🔰 ضیاء الدین را میشناسی ؟!
این عکس ناقابل را به رفیق مکرم وبرادر معظم جناب آقای آقا سید هادی خسروشاهی تقدیم مینمایم تا از خاطر عاطر محو نشوم.
احقر ضیاءالدین حسینی خامنه ای
🔹پی نوشت:
سیدهادی خسروشاهی: لازم به یادآوری است که در آن زمانها، اغلب طلاب برای خود لقبی و کنیهای انتخاب میکردند، مثلاً: «شهاب الدین»، «نصیرالدین»، «علاءالدین» و … آقای خامنهای هم لقب «ضیاءالدین» را برای خود انتخاب کرده بود که بعدها معلوم شد، که: «القاب» نیز مانند «اسماء»، «تُنزل من السَّماء» هستند! عکس و دستخط ایشان مربوط به همان سال ۱۳۳۵ است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰آمار رسمی و غیررسمی
یکی از پیش فرض های ذهنی ایرانی ها که بارها با آن مواجه شدم در خصوص آمار دادن های ایران در مقایسه با این کشورهای اروپایی و آمریکایی است...
مثلا گفته می شود که در فلان جرم و جنایت و خودکشی و تجاوز ایران بسیار وضع بهتری نسبت به سایر این کشورهای مدعی رشد و پیشرفت دارد. اما سریع برخی می گویند. خب ایران آمار رسمی دارد و غیر رسمی... همه را که در آمار رسمی نمی گویند... وگرنه وضع بدتر از این حرفاست...
و سوال اینجاست که چرا به آمار رسمی کشورهای خارجی اعتماد می کنند و هیچ شکی به دل راه نمی دهند که آیا آن آمار درست است و مثلا کمتر اعلام نمی کند؟ اما نسبت به آمار کشور خود بی اعتمادند؟
از کجا می دانند که آمارهای خارجی آمار درست و منطبق با واقع است یا آمار غیر رسمی ندارد؟
یکبار آماری از میزان خشونت جنسی در فرانسه نسبت به زنانش نوشتم که از سایت بهداشت دولت فرانسه ذکر کرده بودم. در همان سایت نوشته بود تازه این آمار شامل حدود ۱۶ درصد از زنانی می شود که این بلاها سرشان می آید و رسما اعلام می کنند. آمار غیر رسمی بسیار بالاتر از این حرفاست. چون بسیاری زنان به دلایل ترس از بدتر شدن شرایطشان یا آبرویشان اصلا اعلام نمی کنند...
پس چه می شود که آن کشورها طبیعی است که آمار غیررسمی داشته باشند اما ما نداشته باشیم؟؟
یادم می آید سر کرونا تلویزیون ایران هر آماری می داد، باز برخی می گفتند آمار غیررسمی بسیار بالاتر از این حرفاست... اینها که نمی گویند...
یعنی تحت هر شرایطی ذهن و شخصیت برخی از افراد به سمت تخریب عملکرد کشور خود می رود و میخواهد القا کند که وضع بدتر از این حرفاست و این در حالی است که حتی ذره ای شک به دل راه نمی دهد که آماری که کشورهای دیگر می دهند شاید منطبق با واقع نباشد و یا بیش از اینها باشد.
مثلا ما در هلند که کرونا گرفتیم خب دکتر که نرفتیم... خیلی ها در هلند هم دکتر نرفتند... ایران هم به همین ترتیب بود. بسیاری از کسانی که کرونا می گرفتند با طب سنتی خود را درمان می کردند و اصلا به درمانگاه مراجعه نمی کردند... پس به شکل طبیعی آمار رسمی و غیر رسمی متفاوت می شود. حالا چه در هلند، چه فرانسه، چه ایران، چه هرجای دیگر...
نیاز است بیشتر فکر کنیم چه شد که اینگونه شد... لطفا نگویند این افراد که از بس ما دروغ شنیدیم نسبت به رسانه های خود بی اعتماد شدیم... چون دروغ پراکنی و لاپوشانی رسانه های خارجی خیلی بیشتر و رایج تر از این حرفاست و تا امروز هزاران بار این دروغ ها مشخص شده و دست آنها رو شده.
مثلا دروغ مفید بودن لبنیات زیاد برای بدن انسان که مشخص شد به سفارش کارخانه های لبنی برای سود اقتصادی آنان بوده.
یا دروغ مضر بودن چربی برای بدن انسان نه شکر، که خلاف نتایج محققان بوده و به راحتی آمار و اطلاعات دروغ در جهان مخابره میشه.
همین دیروز مستندی از داستان آپولو و به ماه رفتن فضانوردان آمریکا دیدم که سراسر دروغ بوده است و هرگز آمریکایی ها پا به کره ماه نگذاشته اند و در جنگ رقابتی با روسیه این دروغ بزرگ و جهانی را می سازند و حتی آن صحنه هایی که از قرار گرفتن فضانوردانش بر سیاره ماه نمایش داده اند همه در یک استودیو ضبط شده بوده است... دروغی جهانی که البته اولین و آخرینش نبوده و بیشمار است...
روزی یکی از اساتیدم به من گفت: به آنچه پیش فرض توست فکر کن و فکر کن که چرا اینگونه فکر می کنی... تفکر به این دلیل در دین اسلام هم ردیف عبادت و بالاتر از عبادت شمرده شده که انسان را از جمود فکری و تعطیلی اش و یا اسارتش آزاد می کند... البته تفکر هم به مواد سالم نیاز دارد. اگر صرفا عقل قدرت رسیدن به حقایق را داشت وجود نبی و کتاب آسمانی بی معنا میشد. عقل شرط لازم است، اما شرط کافی نیست. برویم سراغ کسانی که نه بر اساس منافع مادی و مالی که بخاطر حق و حقیقت ما را راهنمایی و هدایت می کنند...
✍️ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 غذای 85 میلیون ایران در گرو مافیا!!
📌مبارزه با رانت و فساد و انحصار، مهمترین مطالبه ای است که مردم از مسئولین بابد داشته باشند!
#مبارزه_با_فساد
#مدلل
@bimemoj
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 آنچه امروز بدان احتیاج داریم!
🔻این روزها جریان برانداز مأیوسانه به مروری ناتوانیهای خود مشغول است تا بیابد که چرا علیرغم سرمايهگذاري و برنامهریزی تمام عیار و همهجانبه برای موفقیت ابرپروژه براندازی جمهوری اسلامی، نتوانست کار را به پیش ببرد و خیلی زود استیصال آنان مشخص گردید. نظام اسلامی به مدد الطاف خفیه الهی، هوشیاری و بصیرت ملت، تدبیر رهبری انقلاب و شجاع و دلاوری حافظان امنیت کشور، توانست اوضاع را تحت کنترل خود نگه دارد و به تدریج به سمت فروکش کردن هدایت کند.
🔻هر چند جنگ همه جانبه هنوز پایان نیافته و تلاش دشمن برای برپایی فازهای جدید بلوا، با رنگ و بوی دیگر تداوم دارد که مواجهه با آن هوشیاری فراوان و اقدام موثر میطلبد که متولیان امر و ملت نجیب و غیور ایران باید نسبت به آن هوشمند باشند.
🔻اما آنچه در این میان به عنوان یک ضرورت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باید مورد توجه قرار گیرد، مساله "مرمت زخم"هایی است که بر تن جامعه نشسته است! واقعیت آن است که در این جنگ شناختی قلب و جان بخشی از جامعه دستخوش تردید و ابهام و کدورت و نفرت شده و نیاز است تا اقدامات موثري در مسیر "تالیف قلوب" صورت گیرد.
🔻سالها پیش بود که حکیم انقلاب اسلامی توجهات افکارعمومی را به یکی از آموزههای بنیادین اسلام ناب محمدی ص با عنوان "صلاح ذات البین " جلب نمود. ایشان در جلسه به شرح آن دکترین پرداختند و فرمودند:
"صلاح ذات البین که امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام در وصیّت مهم خود آن را بیان میکنند، فقط ائتلاف و اتّحاد ظاهری نیست که دو گروه و دو جماعت بر سر یک چیز، قراردادی ببندند و ائتلاف ظاهری تشکیل دهند؛ از این بالاتر است؛ یعنی فیمابین همدیگر، دلها با هم صاف شود؛ ذهنها نسبت به یکدیگر خوشبین شود و هیچگونه تعرّض و ایذایی از کسی و از جناحی به یک مجموعهی دیگر صورت نگیرد.
در همین جمله، بعد از اینکه میفرمایند «و صلاح ذات بینکم»، به سخن پیغمبر اکرم استشهاد میکنند و میفرمایند: «فانّی سمعت جدّکما صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم یقول صلاح ذات البین افضل من عامّة الصّلاة و الصّیام»؛ یعنی فضیلت اصلاح ذات البین مردم - دلها را به هم نزدیک کردن و ذهنها را نسبت به هم خوشبین نمودن - از هر نماز و روزهای بیشتر است. اگر کسی نماز مستحبّی بخواند یا روزهی مستحبّی بگیرد، یا برود برای اصلاح ذات البین تلاش کند؛ دومی افضل است. این هم از چیزهایی است که ما امروز به آن خیلی احتیاج داریم." (۸۱.۹.۱)
🔻امروز در این معرکه حاصل از جنگ رسانهای و به واسطه زخمهای ایجاد شده در قلبها و ذهنهایمان، به بازخوانی این دکترین کلیدی اسلامی نیازمندیم. حقیقت آن است که جامعه با قلبهای همدل و نزدیک، یک جامعه پویا و قدرتمند خواهد بود، و اگر فاصلهها ما را از هم جدا سازد و در اردوگاههای متفرق و در برابر هم قرار دهد، و جای محبت و ارادت، کینه و نفرت لانه کند، مدخلی برای نفوذ دشمن باز شده است!
🔻سیاستهای رسانهای دشمن برای پاشیدن مستمر نفرت همچنان ادامه دارد و در تلاش است با پمپاژ دروغ و بازخوانی تلخکامیها، مانع از آرامش ذهنی و تشویش های درونی گردد. امروز به عنوان یک راهبرد اساسی نیازمند تزریق همدلی در جامعه هستیم. هر اقدامی که ما را از هم دور کند، حرکتی در زمین دشمن خوهد بود. امروز زبان محبت آن زبان دیگری است که باید در کشور خریدار داشته باشد و آدمهایی باید تریبونهای باشند که همدلی و عطوفت را به افکارعمومی هدیه میدهند. زبانهای تلخ و نگاههای غضب آلود و کلام، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به نامهایی باشد که به اردوگاه جریان انقلابی تعلق دارند.
🔻امروز پرچمداران جهاد تبیین نیازمند کلامی متقن و نرم و سرشار از محبت اند تا پیش از آنکه عقلها را قانع کنند، قلبها را به تسخیر درآورند. و فراموش نباید کرد که قلبها دروازه فتح عقلها هستند، دروازهای که با کلید محبت و همدلی گشوده خواهند شد.
https://www.farsnews.ir/news/14011110000909/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 در دهه ۹۰ دهه «تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی»
🔻ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علت هم این است که عقبافتادگی داریم. ما در دههی ۹۰ یک عقبماندگی و باصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم به دلایل مختلف. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها، نه؛ بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است، مسئلهی تحریمها مؤثر بود، مسئلهی کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئلهی تمرکز کشور بر روی مسئلهی هستهای که اقتصاد را شرطی کرد مؤثر بود، مسائل گوناگون اینجوری مؤثر بود. نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی زیاد داریم، آمار متقن مراکز رسمی است.
🔺جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست، این طبعاً محتاج یک رشد مستمر پی در پی اقتصادی در میانمدت دارد. برای همین است که ما در برنامهی هفتم توسعه، اولویت اصلیِ برنامه را گذاشتیم پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت. و رشد اقتصادی متوسط هشت درصد را در سیاستهای برنامهی هفتم قرار دادیم که اگر واقعاً بتوانیم ما به رشد هشت درصد به طور متوسط برسیم در طول مدت برنامه ــ پنج سالهی برنامه ــ به نظر من کار بسیار خوبی انجام گرفته. ما به این رشد احتیاج داریم.
#حکیم_انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها، ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢زندگی جاری است
🔹این روزها جشنوارههای مختلفی در حال اجراست که با استقبال گسترده مخاطبان همراه گشته است. تصایر انتشار یافته از سالنهای ئتاتر تماشاگرانی را نشان میدهد که در صفوف طولانی برای ورود به سالن قرار دارند و سالنهایی که برای برخی از اجراها مملو از تماشاچی شدهاند. اوضاع در جشنواره شعر و همچنین موسیقی هم خوب پیش میرود و دبیر علمی هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر از افزایش ۲۰ درصدی آثار ارسالی به این جشنواره نسبت به دوره پیش خبر داده است. علاقمندان همچنین آماده برگزاری جشنواره فیلم فجر هستند که در آن تعداد فیلمهای ارائه شده از سال گذشته بیشتر است. بازگشت تماشاگران فوتبال به استادیومها نیز خبر خوب دیگری است که حکایت از عادی شدن روند زندگی مردم دارد و میتواند جذابیت را به مسابقات لیگ کشور برگرداند.
🔸نکته اساسی در ورای این اخبار آن است که جامعه نیازمند یک حال خوب است و چندماه است که بدخواهان این ملت، اذهان جامعه را مشوش کرده و حال خوب را از مردم دریغ کردهاند! بخشی را به جان یکدیگر انداخته و تخم چنددستگی و تفرق و بددلی کاشتهاند. تزریق و پمپاز اخبار منفی به جامعه موجب شده که ساعاتی نباشد که به فضای مجازی مراجعه کنیم و خبری منفی و تحریککننده نشنویم!
🔹برای آنکه حال دلمان در این روزها خوب بشود، نیازمند آن هستیم که در مسیر همدلی پیش رویم و کدروتها و سوءتفاهمهایی به ناحق بر قلبهایمان سایه افکنده است را کنار بگذاربم و اجازه ندهیم که بدخواهان این ملت که فضای مجازی را به لجن زاری از فریب و دروغ و نفرت و سیاه بدل کردهاند، مدیریت روح و روان جامعه را برعهده گیرند. البته سیاستهای رسانهای دشمن برای پاشیدن مستمر نفرت همچنان ادامه دارد و در تلاش است با پمپاژ دروغ و بازخوانی تلخکامیها، مانع از آرامش ذهنی و تشویشهای درونی گردد. اما در برابر آن باید هوشیار بود و اجازه نداد که نفرتافکنیها دلهایمان را مملو از نفرت کند!
🔸امروز به عنوان یک راهبرد اساسی نیازمند تزریق همدلی در جامعه هستیم. هر اقدامی که ما را از هم دور کند، حرکتی در زمین دشمن خواهد بود. امروز زبان محبت آن زبان دیگری است که باید در کشور خریدار داشته باشد و آدمهایی باید تریبون داشته باشند که همدلی و عطوفت را به افکار عمومی هدیه میدهند. زبانهای تلخ و نگاههای غضبآلود، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به نامهایی مقدس باشد. جامعه همدل و یکپارچه خواهد توانست بر مشکلات فایق آید و روزهای خوب را پیش روی خود به تصویر کشاند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 پروندهسازى براى مهاجرانى در لندن
🔹روزنامه گاردین گزارش داد پلیس لندن در حال بررسی پروندهای است که در آن عطاءالله مهاجرانی، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد به «تشویق تروریسم» متهم شده است.
🔹این پرونده در ارتباط با حمایت مهاجرانی، ساکن لندن از فتوای امام خمینی (ره) برای قتل سلمان رشدی است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مسیح علینژاد در گفتگو با اینترنشنال:
کاخ سفید و دفتر مکرون و رهبران کشوران غربی از من میپرسند، الان انقلاب شما تمام شده و کسی در خیابان نیست، پس چرا نباید به میز مذاکره برگردیم؟ این ته دل منو خالی میکنه، این نگرانکنندهست!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 زندگی باید کرد ...
من چه سبزم امروز
و چه اندازه تنم هوشیار است
نکند اندوهی ‚ سر رسد از پس کوه
چه کسی پشت درختان است؟
هیچ می چرد گاوی در کرد
ظهر تابستان است
سایه ها می دانند که چه تابستانی است
سایه هایی بی لک
گوشه ای روشن و پاک
کودکان احساس! جای بازی اینجاست
زندگی خالی نیست
مهربانی هست
سیب🍎 هست
ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
در دل من چیزی است مثل یک بیشه نور مثل خواب دم صبح
و چنان بی تابم که دلم می خواهد
بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه
دورها آوایی است که مرا می خواند
#سهراب_سپهری
#همدلی
#ایران_یکپارچه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
امام خامنه ای - من و کتاب.pdf
6.47M
🔰 این کتاب ارزشمند را حتما تورق کنید!
🔻کتاب «من و کتاب» مجموعه گفتارها و نظرات #حکیم_انقلاب دربارۀ کتاب و کتابخوانی است که در دیدارهای مختلف نویسندگان و مسئولان فرهنگی و نیز بازدیدهای ایشان از نمایشگاههای کتاب بیان شده است.
🔻این بیانات در چهار فصل با عنوانهای اهمیت کتاب و کتابخوانی، من و کتاب، نقد وضع موجود و چه باید کرد تنظیم شده و فصل پنجم و ششم به یادداشتها و دستخطهای ایشان در کتابهای مختلف (عمدتا با موضوع دفاع مقدس) اختصاص یافته است.
#دانلود_کتاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj