🔸دقیقا طرف کی هستید؟!
🔻این متن دارای ادبیاتی متفاوت و حتی تلخ و گزنده است. واقعا با افرادی که فاقد فهم راهبردی از قضایا هستند و در این روزها امنیت و وحدت ملی را به سخره گرفتهاند غیر از کلام تلخ و گزنده چه میتوان گفت؟! در طی چند ماه اخیر و خاصه بعد از شهادت اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله، برخی در داخل کشور بر روی چند نکته به صورت مداوم فضا میسازند و هیجان تولید میکنند.
🔻نخست میگویند، بعد از شهادت اسماعیل هنیه دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر خونخواهی از مهمان عزیز بر زمین مانده است! این را هم گاه مطرح میکنند که فرماندهان نیروهای مسلح، بدلائل گوناگون دچار انفعال و نوعی محافظهکاری شدهاند! دیگر اینکه مدعی هستند با شروع دولت دکتر پزشکیان رئیسجمهور و برخی اعضای کابینه فشار وارد میکنند تا انتقام از اسرائیل عملياتی نگردد!
🔻در ارائه پاسخ های مستند و مستدل به این سه ادعای واهی، سخن بسیار است. اما خلاصه اینکه، هر سه اینها کمترین نسبتی با حقیقت ندارد. مگر میشود فرماندهان نیروهای مسلح که همه هویت و شرف و زندگی خود را صرف اجرای تدابیر امام و رهبری کردهاند حالا بیایند و دستورات رهبری معظم انقلاب را نادیده بگیرند؟!
🔻در جنگ طولانی هشت سال دفاع مقدس و سپس با سایر گروههای تروریستی در چند دهه اخیر فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در کنار سایرین در خط مقدم بودند و خون خود را تقدیم اسلام و ایران عزیز کردند؛ حالا چگونه ممکن است فرماندهان که همه آرزوی آنان ملحق شدن به یاران شهیدشان هست، حاضر باشند تدابیر رهبر حکیم انقلاب بر زمین باقی بماند؟! دادههای شما ایراد اساسی دارد؛ آخر انصاف شما به کجا رفته است؟!
🔻انکار و یا ندیدن این حقایق فقط از افراد غافل و احساسی برمیآید. علت این برداشتها و تحلیلهای غلط هر چه باشد، نتیجه آن نشاندن بذر تفرقه و بیاعتمادی و نمایاندن ضعف بخش امنیتی کشور در جامعه است. از این افراد صراحتا باید پرسید، شما دقیقا طرف کی هستید؟ آنانی که مطلع هستند به خوبی میدانند که جنگی با این ابعاد، اهمیت و پیچیدگی یقینا تحت اشرافیت فرماندهی معظم کل قوا اداره میشود. پس لااقل به سازوکارها و سلسله مراتب بخش نظامی کشور اعتماد کنید.
🔻البته در زمینه انتقام، مسؤلان نظام یقینا همه ابعاد و جوانب کار و نیز واقعیتهای صحنه را در نظر میگیرند. حقیقت آن است که تأخیر در عملیات انتقام دلائل فنی و تکنیکی دارد؛ به گونهای که اجرای عملیات مؤثر و بازدارنده باشد. یکی دیگر از بزرگترین دروغهای این روزها که متأسفانه برخی سطحینگر و هیجانی و البته بیاطلاع درباره آن سر و صدا میکنند، موضوع مخالفت و سنگاندازی دولتیها در برابر طرح های اقدام و انتقام است.
🔻انتقام از رژیم جعلی صهیونیستی به تصویب شورای عالی امنیت ملی و تأیید رهبر معظم انقلاب نیز رسیده و اجرای آن به بخش میدان سپرده شده است. لذا وارد ساختن چنین اتهامی به دولت بدور از انصاف است و نسبتی نیز با واقعیت ندارد. به فرماندهان و مدیریت عالیه نظام اعتماد باید کرد و خواسته یا ناخواسته با خط رسانهای دشمن که میکوشند انسجام و امنیت کشور را مخدوش سازند نباید همراه شد.
#عزیز_غضنفری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 در مسير تدبير و شجاعت
#مهدي_سعيدي
🔹عرصه مقابله جبهه مقاومت اسلامي و جبهه استکبار جهاني و رژيم صهيونيستي به روزهاي سرنوشت ساز خود رسيده است. در اين ميان ترور ناجوانمردانه سيدالشهداي جبهه مقاومت و دبيرکل دلاور حزب الله لبنان سيدحسن نصرالله، خون ميليونها جوانان مومن انقلابي در سراسر جهان اسلام را به جوش آورده است و طلب انتقام سخت به مطالبه فراگير بدل گرديده است.
🔹در اين ميان ذهنهاي دغدغهمند هر يک در حال کنکاشاند تا راههايي را براي مقابله با رژيم صهيونيستي طراحي و مطرح نمايند! راهکارهايي که با عواطف و احساسات خشم انقلابي آميخته شده و در فضاي مجازي در قالب متن و فريادهاي برآمده از غيرت و شجاعت شنيده ميشود و از مسئولين عالي رتيه نظام و طراحان و استراتژيستهاي جبهه مقاومت خواسته ميشود تا به اين نسخههاي پيچيده شده عمل نمايند.
🔹بدون شک چنين پويايي در فضاي افکار عمومي جامعه را ميتوان به فال نيک گرفت و آن را فرصتي براي بسط و ارتقاء روحيه انقلابي در سطح جامعه دانست. چرا که مادامي که مساله مقاومت و ايستادگي در برابر دشمن همچنان مساله اول جامعه بوده و اذهان عمومي را به خود مشغول کرده است، مسئولين امر نيز در مقام و تدبير، راحتتر خواهند توانست تصميم لازم را اتخاذ و عملياتي نمايند و ضريه قاطع تري به دشمن وارد کنند.
🔹نکته اساسي در اين ميان توجه به اين حقيقت است که آنچه وجه مشترک اين دهها راهکار و ايده ارائه شده است، آن است که هيچ کدام نگاه همه جانبهاي نبوده و هر يک تنها از منظري به موضوع توجه داشتهاند، بودن آنکه از تبعات تصميم خود را در حوزههاي ديگر سنجيده باشند. تصميمگيري در چنين عرصه مهمي براي مقابله سخت با دشمن صهيونيستي، تصميمي استراتژيک است که بدون توجه همه جانيه به ابعاد آن ممکن نخواهد بود. اين تقابل به مثابه بازي شطرنجي است که يک شطرنج باز قهار بايد بتواند پيشدستانه، بازي رقيب را خوانده و چندين حرکت رقيب را يکي پس از ديگري پيشبيني نمايد و براي مقابله با آن چاره انديشد. بدون فهم و درک درست اين صحنه به سادگي دچار خطاي راهبردي شده و عملا در زمين دشمن بازي خواهيم کرد!
🔹بايد توجه کنيم که طرحريزي چنين تقابلي راهبردي، بدون اشراف اطلاعاتي نسبت به توان خودي، توان دشمن و درک درست صحنه منازعه ممکن نخواهد بود. لذا جا دارد تا به متوليان امر و استراتژيستهاي برجسته کشور که در شجاعت و تدبير و اشراف اطلاعاتي آنان ترديدي نيست اعتماد نمود و کار تصميمگيري را به آنها سپرد و تمام قد حامي تصميمي بود که بهترين تصميم خواهد بود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj