بازداشت مدیرعامل آبفای خوزستان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان:
🔹در پی سقوط یک دختر بچه سه ساله در بامداد امروز، پس از انجام فرآیندهای قضایی و قانونی، مدیر عامل آبفای خوزستان بازداشت شد.
🔹این دختر بچه در یک شبکه فاضلاب سقوط کرده که بعد از بازداشت مدیرعامل عوامل آبفا، شبکه را ساماندهی کردند.
@orve313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💭چند نکته مهم درباره #حضانــــــت👧🏻🧒🏻
🍃آگاهی از مطالب کاربردی حقوق
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام
بیستم اردیبهشت
روز خرم آباد
مبارک باد
کانال قوم بزرگ لر
🏠 ثبت قرارداد اجارهخانه رایگان شد...
🔹در مرحله اول راهاندازی سامانۀ املاک و مستغلات صاحبخانهها و مستأجران میتوانند قرارداد اجارۀ خود را بدون مراجعه به بنگاهها بهطور آنلاین ثبت کنند و بدون پرداخت پول کد رهگیری بگیرند.
🔹البته فعلا قراردادهای یکبهیک قابل ثبت است؛ یعنی اجارۀ ششدانگِ ملک به یک نفر.
🔹برای ثبت رایگان قرارداد اجارهخانه باید به amlak.mrud.ir مراجعه کنید.
@pshrmq
🔷 در مواردی مشاهده می شود که پس از طلاق، علی رغم اینکه فرزند دختر یا پسرِ «بالغ» عملاً با مادر خود زندگی می نمایند، مدرسه از تحویل پرونده تحصیلی به ایشان (مادر) خودداری و با وی همکاری لازم را به عمل نمی آورد که چنین امری مشکلات شدیدی را از حیث استرسی و تربیتی برای ایشان و فرزند موردنظر به همراه دارد. در موارد راهکار چیست؟
♦️مبنای چالش از آنجایی است قانونگذار در ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی مبحث «حضانت» را برای «اطفال» پیش بینی نموده است و طفل نیز کسی است که به حد بلوغ شرعی نرسیده است و حد بلوغ شرعی نیز در پسران ۱۵ سال تمام قمری (۱۴ سال و ۶ ماه شمسی) و در دختران نیز ۹ سال تمام قمری (۸ سال و ۹ ماه شمسی) است و پس از آن از اساساً حضانتی وجود ندارد تا آنکه دادگاه بخواهد آن را به یکی از والدین واگذار نماید!
🔸در زمانی که در دادگاه خانواده بودم برای حل این مشکل و مبارزه با افعال افراد ظالم و بی ملاحظه (برخی پدران) اقدامی کارگشا را در دستور کار قرار دادم.
🔸در این راستا چون با در نظر گرفتن رای وحدت رویه شماره ۳۰ دیوان عالی کشور اشخاص با حصول بلوغ در امور «غیرمالی» رشید محسوب شده و فقط در امور مالی و تا سن ۱۸ سالگی تحت ولایت پدر خود قرار دارند و مبحث نگهداری فرزند و تحصیل او نیز از جمله امور غیرمالی محسوب و اطفال مذکور دارای اهلیت به منظور تنظیم گزارش اصلاحی (نوعی رای که محتویات آن با توافق طرفین تعیین می شود) در خصوص شیوه تربیت خود بودند، رویه را بر این امر قرار دادم که مادر به عنوان خواهان دادخواستی با عنوان حضانت علیه فرزند (نه پدر ایشان) مطرح می نمود و طرفین در وقت فوق العاده در دادگاه حاضر و فرزند با مادر خود توافق می نمود که «تحت حضانت و سرپرستی مادر خود خانم.... هستم و ایشان کلیه اختیار لازم را به منظور تحصیل و سرپرستی من دارد و مدرسه مکلف به همکاری با ایشان است و عدم همکاری مدارس کشور با وی مستوجب مسئولیت برای آنان خواهد بود» که چنین امری موجب تسهیل فرآیند ثبت نام طفل و همکاری مدرسه با مادر می شد.
🔸البته این را بگویم که در این موارد، مدارس نیز با توجه به عدم تسلط بر قانون، با احتیاط عمل نموده و به دنبال مستمسکی قانونی برای کمک به مادر طفل هستند که گزارش اصلاحی صادره از مرجع قضایی با وصفی که گفته شد برای این مراجع لازم الاتباع است و در صورت عدم همکاری با مادر به منظور ثبت نام و یا تحویل پرونده به ایشان، مسئولیت مدنی متوجه آنان خواهد بود.
💐اشخاص نیازمند را مطلع نمایید.💐
♦️یالثارات الحسین، لبیک یا زینب
#کانال_قاضی_جهانبخش_عضو_شوید👇
@jahanbakhshali