استرس و اضطرابی که خیلیا امشب متحمل میشن، خیلیا وقتی متحمل شدند که در جلسه تهران و مشهد، جلیلی راضی به کناره گیری نشد و از همون شب باورشون شد که پزشکیان رئیس جمهوره و لذا امشب فقط به دنبال مشارکت بودند...
#نوسترآداموس
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
حالا حالاها به این انتخابات فکر خواهیم کرد و غصه و حسرت خواهيم خورد!
آن زمان حتما لعن و نفرین رو باید نثار آنهایی کنیم که نگهبان این انتخابات بودند، و به وظیفه خود درست عمل نکردند!😔😔
آنها که
بازی برد _ برد : قالیباف _ لاریجانی
را به
بازی باخت _ باخت: جلیلی _ پزشکیان
تغییر دادند!😔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰خاک پای طرفداران جلیلی هستم❤️🌸 جوانان مومن انقلابی که با همه توان و اخلاص و روزهای متمادی نخوابیدن، برای موفقیت جریان انقلابی و کمک به انقلاب و حضرت آقا تلاش کردند.
دمتان گرم❤️ یا لیتنی کنت معکم فافوز معکم🌸🌸🌸
🔹اما برادرانه هشدار می دهم، تا زمانی که رهبر و مقتدای فکری مان را #حکیم_انقلاب قرار ندهیم و پای درس امثال رائفی و رسایی و امیرحسین ثابتی و کامران غضنفری و حاج سعید قاسمی و حسن عباسی و مهدی جمشیدی و نبویان و منصوری و ... حسین دارابی و سعیدیسم و حمیدکثیری و ... بنشینیم، در مسیر تعالی انقلاب اسلامی و جبهه انقلاب حرکت نمیکنیم و هر لحظه در آستانه افتادن به پرتگاه جهل و تحجر و انحراف و انحطاط و رادیکالیسم هستیم!
#عقلانیت_انقلابی و فهم تدبیر و مصلحت، امروز راه نجات سیاست و حکمرانی انقلابی از تحجر و التقاط خواهد بود. آن را در پای درس #حکیم_انقلاب ❤️ جستجو کنید نه منحرفین!
خمینی❤️ و خامنهای❤️ و مطهری❤️ و بهشتی❤️ و چمران❤️ و آوینی❤️ بخوانید، نه ...😔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
تحلیل آخرین وضعیت اجماع 7-4-1403.pdf
627.4K
این ارزیابی را یک روز قبل از دور اول انتخابات نوشتم و به همه کسانی که به نوعی درگیر تصمیم گیری درباره انتخابات بودند رساندم. همه آنچه رخ داده در اینجا به دقت پیش بینی شده بود. متاسفم که به خیرخواهی ها اعتنا نشد و این نتیجه رقم خورد. ان شا الله با قدرت مسیر دفاع از اسلام و انقلاب را ادامه خواهیم داد. (مقصود از موسسه افکارسنجی دانشگاه تهران در اینجا شرکت پژوهشگران خبره پارس است.)
👌مهدی محمدی
@mohammadi61
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢چگونه امکان داشت جبهه انقلاب پیروز شود؟
🔹حالا که دوباره مانند 92 شکستی سهمگین بر سر جبهه انقلاب فرود آمده، بد نیست راههای دیگری که میشد طی نماییم را مرور کنیم، بلکه اینبار عبرت بگیریم.
اگر جلیلی در دور اول به نفع قالیباف کنار میرفت، میشد انتظار داشت که از 38.8 درصد او، بین 30 تا 32 درصد به قالیباف رای دهند. چراکه سبد رای او عموما انقلابی و مذهبی بودند. البته بخشی از آن را همان متنفرین از قالیباف تشکیل میدادند که به هیچ نحوی حاضر به رای دادن به او نمیشدند.
🔸همان بخشی که در تحلیل ما حدود 5 درصد یعنی 1میلیون و 200 هزار نفر میشوند.
ترکیب این 32 درصد با 14 درصد قالیباف، عدد او را به مرز 46 میرساند. معمولا در کمپینهای انتخاباتی گفته میشود که ائتلافهای بزرگ خودبهخود چند درصد افزایش بیشتر را برای فرد باقی مانده به وجود میآورد. به ویژه آنکه «تصور از فرد پیروز» هم چند درصد از مردم را جذب میکند چراکه مردم دوست دارند به کسی رای دهند که فکر میکنند پیروز خواهد شد.
🔹پس این «احتمال قوی» و نه قطعی وجود داشت که در صورت انصراف جلیلی، قالیباف رئیس جمهور شود.
در طرف مقابل واضح بود که سبد رای قالیباف دارای ترکیبی از انقلابیون و دیگر اقشار جامعه است. لذا سبد او در صورت انصراف، به صورت مساوی (در بهترین حالت) بین جلیلی و پزشکیان تقسیم میشد. یعنی در همان دور اول، پزشکیان به 50 درصد میرسید.
🔸در دور دوم هم قطعی و یقینی بود که جلیلی در تقابل دوقطبی با پزشکیان شکست خواهد خورد. درحالیکه اگر قالیباف به دور دوم میرفت، امکان پیروزی بر پزشکیان را داشت. هم نظرسنجیهای متعدد از پیروزی قالیباف در دوگانه با پزشکیان سخن گفته بودند و هم امکان ترساندن طبقه متوسط با استفاده از قالیباف توسط اصلاحطلبان بسیار کمتر از جلیلی بود. یعنی همین چند میلیون که به مشارکت کنندگان اضافه شدند، به جای ترسیدن از جلیلی، میتوانستند بین قالیباف و پزشکیان تقسیم شوند یا اساسا بخاطر ترس، شرکت نکنند.
اینها یعنی شکست جلیلی در دور دوم قطعی بود درحالیکه پیروزی قالیباف به احتمال زیاد ممکن و در دسترس بود. اما چه باید کرد که آقای جلیلی ....، حاضر نشد از خود ایثار کند.
📌یادداشت_وارده
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
اصلاح طلبان از ضعیف ترین مدیر خودشون یک رئیس جمهور ساختند و جریان انقلاب قویترین مدیر خود را #ترور_شخصیت کرد. 😔
توئیت وارده
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 الان اگر سکوت کنید کسی به شما نمیگوید لال هستید!
🔹ادامه راه #شهید_جمهور را مسدود کردید، با لجاجت کشور را به عقب بازگرداندید، الان اگر سکوت کنید کسی به شما نمیگوید لال هستید!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 پیام حکیم انقلاب به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین
سیما بقیّة الله روحی فداه
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢پایان رقابت؛ آغاز همدلی
🔹سرانجام مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری برگزار و رئیسجمهور منتخب ملت ایران معین شد. ملت بابت کار بزرگی که انجام داد، درخور تحسین است و ضمن تبریک به رئیسجمهور منتخب، برای او و دولتش آرزوی موفقیت میکنیم. افتخار بزرگ نظام جمهوری اسلامی «مردمسالاری دینی» است؛ از ابتدای شکلگیری انقلاب اسلامی در ایران، صندوقهای رأی به میان مردم برده شد و این مردم بوده و هستند که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مسؤلان کشور را برمیگزینند. به سالهای پشت سرمان مینگریم که دولتها و مجالس با گرایشهای سیاسی گوناگون تشکیل شده و این یعنی برای نظام اسلامی و خاصه امام و رهبری صیانت از مردمسالاری دینی یک اصل اساسی است.
🔸در این زمینه نمیتوان از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سخن نگفت. ایشان از سال گذشته موضوع رقابت را به منزله یکی از راهبردهای انتخاباتی مطرح کردند و بعدها فرمودند مقصودشان از رقابت، رقابت جدی و حقیقی است. ایشان بارها فرموده بودند که از نظر ایشان مشارکت بالا بر انتخاب اصلح ترجیح دارد، هر چند دومی نیز دارای اهمیت است. رهبر حکیم انقلاب هیچگاه شعار مشارکت بالا در انتخابات را بر زمین نگذاشتند و همواره تسهیلگر حضور مردم در امر سیاسی هستند.
🔹از حالا «دکتر مسعود پزشکیان» رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه مردم ایران هستند و فیالواقع پیروز واقعی این رویداد بزرگ نیز مردمند. بازنده صحنه انتخابات نیز دشمنان و معاندانی هستند که خط تحریم را در پیش گرفته بودند و به هر دری زدند تا مردم را از مشارکت در انتخابات ناامید کنند.
🔸اکنون اما فصل کار و تلاش و پیمودن ادامه راه است. فصل عمل به مطالبات مردم است. ناگفته پیداست که مسائل اقتصادی و معیشتی اولویت شماره یک مردم است. انتظار میرود دولت جدید خود را متعهد به اجرای خواستهها و مطالبات مردم بداند. منش و مشی رئیسجمهور شهید، اخلاق بود و کار و پرهیز از بردن دولت به حاشیهها. رئیسجمهور منتخب از تجربههای پیشین و اسلاف خود بیاموزد و آنها را در کار اداره کشور به کار ببندد. به ویژه مراقب اطرافیان خود باشد که این آسیب برخی رؤسایجمهور را به سمت حواشی برده و گاه در کار اجرای کشور اختلالات اساسی ایجاد شده است.
🔹در پایان به این نکته مهم اشاره میشود که هم اکنون وظیفه همگان در قبال رئیسجمهور منتخب که بار سنگین و اجرای دشوار قوه مجریه بر دوش اوست، حمایت است. رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اساس قاعده همیشگی خود، از دولتها حمایت کرده و طبیعتاً این دولت نیز مشمول حمایتهای رهبری خواهد بود. فرصتها به مثابه برق و باد میگذرد و لذا نباید روزی را در خدمت به مردم از دست داد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
سلام علیکم
من جمعه صبح تا الان که دارم بر میگردم، در آذربایجان غربی، بودم بخصوص ارومیه، شهر سنتی آقای پزشکیان؛ و با کلی از مردم این شهر صحبت کردم.
از مرز تمرچین تا پیرانشهر و نهایتا تمام بعد از ظهر روز جمعه تا این ساعت در ارومیه.
صرف نظر از پیروزی آقای پزشکیان و نمادها و گفتمان ستادهای او، و باخت جریانی خاص در جبهه انقلاب در دور دوم انتخابات، و نیز عدم توفیق کاندیداهای جبهه انقلاب در این دور، اکنون عرض میکنم که بطور جدی یکی از مهمترین مسائل آینده کشور ما، و یکی از بحرانهای پیش روی نظام، مسایل قومی و اقلیتی است. یعنی مسئله پانترک و سائقههای جدی کُردی.
از این مسأله نباید غفلت کرد. نه برای اینکه عامل ترکی- کردی عامل مهمی برای پیروزی آقای پزشکیان بود، بلکه از آن جهت که بعینه بحران پان ترک، و علایق خطرناک قومی، بصورت بحران و گسست سیاسی در کلیت انسجام کشور، خودنمایی کرده و خواهد کرد.
✔️ مشاهدات میدانی یکی از کارشناسان برجسته سیاسی که از دوستان حقیر است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیانیه خوانی دکتر پزشکیان 😁
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 روایتی از جلسات روزهای پایانی مشهد
🔹رشته توییت های امیرچیذری؛
از رفتارها احساس کردم جلیلی نخواسته هوادارانش واقعیات جلسه مشهد را مطلع شوند لذا وادار به شفافیت شدم تا واقعیت عیان شود.
١.جلیلی درجلسه،توصیه سردار قاآنی را نپذیرفت. قالیباف که عدم انصراف جلیلی را شکست جبهه انقلاب میدید خودش داوطلب انصراف شد.
جلیلی با اصرار از قالیباف خواست،بمانید.
٢.در ادامه قبل:بواسطه اتفاق همزمانی که در منطقه افتاد سردارقاآنی باید جلسه را ترک میکرد پس بحثها تکنیکال شد.عالمی! در جلسه بود و ادامه بحث داد.آخر جلیلی قول داد فردا(پنجشنبه) نمازمغرب اعلام انصراف خواهم کرد!
٣. جلیلی روز پنجشنبه بدون توجه به حرفی که در حضور چند آدم آبرودار زده بود گوشی همراهش را خاموش و به امید ظرفیت دولتی در روستاها وارد کارزار شد. به همین راحتی چند نوپای جویای قدرت، آینده انقلاب و کشور را به بازی گرفتند!
بی جهت نبود حاجقاسمعزیز از این جماعت اکراه داشت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 فردای ۱۵ تیر
🔹دور دوم انتخابات ریاست جمهوری با حضور باشکوه مردم در پای صندوق رأی در ۱۵ تیرماه برگزار شد و کشورمان نهمین رئیسجمهور خود را شناخت. فردای رقابتهای انتخاباتی آغاز فصلی نو در جامعه اسلامی است که لازم است برای آن تمهیداتی اندیشیده شود. در این میان توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔹۱. فراموش نباید کرد که پیروز واقعی حماسه ۱۵ تیر ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. همانها که در سختترین شرایط خود را از نظام جدا نکردهاند و باوجود مشکلات موجود از پای صندوق رأی جدا نشدهاند. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی در رتبههای بعدی قرار میگیرد و رئیسجمهور بیش از آنکه خود را وامدار احزاب و گروههای سیاسی ببیند، باید خود را منتخب ملت بداند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی دادهاند، بلکه او رئیسجمهور همه ملت خواهد بود.
🔹۲. انتخابات تجلی وحدت و انسجام ملی است، آنجا که همه ملت دست به دست هم برای تعیین سرنوشت کشور به پای صندوق رأی میآیند. بنابراین، با پایان انتخابات باید رقابتهای انتخاباتی نیز پایان یابد و انتظار آن است که با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی رئیسجمهور قرار گیرد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق گردیدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند. هواداران نامزدها نیز که مردم عزیز این سرزمین باشند، بدون شک باید کریخوانیهای طبیعی دوران انتخابات را رها سازند، کدورتها را از دلها بزدایند و اجاره ندهند که میان صفوف متحد ملت انشقاق ایجاد شود؛ و فراموش نکنید که انتخابات همواره باید عامل انسجام ملی باشد، نه افتراق...
🚩🚩 متن کامل را اینجا در روزنامه جوان بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1238412
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
یادتون باشه اصلاحاتی که با تمام سرمایه، آبرو و رسانهش ۱۶ میلیون رای آورد، به #شهيد_رئيسى با ۱۸ میلیون رای میگفت رئیس جمهور اقلیت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj