دختر محمّد(ص) را بگیر. (صحیفه مهدیه، ص ۱۹۵)
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
کسی که انتظار فرج ال محمد را دارد ، بایستی به قدر امکان خود ، زمینه را برای تشریف فرمایی خلیفه دوازدهم پیغمبر اسلام اماده سازد تا پس از ظهور ، هر چه زودتر حضرتش به مقاصد عالیه خود برسد .
آینه شو جمال پری طلعتان طلب
جاروب زن به خانه و پس میهمان طلب
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
دعا برای ظهور امام عصر(ع) از راه های نجات در دوران ظلمانی غیبت نیز هست؛ زیرا امام حسن عسکری(ع) فرمودند:
سوگند به خدا ـ فرزندم ـ دارای غیبتی خواهد بود که هیچ کس در آن دوران از هلاکت و نابودی رهایی نمی یابد، مگر کسی که خداوند او را بر اعتقاد به امامت وی استوار ساخته و بر دعا برای تعجیل ظهور آن حضرت توفیقش ببخشد.
کمال الدّین، ج 2، ص 368.
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
🌹حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در توقیع شریف خطاب به شیخ مفید(ره) می فرمایند:
اگر شیعیان ما ـ که خداوند متعال ایشان را به اطاعت خویش موفّق بدارد ـ با دل های متّحد و یک پارچه بر وفای به عهد و پیمان خویش اجتماع می کردند، ملاقات ما از آنها به تأخیر نمی افتاد و سعادت دیدار و مشاهدة با معرفت برای آنها به زودی حاصل می شد و زودتر از این به دیدار ما نایل می شدند.💗💗
بحارالانوار، ج 53، ص 176
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
نکند خدای ناکرده کسی تصوّر کند امام عصر(ع) به دعای ما نیازمند است. برعکس این ما هستیم که سراپای وجودمان نیاز به ایشان است. در روایات آمده است:
هر کس پندارد که امام به آنچه در دست مردم است احتیاج دارد کافر است.
ترجمة مکیال المکارم، ج 2، ص 353
بی گمان ایمان یک نفر به یک قضیّه و پافشاری و ایمان او به لزوم به کرسی نشاندن آن، عهده دار به کرسی نشستن آن قضیّه خواهد بود و این نکته ای است که همة روان شناسان به آن قائل هستند. اینک اگر یک نفر می تواند آنچه را بر آن پای فشرده به کرسی تحقّق بنشاند، در صورتی که مجموعه ای از افراد گرد هم جمع شوند و توان فکری خود را در زمینه ای خاص به کار گیرند و به لزوم تحقّق قضیّه ای معیّن ایمان داشته باشند چه خواهد شد؟
روان شناسان در پاسخ می گویند: اگر چنین مجموعه ای از افراد تشکیل شود، بی تردید قادر خواهند بود در طبیعت و در آنچه پیرامون آنهاست اثر گذاشته و بستری مناسب برای تحقّق آن قضیّه فراهم آورند. (غربی ها با اعتقاد به این اصل، مباحث مربوط به بازگشت مسیح را با آب و تاب فراوان پیگیری می کنند.)
مؤسسّات دینی انجیلی امریکا و اروپا آنچه را روان شناسان گفته اند در قضیّة بازگشت دوبارة مسیح به زمین، پس از حادثة آرماگدون به کار بسته و به این گفته قائلند که بی گمان امکان تحقّق هر نوع پیش گویی در وهلة نخست، به ایمان مردم به آن و به پافشاریشان بر ضرورت به کرسی نشستن آن و همچنین به شمار نفرات آنها و شمار نفرات کسانی بستگی دارد که رهبری کاروان تبلیغاتی به راه افتاده برای تحقّق بخشیدن به آن پیش گویی را بر عهده دارند.
«واقعة آرماگدون- غرب و آمادگی های پیش از ظهور از عبدالکریم زبیدی، ترجمة امین میرزایی»
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
آرماگدون (به انگلیسی: Armageddon، عبری: מגידו) به پایان جهان گفته میشود.
کلمه آرماگدون (Armagedon) یا «هرمجدون» یا «هارمجدون» واژه ایست یونانی که از ترکیب دو کلمه «هر» به معنی تپه یا کوه و «مجدّون» به معنی بلند، مشرف یا شریفان تشکیل شدهاست و به معنای «تپه نیکان» واژهای است.
در اصل این واژه نام منطقه ای است در منطقه عمومی شام و نام شهری در ۲۰ مایلی جنوب شرقی بندر حیفا در شمال اسراییل واقع شده و در طول تاریخ، شهری استراتژیک بودهاست.
در عهد قدیم کتاب مقدس نیز چندین بار به نبردهای رخ داده در این محل اشاره شدهاست بطوریکه بنا به آنچه در باب شانزدهم مکاشفات یوحنا، در عهد جدید آمدهاست، جنگی عظیم در آن جا رخ میدهد و مرحله حاضر از زندگی بشر در آن زمان پایان مییابد. به عبارتی نبرد مذکور مقدمه تحولی بزرگ است که سرنوشت نهایی آدمی بر روی کره زمین به آن بستگی دارد.
آرماگدون در زبان عبری ، نوودو(Noweddo) نامیده و خوانده میشود .
از سوی دیگر بنا به تعریف واژهنامههای آمریکایی همچون فرهنگ وبستر به معنی «نبرد نهایی حق و باطل در آخرالزمان» است.
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
👌واژه پروتکل از کجا آمده است:
واژه «پروتکل» دارای چندین معناست مانند پیش نویس قرارداد یا معاهده و یا سند به مفهوم رسمی آن در بین دولتها که از سوی گروهی صاحب منصب به امضاء رسیده باشد يا سند رسمی که بين دو يا چند دولت امضاء میشود.
ولی در واقع واژه پروتکل به معنای تصمیمات یا برنامه ها و فرمولهايی است که از سوی جمعی از متفکران، استراتژيستها و خاخامهای يهودی به منظور تسخير عالم طراحی شده است. پروتکلها برنامهای است که سرمايه داران و اقتصاددانان (و متفکران و علمای) يهود برای ويران کردن بنای مسيحيت، قلمرو پاپ و دست آخر اسلام، آن را تنظيم کرده اند. يهوديان صهيونيست معتقدند که بعد از اين ويرانی که به گفته اصحاب پروتکلها طی صد سال انجام خواهد شد آنها بر جهان استيلا خواهند يافت و سلطنتی يهودی- داودی برقرار خواهند کرد که با تدابير و امکانات خود به يهوديان با آن که اقليتی ناچيز هستند امکان خواهد داد تا بر تمام جهان مستبدانه حکومت کنند و هيچ دينی، نه مسيحيت و نه اسلام، در کنار آيين يهودی-داودی باقی نخواهد ماند.
امام خامنه ای (مدظله) در دیدار نخبگان استان کرمانشاه: الگوسازی نظام بین المللی برگرفته از پروتکل های صهیونیستی است.
«سخنرانی ۱۳۹۰/۷/۲۶»
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi
💡پاسخ به #سوالات_متداول پولطلا
4️⃣1️⃣ آیا با #هدایت_نقدینگی نمیتوان مشکل ریال را حل کرد؟
هفت پاسخ :
🔹اولا- مبنای نظریِ هدایت نقدینگی :
"مجبوریم خلق پول ظالمانه را بپذیریم؛ ولی تلاش میکنیم پول خلق شده، به جای مفیدتری هدایت شود."
این مبنای طاغوتی و آدرس غلط، عواقب شرعی و انسانی خطرناکی در پی دارد.
🔸ثانیا- برخی تصور میکنند؛ نقدینگی به ملک، خودرو، آهن، مرغ، تایر و ... رفته که گران شدند و اگر به #تولید هدایت شود، تورم ندارد!!!
اما واقعیت این است که نقدینگی همیشه در بانک است و هیچ جایی نمیرود.
🔹ثالثا- اینکه اعداد نقدینگی در شماره حساب متعلق به یک تاجر باشد، یا مدیر کارخانه، یا کارگزار بورس، یا کارگر و کارفرما ؛ صرفا یک عملیات حسابداری است و تاثیری بر ارزش ریال ندارد.
🔸رابعا- در بهترین حالت ذهنی و آرمانی، دولت فقط امکان هدایت #اولین گردش نقدینگیِ خلق شده را دارد. از گردش دوم به بعد، نقدینگی به حسابهای دیگری میرود و تحت کنترل دولت نیست.
🔹خامسا- یکی از روشهای هدایت نقدینگی، فشارهای مالیاتیِ غربی است. تجربه نشان داده، این ابزار معیوب و غاصبانه موجب نارضایتی عمومی، فرار سرمایه ها، فشار بیشتر به مردم، رانت، اقتصاد زیرزمینی و ... خواهد شد و تاثیری بر ارزش پول ندارد و قطعا در ایران محکوم به شکست است.
🔸سادسا- ایدۀ هدایت نقدینگی مابه ازای واقعی ندارد و حتی در سیستم اقتصادیِ مدرن هم منسوخ شده است. البته با توجه به جذابیت لفظی و ابهام اجرایی، برای به دام انداختن سیاستمداران ترویج میگردد.
🔹سابعا- خالق جهان، پول را خلق کرده و خودش نقدینگی را هدایت میکند. باید سیستم ریالیِ «جنگ با خدا» را کنار بگذاریم تا #پولطلا در مجرای رزق الهی موجب برکت و احیای الگوی معیشت تمدن اسلامی گردد.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
#بیداری_درسبک_زندگی
عضـویت در کــانال ایتا و سروش👇
@bidari_dar_sabkezendegi