May 11
May 11
🔰امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کرمان: سردار قاسم سلیمانی گفت به قالیباف رای میدهم.
❗️در انتخابات سال ۱۳۹۲، قالیباف، جلیلی، ولایتی، روحانی نامزد انتخابات بودند که طبق این نقل قول انتخاب شهید سلیمانی، قالیباف بوده است.
▪️متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.mehrnews.com/news/2063589/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
AUD-20220502-WA0052.mp3
14.56M
سخنان مهم مهدی طائب در مورد قالیباف
قسمت اول
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
AUD-20220502-WA0055.mp3
16.17M
سخنان مهم مهدی طائب در مورد قالیباف
قسمت دوم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 مقایسه نادرست
🔹این روزها متنی بیرون آمده که تلاش دارد تا با نشانه ای، تفاوت عملکرد شهید رئیسی و روحانی را آشکار سازد. و مدعی است که بعد از پایان ریاست جمهوری روحانی بدلیل عملکرد ضععیف 8 ساله روحانی، کسی جرات ثبت نام نداشت. اما بعد از شهادت آیت الله رئیسی و به دلیل عملکرد مثبت 3 ساله ایشان، این همه افراد برای ثبت نام آمده اند.
🔹 فارغ از نقد عملکرد دولت روحانی، نکته آن است که این مقایسه صحیح نمی باشد. و اطلاعات مربوط به انتخابات 1400 درست نیست.
🔹در انتخابات ۱۴۰۰، تعداد ۵۹۲ داوطلب برای حضور در این انتخابات به عنوان نامزد ثبت نام کردند که شورای نگهبان صلاحیت هفت نفر را برای نامزدی در انتخابات سیزدهم ریاستجمهوری تأیید کرد:
1. محسن رضایی
2. سید ابراهیم رئیسی
3. سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی
4. عبدالناصر همتی
5. محسن مهرعلیزاده
6. علیرضا زاکانی
7. سعید جلیلی
💢اسامی برخی از چهرههای مشهوری که ثبت نام کردند، و توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت نشدند عبارت بودند از:
علی لاریجانی
محمود احمدینژاد
اسحاق جهانگیری
سعید محمد
حسین دهقان
صادق خلیلیان
رستم قاسمی
محمد عباسی
حسن سبحانی
محمدشریف ملکزاده
محمدحسن قدیری ابیانه
محمود صادقی
علی مطهری
رامین مهمانپرست
علیرضا افشار
فریدون عباسی دوانی
سید مصطفی تاجزاده
شاهین محمدصادقی
سید شمسالدین حسینی
مسعود پزشکیان
عباس آخوندی
مصطفی کواکبیان
سید عزتالله ضرغامی
سید عباس نبوی
مسعود زریبافان
محمد خوشچهره
محسن رهامی
محمد شریعتمداری
زهرا شجاعی
رسول منتجبنیا
محمدجواد حقشناس
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 بخشی از نطق حسن روحانی در مقام نائبرئیس مجلس پنجم پیش از انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶:
◀️ کسی حق ندارد در مقام اعلان اصلح، صلاحیت صالحان را زیر سؤال قرار دهد.
◀️ اگر کاندیدای مورد نظر ما پیروز شود، ولی خدایناکرده به اخلاق اسلامی جامعه، وحدت ملی و اعتماد عمومی لطمهای وارد کنیم، همه ما شکست خوردهایم.
💢💢رئیس مافیا را نگاه کنید! و به یاد بیاورید که چند سال بعد در مناظرات انتخاباتی ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶، چگونه همه توان خود و تیم رسانهایاش را برای تخریب رقبای سیاسیاش بکار برد!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰اخلاق مناظره
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 به عقب باز نخواهیم گشت ...
#دولت_روحانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
⭕️ «مردم و روشنفكران»
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات نوشت:
🔹با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهای به اين نكته اشاره كردم كه میتوان ميان دنيای مجازی به معنای همين فضای توييتر و اينستاگرام و ... دنيای حقيقی تفاوت قائل شد.
🔹اجتماعات ميليونی مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدی بود كه از راه رسيد و اين دوگانگی و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضای مجازی گفته میشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسی و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متأسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايی از خوشحالی مانند رقص و پايكوبی و برهنگی كه البته معلوم نبود كی و كجاست، منتشر كردند. اما در دنيای حقيقی در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگری جاری بود. دريايی از مردم در خيابانها و ميدانها جاری شده بود.
🔹خوشبختانه نمايندگان رسانههای جهانی كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايی از واقعيت دنيای حقيقی را منتشر كردند.
🔹میخواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكی در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسی و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است. كتاب بیمانندی است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بینظير.
🔹داستايفسكی درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگی خود، در اوج آفرينندگی و كمال شخصيتی، در سالهای ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسی و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگی مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسی و فرهنگی و اجتماعی تكرار میشود.
🔹وقتی نوشته داستايفسكی را با دقت میخوانيم، میبينيم، گويی ما در ايران امروز با چنان دوگانهای رويارو هستيم. روشنفكرانی كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم میگيرند و بلكه تحقير میكنند. نگاهشان به ارزشهای آن سوی مرزهاست. سكولار از دهانشان نمیافتد! باورهای دينی و اخلاقی مردم را طرد میكنند. امر مقدس نداريم! به توانايی ملی باور ندارند.
🔹اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته میشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اِقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتی با واكنش مردم رويارو میشوند، به تحريف واقعيت میپردازند. مردم را ناآگاه تلقی میكنند، روشنفكران روسی خود را در برابر اروپا به معنی آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس میكردند، رمانهای تولستوی آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه دانی و فرانسه پرانی است.
🔹داستايفسكي نوشته است: «میگفتند (روشنفكران) كه ما كشوری ناچيز و فقير و بیاهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان میدادند كه ما چيزی به نام «روح ملی» نداريم، زيرا ملت و مردمی نداريم و بين رهبری سياسی و مردم وحدتی نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهایشان را زمين میاندازند و مثل گله گوسفند فرار میكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب میدانيم كه توپ میزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱)
🔹ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند آمريكا ظرف يك ساعت میتواند تمام توان دفاعی ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرأت مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. دريای جمعيت مردم به تكاپو درآمد.
🔹گفتند رهبری كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهای و آرامشی كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوری كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالی در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد. همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهدای خدمت اشتياق خود را برای توسعه روابط يا بازسازی روابط با ايران نشان دادند.
🔻پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكی، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسی، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص 960
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰جلیلی اینطوری نیست!/ قالیباف اونطوری نیست!
🔺میگویند جلیلی توان اجرا نداره، اجرا در مورد رییس جمهور یعنی توان جهت دادن و مدیریت و تصمیمگیری در ساحت کلان، یعنی توان به کارگیری و مدیریت یک جمع هماهنگ، یعنی به خدمت گرفتن ظرفیتهای مختلف کشور، یعنی داشتن اندیشه و برنامه ، یعنی جرات و شجاعت انتخاب موضع در نقاط حساس و ...
جلیلی در مدتی که در شورای امنیت بود نشان داد جرات تصمیم گیری دارد، سبک مدیریت او احتمالا چیزی شبیه اتفاقی است که نزدیکان او در صدا و سیما دارند، صدا و سیما آغوش بازی نسبت به طیفهای مختلف داشته، جوانان را بکار گرفته، درصد مخاطبین را به گفته منابع رسمی حدود ده درصد افزایش داده، نه نگاه بسته مدیریتی آنچنان که میگویند دارد، نه جوانگرایی را کنار میگذارد، نه شجاعت در تصمیمات سخت و از سر اخلاص و تقوا را کنار میگذارد. جلیلی را هر کس از نزدیک دیده احساس تعقل و اخلاق و معنویت در عین شجاعت و قاطعیت در او را دیده. ماجرا اینقدر که صفر و یکی تحلیل میکنیم نیست.
🔺میگویند اطرافیانش عدالتخواهان و بداخلاقها و خاله زنکها و حاشیه سازها هستند. اولا او به دلایل ویژگیهای شخصیتی، آنچنان از اطرافیان تاثیر نمیگیرد، ثانیا جنس او به لحاظ عدالتخواهی شبیه برادرش آقا وحید است، این دو بزرگوار اولا مدتها است نگاهشان به ظرفیتها است، امیدوارانه است، و اتفاقا بهترین مثال برای عدالتخواهی ولاییاند.
🔺میگویند قالیباف تکنوکرات و چیزی شبیه روحانی و هاشمی است. جهت انقلابی ندارد. این حرف غلط است، مجلس او قوانینی را تصویب کرده، بروید قوانین را ببینید، نگاه کنید چطور با تلاش شبانه روزی ساختار قوانینی را تصویب کرده که کاملا ساختار اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند، عدم وابستگی به نفت، اصلاح نظام بانکی، کمک به رشد تولید، مقابله با فساد و دلالی و چه و چه. کمک به افزایش جمعیت و بحث مسکن و ...آنقدر درخشان است که بارها رهبری با او مدال انقلابی گری داده. دقت کنید مجلس انقلابی صفت مجلس قبلی است. کافی است نحوه توصیه های رهبری به مجلس جدید و تازه واردهای آن را با مجلس قبل مقایسه کنید.
🔺میگویند قالیباف قدرت طلب است. چون از ریاست مجلس رفت برای ریاست جمهوری، بعد سخنان رهبری را میآورند. اولا خود من و شما در همین مدت کوتاه بارها دیدیم شرایط چقدر متغیر و شناور است، چگونه میگویید او احتمال داشت بیاید یا نیت فلان داشت. بعلاوه او اگر قدرت طلب بود در انتخابات نود و شش که هم خود و هم همراهانش احتمال جدی میدادند که با کنار رفتن آقای رئیسی ایشان رای میآورد، کنار نمیرفت و مدد به آقای رئیسی نمیداد. قالیباف اهل عقل جمعی است، اهل مشورت است. او با طیفهای متنوعی کار میکند ولی دوست دارد عملا حرف رهبر را پیش ببرد.
🔺رفقا! من هم نقدهایی به این دو بزرگوار دارم، اما صحنه را اینقدر سفید و سیاه نبینیم. این عزیزان سرمایه های این کشورند، دارایی ما هستند. شما را به خدا مراقب باشید، "رهبری را بی آبرو نکنید"، او گفت با این جنگ و جدالها و بی اخلاقی ها، ایران بی آبرو میشود، بیایید شاخصها را مرور کنیم، مهمتر از اینکه کدام بزرگوار را در نهایت انتخاب میکنیم باید کمک کنیم به رشد مردم، تا بعد انتخابات تنور مطالبه و اندیشه ورزی بر اساس همین شاخصها روشن باشد.
بیایید همگی از خودمان شروع کنیم. بسم الله.
#علی_مهدیان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 منطق ثبت نام در انتخابات
🔹یکی وظیفهاش این است که بیاید صلاحیتهای خودش را در معرض انتخاب مردم قرار دهد.
🔹هر کسی که در خود صلاحیتی احساس میکند و کار اجرائی بلد است، میآید و خود را در معرض انتخاب مردم میگذارد...
🔹آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند.»
#حکیم_انفلاب (91/10/19)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
✅ دادگاه حکم به کذب بودن ادعای جعفرزاده ایمن آبادی درباره قالیباف داد/ جعفرزاده به ۹۱ روز حبس محکوم شد
🔹دادگاه تجدید نظر با تایید حکم دادگاه بدوی، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی را به دلیل نشر اکاذیب درباره سفر فرزند رییس مجلس به ترکیه به ۹۱ روز حبس تعزیری محکوم کرد.
🔹این حکم برای یک سال تعلیقی می باشد.
🔺دادگاه به دروغ بودن فساد قالیباف حکم داد
🔹با قطعی شدن حکم دادگاه علیه اتهام زنی یاشار سلطانی و وحید اشتری که مدعی رشوه ۶۵ میلیاردی قالیباف به تعدادی از نمایندگان مجلس دهم بابت رای به عدم تحقیق و تفحص از شهرداری تهران شده بودند، دروغ بودن این ادعا ثابت شد. پیش از این دادگاه به تبرئه شدن مدیران شهرداری به موضوع املاک شهرداری رای داده بود.
🔹در حکم بدوی یاشار سلطانی، وحید اشتری و صدرا محقق درباره این ادعا محکوم شده بودند که تجدیدنظر خواهی یاشار سلطانی در دادگاه رد شد و وحید اشتری و صدرا محقق نیز درباره حکم دادگاه درخواست تجدیدنظر نکرده بودند.
«جهانگیری» در پروندۀ شکایت «قالیباف» محکوم شد
🔹معاون اول روحانی بهجرم توهین و افترا به قالیباف در مناظرات انتخاباتی، به ۱۲ ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حبس با استناد به قانون و مسئولیتهای جهانگیری به ۴۴میلیون تومان جزای نقدی تخفیف داده شد.
🔹این شکایت پس از اظهارات جهانگیری در مناظرۀ انتخابات سال ۹۶ ثبت شد.
🔹بر اساس رای دادگاه، قاضی به رای قطعی پروندۀ موسوم به «املاک نجومی» و تبرئۀ شهردار اسبق تهران در این پرونده نیز اشاره کرده است.
🔹سازمان بازرسی نیز تأکید کرده هیچ پروندۀ مفتوحی دربارۀ قالیباف وجود ندارد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظر قالیباف در ماجرای مرگ مهسا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰ابطحی:در طول سی و پنج سال رهبری آیه الله خامنهای هنوز ندیده ام کسی از علاقمندان به انقلاب اسلامی و امام ادعا کرده باشد امکان انتخاب رهبری بهتر از ایشان وجود داشت.
🔹حتی کسانی که با ایشان زاویه داشتند یا دارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 #آیت_الله_شهید در کلام #حکیم
❗️مرد کار بود،
❗️مرد عمل بود،
❗️مرد خدمت بود،
❗️مرد صفا و صداقت بود؛
❗️شب و روز نمیشناخت.
❗️در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازهای را به وجود آورد.
❗️ما قبلاً هم شخصیّتهای خدمتگزار داشتهایم، امّا
✔️نه در این حد،
✔️نه با این حجم،
✔️نه با این کیفیّت،
✔️نه با این صداقت،
✔️نه با این پُرکاری و شب و روز نشناختن؛
❗️در مسائل خارجی، از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد.
❗️اینهمه تحرّک خارجی و سفر خارجی آثار ارزشمند و بابرکتی برای کشور داشت، هم برای امروز کشور، هم برای فردای کشور.
❗️ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
❗️انقلاب اسلامی را، ملّت ایران را، در بیانات خود و در اظهارات خارجی خود، درست تعریف کرد و شناساند؛
❗️سبک مدیریّت او در بین همکاران خودش یک سبک ویژهای بود، با صمیمیّت همراه بود؛ با همکارانش، با وزرا، با مدیران دولتی با صفا و صمیمیّت رفتار میکرد.
❗️برای مردم، کرامت قائل بود، عزّت قائل بود؛
❗️به مردم، به جوانها برای اظهار نظر میدان میداد؛
❗️ حرمت مردم را نگه میداشت.
❗️به جوانها اعتماد میکرد، جوانها را تکریم میکرد.
❗️به کسانی که به خود او بدی کرده بودند، با کرامت برخورد میکرد؛
❗️به کسانی که حتّی به او اهانت کرده بودند، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ پاسخ عصبی نمیداد.
❗️متقابلاً در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت؛
❗️در مورد کسانی که با انقلاب بد بودند، مخالف بودند، دشمن بودند،
✔️دوپهلو صحبت نمیکرد؛
✔️صریح صحبت میکرد،
✔️مرزبندیِ صریح داشت؛
❗️به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
🔗 14 خرداد 1403
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj