در پرونده هستهای، هر راهبردی غیر از راهبرد کلان مطرح شده توسط رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ابتدا باید آمریکا تمام تحریمها را لغو کند و بازگشت ایران به تعهدات برجامی پس از راستیآزمایی صورت بگیرد، مورد پذیرش نیست
⚖ رئیس قوه قضائیه در جمع مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات:
▫️ اقدامات وزارت اطلاعات در مبارزه با فساد اقتصادی و ارتقاء نظام اداری میتواند مانع از پروژه مایوس سازی مردم باشد.
⚠️ بعنوان مثال، اخلال در نظام توزیع فلان کالا میتواند زمینه را برای القاء ناکارآمدی در نظام ادارای و ایجاد یأس عمومی فراهم کند. اینجاست که وزارت اطلاعات مسئولیت دارد تا با شناخت رگههای و زمینههای نارضایتی و سوءنیتها یا سوءعملکردها در جلوگیری از این اتفاق نقش ایفا کند.
✍ جنگ امروز «جنگ روایتها» است و ما باید در برابر روایتهایی که دشمن از تاریخ انقلاب ما ارائه میدهد روایت درستی را برای نسل امروز و فردا داشته باشیم و اجازه ندهیم تحریف تاریخی صورت گیرد و یکی از مجموعههایی که میتواند در این زمینه پیشگام باشد وزارت اطلاعات است.
✅ وزارت اطلاعات مجموعهای فراقوهای و متعلق به کل نظام اسلامی است.
🔹️این وزارتخانه، هر چند به صورت شکلی زیرمجموعه دولت تعریف میشود، اما وزارت اطلاعات کل جمهوری اسلامی است و جایگاه، اندیشه، انگیزه و برنامهها و طرحها و چشمانداز آن باید ناظر بر همه مسائل و لایههای نظام باشد.
⛔ گاهی نفوذ، تأثیرگذاری بر مسئول برای تغییر محاسبات او به نفع دشمن است.
🔺️ اگر کشوری در دنیا پیشرفت داشته به خاطر آن بوده که همه اجزای آن نظام پای کار راهبرد کلان کشور آمدهاند.
👈 راهبرد کلان ایران در قبال پرونده هستهای را رهبر انقلاب در ۱۹ دیماه مشخص کردند؛ آمریکا باید تمام تحریمها را لغو کند و ایران پس از راستیآزمایی به تعهدات برجامی باز میگردد.
🔹️ این راهبرد را نه در اتاق در بسته که رهبر انقلاب در حضور همه مردم ایران اعلام فرمودند و پیگیری هر راهبردی غیر از این قابل قبول نیست.
❗ برخی میگویند دولت جدید در آمریکا با دولت قبلی تفاوت دارد اما آمریکاییها همواره دنبال برنامههای استکباری نسبت به ملت ایران بودهاند و هر دولتی که در آنجا بر سر کار آمد این سیاست را دنبال کرد و اگر امروز مدعی خلاف این رویه هستند باید در عمل این مسئله مشخص شود.
۱۴۰۰/۱/۱۵
#سید_ابراهیم_رئیسی
هدایت شده از خانواده امن
فرزندان آگاه
(۳۴)
خانه سالمندان يا آغوش خانواده؟!
ابراهيم بن شعيب به امام صادق عليه السلام گفت: پدرى بسيار پير و ناتوان دارم او را به دوش مى كشم و براى قضای حاجت بيرون مى برم. امام فرمود: هر چه مى توانى به پدرت خدمت كن و حتى خودت با دستت لقمه در دهان او بگذار كه اين كار وسيله نجات تو از آتش دوزخ خواهد بود.
مردى به حضور پيامبر صلى الله عليه و آله آمده ، عرضه داشت: يا رسول الله! من به جهاد در راه خدا شوق و علاقه شديدى دارم. پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: پس در راه خدا جهاد كن كه اگر در ميدان جنگ حق عليه باطل كشته شوى زندگى جاويد يافته و در نزد خداوند روزى خواهى خورد و اگر در اين راه بميرى پاداش تو بر عهده خداوند خواهد بود و اگر از ميدان جنگ سالم بازگردى از گناهان پاك مى شوى همانند روزى كه از مادر متولد شدى.
جوان با ايمان گفت:
يا رسول الله ! من پدر و مادر پيرى دارم كه به من انس گرفته اند و دوست ندارند من به ميدان جهاد بروم. پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: در اين صورت در نزد پدر و مادرت بمان و ملازم و مواظب آنان باش، سوگند به آن خدايى كه جانم در دست اوست يك شبانه روز خدمت كردن و انس با پدر و مادرت، از يك سال جهاد در راه خدا با فضيلت تر است.
@amn_org
افشای حقیقت!
فقط چند ماه بعد از شروع مدیریت #رئیسی تو #قوه_قضاییه تحولات گسترده و عملکرد بینظیرش همه دروغهای وقیحانه #اصلاحات در مورد رئیسی رو نقش بر آب کرد؛
از مهمترین دلایل ترسشون از #رئیس_جمهور شدنِ #جلیلی همین روشن شدن حقیقته...
#رأی_من_جلیلی
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخابات_ریاست_جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنانی فوقالعاده از رهبرانقلاب که این روزها خیلی خیلی به دردمون میخوره👌
#رهبر_انقلاب #رهبری #انقلاب #ببینید
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر انقدری که برخی آقایان جلسه گذاشتند که از غربیها امتیاز بگیرند، اگر برای رفع موانع تولید وقت میگذاشتند خیلی از مشکلات حل شده بود و بسیاری از کارخانجات تعطیل فعال شده بود.
ما اصحاب «ما میتوانیم» هستیم و میدانیم این فرهنگ بر فرهنگ «ما نمیتوانیم» فائق خواهد آمد. اصحاب «ما میتوانیم» باید بر بستر گام دوم انقلاب کار را در دست بگیرند.
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاندوزی رئیس کارگروه مقابله با تحریم مجلس: مشکلاتی مانند صف مرغ به علت بیعرضگی برخی مدیران است و ربطی به تحریمها ندارد
#فارس_پلاس #بی_تدبیری #تحریم #ایران #دولت #گرانی #اقتصاد #خاندوزی #مرغ #گوشت_مرغ #صف_مرغ #مدیران #مدیران_دولتی #مجلس #حسن_روحانی #روحانی #دولت_روحانی
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی چگونه مردم را برای انتخابات به قتلگاه کرونا برد؟
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ کوتاه را در حد توانتان منتشر کنید تا دروغ بزرگ مدعیان بنفش رسوا شود. وقتی در #برجام کشور را فروختند، این توافق را به #رهبر_معظم_انقلاب نسبت دادند و گفتند که برجام با نظر رهبری امضا شده. در حالی که سید علی خامنه ای ۹ شرط را برای پذیرش برجام قرار دادند که هیچکدام از آن شروط در #مذاکرات و برجام لحاظ نشد.
#دولت_خائن هنوز هم به دنبال این توافق ننگین است تا ماموریتش را برای نابودی ایران به پایان برساند.
انتخابات ۱۴۰۰ خوب انتخاب کنید.
به نظرتان #اصلح کیست؟
@bidary_ir
هدایت شده از تفسیر قرآن
درس دویست و یازدهم
ادامه تفسیر آیه ۱۸۸ سوره #بقره از تفسیر نور
· رسول اکرم صلی الله علیه و آله رشوه دهنده و گیرنده و واسطه را لعنت کرد و فرمود:بوی بهشت به صاحب رشوه نمی رسد.
· در حدیث دیگر می خوانیم:هر حاکمی که نسبت به گرفتاری های مردم بی تفاوت باشد، خداوند لطفش را نسبت به او می پوشاند و اگر هدیه قبول کند تا کار مردم را انجام دهد،در زنجیر است و اگر رشوه بگیرد،مشرک می باشد.
· حضرت علی علیه السلام رشوه گیرنده را از حقّ ولایت محروم می داند. همچنین فرمودند:هیچ گروهی گرفتار رشوه نشدند،مگر آنکه گرفتار ترس و اضطراب و نگرانی شدند!
* بعضی برای توجیه خلاف خود،نام های مختلف بر رشوه می گذارند،از جمله: هدیه، تحفه، حقّ الزحمه، چشم روشنی و....
شخصی به نام«اشعث بن قیس»،حلوائی به در خانه علی علیه السلام به عنوان هدیه آورد تا در محکمه شاید امام به نفع او حکم صادر کند.امام فرمود:
به خدا سوگند! اگر هفت اقلیم را بر من ببخشند تا پوست جوی را به ناحقّ از دهان مورچه ای بگیرم این کار را نخواهم کرد.
* شخصی به رسول اکرم صلی الله علیه و آله گفت:من متصدی و مسئول کاری هستم، مردم برایم هدایایی می آورند،چگونه است؟!
حضرت در جواب فرمود:چه شده است که عُمّال ما از هدایا سخن می گویند! آیا اگر در خانه می نشستند کسی به آنان هدیه می داد؟!
پیام ها:
۱- مالکیّت باید از راه صحیح باشد.مانند:حیازت،تجارت،زراعت،صنعت، ارث، هدیه، امثال آن، ولی تصرف از طریق باطل و رشوه ایجاد مالکیّت نمی کند. «لا تَأْکُلُوا اموال الناس بِالْباطِلِ»
۲- جامعه در حکم یک پیکر واحد است. «بَیْنَکُمْ، أَمْوالَکُمْ»
۳- رشوه،حرام است و انسان حقّ ندارد برای تصاحب اموال مردم رشوه دهد. «تُدْلُوا بِها إِلَی الْحُکّامِ لِتَأْکُلُوا فَرِیقاً مِنْ أَمْوالِ النّاسِ»
۴- اسلام،مردم را مالک اموالشان می داند. «أَمْوالِ النّاسِ»
۵- لغزش های آگاهانه خطرناک است. «وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ»
@alquran_ir
هدایت شده از عرفان، اوج ناز
#سفارشهای_امام_صادق_عليه_السّلام_به_عبداللَّه_بن_جندب (۶۹)
از آیت الله مصباح یزدی
ﻳﮏ ﻓﺮﺽ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺍﺧﺮﻭﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺆﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﻋﻤﻞ ﺻﺎﻟﺤﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺩﻳﮕﺮ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺯﻳﺎﺩﯼ ﻧﻴﺰ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ، ﭼﻴﺴﺖ؟
ﭼﻨﻴﻦ ﻓﺮﺩﯼ ﺁﻳﺎ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﯽﺭﻭﺩ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ؟
ﺩﺭ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﻮﻳﻴﻢ، ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﮔﺮ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺗﻮﺑﻪ - ﺁﻥ ﻫﻢ ﺗﻮﺑﻪ ﯼ ﻧﺼﻮﺡ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﯽ - ﺷﻮﺩ، ﻫﻤﻪ ﯼ ﮔﻨﺎﻫﺎﻧﺶ ﺁﻣﺮﺯﻳﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ.
ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺑﮕﻮﻳﻨﺪ ﺑﻴﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺠﺮﯼ ﺑﻴﺶ ﺗﺮ ﮔﻨﺎﻩ ﮐﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽﺷﻮﺩ؛ ﺍﻣﺎ ﻣﺎ ﻣﯽﮔﻮﻳﻴﻢ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﯼ ﻧﺼﻮﺡ ﻣﯽﺷﻮﺩ؟
ﺩﺭ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺍﮔﺮ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺿﻤﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻴﺎﻣﺮﺯﺩ:
ﺍﻟﺎ ﻣﻦ ﺗﺎﺏ ﻭ ﺁﻣﻦ ﻭ ﻋﻤﻞ ﺻﺎﻟﺤﺎ ﻓﺄﻭﻟﺌﮏ ﻳﺒﺪﻝ ﺍﻟﻠﻪ ﺳﻴﺌﺎﺗﻬﻢ ﺣﺴﻨﺎﺕ ﻭ ﮐﺎﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻏﻔﻮﺭﺍ ﺭﺣﻴﻤﺎ؛
یعنی:
ﻣﮕﺮ ﺁﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮔﻨﺎﻩ ﺗﻮﺑﻪ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻋﻤﻞ ﺻﺎﻟﺢ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﺭﻧﺪ، ﭘﺲ ﺧﺪﺍ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺪﻝ ﺑﻪ ﺛﻮﺍﺏ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﺣﻖ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
ﻫﻢ ﭼﻨﻴﻦ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﻋﻤﺮ ﺧﻮﺩ ﮐﺒﺎﻳﺮ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﺻﻐﺎﻳﺮﯼ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺣﺪ ﮐﺒﻴﺮﻩ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺁﺧﺮ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﻧﺸﻮﺩ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﯽﺁﻣﺮﺯﺩ:
ﺍﻥ ﺗﺠﺘﻨﺒﻮﺍ ﮐﺒﺎﺋﺮ ﻣﺎ ﺗﻨﻬﻮﻥ ﻋﻨﻪ ﻧﮑﻔﺮ ﻋﻨﮑﻢ ﺳﻴﺌﺎﺗﮑﻢ ﻭ ﻧﺪﺧﻠﮑﻢ ﻣﺪﺧﻠﺎ ﮐﺮﻳﻤﺎ؛
یعنی:
ﭼﻨﺎﻥ ﭼﻪ ﺍﺯ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﯽ]ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﮐﺒﻴﺮﻩ[ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻧﻬﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺩﻭﺭﯼ ﮔﺰﻳﻨﻴﺪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺩﻳﮕﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﻳﻢ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ [ﺩﺭ ﺩﻭ ﻋﺎﻟﻢ] ﺑﻪ ﻣﻘﺎﻣﯽ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﻧﻴﮑﻮ ﺑﺮﺳﺎﻧﻴﻢ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﻴﺌﺎﺕ ﻭ ﺻﻐﺎﻳﺮ ﭼﻨﻴﻦ ﻓﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﺣﺪ ﮐﺒﻴﺮﻩ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺑﺮ ﺻﻐﺎﻳﺮ، ﺧﻮﺩ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﺒﻴﺮﻩ.
@nazz_ir
هدایت شده از خانواده امن
فرزندان آگاه
(۳۵)
پاداش مادرى ناتوان در دوران پيرى:
پيرزنى كه توسط فرزندانش در يكى از خيابان هاى تهران رها و سرگردان شده بود، گريان و نالان چنين گفت:
بچه ها بى وفا و سنگدل شده اند. اين روزها كه آفتاب عمر لب بام و پايم كنار گور است، از خانه بيرونم كرده اند، مى گويند: تو ديگر پير و عاطل شده اى، ما كه له له تو نيستم! من حالا چه كار كنم؟ توى اين شهر بزرگ نه جايى دارم، نه كسى را مى شناسم، حتى سگ هاى ولگرد كوچه و خيابان هم يك پيرزن هفتاد ساله را به لانه خود راه نمى دهند.
در حالى كه اشك از چشمان پير سالخورده همچنان سرازير بود ماجرايش را براى افسر نگهبان چنين تعريف كرد:
یك عمر خون جگر خوردم تا بچه هايم را بزرگ كردم، از خون و استخوانم براى آن ها مايه گذاشتم، لباس عروسى و دامادى تنشان كردم، گفتم ديگر نفسى راحت مى كشم، دوران خوشى و نيكبختى ام فرا رسيده است. ولى افسوس!
آنها گويند:
پير شده اى غير از دردسر براى ما چيزى ندارى، ما كه سند نداده ايم تا آخر عمر جور تو را بكشيم!
اين در حالى است كه پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله خدمت به پدر و مادر را از جهاد بالاتر و نگاه محبت آميز به صورت آنان را عبادت مى داند و مى فرمايد:
روزى اگر صد مرتبه هم به صورت پدر و مادرت نگاه كنى عبادت محسوب شده و براى هر نگاهى ثواب يك حج مقبول منظور مى شود.
ابوذر غفارى در اين زمينه روايتى ديگر نقل كرده، او مى گويد: از پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله شنيدم كه فرمود: نگاه به چهار چيز عبادت است:
۱- نگاه به چهره على بن ابى طالب عليه السلام
۲- نگاه مهرآميز به چهره پدر و مادر
۳- نگاه به قرآن
۴- نگاه به كعبه
@amn_org
فعالیت تجاری وکلایملت ثبت میشود
سخنگوی کمیسیون تدوین آییننامه مجلس:
🔹طبق مصوبه اعضا، صدور توصیهنامه از سوی نمایندگان برای خود و بستگان درجه یک نسبی و سببی آنها برای گرفتن تسهیلات یا مسائل مالی و حقوقی ممنوع شد.
🔹همچنین در صورتی که هر یک از وکلایملت یا بستگان درجه یک نسبی و سببی آنها در دوران نمایندگی شخص نماینده فعالیت تجاری، صنعتی،کشاورزی و یا آموزشی را آغاز کنند باید این موضوع به اطلاع هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان برسد و در سامانهای که به همین منظور راهاندازی خواهد شد ثبت شود.
@bidary_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بابایی کارنامی، نماینده مازندران: اگر رئیس جمهور در ابتدای مجلس یازدهم استیضاح میشد امروز مردم تا ساعت 12 شب در صف مرغ نبودند!⠀
⠀
⠀
🔹️رئیس جمهور مانند دیکتاتور تصمیمات را وتو میکند.⠀
🔹️آقای روحانی اگر استعفا دهی به خودت خدمت کردی!⠀
⠀
⠀
پ.ن : این بشر واسه تقدیم بودجه هم حاضر نشد بیاد مجلس حالا حساب کنید بخوان استیضاحش کنن یحتمل بره بالا پنکه سقفی پایینم نیاد⠀
هدایت شده از صحیفه سجادیه
💠💟💟💟💠💟💟💟💠
💌 در محضر صحیفه : ۸۳
دعای هشتم - فراز نهم
ِ🍀وَ حِرْمَانِ الثَّوَاب🍀
ِ🍀وَ حُلُولِ الْعِقَابِ
و پناه میبریم به تو از
نوميدى از ثواب و فرود آمدن عقاب.
💟خدایا پناه میبرم به تو
از تمام این حسرتها
از همه این افسوس ها
💟از همه اینها که جانم را
درونم را، می سوزانند
.
💟پناه میبرم به تو از اینکه
مرا در میان متقیان حساب نکنی
و از پاداش هایشان
نصیبی ندهی
💟و محروم کنی
از آن چشم روشنی ها
که برای بندگان سحرخیز
مهیا کرده ای
💟از پاداشی که برای نیکوکاران
آماده ساخته ای
💟خدایا پناه میبرم به تو از
تمام غفلتهایی که از ثواب
بازم میدارند
💟از گرفتار شدن در گناه
و حق الناس
و گرفتار تأمین رضایت این و آن شدن
کهجز عقوبت و عذاب
چیزی به ارمغان نمی آورد
💗خدایا یاریم کن
تا از لحظه لحظه و ثانیه های
این زندگی
و این جهان
ثواب برچینم
🍀از سلام کردن به مؤمنی؛
یا تبسمی؛
مصافحه ای؛
🍀تا تجارتهای بزرگ و بزرگتر
✨🍀که دنیا تجارت خانهٔ
اولیای خدا
و مانع حسرتهای عظمی
در روز حشر است
💧ای قوم به حج رفته
کجایید کجایید
دلدار همین جاست💖💓
بیایید بیایید
💟💟💟💟💟💟💟
@sahifeh_ir
هدایت شده از اخلاق، اوج نیاز
برگی زرین از #چهل_حدیث امام خمینی(۱۶۱)
ادامه فصل در بیان آنکه ذکر تام آن است که حکمش به تمام مملکت سرایت کند
شیخ عارف کامل ما، جناب شاه آبادی، روحی فداه، می فرمودند شخص ذاکر باید در ذکر مثل کسی باشد که به طفل کوچک که زبان باز نکرده می خواهد تعلیم کلمه را کند: تکرار می کند تا اینکه او به زبان می آید و کلمه را ادا می کند.
پس از آنکه او ادای کلمه را کرد، معلم از طفل تبعیت می کند، و خستگی آن تکرار برطرف می شود و گویی از طفل به او مددی می رسد.
همین طور کسی که ذکر می گوید باید به قلب خود، که زبان ذکر باز نکرده، تعلیم ذکر کند. و نکته تکرار اذکار آن است که زبان قلب گشوده شود. و علامت گشوده شدن زبان قلب آن است که زبان از قلب تبعیت کند و زحمت و تعب تکرار مرتفع شود.
اوّل زبان ذاکر بود و قلب به تعلیم و مدد آن ذاکر شد، و پس از گشوده شدن زبان قلب، زبان از آن تبعیّت کرده به مدد آن یا مدد غیبی متذکر می شود.
و بباید دانست که اعمال ظاهریه صوریه لایق مقام غیب و حشر در ملکوت نشوند، مگر آنکه از باطن روحانیت و لباب قلب به آن مددی رسد و او را حیات ملکوتی بخشد. و آن نفخه روحی، که خلوص نیت و نیت خالص صورت اوست، به منزله روح و باطن است که به تبع آن جسد نیز محشور در ملکوت شود و لایق قبول درگاه گردد.
و لهذا در روایات شریفه وارد است که قبولی اعمال به قدر اقبال قلب است. با همه وصف، ذکر لسانی نیز محبوب و مطلوب است و انسان را بالاخره به حقیقت می رساند،
لهذا در اخبار و آثار از ذکر لسانی مدح عظیم شده، و کمتر بابی مثل باب «ذکر» کثیر الحدیث است.
و در آیات شریفه کتاب کریم نیز بسیار از آن مدح شده، گرچه غالب آنها منزّل بر ذکر قلبی یا ذکر با روح است، ولی تذکر حق در هر مرتبه محبوب است.
@nyaz_ir
هدایت شده از خانواده امن
خوشبختی در سه جمله است:
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا
ما با سه جمله زندگی را تباه میکنیم:
حسرت دیروز
اتلاف امروز
ترس از فردا
@amn_org
.
دبیر شورای نگهبان:
🔹وضعیت اقتصادی کشور بسیار نگرانکننده است و معلوم نیست که آیا مسئولان از اصلاح وضعیت موجود اقتصادی، ناتوان هستند یا اینکه اعتنایی ندارند.
🔹وضعیت برای اقشار کم درآمد جامعه، بسیار سخت شده و نرخها هر روز بالا میرود، مسئولان باید هر چه سریعتر به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
🔹تمام امور اجرایی و اداره کشور برعهده رئیسجمهور است و اگر فردی توانمند به عنوان رئیسجمهور انتخاب شود، حتما میتواند مشکلات مردم را حل کند.
هدایت شده از نهج البلاغه
#سبک_زندگی را از #نهج_البلاغه بیاموزیم (۲۷۰)
وقال علیه السلام: لِلظَّالِمِ مِنَ الرِّجَالِ ثَلاَثُ عَلاَمَاتٍ: يَظْلِمُ مَنْ فَوْقَهُ بِالْمَعْصِيَةِ، وَمَنْ دُونَهُ بِالْغَلَبَةِ وَيُظَاهِرُ الْقَوْمَ الظَّلَمَةَ.
حکمت ۳۵۰ نهج البلاغه
امام علیه السلام فرمود: مردان ستمگر سه نشانه دارند: به مافوق خود از طريق نافرمانى ستم مى كنند وبا قهر و غلبه، به زيردستان خويش ستم روا مى دارند و پشتيبان گروه ظالمانند.
بخش چهارم:
اين سه نشانه كه امام علیه السلام براى ظالم ذكر كرده در بسيارى از موارد لازم وملزوم يكديگرند و گاه ممكن است از هم جدا شوند و هركدام نشانه مستقلى محسوب گردند.
ممكن است كسى با ظالمان همكارى كند اما به زيردستانش ظلم نكند ويا توانايى آن را نداشته باشد. يا نسبت به بالادست خود عصيان كند؛ اما نسبت به كسانى كه زيردست او هستند ستم روا ندارد. به هر حال هركدام نشانه اى است براى شناخت ظالمان و اگر هر سه در يك فرد جمع شوند وى مصداق اتم ظالم و ستمگر است.
اين تعبيرات نشان مى دهد كه اسلام با ظلم و ستم در هر چهره و هر مرحله وهر شكلى كه باشد مخالف است.
بحث را با حديث ديگرى از رسول خدا صلی الله علیه و آله پايان مى دهيم:
«إنَّهُ لَيَأْتِي الْعَبْدُ يَوْمَ الْقِيامَةِ وَقَدْ سَرَّتْهُ حَسَناتُهُ فَيَجِيُ الرَّجُلُ فَيَقُولُ: يا رَبِّ ظَلَمَني هذا فَيُوْخَذُ مِنْ حَسَناتِهِ فَيُجْعَلُ فِي حَسَناتِ الَّذي سَأَلَهُ فَما يَزالُ كَذلِکَ حَتّى ما يَبْقى لَهُ حَسَنَةٌ فَإذا جاءَ مَنْ يَسْأَلُهُ نَظَرَ إلى سَيِّئاتِهِ فَجُعِلَتْ مَعَ سَيِّئاتِ الرَّجُلِ فَلا يَزالُ يُسْتَوْفى مِنْهُ حَتّى يَدْخُلُ النّارَ؛
یعنی:
روز قيامت بنده اى از بندگان خدا را (براى حساب) مى آورند در حالى كه حسناتش او را مسرور ساخته است. در اين هنگام كسى مى آيد ومى گويد:
خداوندا! اين مرد به من ستم كرده. در اين هنگام از حسنات او برمى دارند و به حسنات مظلوم مى افزايند و همين گونه اين كار تكرار مى شود تا آنكه حسنه اى از او باقى نمى ماند.
سپس هنگامى كه مدعى ديگرى پيدا مى كند نگاه به گناهان او مى كنند و به نامه اعمال ظالم منتقل مى نمايند و اين كار پيوسته ادامه پيدا مى كند تا داخل در آتش دوزخ شود».
پایان شرح حکمت ۳۵۰ از آیت الله ناصر مکارم شیرازی
هدایت شده از تفسیر قرآن
درس دویست و دوازدهم
تفسیر آیه ۱۸۹ سوره #بقره از تفسیر نور
یَسْئَلُونَکَ عَنِ الْأَهِلَّهِ قُلْ هِیَ مَواقِیتُ لِلنّاسِ وَ الْحَجِّ وَ لَیْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ ظُهُورِها وَ لکِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقی وَ أْتُوا الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوابِها وَ اتَّقُوا اللّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ (۱۸۹)
از(حکمت)هلال های ماه از تو سؤال می کنند،بگو:برای آن است که مردم اوقات (کارهای خویش)و زمان حج را بشناسند.(ای پیامبر به آنان بگو:)نیکی آن نیست که(در حال احرام حج،)از پشت خانه ها وارد شوید،بلکه نیکی آن است که تقوا پیشه کنید و از درها وارد خانه ها شوید،از خدای بترسید،باشد که رستگار شوید.
نکته ها:
* کلمه«مواقیت»جمع«میقات»به زمان یا مکانی معیّن گفته می شود که برای انجام کاری مشخّص شده باشد.
* در این آیه ضمن پاسخگویی به سؤال گروهی از مردم که از پیامبر صلی الله علیه و آله درباره هلال ماه می پرسیدند،به مواردی اشاره دارد که با هم آن را بررسی می کنیم:
ای پیامبر! به آنها که از فایده ی جلوه های مختلف ماه می پرسند،بگو:آن تغییراتی که در ماه پدید می آید،برای مردم وسیله ی وقت شناسی و تقویم همگانی و طبیعی است.
یکی از امتیازات اسلام این است که برنامه های خود را با مقیاس های طبیعی،عمومی و مجانی طرح می کند،
مثلاً برای تعیین مقدار آب کُر،وَجب را مقیاس قرار می دهد
و یا برای تشخیص وقت نماز،طلوع و غروب و زوال خورشید را مطرح می کند.
و برای آغاز و انتهای ماه رمضان و یا ایام حج، هلال ماه را ملاک قرار داده است.
اشکال مختلف ماه نیز،حکم یک نوع تقویم عمومی را دارد که در اختیار همه است.
نیاز به تقویم و تاریخ،لازمه ی زندگی اجتماعی است و بهترین وسیله عمومی برای این تقویم همین است که افراد اعمّ از باسواد و بی سواد در هر کجای عالم با یک نگاه و در یک لحظه بتوانند روزهای ماه را تشخیص دهند.
سپس می فرماید:
نیکی در آن نیست که در حال احرام،به جای استفاده از دَر برای ورود به خانه،از پشت خانه و بیراهه وارد شوید واین عقیده،خرافه ای بیش نیست که در حال احرام باید از پشت خانه ها وارد شد.
@alquran_ir