🔰 پیام حکیم انقلاب به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین
سیما بقیّة الله روحی فداه
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢پایان رقابت؛ آغاز همدلی
🔹سرانجام مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری برگزار و رئیسجمهور منتخب ملت ایران معین شد. ملت بابت کار بزرگی که انجام داد، درخور تحسین است و ضمن تبریک به رئیسجمهور منتخب، برای او و دولتش آرزوی موفقیت میکنیم. افتخار بزرگ نظام جمهوری اسلامی «مردمسالاری دینی» است؛ از ابتدای شکلگیری انقلاب اسلامی در ایران، صندوقهای رأی به میان مردم برده شد و این مردم بوده و هستند که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مسؤلان کشور را برمیگزینند. به سالهای پشت سرمان مینگریم که دولتها و مجالس با گرایشهای سیاسی گوناگون تشکیل شده و این یعنی برای نظام اسلامی و خاصه امام و رهبری صیانت از مردمسالاری دینی یک اصل اساسی است.
🔸در این زمینه نمیتوان از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سخن نگفت. ایشان از سال گذشته موضوع رقابت را به منزله یکی از راهبردهای انتخاباتی مطرح کردند و بعدها فرمودند مقصودشان از رقابت، رقابت جدی و حقیقی است. ایشان بارها فرموده بودند که از نظر ایشان مشارکت بالا بر انتخاب اصلح ترجیح دارد، هر چند دومی نیز دارای اهمیت است. رهبر حکیم انقلاب هیچگاه شعار مشارکت بالا در انتخابات را بر زمین نگذاشتند و همواره تسهیلگر حضور مردم در امر سیاسی هستند.
🔹از حالا «دکتر مسعود پزشکیان» رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه مردم ایران هستند و فیالواقع پیروز واقعی این رویداد بزرگ نیز مردمند. بازنده صحنه انتخابات نیز دشمنان و معاندانی هستند که خط تحریم را در پیش گرفته بودند و به هر دری زدند تا مردم را از مشارکت در انتخابات ناامید کنند.
🔸اکنون اما فصل کار و تلاش و پیمودن ادامه راه است. فصل عمل به مطالبات مردم است. ناگفته پیداست که مسائل اقتصادی و معیشتی اولویت شماره یک مردم است. انتظار میرود دولت جدید خود را متعهد به اجرای خواستهها و مطالبات مردم بداند. منش و مشی رئیسجمهور شهید، اخلاق بود و کار و پرهیز از بردن دولت به حاشیهها. رئیسجمهور منتخب از تجربههای پیشین و اسلاف خود بیاموزد و آنها را در کار اداره کشور به کار ببندد. به ویژه مراقب اطرافیان خود باشد که این آسیب برخی رؤسایجمهور را به سمت حواشی برده و گاه در کار اجرای کشور اختلالات اساسی ایجاد شده است.
🔹در پایان به این نکته مهم اشاره میشود که هم اکنون وظیفه همگان در قبال رئیسجمهور منتخب که بار سنگین و اجرای دشوار قوه مجریه بر دوش اوست، حمایت است. رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اساس قاعده همیشگی خود، از دولتها حمایت کرده و طبیعتاً این دولت نیز مشمول حمایتهای رهبری خواهد بود. فرصتها به مثابه برق و باد میگذرد و لذا نباید روزی را در خدمت به مردم از دست داد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
سلام علیکم
من جمعه صبح تا الان که دارم بر میگردم، در آذربایجان غربی، بودم بخصوص ارومیه، شهر سنتی آقای پزشکیان؛ و با کلی از مردم این شهر صحبت کردم.
از مرز تمرچین تا پیرانشهر و نهایتا تمام بعد از ظهر روز جمعه تا این ساعت در ارومیه.
صرف نظر از پیروزی آقای پزشکیان و نمادها و گفتمان ستادهای او، و باخت جریانی خاص در جبهه انقلاب در دور دوم انتخابات، و نیز عدم توفیق کاندیداهای جبهه انقلاب در این دور، اکنون عرض میکنم که بطور جدی یکی از مهمترین مسائل آینده کشور ما، و یکی از بحرانهای پیش روی نظام، مسایل قومی و اقلیتی است. یعنی مسئله پانترک و سائقههای جدی کُردی.
از این مسأله نباید غفلت کرد. نه برای اینکه عامل ترکی- کردی عامل مهمی برای پیروزی آقای پزشکیان بود، بلکه از آن جهت که بعینه بحران پان ترک، و علایق خطرناک قومی، بصورت بحران و گسست سیاسی در کلیت انسجام کشور، خودنمایی کرده و خواهد کرد.
✔️ مشاهدات میدانی یکی از کارشناسان برجسته سیاسی که از دوستان حقیر است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیانیه خوانی دکتر پزشکیان 😁
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 روایتی از جلسات روزهای پایانی مشهد
🔹رشته توییت های امیرچیذری؛
از رفتارها احساس کردم جلیلی نخواسته هوادارانش واقعیات جلسه مشهد را مطلع شوند لذا وادار به شفافیت شدم تا واقعیت عیان شود.
١.جلیلی درجلسه،توصیه سردار قاآنی را نپذیرفت. قالیباف که عدم انصراف جلیلی را شکست جبهه انقلاب میدید خودش داوطلب انصراف شد.
جلیلی با اصرار از قالیباف خواست،بمانید.
٢.در ادامه قبل:بواسطه اتفاق همزمانی که در منطقه افتاد سردارقاآنی باید جلسه را ترک میکرد پس بحثها تکنیکال شد.عالمی! در جلسه بود و ادامه بحث داد.آخر جلیلی قول داد فردا(پنجشنبه) نمازمغرب اعلام انصراف خواهم کرد!
٣. جلیلی روز پنجشنبه بدون توجه به حرفی که در حضور چند آدم آبرودار زده بود گوشی همراهش را خاموش و به امید ظرفیت دولتی در روستاها وارد کارزار شد. به همین راحتی چند نوپای جویای قدرت، آینده انقلاب و کشور را به بازی گرفتند!
بی جهت نبود حاجقاسمعزیز از این جماعت اکراه داشت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 فردای ۱۵ تیر
🔹دور دوم انتخابات ریاست جمهوری با حضور باشکوه مردم در پای صندوق رأی در ۱۵ تیرماه برگزار شد و کشورمان نهمین رئیسجمهور خود را شناخت. فردای رقابتهای انتخاباتی آغاز فصلی نو در جامعه اسلامی است که لازم است برای آن تمهیداتی اندیشیده شود. در این میان توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔹۱. فراموش نباید کرد که پیروز واقعی حماسه ۱۵ تیر ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. همانها که در سختترین شرایط خود را از نظام جدا نکردهاند و باوجود مشکلات موجود از پای صندوق رأی جدا نشدهاند. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی در رتبههای بعدی قرار میگیرد و رئیسجمهور بیش از آنکه خود را وامدار احزاب و گروههای سیاسی ببیند، باید خود را منتخب ملت بداند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی دادهاند، بلکه او رئیسجمهور همه ملت خواهد بود.
🔹۲. انتخابات تجلی وحدت و انسجام ملی است، آنجا که همه ملت دست به دست هم برای تعیین سرنوشت کشور به پای صندوق رأی میآیند. بنابراین، با پایان انتخابات باید رقابتهای انتخاباتی نیز پایان یابد و انتظار آن است که با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی رئیسجمهور قرار گیرد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق گردیدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند. هواداران نامزدها نیز که مردم عزیز این سرزمین باشند، بدون شک باید کریخوانیهای طبیعی دوران انتخابات را رها سازند، کدورتها را از دلها بزدایند و اجاره ندهند که میان صفوف متحد ملت انشقاق ایجاد شود؛ و فراموش نکنید که انتخابات همواره باید عامل انسجام ملی باشد، نه افتراق...
🚩🚩 متن کامل را اینجا در روزنامه جوان بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1238412
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
یادتون باشه اصلاحاتی که با تمام سرمایه، آبرو و رسانهش ۱۶ میلیون رای آورد، به #شهيد_رئيسى با ۱۸ میلیون رای میگفت رئیس جمهور اقلیت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 از همین امروز باید اقدام کرد، فردا دیر است!
سر چشمه شاید گرفتن به بیل
چو پر شد نشاید گذشتن به پیل
#انحراف
#انقلابیون_بدلی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 دست به دست شدن امانت ها
🔹مسؤولیتهایی که من و شما داریم، امانتهایی در دست ماست. «و تلک الایام نداولها بین الناس»
🔹خدای متعال، این امانتها را دست به دست میکند و چند روزی به ما فرصت میدهد که این امانتها را نگهداریم. این امانتها را خوب نگهداریم و با وظیفهی الهی خوب رفتار کنیم و بیش از همه چیز، خدا را در نظر داشته باشیم. این مهمّ است.
۱۳۷۶/۰۳/۰۷
🔹إن يَمسَسكُم قَرحٌ فَقَد مَسَّ القَومَ قَرحٌ مِثلُهُ ۚ وَتِلكَ الأَيّامُ نُداوِلُها بَينَ النّاسِ وَلِيَعلَمَ اللَّهُ الَّذينَ
آمَنوا وَيَتَّخِذَ مِنكُم شُهَداءَ ۗ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ
اگر (در میدان احد،) به شما جراحتی رسید (و ضربهای وارد شد)، به آن جمعیّت نیز (در میدان بدر)، جراحتی همانند آن وارد گردید. و ما این روزها(ی پیروزی و شکست) را در میان مردم میگردانیم؛ (-و این خاصیّت زندگی دنیاست-) تا خدا، افرادی را که ایمان آوردهاند، بداند (و شناخته شوند)؛ و خداوند از میان شما، شاهدانی بگیرد. و خدا ظالمان را دوست نمیدارد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
#مردم اگر حاج قاسم را میلیونی تشییع کنند ، بابصیرت و انقلابی هستند ، اگر آذربایجان در تشییع شهدای خدمت قیام کند، ترک ها عالی هستند ولی اگر انتخابشان مثل ما نباشد ، بی بصیرت و متعصب هستند!!
من انقلابی هستم، با اینکه هیچ دوره ای از کسی حمایت نکردم و فراجناحی عمل میکردم این دوره با تمام توان از #جلیلی حمایت کردم تا فردا نگویند اگر شماها حمایت میکردید ما شق القمر میکردیم.
هیچ نفعی هم هیچ وقت برای ما در دولت انقلابی نبوده و در دوسال اخیر بیشترین ضربه را از برخی دوستان انقلابی خوردم ولی تسویه حساب شخصی نکردم و با تمام نقدهایی که داشتیم از کاندید جبهه انقلاب حمایت کردیم.
سالها نماینده ستاد مناسبتهای آیت الله وحید در استان آذربایجان شرقی بودم و همیشه دست پر در مناسبتها سمت مردم رفتیم تا برای اهلبیت با کمک هم کار کنیم، یک ریال هم برای منبر در این سالها نگرفتم و با خیلی از مردم آذربایجان ارتباط دارم و حرفمون را گوش میکنند ولی وقتی صحبت میکردم میگفتند حاج آقا وضعیت اقتصادی خوب نیست و این عزیزان میگویند ما میخواهیم همین وضعیت را ادامه بدهیم، ما از این وضعیت راضی نیستیم.
مردم حق دارند به هرکسی که میخواهند رای بدهند، اگر قرار بود همیشه منتخب ما رئیس جمهور شود و مردم انتخاب نکنند که اساسا رای گیری معنا ندارد.
کاش یه اسمی پیدا میکردیم و خودمون رو از این جماعت که کارشان توهین به مردم است جدا میکردیم. اصلاح طلب و اصولگرا هم ندارد، یکی به ۱۳ میلیون ایرانی میگوید طالبان یکی به ۱۶ میلیون ایرانی میگوید بی بصیرت. خلاصه به مردم توهین نکنید به انتخابشان احترام بذاریم. یاعلی...
✔️ #شیخ_فرهاد_فتحی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
در سال ۹۶، در سه استان آذربایجان شرقی، اردبیل و آذربایجان غریی نتایج بدین ترتیب رقم خورد:
- آذربایجان شرقی:
روحانی: ۱،۲۸۱،۰۰۰
رییسی: ۶۶۲،۰۰۰
- آذربایجان غربی:
روحانی: ۱،۰۳۰،۰۰۰۰
رییسی: ۴۷۳،۰۰۰
-اردبیل:
روحانی: ۴۱۲،۰۰۰
رییسی: ۲۶۱،۰۰۰
مرحوم شهید رییسی در مجموع این سه استان تقریبا نصف روحانی رای آورد!
حسن روحانی متولد استان سمنان است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاذالله نفس بدون حسین❤️
مداحی محمود کریمی در شب اول محرم ۱۴۰۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰بازی رای قومیتی برای فرار از پاسخ گویی
✔️محمدسعید احدیان نوشت:
🔹در پاسخ به مطلب آقای ثابتی بعنوان نظر شخصیت حقیقی خودم که ارتباطی به جایگاه حقوقی ام ندارد، لازم دانستم نکاتی را ارائه کنم.
انتخابات نه کلاس ریاضیات است و نه کلاس نقاشی که دو عدد را با هم جمع بزنیم و بگوییم اگر قالیباف کنار می رفت جمع جبری آرای قالیباف و جلیلی کار را در مرحله اول تمام می کرد یا دو عدد مشابه را نمایش دهیم بگوییم دیدید آرای آقای پزشکیان قومیتی است پس ما مقصر نیستیم.
🔹اینکه می گوییم انتخابات کلاس ریاضی نیست و 2بعلاوه 2 مساوی 4 نمی شود یعنی اینکه بعنوان مثال در سال 92 نظرسنجی ها جمع ارای عارف و روحانی را قبل از کناره گیری عارف حدود 30درصد نشان می داد اما با کناره گیری عارف و عدم کناره گیری آقای جلیلی و دوقطبی کردن فضا حول مذاکره هسته ای، موجی درست شد و رای آقای روحانی از 50 عبور کرد و در مرحله اول پیروز شد در حالیکه ستاد آقای جلیلی اصرار داشتند که ما می مانیم و جمع آرای آقای عارف و روحانی کمتر از 50 است و اگر ما پیروز نشویم انتخابات حداکثر دو مرحله ای می شود.
🔹اما اینکه می گوییم کلاس نقاشی هم نیست که دو عدد را نمایش دهیم و بگوییم پیروزی اقای پزشکیان بدلیل آرای قومیتی بوده است، به این دلیل است که اولا تفاوت آرا در همه استان ها وجود دارد یکی بالاتر و یکی پایین تر و اینکه همه این تفاوت را قومیتی بدانیم حرف نادقیقی است اما نکته مهمتر این است که از روز اول که آقای پزشکیان وارد کارزار انتخابات شدند، همه می دانستند که ایشان یک حجم آرایی در استانهایی دارد که با ایشان نزدیک است که البته قومیتی دانستن آنها خلاف و توهین به مردم است.
🔹 اینکه دوستان ستاد آقای جلیلی این مساله را امروز کشف کردند، نشانه ای دیگر از توهم های غلط درباره رقابت های انتخاباتی است که کار جبهه انقلاب را به اینجا رسانده است. هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد و کمپین های انتخاباتی کارشان این است که متناسب با این مزیت ها و نقاط ضعف، برنامه رقابت انتخاباتی را طراحی کنند نه اینکه بعد از شکست بگویند، رقیب این مزیت را داشت پس اگر باختیم بدلیل این مزیت رقیب است و ربطی به ما ندارد.
🔹یکی از فرصت های آقای پزشکیان آرای چند استان بود که دیگر کاندیداها نداشتند. مساله این است که ما در رقابت با ایشان باید فرصت های دیگر برای کسب رای از دیگر موضوعات را برای ایشان درست نمی کردیم که با این آرای خود نتواند رای خود را به بالای پنجاه درصد برساند چرا که آقای پزشکیان فقط با این رای های چند استان که رئیس جمهور نشدند. پس اینکه ما امر بدیهی این آرای آقای پزشکیان را بعنوان فقط بخشی از آرای ایشان، بهانه ای کنیم برای فرار از پاسخ گویی، همان کلاس نقاشی است که می خواهیم مار بکشیم بجای اینکه بنویسیم مار.
🔹اما نکته بسیار جالب توجه نوشته آقای ثابتی درباره کاهش رای آقای قالیباف مساله رای های منفی است که ایشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به آن اشاره می کند. همانطور که ذکر شد نوشتیم هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد مهم این است که آقای قالیباف علی رغم تخریب ها و آرای منفی ناشی از آن بدلیل مزیت هایی که داشت و نبود امکان دوقطبی سیاست خارجی و فضای فرهنگی، در رقابت های دوقطبی با آقای پزشکیان برنده انتخابات بود.
🔹اما نکته اصلی تر و مهم تر این است که دلیل اصلی رای منفی که آقای ثابتی به آن اشاره می کند، توسط چه کسانی و چه ستادی صورت گرفت. نیاز به اطلاعات رسمی دستگاه های نظارتی نیست که مشخص کرده اند که بیش از 70درصد تخریب های آقای قالیباف متعلق به حامیان آقای جلیلی بوده است بلکه کافی است افراد اصلی موتور تخریب آقای قالیباف مثل آقای رسایی و رائفی پور را دنبال کنید که در ستاد چه کسی حضور دارند و حامی کدام کاندیدا بودند. اینکه شما از یک طرف تخریب کنید، بعد بگویید بخاطر رای منفی رای نداشت،(گرچه ادعای غلطی است) آیا عجیب نیست؟
#رای_دزدی
#لجن_پراکنان
#ترور_شخصیت
#انقلابی_نماها
#انقلابیون_بدلی
#دوزاریهای_سیاست
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰در سال ۹۲ در سه استان آذربایجان شرقی، اردبیل و آذربایجان غربی نتایج بدین ترتیب رقم خورد:
🔹 آذربایجان شرقی:
روحانی: ۱،۰۵۲،۰۰۰
قالیباف: ۱۸۷،۰۰۰
جلیلی: ۱۸۷،۰۰۰
🔹 آذربایجان غریی:
روحانی: ۶۸۲،۰۰۰
قالیباف: ۱۵۱،۰۰۰
جلیلی: ۹۳،۰۰۰
🔹 اردبیل:
روحانی: ۳۸۴،۰۰۰
قالیباف: ۹۸،۰۰۰
جلیلی: ۴۴،۰۰۰
#رای_قومیتی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰بهترین پاسخ به بیاعتباری این #دوزاری ، ۳۷ رای آوردن در هیات رئیسه مجلس از میان ۲۹۰ نفر است.
#رای_دزدی
#لجن_پراکنان
#ترور_شخصیت
#انقلابی_نماها
#انقلابیون_بدلی
#دوزاریهای_سیاست
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حاشیهای از دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
💠شوخی رهبر انقلاب پس از درخواست سخنگوی دولت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تیم مصاف و رائفیپور و رسایی و اشتری و ثابتی و دیگر همدستان رسانهای شان، مطابق همین سناریوی کثیف، در ماههای اخیر، قالیباف را مورد هجمه قرار دادند!
✔️ضربات ریز و زخمیکننده و دروغ پردازیهایی که ارزش پاسخ دادن نداشت ولی در نهایت موفقترین مدیر جهادی، رئیس مجلس انقلابی، نیروی کارآمد نظام و نزدیکترین رفیق حاج قاسم❤️ را نزد افکار عمومی و جریان انقلابی کماعتبار کرد! 😔
#رای_دزدی
#لجن_پراکنان
#ترور_شخصیت
#انقلابی_نماها
#انقلابیون_بدلی
#دوزاریهای_سیاست
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj