🔰معلم آیت الله خامنه ای
من خودم را شاگرد آقای مطهری می دانم و با ایشان دوستی صمیمانه و نزدیک داشتم. دوستی ما از پیش از انقلاب خیلی گرم و مهربانانه بود ، بارها اتفاق می افتاد که به منزل یکدیگر (منزل ایشان در تهران و منزل ما در مشهد) می رفتیم و روزها و شب ها با هم بودیم.
روزی به ایشان گفتم : " من شاگرد شما هستم ." تعجب کردند و گفتند : "شما پیش بنده درس نخوانده اید." حقیقتاً هم بنده پیش استاد مطهری درس نخوانده بودم ، اما یکی از عناصری که بنیه اصلی فکر اسلامی من را پایه گذاری کرد، سخنرانی های بیست سال پیش آقای مطهری بود.
این سخنرانی های استاد مطهری برای کسانی که بخواهند در زمینه های اساسی اسلام چیزی بیاموزند ، مانند یک معلم کاربرد دارد .
#حکیم_انقلاب در گفتگو با روزنامه اطلاعات، 60/2/12
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 مطهری و شریعتی
نوع تأثیر استاد مطهری با دکتر شریعتی متفاوت است . کما این که نوع تفکرات و نوع کارهای آنها هم با یکدیگر متفاوت است . مرحوم شریعتی کارش ، کارهایی بود جوان پسند و متکی به احساس و دیدگاه های او ، دیدگاه های نزدیک به جریان های انقلابی، لذا در محافل جوانان ، به خصوص جوانان روشنفکر خیلی زود گل می کرد.
مرحوم مطهری تفکرش یک تفکر عمیق فلسفی بود ، او بیشتر پایه ای و بنیانی مسائل اسلامی را بررسی می کرد ، لذا کارش در محافل متفکرین و از جمله در میان حوزه های علمیه و در میان فضلا خیلی جالب توجه بود .
یقیناً اگر به مبانی و اصول کار نگاه کنیم، می توانیم یک تفاوت های بنیانی را بین این دو نوع تفکر پیدا کنیم، لیکن در یک برهه ای از زمان ، این هر دو در یک جهت و در یک خط حرکت کردند.
دکتر شریعتی به دعوت شهید مطهری یکی از سخنرانان موفق حسینیه ارشاد شد و نیز می دانیم که کارهای مشترکی را اینها با هم داشتند . مثلاً کتاب محمد خاتم پیامبران را مرحوم مطهری طرح ریزی کرد و اقدام اساسی اش را انجام داد و یکی از نویسندگان آن کتاب که دو مقاله در آن دارد ، مرحوم شریعتی بود .
در برهه ای از زمان که هنوز جزئیات مسائل آشکار نشده بود ، اینها در یک جهت و در یک خط حرکت می کردند . آن خط را اگر بخواهیم به طول کلی معرفی کنیم باید بگوییم " خط بازنگری متجددانه اسلام " یا " تجدد حیات فکری اسلام ".
منتها دو مسئله وجود داشت : یکی این که آقای مطهری به مسائل زیر بنایی و فکری و فلسفی و اعتقادی می پرداخت، مرحوم شریعتی به مسائل اجتماعی و جریان های موجود در جامعه بیشتر اهمیت می داد. کتاب های هر کدام از ایشان ، نشان دهنده این تفاوت است .
مسئله دوم این است که وقتی که این دو جریان پیش رفتند و هر کدام به نقاط تعیین کننده ای رسیدند ، معلوم شد که در پاره ای از مبانی با هم اختلاف نظر داشتند ، یعنی مرحوم مطهری طرفدار مراجعه به استنباط از منابع ناب اسلامی و کتاب و سنت بود، صد در صد معتقد به این بود که ما بایستی تفکرمان را از کتاب و سنت بگیریم، در حالی که مرحوم شریعتی تحت تأثیر بسیاری از افکار زمان خودش قرار داشت.
و این افکار در برداشت های اسلامی اش اثر می گذاشت ، بنابراین این دو بزرگوار با وجود وجوه مشترکی که با هم داشتند، یک مرزهای اختلافی هم با همدیگر پیدا می کردند و این دو مسئله به نوبه خود حوزه تأثیرات را و نوع تأثیرات را تعیین می کرد.
#حکیم_انقلاب، روزنامه کیهان - ویژه نامه شهید مطهری ، 61/2/12
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
وکالتدهندگان پهلوی هم به جان هم افتادند
🔹پس از اینکه شهناز تهرانی یکی از خوانندگان و رقاصههای دوره پهلوی اعلام کرد که برای دوران گذار به رضا پهلوی وکالت میدهد، لیلی گلستان با الفاظی او را فاسد و فاحشه خواند و گفت: «خاک بر سر ما که یک کثافت وکالت میدهد.»
🔹او همچنین نوشت: «اگر ابتذال و فساد و فاسد را بشناسید نباید اجازه دهید به این خیزش و اعتراض ورود پیدا کند.»
🔹تهرانی هم در یک فایل صوتی به او پاسخ داد و از او خواست برای اتهاماتی که زده است، اثبات کند.
🔹درگیریهای ضدانقلاب با یکدیگر در سه چهار ماه گذشته به بخشی از پازل جدانشدنی براندازی تبدیل شده و اکنون هم که سلطنتطلبها تلاش دارند با رضا پهلوی اتحاد تشکیل بدهند، مجاهدین خلق (منافقین) و کومله به شدت واکنش نشان دادهاند. منافقین به تازگی در بیانیهای تُند به رضا پهلوی گفتند که دیکتاتور پدر توست.
🔹در تجمعات ماههای گذشته هم دیده شد که ضدانقلاب در حضور همسر رضا پهلوی شعارهایی علیه پهلوی سر دادند و این رفتار به شکل حمله و فحاشی با افرادی همچون مهناز افشار و محسن نامجو نیز صورت گرفت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 امشب ماه به نزدیکترین فاصله خود با زمین در ۱۰۰۰ سال اخیر میرسد
🔹امشب با رخ دادن پدیده «ماه نو»، ماه در نزدیکترین فاصله خود به زمین طی ۱۰۰۰ سال اخیر قرار خواهد گرفت.
🔹با توجه به اینکه ما نمیتوانیم پدیده«ماه نو» را از نقطه نظر زمین ببینیم، بیشتر اوقات در مورد این پدیده هیجانزده نمیشویم.
🔹ماه نو زمانی رخ میدهد که نیمه روشن ماه رو به ما نیست، بنابراین ما چیزی جز تاریکی نمیبینیم. اما ماه نو امشب یک مورد ویژه است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰روح مهسا امینی احضار شد!🤩😇😎
🔺شخصی که مدعی احضار روح مهسا امینی شده و با او گفتگو میکند...
@Bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اموالی که پهلویها به خارج بردند!
🔻افشار رییس تشریفات دربار در خاطرات خود می گوید : قبل از اینکه شاه و فرح بروند، چمدان وسایل هایشان را با هواپیما به مصر فرستادیم
🔻مسعود انصاری پسرخاله فرح نیز عنوان می کند شاه وقتی مرد و اموالش تقسیم شد،در خارج از کشور حدود 50 میلیون دلار پول نقد داشت.
🔻او همچنین می گوید که شاه مستغلاتی همچون ویلا سورتا در سنت موریس سوییس و زمین هایی در اسپانیا داشت و جواهراتی هم با خود از ایران برد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هنر خاندان پهلوی 😁😎
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰عطالله مهاجرانی در وا کنش به کمپین «من وکالت میدهم» در بخشی از رشته توییت خود نوشت:
🔻و اما شازده
محمدرضاشاه هیچگاه درباره آینده ایران و ولیعهد در دوران خروج از ایران تا فوت سخنی نگفته است. وصیتنامه هم ندارد، چرا شاه به شازده اعتماد نداشت؟
🔻در سالهای طولانی زندگی در خارج از ایران خانم فرح و شازده به عنوان فرزند ارشد نتوانستد خانواده پنجنفری را مدیریت کنند. به روایت فرح محمدرضا دوا خور شده بود و دورش را دوستان ناباب گرفته بودند. لیلا هم سرنوشت بهتری نداشت. خانواده را نتوانستد اداره کنند، کشور و ملت را چه کنند؟!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰انقلاب برای نان ... بود یا نبود؟!
🔻عدّهای از آن طرف درمیآیند که امام فرمود: انقلابِ ما انقلاب نان نیست، برای نان نیست! بله؛ انقلاب اکتبر روسیه که در سال ۱۹۱۷ پیدا شد، بهخاطر قطع شدن نان در شهرهای اصلی آن روز -مثلاً مسکو- بود...
🔻انقلاب ما اینگونه نبود، انقلاب ما براساس یک ایمان بود؛
🔻اما معنایش این نیست که انقلاب نباید به زندگی مردم، به اقتصاد، به نان و به رفاه مردم بپردازد.
🔻این چه حرفی است!؟ امام به این مسائل میپرداخت و دستور میداد و آنچه در درجهی اوّل، مورد نظر امام بود، عبارت بود از طبقات محروم و مستضعف
#حکیم_انقلاب ۱۳۷۸/۳/۱۴
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مایا صباغ، فعال لبنانی که ویدئوهای او در حاشیه کنگره بین المللی زنان تاثیرگذار در فضای مجازی فراگیر شده است در ویدئویی جدید گفت:
ویدئوهای من مزدوران و مخالفان جمهوری اسلامی را عصبانی کرد و دروغ سه ماهه آنها را برملا ساخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آغاز ماه دعا
🔹 باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد #ماه_رجب بشویم.
ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است.
این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است.
#حکیم_انقلاب، ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
#ماه_رجب
#میلاد_امام_باقر💖
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلال آلاحمد در دیدار با امام به کتابی که پیش ایشان بود اشاره کرده و گفته: شما هم این خزعبلات را میخوانید؟!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰نیاز امروز جامعه به همدلی
🔹صلاح ذات البین که امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام در وصیّت مهم خود آن را بیان میکنند، فقط ائتلاف و اتّحاد ظاهری نیست که دو گروه و دو جماعت بر سر یک چیز، قراردادی ببندند و ائتلاف ظاهری تشکیل دهند؛ از این بالاتر است؛ یعنی فیمابین همدیگر، دلها با هم صاف شود؛ ذهنها نسبت به یکدیگر خوشبین شود و هیچگونه تعرّض و ایذایی از کسی و از جناحی به یک مجموعهی دیگر صورت نگیرد.
🔹در همین جمله، بعد از اینکه میفرمایند «و صلاح ذات بینکم»، به سخن پیغمبر اکرم استشهاد میکنند و میفرمایند: «فانّی سمعت جدّکما صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم یقول صلاح ذات البین افضل من عامّة الصّلاة و الصّیام»؛ یعنی فضیلت اصلاح ذات البین مردم - دلها را به هم نزدیک کردن و ذهنها را نسبت به هم خوشبین نمودن - از هر نماز و روزهای بیشتر است. اگر کسی نماز مستحبّی بخواند یا روزهی مستحبّی بگیرد، یا برود برای اصلاح ذات البین تلاش کند؛ دومی افضل است.
📌این هم از چیزهایی است که ما امروز به آن خیلی احتیاج داریم
#حکیم_انقلاب، ۱۳۸۱/۰۹/۰۱
#ایران_را_چندپاره_میخواهند
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢تکاپوهای امیدآفرین انتخاباتی
🔹این روزها جامعه به تدریج از ناآرامیهای پاییز فاصله گرفته و التهابآفرینیها به حاشیه رفته است. مردم مشغول زندگی عادی خود شدهاند و زندگی با دلمشغولیهای مثبت و منفی خود جاری است. هر چند دشمنان این ملت تلاش دارند تا اجازه ندهند زندگی عادی جامعه جریان یابد...
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/343640/
#انتخابت_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین بازمانده سلجوقیان هم اعلام وجود کرد😂
ربع پهلوی یه کاری کرده که نوادگان تیموریان، صفویان، ساسانیان، هخامنشیان ، سامانیان، خوارزمشاهیان و گاوباریان هم میگن مگه ما چیمون از این کمتره، بیایید وکالت بدین...😅
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 همیشه روی حضور حدّاکثری اصرار کردهام
🔻یک مسئلهی مهم دربارهی انتخابات، حضور حدّاکثری است... هرچه جمعیّت بیشتر در #انتخابات شرکت کند، استحکام نظام و اعتبار کشور بالاتر خواهد رفت؛ هرچه بیشتر مردم شرکت کنند، اعتبار نظام بالا خواهد رفت.
🔻چون نظام، نظام مردمی است و واقع قضیّه این است که متّکی به عواطف مردم و احساسات مردم و انتخاب مردم و خواست مردم است.
🔻بنده این عقیده را [در مورد حضور] حدّاکثری از قبل هم داشتهام و #همیشه هم رویش #اصرار کردهام.
#حکیم_انقلاب در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور ، (۱۳۹۴/۱۰/۱۴)
#انتخابات_1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند!
من بارها این را قبلاً گفتهام - حالا چندبار یادم نیست - که حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند.
ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد امّا انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است. همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند؛
این موجب میشود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود، پایداری آن و ماندگاری آن تأمین بشود، کشور در حصار امنیّت کامل باقی بماند - که خب بحمدالله امروز هست -
این موجب میشود که ملّت ایران در چشم ملّتهای دیگر آبرو پیدا کند و اعتبارش بالا برود؛ در چشم دشمنانش ابّهت پیدا کند ملّت ایران؛ انتخابات این است.
#حکیم_انقلاب 19 دی 1394
#انتخابت_1402
@bimemoj
🔰 بنده گفتهام و باز هم میگویم که آن کسانی که حتّی نظام را قبول ندارند بیایند در انتخابات شرکت کنند، رأی بدهند،
امّا نهاینکه کسی که نظام را قبول ندارد، بخواهند مجلس بفرستند.
هیچجای دنیا چنین چیزی وجود ندارد که [وقتی] ما گفتیم آقا شما که نظام را قبول نداری بیا، بگوید خیلی خب، پس اجازه بدهید من به کسی رأی بدهم که او هم نظام را قبول ندارد؛ این معنی ندارد.
در هیچجای دنیا در مراکز تصمیمگیری، آن کسی که اصل نظام کشور را قبول ندارد راه نمیدهند؛ [حتّی] یک جاهایی با اندک تهمتی طرف را کنار میزنند.
همین کشور آمریکا که امروز خودش را نماد آزادی و مانند اینها معرّفی میکند و یک عدّه آدمهای سادهلوح هم قبول میکنند و ترویج میکنند، در آن دورانی که جریان چپ در دنیا وجود داشت -اینها البتّه حالا مطرح نیست- اینها هرکسی را به اندک بیانی که نشاندهندهی یک گرایش ضعیف به تفکّرات اقتصادیِ سوسیالیستی مثلاً بود، با قاطعیّت رد میکردند. کمونیست نبود، معتقد به کمونیسم هم نبود، معتقد به سوسیالیسم هم نبود، امّا [اگر] یک رگهی مختصری در مسائل اقتصادی نشان میداد، ردّش میکردند؛ همینجایی که حالا اسم آزادی و اسم دموکراسی و مانند اینها را میآورند و به ما اعتراض میکنند که شما چرا شورای نگهبان دارید!
#حکیم_انقلاب 30 دی 97
#انتخابات_1402
@bimemoj