🔺 آدمهای خوبِ بیعرضه
🔹آیتالله جوادی آملی در دیدار با رئیس مجلس:
نباید مسئولیت اجرایی را به آدمهای خوبِ بیعرضه و یا بدِ اختلاسی داد، حضرت امیر علیهالسلام، کمیل را مسئول منطقهای کرد، سربازان اموی به این منطقه حمله بردند و آنجا را غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشته که در نهجالبلاغه آمده، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند!
🔹داشتن رهبر خوب، یک طرف قضیه است، ما بالاتر از امیرالمومنین(ع) که نداریم، اگر مدیران و کارگزاران باعُرضه وجود نداشته باشد و مردم در صحنه نباشند، شکست قطعی است! اگر ضعف در مدیریت داشته باشیم خداوند نظر خود را از ما بر میگرداند، امیرالمومنین علیه السلام میفرماید «من وجد ماء و تراباً فافتقر فابعده الله» کشوری که آب دارد، خاک دارد، نتواند خود را اداره کند و نیازمند به دیگران باشد خدا او را از رحمت دور کند!
@bimemoj
✅آيا فعاليت سياسي با زندگي عادي قابل جمع است؟ يا بايد يکي را انتخاب کرد؟!
🔺بعضي خيال ميکنند آن کسي که اهل سياست است - چه زن و چه مرد - و در ميدان جهاد فيسبيلالله حضور فعّال دارد، نميتواند اگر زن است، يک زن خانه باشد با وظايف مادري، با وظايف همسري، با وظايف کدبانويي خانه، اگر مرد است، يک مرد خانه، يک مرد دکّان، يک مرد زندگي باشد؛ خيال ميکنند اينها با هم منافات دارد. در حاليکه از نظر اسلام اين سه چيز با يکديگر منافات و ضدّيت که ندارد، [بلکه] کمککنندهي هم در ساختن شخصيت انسان کامل است.
🔺يعني شما بايد به وظايف شخصي خودتان در محيط کار، در محيط زندگي، با همسر، با فرزندان، با همسايه، با دوستان عمل کنيد و پيوندهاي معمولي اجتماعي را بهصورت سالم برقرار کنيد. در عينحال بايد در ميدان سياست، در صحنهي انقلاب - در کارهايي که نظام اجتماعي از شما ميطلبد، در انتخابات، در ميدان جنگ، در عرضه کردن خواست انقلابي و ملّي خود در سطح کشور و جهان، در بيان ارادهي سياسي خودتان، در ميدانهاي سياست و انقلاب حضور داشته باشيد؛ در راهپيمايي باشيد، در سازندگي باشيد، در ميدان جنگ باشيد، در انتخابات باشيد، در بيان عقيدهي سياسي خودتان آنجايي که بايد اظهار عقيده کرد و واجب است اظهار عقيده، در تعيين سرنوشت کشور و انقلاب - حضور داشته باشيد.
🔹#حکیم_انقلاب، 22/9/68)
@bimemoj
نیمار: پله فوتبال را به هنر تبدیل کرد
بازیکن برزیلی PSG:
⚽️ پیش از پله، ۱۰ فقط یک عدد بود، من این جمله را جایی خوانده بودم، این جمله زیباست اما کامل نیست، میخواهم بگویم فوتبال قبل از پله فقط یک ورزش بود، پله این ورزش را به کلی تغییر داد، او فوتبال را به هنر بدل کرد، به سرگرمی، پله صدای بینوایان شد، صدای سیاه پوستان شد.
⚽️ او نگاهها را به برزیل معطوف کرد و به برزیل قدرت خودنمایی داد. فوتبال و برزیل به لطف شاه پله ارتقا یافتند، او رفت اما جادویش تا همیشه خواهد ماند. پله جاودان است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰برای شناخت تاریخ مطالعه را از کجا آغاز کنیم؟
✅آیا استاد موسی نجفی به منظور دانستن تاریخ و فهم درست تاریخ و تحلیل صحیح آن، سیر مطالعه تاریخی ارائه داده اند
هم برای تاریخ خوانان و هم برای کسانی که می خواهند توی تاریخ متخصص بشوند
اگه ارائه دادند لطف کنید در کانال بگذارید!
اگه نه، لطفا از ایشون درخواست کنید این کار رو بکنند تا تاریخ خوانان و تاریخ دانان استفاده کنند
ممنونم
🔰جواب دکتر موسی نجفی
✅با تشکر از خواننده و پرسشگر گرامی به عرض می رسانم که قبلا در مورد مطالعه تاریخ مطالبی را عنوان کردم ولی چون در ایام تعطیلات و سفارش اکید رهبر عزیز هم به دوستان جوان بیشتر مطالعه تاریخ است لذا این پرسش زیاد تکرار میشود ؛
۱ - البته اولین توصیه بنده به دوستان علاقمند به تاریخ این است که در مطالعه تاریخ عجله نکنند و با آرامش و پیوسته و به صورت مداوم این مطالعه را دنبال نمایند در حقیقت برای تاریخ خوانی یک قسمت مجزا و مهم در زندگی علمی خود باز نمایند و آن را به صورت کم ولی دائم ادامه دهند
۲ - مطالعه تاریخ سه بخش دارد : تاریخ نقلی ، تاریخ تحلیلی ، تاریخ فکری و نظری ؛ مطالعه هر کدام از این سه بخش راه خود را دارد و بخصوص که دو تای اولی مقدمه سومی (تاریخ اندیشه) است ولی متاسفانه برخی دوستان جوان ، عجول بوده و بدون مقدمات اولی به سراغ این قسمت نظری تر می روند
۳ - تاریخ خوانی با تاریخ دانی و تاریخ پژوهی فرق عمده و رتبی و کیفی دارد ؛ لذا دوستان جوانتر بایستی چند سالی فقط در مرحله اول یعنی تاریخ خوانی باقی باشند
۴-در ابتدای خواندن تاریخ ، از اظهار نظرهای شتاب زده و هیجانی خوداری نموده و بخصوص تاریخ را با استاد مورد اعتماد و صادق بخوانید و دست تان را در هر دستی نگذارید چرا که رهزن فکر و غارتگر ایمان در این مسیر بسیار زیاد است و شگل گیری اولیه فکری در برداشت های بعدی نقش مهمی دارد
۵ - آنچه به توانایی و استطاعت من مربوط میشود و برای رساندن این بار و مسئولیت به مقصد لازم است در مراحل اولیه ، خواندن دو کتاب تاریخ معاصر ( کتاب "تاریخ معاصر ایران" که کتابی است با حجم کمتر چاپ نشر آرما و کتاب" تاریخ تحولات سیاسی ایران" که کتاب قطورتر و بزرگتر است و چاپ نشر موسسه تاریخ معاصر) و چون این دو اثر تالیف دو نفر است و دکتر حقانی هم در تالیف آن نقش داشته اند لذا کتاب تا حدود زیادی حاوی دو تخصص تاریخ و اندیشه سیاسی است بنابراین هر سه حوزه یعنی تاریخ نقلی و تاریخ تحلیلی و تلریخ فکری را شامل میشود البته بعد خواندن درست هر یک از این دو منبع میتواتید با مراجعه به صدها منبع معرفی شده در کتاب و با راهنمایی اساتید به سایر مباحث عمق بیشتری بدهید
اگر بعدا و در مراحل بعدی پرسشی باشد از جوابگویی مضایقه ای نداشته و ندارم ولی فعلا به همین مقدار بسنده می کنم ۰
🔴موفق باشید
https://eitaa.com/drmousanajafi
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ثقهالاسلام تبریزی زیر بار حرف زور روسها نرفت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا امام خمینی، هندی بود!؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 قطعه "رقص جولان"
#علیرضا_افتخاری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه رهبر انقلاب به همه کسانی که درباره شهید سلیمانی صحبت میکنند: مراقب باشند که خصوصیات ایشان را ماورایی نکنند / نباید تصور بشود که این جایگاه دست نیافتنی است
رهبر انقلاب در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی:
مراقب باشند همه آنهایی که درباره ایشان صحبت میکنند، خصوصیات آقای شهید سلیمانی را خصوصیات ماورایی نکنند. یک انسان زندهای است که جلوی ما دارد حرکت میکند یأکل الطعام و یمشی فی الاسواق. یعنی اینجور نباشد که تصور بشود این یک جایگاه دست نیافتنی است. نه، شهید سلیمانی را تا وقتی که زنده بود هم کسی نمیدانست [که چه کسی است]، الان هم زندههایی هستند که کسی نمیداند که اینها چه هستند.
اگر یک وقتی توفیق نصیبشان شد شهید شدند شاید بخشی از آنچه که هستند آشکار بشود، دانسته بشود فهمیده بشود. به این نکته توجه کنید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 دست و دل بازی از خاک یک ملت
رضاشاه پهلوي ارتفاعات آرارات در غرب ايران را به تركيه، قسمتهائي از شرق ايران را به افغانستان و منطقه سوق الجيشي اروند رود (شط العرب) را به عراق بخشيد.سرلشكر ارفع كه در سفر رضاشاه به تركيه عضو هيأت همراه وي بود، خاطراتي از اين سفر در زمينه نوع نگرش رضاشاه نسبت به اختلافات مرزي ايران با همسايگان دارد كه خواندني است.ارفع در خاطرات خود ميگويد:«من عضو هيأت تحديد حدود و حل اختلافات بودم. در اين هيئت كساني چون محمدعلي فروغي و رشدي آراس شركت داشتند. يك روز كه من و يك سرهنگ ترك بر سر موضوعي مورد اختلاف با حرارت بسيار بحث ميكرديم رشدي آراس گفت:«ما تركها به نظر اعليحضرت شاهنشاه اطمينان و اعتقاد كامل داريم، سرهنگ ارفع پروندهها و نقشهها را به حضور ايشان ببرد هرچه فرمودند ما قبول داريم».من نقشهها و كاغذها را جمع كردم و يك راست به كاخ سلطنتي رفتم و به اتاق داخل شدم و گفتم عرايضي دارم. چند دقيقه بعد شاهنشاه وارد شدند در حالي كه من نقشهها را روي ميز پهن كرده بودم. همين كه نقشهها را ديدند.فرمودند:«موضوع چيست؟» من شروع كردم به توضيح دادن كه فلان تپه چنين است فلان منطقه چنان است، آنجا سخت مورد نياز ماست، و از اين حرفها... ولي پس از مدتي كه با حرارت عرايضي كردم با كمال تعجب ديدم اعليحضرت چيزي نميفرمايند. وقتي سرم را بلند كردم ديدم شاه با حالت مخصوصي به من نگاه ميكند گويي به حرفهايم چندان توجهي ندارد و تنها چشم به چشم من دوخته است تا ببيند من چه ميگويم. من سكوت كردم. فرمودند: معلوم است منظور مرا نفهميدي... بگو ببينم اين تپه اين جا از آن تپه كه ميگويي بلندتر نيست؟ عرض كردم: «بلي قربان»... فرمودند: «آن را چرا نميخواهي؟ اين يكي چطور؟» عرض كردم «بلي». فرمودند: «منظور اين تپه و آن تپه نيست. منظور من اين است كه دو دستگي و جدايي كه بين ايران و تركيه از چندين صد سال وجود دارد و هميشه به زيان هر دو كشور و به سود دشمنان مشترك ما بوده است از ميان برود. مهم نيست كه اين تپه از آن كه باشد. آنچه مهم است اين است كه ما با هم دوست باشيم.» من شرمنده شدم و كاغذها و نقشهها را جمع كردم و به وزارت خارجه كه محل تشكيل هيئت بود برگشتم. همه منتظر من بودند تا وارد شدم پرسيدند اعليحضرت چه فرمودند؟ گفتم: « فرمودند ما دوست هستيم اين موضوعات در كار نيست. تقسيم كنيد اين طرف تپه كه رو به «قطور» است مال ما باشد و آن طرف مال تركها». اين واقعاً درس بزرگي بود براي من و دريافتم كه شاهنشاه ايران تا چه اندازه نظر بلند و با گذشت و خواهان دوستي و صلح و صفا هستند».به اين ترتيب رضا شاه پهلوي ارتفاعات آرارات را به تركيه و قسمتهائي از شرق ايران را به افغانستان و شط العرب را به عراق بخشيد. در خاطرات سرلشكر ارفع كه عضو كميسيون تحديد حدود مرزي بوده چگونگي اين واگذاري را بيان مينمايد... بنابراين پيمان سعدآباد از هر لحاظ به زيان ايران بوده است.
📚برای مطالعه بیشتر ر ک به:
تاريخ بيست ساله ايران، حسين مكي، نشر ناشر، 1362، جلد 6، ص 153
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰غارت جهان
🔻آنها ميخواستند اگر منابع طبيعي هست، اگر ميراث فرهنگي هست، اگر وسيلهي كسب علم هست و اگر استعداد هست، ببرند و در خدمت تمدّن و سياستي كه تازه در اروپا به وجود آمده بود - يعني همين تمدّن صنعتي و تشكيلات سياسي مترتّب بر تمدّن صنعتي و نظاير آن - قرار دهند.
🔻آنها مبارزهاي را بر همهي ملتهايي كه ميشد از آنها استفادهاي كرد، بي آنكه خودِ آن ملتها بخواهند، تحميل كردند.
اروپا محيط كوچكي بود كه در آن عطش قدرت زيادي وجود داشت. عمدهي ثروتهاي دنيا هم، نه در اروپا كه در آسيا و افريقا نهفته بود.
🔻تشنگان ثروت و قدرت براي به دست آوردن چنان ثروتهايي مجبور بودند راههاي دور و دراز را بپيمايند و با قبضه كردن مناطق ثروتخيز دنيا، آن ثروتها را در جسم نظامهاي سياسياي كه آن روز در اروپا، تازه طعم پيشرفت علمي و صنعتي را چشيده و مزمزه ميكردند، تزريق كنند.
🔻بدين ترتيب بود كه به جان ثروتهاي آسيا و افريقا افتادند كه هر كس كتابهاي تاريخ معاصر جهان را خوانده باشد، بقيهي داستان را ميداند.
هندوستان طعمهي استعمار شد. چين طعمهي استعمار شد. تمام مناطق شرق آسيا هم طعمهي استعمار شدند و استراليا يكباره بلعيده شد!
#حکیم_انقلاب 73.1.24
#جنایات_غرب
#غارت_جهان
#حقوق_بشر_غربی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
طوفان توییتری بینالمللی بهمناسبت سالگرد شهادت سردار شهید «حاجقاسم سلیمانی» و شهید «ابومهدی المهندس»
🔸 زمان:
📆 دوشنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۲۲ تا ۱:۲۰ بامداد
👈 از همین الان توییتهایتان را به زبانهای پرکاربرد جهان، با هشتگ زیر آماده کنید:👇
#️⃣ #Hero
🔴 به طرز نوشتن هشتگ دقت فرمایید:👆
📑 پیشنهاد میشود برای جلوگیری از خطا، هشتگ را در توییت کپی کنید.
🔻سعی کنید محتوای توییتهای شما شامل موارد زیر باشد:
1️⃣ قدردانی از تمام کسانی که مصداق قهرمان برای کشور هستند (بهعنوان ادامهدهندگان راه حاجقاسم)؛
2️⃣ تبیین نقش شهید سلیمانی و شهید مهندس در مبارزه با تروریسم و بهوجود آوردن صلح و امنیت، در داخل کشور، در منطقه و سایر کشورها؛
3️⃣ تبیین ویژگیهای شخصیتی این دو شهید؛
4️⃣ لزوم الگوبرداری مردم و مسئولین از این دو شهید بزرگوار.
🔴 #نشر_حداکثری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
May 11