بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🌹🌹🌹
دوستان بینشی نوزدهمین افطار را میهمان سفره #شهید_علی_آبدری می باشیم.
ایشان در اول شهریور ۱۳۴۹ در روستای پاریز سیرجان متولد شدند و سرانجام در ۱۹ دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به مقام عظیم #شهادت نائل آمدند.
📜بخشی از وصیت نامه شهید:
📌من از شما امت حزب الله می خواهم که راه شهیدان را ادامه دهید و مبادا از رفتن فرزندانتان به جبهه ها جلوگیری کنید که فردا در محضر خدا نمی توانید جواب حضرت زینب سلام الله علیها را بدهید و در امام امت بهتر ذوب شوید و سعی کنید عظمت او را بیابید و خود تسلیم او شوید و صداقت و اخلاص خود را همچنان حفظ کنید.
📌این مصیبتها و سختیها زودگذر و تمام شدنی است ولی پاداش این جانفشانیها و فداکاریها به نعمت های ابدی و بی پایان خداوندی خواهد رسید.
📌ای جوانان نکند در رختخواب ذلت بمیرید که امام حسین علیه السلام در میدان نبرد شهید شد.
بینش مطهر سیرجان
✅علی علیه السلام اگر #رنگ_خدا نمی داشت و مردی الهی نمی بود فراموش شده بود.
📌تاریخ بشر قهرمان های بسیار سراغ دارد...ولی همه را بشر از یاد برده است و یا اصلا نشناخته است. اما علی علیه السلام نه تنها با کشته شدنش نمرد، بلکه زنده تر شد.
📌 خود می فرمایند: گردآورندگان دارایی ها در همان حال که زنده اند مرده اند و دانشمندان ( علمای ربانی) پایدارند تا روزگار پایدار است. جسم های آنها گم شده است، اما نقش های آنها بر صفحه دل ها موجود است.
📌... و در حقیقت علی علیه السلام همچون قوانین فطرت است که #جاودانه می مانند. او #منبع_فیّاضی است که تمام نمی گردد، بلکه روز به روز زیادتر می شود...
⬅️بعضی از مردم فقط در زمان خودشان رهبرند و بعضی اندکی بعد از زمان خویش نیز رهبرند و به تدریج رهبری شان رو به فراموشی می رود ، اما علی علیه السلام و معدودی از بشر #همیشه هادی و رهبرند.
#شهیدمطهری_سیره_امیرالمومنین_ص_۳۱-۳۲
بینش مطهر سیرجان
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت گریه های اموات در شب جمعه...
آیت الله مجتهدی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🌹🌹🌹
دوستان بینشی بیستمین افطار را میهمان سفره #شهید_مهدی_زندی_نیا می باشیم.
در بهمن ۱۳۳۷ متولد و سرانجام در دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ به عنوان فرمانده تیپ ادوات لشکر ۴۱ ثارالله به مقام عظیم #شهادت نائل آمدند.
📜بخشی از وصیت نامه:
📌...ما بایستی پا از دریچه تنگ #ظواهر بیرون بنهیم و پرتو دید ما محدود به چهار دیواری اطرافمان نباشد، #نگرش_عمیق داشته باشیم. سطحی نگر نباشیم. فکر ما محدود به اطرافمان نباشد بلکه به ماوراء آن نظر بیاندازیم و واقعیات را در آنجا جستجو کنیم و زمانی خدای ناکرده فکر و ذهن ما محدود شد آنوقت خیلی زود سرخورده می شویم و خیلی زود از انقلاب و اسلام می بریم و به صف بی تفاوتان و یا خدای ناکرده ضد انقلاب می پیوندیم.
📌...عصر حاضر عصر بیداری و هشیاری ملتهاست، عصر از بند گسستن است و از یوغ استعمارگران بدر آمدن و از شر استثمار کنندگان خلاص شدن. عصر حاضر انشاءا... به حول و قوه الهی زمان #غربال_شدن انسانهاست و عصر به زیر کشیدن گردن کشان و زورمندان و رو آمدن مستضعفین و ضعیف نگاه داشته شدگان است.
📌...اگر خدای ناکرده سستی و غفلت کرده و دشمن را در لحظاتی که خسته و فرتوت کرده اید، رها بسازید #خیانت عظیمی به خون شهیدان روا داشته اید. مرگ حق است و در هر صورت خواهد آمد پس چرا با ذلت و خواری باشد. چه بهتر که با شرف و افتخار باشد .
⬅️سخن آخر اینکه تاریخ بهترین شاهد و گواه بر #شکست ملتهایی است که راه را ازچاه باز نشناختند و در دودلی و تردید حیران ماندند و #رهبر و دلسوز خود را #نشناختند.
ادامه 👇👇👇
📜بخشی از وصیت نامه شهید:
📌گر مردم در صدر اسلام شناخت داشتند، جنگهای نهروان و صفین و کربلا و خلاصه زندانهای بغداد و... در امروز جنگ عراق علیه ایران و صهیونیستها برعلیه فلسطین پیش نمی آمد.
تمام این مصیبتها برای آن بود و در حال حاضر نیز بر این است که شناخت کافی ندارند و نمی توانند حق را از باطل تشخیص دهند و امروز هم همینطور است. اوضاع بعد از امام برای ما نگران کننده است و بسیار حساس نگذارید که تاریخ دوباره تکرار شود. فراموش نکنید که تفرقه و انشعاب در صفوف شما نفرین شهیدان رابرایتان درپی خواهد داشت.
🔹خاطرهای که سپهبد شهید قاسم سلیمانی در خصوص شهید زندینیا:
🖋سردار مهدی زندینیا مسئول ادوات لشکر ۴۱ ثارالله بود که چند سالی میشد خدا به او پسری به نام سعید داده بود. از حرفهای حاجقاسم و دیگر رزمندگان لشکر ۴۱ اینطور برمیآید که آقامهدی زندینیا عشق و علاقه زیادی به سعید داشت.
محمدرضا مغفوری بیسیمچی شهید مهدی زندینیا میگوید: «زندینیا همراهش یک ساک داشت و یک کیف پول در ساکش بود. عکس پسرش سعید در آن بود. همیشه نشانم میداد که این سعیدم است. خیلی او را دوست داشت. بعد از عملیات والفجر۸ زمزمه فوت فرزندش در بین بچهها پیچید. گویا سعید در مسیر آماده شدن برای راهپیمایی ۲۲ بهمن تصادف و فوت کرده بود. قرعه دادند خبر فوت سعید به شهید زندینیا را حاجقاسم سلیمانی به او بگوید.»
خود سردار سلیمانی از خاطره رساندن خبر فوت سعید به پدرش مهدی زندینیا میگوید: «وقتی شهید زندینیا را صدا کردیم و آمد، چهرهاش لبخند زیبایی داشت. خندههایش را که دیدم، نتوانستم خبر را برسانم. دست دست کردم و نمیدانستم چه بگویم. زندینیا که دید نمیتوانم حرفم را بزنم، خودش گفت میخواهی در خصوص سعید بگویی. انگار از این طرف و آن طرف متوجه فوت سعید شده بود. گفتم چند روزی مرخصی برو و در این شرایط حساس کنار خانواده باش، اما زندینیا اصرار به ماندن داشت. عملیات همچنان ادامه داشت و او میخواست بماند و وظایفش را انجام بدهد. هرچه گفتم برو قبول نکرد و ماند. در نبود زندینیا خانوادهاش پسر مرحومشان را دفن کرده بودند.»
🔹پاسدار نمونه
🖋سال ۶۵ به مناسبت نیمه شعبان، در حسینیه لشکر ۴۱ ثارالله بعد از نماز ظهر و عصر جشنی برگزار میشود. قرار بر این بود تا پاسدار نمونه لشکر ثارالله انتخاب و از او تقدیر شود. حاجقاسم سلیمانی پشت تریبون میرود و نام مهدی زندینیا را صدا میکند. زندینیا با شنیدن نامش دگرگون میشود.
گویی اصلاً انتظار نداشت نامش را به عنوان پاسدار نمونه صدا بزنند. بعدها حاجقاسم از خاطره انتخاب شهید زندینیا به عنوان پاسدار نمونه با اندوه و شرمندگی یاد کرده و میگوید: «کاش من این کار را نمیکردم. ایشان زمانی که اسمش به عنوان پاسدار نمونه خوانده شد، چون بچهای مادر مرده گریه میکرد.
زانوهایش میلرزید و زمانی که هدیه را از من گرفت و به من دست داد گفت: حاجی به من ظلم کردی؟!ای کاش من این کار را نمیکردم و ایشان را به عنوان پاسدار نمونه معرفی نمیکردم.»
🔹دانشمند جنگ
🖋میتوان به سردار شهید مهدی زندینیا لقب دانشمند جنگ را بدهیم. او دارای 24 عنوان اختراع و در حدود 12 مورد ابتکار و نوآوری بر روی سلاحها و تجهیزات جنگی میباشد که همه ابداعات و اختراعات او در جبهه ها مورد استفاده تمامی رزمندگان قرار گرفته و به تأیید کارشناسان نظامی رسیدند.
بینش مطهر سیرجان