📣 تمدید مهلت شرکت در «مسابقه بزرگ کتابخوانی آینده انقلاب اسلامی» تا ۱۶ اسفند
♦️با توجه به استقبال گسترده عزیزان و با اعتذار از کسانی که در انتظار قرعهکشی هستند، مهلت شرکت در مسابقه تا ساعت ۲۴ جمعه ۱۶ اسفند ۹۸ تمدید میشود (غیر قابل تمدید).
♦️ تاریخ قرعهکشی: شنبه ۱۷ اسفند
نتایج قرعهکشی در ساعت ۲۱ همان روز در شب میلاد مبارک امیرالمومنین(ع) از طریق کانال بنیاد شهید مطهری در تلگرام و ایتا و سروش اعلام میشود.
♦️آخرین مهلت برای کسب امتیاز معرفی در اپلیکیشن استاد مطهری و بات تلگرامی مسابقه: ساعت ۲۴ جمعه ۱۶ اسفند
❗️قرعهکشی مسابقه کتابخوانی بر اساس شماره تلفن همراه و از بین کسانی که «همه» مراحل مسابقه را با موفقیت به پایان رساندهاند انجام میگردد و نیازی به وارد کردن هیچ اطلاعات دیگری برای شرکت در قرعهکشی نیست.
🔹 برندگان معرفی اپلیکیشن و بات، طبق ضوابطی که در راهنما توضیح داده شده با قرعهکشی و بدون قرعهکشی تعیین خواهند شد.
🌹🙏با تشکر از صبر، همراهی و مشارکت شما عزیزان در این حرکت جمعی کتابخوانی
⬇️ دریافت اپلیکیشن جامع و رایگان استاد مطهری از:
motahari.ir/app
افق اندیشه مطهرخراسان جنوبی
📣 تمدید مهلت شرکت در «مسابقه بزرگ کتابخوانی آینده انقلاب اسلامی» تا ۱۶ اسفند ♦️با توجه به استقبال گ
نکته مهم:
این مسابقه توسط بنیاد شهید مطهری برگزار میشود و بینش مطهر در آن مسئولیت و دخالتی ندارد.
بسم الله الرحمن الرحیم
درخواست_تحویل_فوری_کتب_امانی
از اندیشه جویان محترم کلیه مراحل (مخصوصاً مرحله اول) که از کتابخانه وقف در گردش، #کتاب_امانی دریافت کرده اند، خواهشمندیم در #اسرع_وقت کتبی را که به آن نیاز ندارند (به طور خاص کتب بینش مطهر و آزادی انسان)، به این کتابخانه تحویل دهند.
با توجه به اینکه در برخی مراکز به تازگی دوره هایی شروع شده است، به این کتب نیاز فوری داریم. دیگران را از بهره مندی از این کتب محروم نکنیم.
با تشکر
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13981129_36390_128k.mp3
14.12M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی، منتشر شد. ۹۸/۱۱/۲۹
🔍 بخوانید:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44955
رهبر معظم انقلاب:
🔸 #فكر_اسلامی مثل یك دریای عمیق است؛ یك اقیانوس است. هر كس كه لب اقیانوس رفت، نمیتواند ادّعا كند كه اقیانوس را شناخته است. هر كس هم كه نزدیك ساحل پیش رفت و یا چند متری در آب در یك نقطهای فرو رفت، نمیتواند بگوید اقیانوس را شناخته است. سیْر در این اقیانوس عظیم و رسیدن به اعماق آن و كشف آن - كه از كتاب و سنّت همهی اینها استفاده میشود - كاری است كه همگان باید بكنند؛ كاری است كه در طول زمان باید انجام گیرد.
🔸 تولید فكر در هر زمانی متناسب با نیاز آن زمان از این اقیانوس عظیم معارف ممكن است. یك روزی حرفهای مرحوم #شهید_مطهّری كه مطرح میشد، به گوش بعضی ناآشنا میآمد. حرفهای شهید مطهّری، حرفهای دین بود؛ حرفهای قرآن بود؛ حرفهای اسلامی بود؛ اما بسیاری از كسانی كه با دین و قرآن و اسلام هم سر و كار داشتند، با آن حرفها آشنایی نداشتند!
🔷در همهی زمانها این امكان برای متفكّران آگاه، قرآنشناسان، حدیثشناسان، آشنایان با شیوهی استنباط از قرآن و حدیث، آشنایان با معارف اسلامی و مطالبی كه در قرآن و در حدیث اسلامی و در سنّت اسلامی هست، وجود دارد كه اگر به نیاز زمانه آشنا باشند، سؤال زمانه را بدانند، درخواست بشریّت را بدانند، میتوانند سخن روز را از معارف اسلامی بیرون بیاورند. #حرف_نو همیشه وجود دارد.
▪️▪️▪️▪️
#بینش_مطهر_خراسان_جنوبی
@bineshe_khj
✅ خطرناکتر از بیماریهای مسری وحشتناک
🔹گاهی یک فکر غلط در مغز یک نفر پیدا میشود که به قیمت از بین رفتن هستی و سعادت دنیا و آخرتش تمام میشود و خدا نکند که این گونه افکار شیوع پیدا کند و عدهای را گرفتار کند و به صورت یک مرض عمومی در آید. در این وقت است که ضرر آن فکر از وبا و طاعون بالاتر است.
🔸 یکی از آن افکار غلط که متأسفانه اخیرا شایع شده و عده زیادی از کسانی که ادعای روشنفکری دارند عملا پیرو آن فکر هستند این است که زندگی سراسر مبارزه است. این اشخاص شنیدهاند که علمای علم الحیاة، تنازع بقا را یکی از اصول قطعی عالم جانداران دانستهاند و از این مطلب این طور نتیجه گرفتهاند که پایه اول این است که انسان موجبات بقا و آسایش خود را فراهم کند، پس انسان باید در صحنه حیات تمام کوشش خود را برای احتیاجات حیات از غذا و لباس و مسکن و غیره به کار ببرد و چون دیگران قهرا مزاحم هستند، با آنها جدا به مبارزه بپردازد.
🔹 این عده میگویند صحنه حیات صحنه مبارزه است، مبارزه برای طعمه و تأمین احتیاجات حیات و موجبات بقا. نان را در دست هر کس باشد و به هر وسیله باشد باید ربود و فرش را از زیر پای هر کس باشد باید کشید و خلاصه انسان اگر بخواهد طبق ناموس حیات تکامل پیدا کند و پیروزی و کامیابی نصیبش شود، خواه ناخواه باید عرصه را بر دیگران تنگ کند.
🔸 شما اولا ببینید این فکر غلط که در دماغ عدهای پیدا شده و به خیال خودشان حقیقت گرانمایهای کشف کردهاند، چگونه انسان را به صورت حیوان درندهای درمیآورد! این فکر اولا غلط است و زندگی سراسر مبارزه برای طعمه، آنهم با همنوعان خود نیست.
🔹 زندگانی سعی و کوشش است، حرکت و فعالیت است. هر حیوانی در دایره وجود خویش باید حرکت و فعالیت به خرج دهد و الّا از بین میرود. ولی در انسان بالخصوص این سعی و کوشش باید مقرون به پاکی و تقوا باشد و این جهت، نتیجه سیر تکاملی است که انسان طی کرده و اگر مقرون به تقوا نباشد محکوم به زوال و فنا و اضمحلال است.
📗 استاد مطهری، حکمتها و اندرزها، ج۲، ص۹۲
▪️▪️▪️▪️
#بینش_مطهر_خراسان_جنوبی
@bineshe_khj
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰صبح امروز صورت گرفت؛
🚨تشکر عمیق از ملت ایران در پی امتحان بزرگ و مطلوب انتخابات
🔻رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه با تشکر از درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تأکید کردند: در مقابل توطئه دشمن برای ضربه زدن به ارکان مختلف کشور، همه باید برای دفاع هوشیار، و آماده ضربه و حمله متقابل باشیم.
🔸حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با شکر خداوند متعال و قدردانی عمیق از حضور گسترده مردم در انتخابات برغم این تبلیغات مغرضانه، گفتند: خداوند اراده کرده است این ملت را پیروز کند.
🔸ایشان دشمنیِ دشمنان با ملت ایران را محدود به عرصههای اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی و انقلابی مردم ندانستند و افزودند: آنها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند چرا که نمیخواهند پدیده شرکت مردم بهنام دین در پای صندوق رأی و در خدمت انقلاب، بهعنوان یک واقعیت تثبیت شود.
🔹حضرت آیت الله خامنهای برگزاری انتخابات در نظام اسلامی را باطلکننده ادعای دشمنان مبنی بر مخالفت دین با آزادی و دموکراسی خواندند و گفتند: انتخابات در جمهوری اسلامی نشان میدهد که دین مظهر کامل یک دموکراسی همهجانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشاندهنده اهتمام بینظیر نظام اسلامی به مردمسالاری است.
🔸رهبر انقلاب اسلامی با دعوت همگان به شناخت دشمن و هوشیاری در مقابل آن، تأکید کردند: در مقابل فعالیت هزاران نفر از جبهه دشمن علیه مسائل گوناگون ایران، در جبهه ملت ایران باید میلیونها نفر آماده دفاع، ضربه و حمله متقابل در امور تبلیغاتی و انواع کارهای ممکن برای ملت باشند.
@Khamenei_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
#درخواست_تحویل_فوری_کتب_امانی
از اندیشه جویان محترم کلیه مراحل (مخصوصاً مرحله اول) که از کتابخانه وقف در گردش، #کتاب_امانی دریافت کرده اند، خواهشمندیم حداکثر تا روز #چهارشنبه_7_اسفندماه کتبی را که به آن نیاز ندارند (به طور خاص کتب #بینش_مطهر و #آزادی_انسان)، به این کتابخانه تحویل دهند.
با توجه به اینکه در برخی مراکز به تازگی دوره هایی شروع شده است، به این کتب نیاز فوری داریم. دیگران را از بهره مندی از این کتب محروم نکنیم.
با تشکر
▪️▪️▪️
#بینش_مطهر_خراسان_جنوبی
@bineshe_khj
دارم به دل ولای تو يا باقر العلوم
بر سر بود هوای تو يا باقر العلوم
عهد ولادت تو و جشن و سرور ماست
جانم شود فدای تو يا باقر العلوم
🌷 میلاد با سعادت امام #باقر علیه السلام بر شما مبارک 🌸
#بینش_مطهر_خراسان_جنوبی
@bineshe_khj
🔴 معنای رضا به قضای الهی در #مصیبتها؛ چه کسی « #خُلق_توحیدی» دارد؟
🔸زلزلهای میآید و شهری را خراب میکند. ممکن است کسی بگوید: این زلزله را خدا خواست اما به این معنا که خدا ملَکی را فرستاد و گفت: این زمین را تکان بده و او هم تکان داد و یا خود خدا به طور مستقیم آمد زمین را تکان داد و زلزله پدید آمد. نه، اینطور نیست.
🔹نیز ممکن است کسی معتقد شود که خدا عالم را بر اساس نظامی خلق کرده است. این عالم بدون اشیایی که الآن وجود دارند امکانپذیر نبود. خدا دستگاهی را خلق کرده است و در آن دستگاه حوادثی واقع میشود که خود خدا هم نمیخواسته، ولی میشود. خدا که نخواسته زلزله بشود، ولی وقتی این طبایع وجود داشته باشد -طبایعی که وجودشان لازم هم هست و خیرشان بر شرشان میچربد- خواهناخواه چه خدا بخواهد و چه خدا نخواهد، این حوادث رخ میدهد. این هم یک طرز تفکر که این نیز غلط است.
🔸دیدگاه صحیح: قرآن میفرماید هر بدی که میرسد، به اذن خدا میرسد. معنایش این است که نه اینچنین خیال کن که هیچ علل و اسبابی دخالت ندارد و نه اینچنین خیال کن که دخالت آنها به نحوی است که چه خدا بخواهد و چه نخواهد آن کار میشود، بلکه به اذن خدا میشود؛ یعنی اگر خدا میخواست مانع ایجاد کند، مانع ایجاد میکرد، اگر میخواست شرطی از آن شروط را از بین ببرد، از بین میبُرد. پس آنچه در عالم واقع میشود، یک سلسله حوادث و علل و معلولهایی است که کار خودشان را انجام میدهند، اما نه به معنای این که چه خدا بخواهد و چه خدا نخواهد.
🔹اینجاست که معنای مصلحت و رضا به قضای الهی روشن میشود. اگر حادثهای پیش بیاید و خدای متعال جلوی این حادثه را نگیرد -که معنای جلوی حادثه را نگرفتن این است که به اذن اوست و اگر مصلحت اقتضا میکرد جلوی حادثه را میگرفت- معلوم میشود که مصلحت کلی اقتضا نمیکرده است که خداوند جلوی آن را بگیرد.
🔸اگر انسان ایمان به این حقیقت داشته باشد، به دنبالش «خُلق توحیدی» پیدا میشود؛ یعنی بعد از آن که حادثهای واقع شد در انسان حالت رضا پیدا میشود، میگوید لابد مصلحت بوده است، اگر مصلحت نبود خدای متعال جلوی آن را میگرفت. حال که خدا جلوی این حادثه را نگرفته است پس مصلحتی هست ولو این که من آن مصلحت را ندانم.
📝 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۷، ص۱۹۰-۱۸۷ (با تلخیص)
#بینش_مطهر_خراسان_جنوبی
@bineshe_khj