eitaa logo
بیداری اسلامی
39 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
174 فایل
(پجت)
مشاهده در ایتا
دانلود
💢دولت و جنگ روایت‌ها 🔴فردا آخرین روز از هفته دولت و مصادف با سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر است. 🔹با پایان هفته دولت فیتیله کار تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم نباید پایین کشیده شود؛ چرا که امروز دولت مهم‌ترین آماج جنگ روایت‌ها و بدون اغراق در کانون آن قرار دارد؛ بی‌دستاورد جلوه دادن دولت، بن‌بست‌نمایی و بی‌نتیجه نشان دادن اقدامات و برنامه‌های آن، ناقص و شعاری نامیدن رویکردهای دولت، ضعیف و... بخشی از این جنگ روایت‌ها‌ علیه دولت سیزدهم است که در طیفی از اظهارات و تحلیل‌ها و اخبار از رسانه‌های عبری‌ـ عربی‌ـ غربی تا برخی رسانه‌های داخلی صورت می‌گیرد. ⁉️ اما سؤال این است که چرا این حجم از سیاه‌نمایی درباره دولت به منصه ظهور و بروز می‌رسد در حالی که همه می‌دانیم دولت با چه وضعیتی کشور را تحویل گرفته و در زمان محدود یک ساله از حیات خود و لااقل در مقایسه با مدت مشابه دولت‌های گذشته کارنامه نسبتا خوب و مناسبی ارائه کرده است؟ ⁉️اساسا، با چه شاخص‌هایی باید به تبیین دستاوردهای دولت پرداخت؟ و چرا با وجود اقدامات خوب و ریل‌گذاری مناسب، این خدمات دولت کمتر مشهود و محسوس جامعه است؟ 🔹 پاسخ‌های اقناعی به این سؤالات و ده‌ها سؤال مهم دیگر درباره دولت مستلزم فهم و ادراک عمیق نسبت به رویکرد تحولی دولت و تمایزهای اساسی این دولت‌ با همتایان سابق خود است. 🔹 اگر این چارچوب تحلیلی را به عنوان شاه‌کلید نداشته باشیم چه بسا ما نیروهای انقلابی نیز دچار انحراف در تحلیل و ضعیف‌نمایی «دولت در میدان» شویم و این، آن غایت هدفی است که دشمنان انقلاب دنبال می‌کنند. 🔹زیرا دشمنان دانا بر خلاف برخی دوستان نادان این دولت را به سبب رویکرد تحولی آن و این که برنامه‌ها و اقداماتش به معنای اتم کلمه در راستای سربازی نظام ولایی و پیاده‌سازی راهبردهای امامین انقلاب در خدمت‌رسانی خستگی‌ناپذیر به ملت تحلیل می‌کنند، برای منافع خود و برنامه‌هایی که برای برگرداندن ایران به مدار غرب انجام داده و می‌دهند مانع و خطرناک می‌دانند؛ 🔹حتی در همین راستا برنامه‌ریزی می‌کنند با انتخابات مجلس سنگرهای خدمت را به زعم واهی خود یکی یکی از نیروهای خدوم و انقلابی پس بگیرند. 🔹اما این نکته باید تبیین گردد که دولت برنامه‌ها و اقدامات زیربنایی و مبنایی مهمی را کلید زده و با تمام آبروی خود در میدان ساخت قدرت ملت ایران ایستاده و به شدت کار می‌کند . 🔹لذا در پرتو این فهم صبوری می‌کنند تا با مرور زمان به ثمر نشستن این دستاوردها و وارد شدن ایران به مرحله تازه‌ای از شکوفایی را به تماشا بنشینند.
*🛑🛑 قانون جنگل؛ حاکم بر فضای مجازی!* 🛑 فضای رهای مجازی تبدیل به بستری برای انتشار انواع تخریب‌ها، دروغگویی‌ها، تهمت‌ها، شایعات و برهم‌زنندۀ آرامش فکری و روانی مردم شده است؛ از انتشار فیلم و تصویر از حریم خصوصی افراد گرفته تا مسائل مربوط به امنیت کشور و...! ‼️ برای نمونه؛ اخیراً ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن ادعا شد، زنی از گشت ارشاد پلیس به بیرون پرت شده است! ‼️ اما حقیقت این بود که، اولاً اصلاً موضوعِ گشت ارشاد، در میان نبوده است ثانیاً، تصاویر ضبط شده از زاویۀ دیگر نشان می‌دهد که اصلاً آن زن درون خودروی پلیس نبود تا بخواهد از داخل آن به بیرون پرت شود، بلکه به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی و برای اخلال در کار پلیس، از بیرون خود را به پنجره خودرو چسبانده و بعد هم به زمین افتاده است! ⭕️ بسیاری از مردمی که روایت گمراه‌کنندۀ اولی را خواندند و مشاهده کردند، هم‌اکنون که واقعیت مشخص شده، از آن اطلاعی ندارند و چه بسا اطلاع هم پیدا نخواهند کرد. ⛔️ علت هم این است که وضعیت مدیریت فضای مجازی به گونه‌ای فاجعه بار است که از کاربران معمولی گرفته تا ضدانقلاب و افراد مُغرض در داخل کشور، احساس می‌کنند که در یک فضای بدون مسئولیت و به اصطلاح در یک جنگلِ مجازی هستند و هر کاری که بخواهند می‌توانند انجام دهند (البته که حتی در جنگل هم قانون و ضوابطی وجود دارد!)
تجربه نان و پازل گمشده برنامه ریزی 🔻دو روز قبل این جمله به نقل از وزیر اقتصاد در برخی صفحات فضای مجازی بازنشر شده بود: «امروز می دانیم چه کسی از چه نانوایی و چه تعداد نان می خرد.» بازنشر این جمله، واکنش های فراوانی به دنبال داشت 🔹 بسیاری از افراد از آن به سرک کشیدن در زندگی مردم و اطلاعات بدون فایده دولت درباره زندگی مردم تعبیر کردند. با این حال اگر اطلاع دقیقی از جزئیات طرحی که دولت در زمینه یارانه آرد و نان انجام داد، داشته باشیم، می بینیم که مسئله با آن چه در قالب یک جمله، بدون توضیحات قبل و بعد از آن در فضای مجازی بازنشر شده تفاوت می کند. 📌نکته و تحلیل: 1⃣روزانه معادل 23 هزار تن آرد نانوایی در کشور توزیع می شود، اما فقط 17 هزار تن آن به دست مردم می رسد. در شرایطی که به دلیل افت ارزش پول ملی، جهش قیمت های جهانی مواد غذایی و گندم و ثابت ماندن قیمت داخلی این محصول، هر کیسه آرد نانوایی که با قیمت حدود 45 هزار تومان به نانوایی تحویل داده می شد، با قیمتی بالاتر به دست کارخانه های تولید مواد غذایی می رسید یا در مرز تا 700 هزار تومان نیز فروش می رفت و به عبارتی یارانه ای که قرار بود به دست مردم برسد به آن طرف مرز قاچاق می شد و افرادی درآمدهای گزاف از این راه به جیب می زدند. 2⃣در شرایطی که با آزادسازی قیمت آرد صنعتی و حذف ارز 4200 تومانی قیمت مرغ، تخم مرغ، روغن خوراکی، لبنیات، ماکارونی و نان های صنعتی به شدت افزایش یافت و بعضا چند برابر شد، تغییر قیمتی در نان اتفاق نیفتاد، چرا که برخلاف کالاهای مشمول ارز 4200، قرار نشد قیمت آزاد شود و معادل آن یارانه نقدی پرداخت شود، بلکه در موضوع حساس نان که قوت غالب مردم است و به ویژه در دو دهک پایین بیش از هر ماده غذایی دیگر استفاده می‌ شود، تدبیری متفاوت اندیشیده شد و صرفا با استفاده از کارت خوانی مجزا و الزام به فروش نان با کارت بانکی، سعی شد از تجمیع داده ها و اطلاعات تراکنش های بانکی، یارانه آرد و نان مدیریت شود و جلوی فروش آن به خارج از شبکه گرفته شود. 3⃣واقعیت این است که دنیای فضای مجازی و اینترنت، داده های بسیاری از رفتار عموم مردم در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد و خرید و فروش به دست می دهد که می تواند مبنای سیاست گذاری قرار گیرد. در حقیقت این جا تک تک داده ها به تنهایی مهم نیست و حتی هدف این نیست که رفتار مصرفی یک فرد یا افرادی خاص رصد شود ، مهم تجمیع این اطلاعات و رصد رفتار نانوایی ها برای جلوگیری از هدررفت یارانه آرد و نان است. 4⃣ این یک کار بزرگ و جدید در اقتصاد ایران است که قدرت نظارت بر فرایند توزیع و هدفمندسازی یارانه را امکان پذیر می سازد پازلی گمشده از برنامه ریزی در کشور که همواره ،نبود آن به طور مشخصی حس می‌شده است .
مقتدی صدر از سیاست کنار کشید 🔹رهبر جریان صدر عراق امروز پس از بیانیه آیت‌الله حائری، اعلام کرد که هیچ زمانی ادعای رهبری و مرجعیت نداشته و برای همیشه از فعالیت‌های سیاسی کناره‌گیری می‌کند. 🔸آیت الله سید کاظم حائری، از مراجع تقلید شیعه در عراق، امروز اعلام کرد به‌دلیل کهولت سن از مرجعیت انصراف می‌دهد و از طرفدارانش خواست که از آیت‌الله خامنه‌ای اطلاعت کنند.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 «از واردات خودرو در ایران تا افزایش قیمت برق در آلمان» در بسته خبری تحلیلی مورخ ۶ شهریور ۱۴۰۱ ✅
📸 ‏روزنامه انگلیسی دیلی میرور: 🔺️"کل کشور در مواجهه با یک فاجعه انرژی است، به خاطر خدا یک کاری بکنید!!!"
🛑 چرا مقتدی صدر (به ظاهر ) از سیاست کناره گرفت؟ 🔸️امروز حضرت آیت الله سید کاظم حائری مرجع دینی جریان صدر در بیانیه ای اعلام کرد که به علت کهولت جسمی از مرجعیت دینی شیعیان کناره گیری می کند . 🔸️ایشان در اعلامیه ای که منتشر کرده است به ۲ نکته مهم پرداختند ؛ 1️⃣بعد از من آیت الله خامنه ای به عنوان مرجع کسانی خواهد بود که از من تقلید می کردند و ایشان بهترین فرد برای مدیریت امت اسلامی است . 2️⃣ هر کسی بخواهد با بهره‌بردن از نام دو شهید صدر میان مردم عراق اختلاف بیندازد و در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط لازم است بخواهد رهبری شرعی را بر عهده بگیرد، از صدری‌ها نیست. 🔸️نکته دوم بیانیه آیت الله حائری به وضوح اشاره و انتقاد به اقدامات مقتدی صدر دارد و همین امر به شدت مقتدی را ناراحت کرده است . 🔸️نکته مهمی که باید در مورد آیت الله سید کاظم حائری دانسته شود، اینست که پدر مقتدی یعنی آیت الله سید محمد صدر اعلام کرده بود پس از مرگم ، پیروانم به آیت الله سید کاظم حائری رجوع و از وی اطاعت و تقلید کنند و در نتیجه باید گفت امروز مرجعیت دینی جریان صدر به وضوح اظهار و اعلان داشت که آیت الله خامنه ای بهترین فرد و مرجع اعلم برای اداره امور امت اسلامی است. 🔸️ چنین رخدادی اصلا مورد انتظار مقتدی نبود و وی به شدت دچار بهم ریختگی شد و سعی کرد با اعلام استعفا و انتقاد جدی از آیت الله سید کاظم حائری ، اعلامیه و توصیه های ایشان را به حاشیه ببرد . 🔸️به نظر می رسد بیانیه امروز آیت الله سید کاظم حائری ضربه سنگینی به جایگاه مقتدی خواهد زد و در جریان صدر شکاف خواهد انداخت اما جوانان و حامیان مقتدی را از اطاعت از وی باز نخواهد داشت زیرا اکثر جوانانی که از مقتدی حمایت می کنند اصلا  مقید به اجرای فرایض دینی نیستند و حرف سید کاظم حائری را حجت برای خویش نمی دانند . 🔸️به باور نگارنده استعفای مقتدی صدر یک اقدام تاکتیکی است و همگان خواهند  دید که ذات او نمی تواند آرام بگیرد و دست از اقداماتش بردارد و این اولین بار نیست که مقتدی اعلام استعفا و کناره گیری از سیاست کرده است. ✍تقوی‌نیا
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت 🍃🌹🍃 ❌ بخش سوم و پایانی 🔻 اشاره به شاخص‌های اصلی اقتصاد همچون اندازه تورم، رشد اقتصادی، رشد سرمایه‌گذاری، رشد اشتغال، رشد درآمد سرانه و کاهش فاصله طبقاتی و لزوم توجه دقیق و مستمر به این شاخص ها 🔹خواندن مسئله تولید به عنوان عمده‌ترین سرفصل در پیشرفت اقتصاد کشور و تاکید بر مقابله با عوامل تضعیف کننده تولید در کشور 🔸مهم دانستن مسئله امنیت غدایی با اشاره به بحران غذا به دنبال وقوع جنگ اوکراین با تکیه بر اهمیت تولید در بخش کشاورزی و لزوم خودکفایی در اقلام اساسی مانند گندم 🔹اشاره به مشکل کمبود سرمایه در گردشِ واحدهای تولیدی صنعتی و تاکید بر وظیفه بانک ها در تامین این سرمایه 🔸توجه معظم له به مسئله مسکن و برشمردن آن به عنوان اولویت‌های اقتصادی 🔹تاکید بر عقب‌ماندگی زیاد در مسئله مسکن و بیان پیامدهایی همچون افزایش سرسام‌آور قیمت، اجاره‌بها و رنج و زحمت مردم به موجب این مسئله 🔸بیان اولویت های دیگری مانند «ساخت پتروپالایشگاهها»، «تکمیل زنجیره ارزش افزوده در صنایع معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی»، «تکمیل مسیرهای حیاتی شمال- جنوب و شرق به غرب برای افزایش ظرفیت حمل و نقل بین‌المللی و همچنین مسیرهای ارتباطی و حمل و نقل داخلی» و «توسعه استفاده از ظرفیت بی‌بدیل دریا» و تاکید بر لزوم جلوگیری از هرز رفتن ظرفیتهای طبیعی و انسانی موجود در کشور 🔹 تأکید بر پرهیز از نیمه‌کاره رها کردن کارها و ضرورت پیش گرفتن صبر و استقامت و افزایش کار جهادی برای حل مشکلات متراکم و بجا مانده 🔺اشاره رهبر معظم انقلاب به فعالیت بیشتر بخش رسانه‌ای دولت برای بیان دستاوردها برای مردم
🇮🇷 📝گزارش_تحلیلی | مرجعیت به رویای آمریکا پایان داد 🍃🌹🍃 🔻«جام‌جم» در گزارشی به تحولات عراق پرداخته و با عنوان «مرجعیت به رویای آمریکایی پایان داد» از «شکست توطئه تجزیه عراق» نوشته است. 🔹 در این گزارش آمده است: «رهبر جریان صدر با حضور در نشستی خبری در نجف‌اشرف، برای رویدادهای اخیر در عراق از مردم این کشور عذرخواهی و جهت خروج طرفداران خود از تحصن، ضرب‌الاجل تعیین کرد. 🔺وی ضمن تشکر از حشدالشعبی به‌دلیل بی‌طرفی در تنش‌‌های اخیر اعلام کرد: من از آنچه در عراق اتفاق می‌افتد بسیار ناراحتم. از ملت عذرخواهی می‌کنم. تنها متضرر اتفاقاتی که در حال رخ‌دادن است، عراقی‌ها هستند. قاتل و مقتول هردو در آتش هستند.»
🇮🇷 📝گزارش_تحلیلی | دسترسی فراپادمانی نمی‌دهیم 🍃🌹🍃 🔻«روزنامه ایران» که هر روز از هفته دولت را یک ویژه نامه داشته، امروز به اقتصاد رسیده و مفصلا موفقیت‌های دولت در این زمینه پردخته است. 🔹 از جمله «جهش درآمدها، کاهش هزینه‌ها» «رشد پایه پولی، ۴ برابر کمتر از قبل»، «مهار تورم از اتاق کنترل بازار پول» و ... . بگذریم از اینکه آنچه ایران در باب موفقیت‌های اقتصادی دولت می‌نویسد، بعضا مورد نقد کارشناسان قرار می‌گیرد. 🔺ایران در گزارش دیگری با عنوان «دسترسی فراپادمانی نمی‌دهیم» به نقل از بهروز کمالوندی نوشته: «طبق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران که مصوب مجلس شورای اسلامی است، قرار است آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حداقل نظارت‌ها و در حد پادمانی باشد. البته اگر غربی‌ها تحریم‌ها را لغو کنند و به تعهدات خودشان باز گردند، ایران نیز به تعهداتی که ذیل برجام پذیرفته بود، باز خواهد گشت. ایران هیچ تعهد فرا پادمانی ندارد.»
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت 🍃🌹🍃 ❌ بخش دوم 🔻 اشاره به خارج کردن جامعه از حالت چشم انتظاری و نگاه به بیرون به عنوان توفیق دیگر در دولت سیزدهم 🔹لزوم اهمیت دولت به ظرفیت های داخل کشور 🔸بد خواندن شرطی کردن حوادث کشور و کاسته شدن این موضوع در دولت 🔹تاکید بر تداوم این سررشته و سبکِ کاری برای دستیابی به توفیقات بیشتر 🔸توصیه های معظم له برای دولت: 1⃣ شکر نعمت توفیق خدمت به مردم: در درجه اول با تقویت ارتباط با خدا و دعا و توسل و تضرع و انس با قرآن است و در درجه بعد با ادامه تلاش جهادی برای خدمت به مردم 2⃣ داشتن نیت الهی و مخلصانه و پرهیز از کارهای نمایشی: عدم منافات داشتن اطلاع رسانی با اخلاص 3⃣ حضور در میان مردم و اسیر جوسازی ها نشدن در کنار برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از دیدگاهها و نظرات مختلف 4⃣ لزوم عمل به وعده‌ها و پرهیز از بیان وعده‌های غیرقابل تحقق 5⃣ حرکت به واسطه یک طرح کلان و نقشه جامع و قابل توضیح برای مردم و غرق نشدن در کارهای روزمره 6⃣ اشاره به محدودیت توان دولت و لزوم مشخص شدن سرفصل‌های اساسی و اولویت بندی در زیرمجموعه‌های آنها 🔸خواندن مسئله اقتصاد به عنوان اولویت اصلی در شرایط کنونی همراه با پیوست فرهنگی و همچنین نادیده نگرفتن سرفصل‌های دیگری همچون علم، امنیت، آسیبهای اجتماعی و فرهنگ 🔺نکات رهبرمعظم انقلاب درباره توجه به مسئله اقتصاد: «لزوم انسجام مدیران اقتصادی و داشتن نظر واحد در مسائل گوناگون اقتصادی»، «مشخص کردن اولویتها و تمرکز بر شاخصهای اصلی و پیگیری روزانه آنها از جانب رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان»