برندگان#مسابقه_کلام_ولی_رشد_تولید
۱_برادر کاظم شوقی از قم
۲_خواهر سکینه صولتی از اصفهان
#نشر_خوبی_ها
#روایت_محله
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
برندگان🖋دوره آموزش مجازی بقیع شناسی
اداره تبلیغات اسلامی شاهین شهر و میمه
آزمون غیرحضوری بقیع شناسی را
ویژه مبلغین و مبلغات، هئیات مذهبی
و مداحان اهل بیت علیهم السلام
برگزار می نماید.
به کلیه شرکت کنندگان هدایایی اهدا خواهد شد.
هدایای برندگانی که با شرایط فوق شرکت کرده بودند واریز شد.
کسانیکه هدیه انها واریز نشده است اکر شرایط مندرج در اطلاعیه دارند اطلاع دهند تا واریز شود.
#نشر_خوبی_ها
#هشتک_منبر
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
برندگان مسابقه شیخ شهید:
۱_برادر مجید نادعلی از اصفهان
۲_خواهر زهرا نادریان از مشهد
#نشر_خوبی_ها
#روایت_محله
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
برندگان پویش خلیج فارس:
۱_برادر محمد رضا پورکاظمی از تهران
#نشر_خوبی_ها
#روایت_محله
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
هدایت شده از یاالله یاارحم الراحمین
◽[خاتون گراف ۳۱۵]◽
...............
📄 نمونه کار طراحی #اطلاعیه_مذهبی
(سالروز تخریب قبور ائمه بقیع)
📌کاری از رسانه خاتون گراف
...............
📲جهت ثبت سفارش مراجعه بفرمایید:
09945022159
@khatungraph
@khatun315 :ادمین سفارشات
instagram:khatungraph
...............
#خاتون_گراف #هیئت #طراحی #فتوشاپ #گرافیک #تراکت #تراکت_مذهبی #پوستر #اطلاعیه #اطلاعیه_هیئت #گرافیست #ایران #مذهبی #بقیع #قبور_بقیع #تخریب_بقیع
برندگان پویش سلامتی را قدم بزن:
۱_برادر سید حسین حسن زاده از طبس
۲_خواهر نازنین زهرا کوچکی از قم
#نشر_خوبی_ها
#روایت_محله
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
حضرت حمزه علیه السلام در کلام امام علی علیهالسلام
امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام در طی نامه ای به معاویه می فرمایند: آنچه مىگویم براى آگاهاندن تو نیست، بلکه براى یادآورى نعمتهاى خدا مىگویم! آیا نمىبینى جمعى از مهاجر و انصار در راه خدا به شهادت رسیدند و هر کدام داراى فضیلتى بودند، اما آنگاه که شهید ما «حمزه» شربت شهادت نوشید، او را سیدالشهدا خواندند و رسول اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلم در نماز بر پیکر او به جاى پنج تکبیر، هفتاد تکبیر گفت؟!!
و در ادامه فرمودند: شما چگونه با ما برابريد در حالی كه رسول اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلم از ماست، و دروغگوى رسوا [ابوجهل] از شماست. شير خدا [حمزه علیهالسلام] از ماست، و شیر پیمانها و توطئه ها [ابوسفیان] از شماست. دو سيّد جوانان اهل بهشت [امام حسن علیهالسلام و امام حسین علیهالسلام] از ماست و كودكان در آتش افكنده شده [اولاد عقبة ابن ابی معیط] از شماست. بهترين زنان جهان [حضرت فاطمه علیهاالسلام] از ماست و زن هيزم كش دوزخیان [امّ جمیل همسر ابولهب، خواهر ابوسفیان] از شماست و از ما اين همه فضيلتها، و از شما آن همه رسوايى هاست!نهج البلاغه سید رضی، نامه ۲۸
#نشر_خوبی_ها
#هشتک_منبر
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
تاريخ تولّد و وفات حضرت عبدالعظیم چه تاریخی است؟
پاسخ :
تاريخ دقيق تولّد و وفات حضرت عبد العظيم عليه السلام مشخّص نيست؛امّا در برخى از منابع متأخّر، اين گونه آمده است :
حضرت شاه عبد العظيم كه كنيه اش ابو القاسم و ابو الفتح نيز بوده، در روز پنج شنبه چهارم ماه ربيع الآخر سنه ۱۷۳ هجرى قمرى، مطابق ۲۵ تير ماه ۱۵۸ يزدگردى، در زمان هارون الرشيد در مدينه در خانه جدّش حضرت امام حسن مجتبى متولّد شده ... و پس از مدّت ۷۹ سال و شش ماه و يازده روز قمرى عمر ، در روز آدينه پانزدهم شوّال المكرّم سنه ۲۵۲ هجرى قمرى، مطابق سيزده مهر ماه قديم سنه ۲۳۵ يزدگردى، در زمان المعتزّ باللَّه عبّاسى به سراى آخرت رحلت نمود .
همچنين در برخى از منابع متأخّر از كتاب نزهة الأبرار سيّد موسى بَرزنجى و مناقب العترةى احمد بن محمّد بن فهد حلّى و تاريخ نور الدين محمّد السمهودى نقل شده كه ولادت حضرت عبد العظيم عليه السلام پنج شنبه چهارم ربيع ثانى سال ۱۷۳ ق، در مدينه و وفاتش در پانزدهم شوّال ۲۵۲ ق، بوده است .
گفتنى است با توجّه به اين كه در منابع كهن و معتبر، تاريخ تولّد و وفات ايشان ذكر نشده و منابع گزارش هاى پيش گفته ، شناخته شده نيستند ، اين گزارش ها فاقد اعتبارند ؛ ليكن در كتاب شريف الكافى، از حضرت عبد العظيم عليه السلام، از هشام بن حكم روايت نقل شده است.تاريخ وفات هشام بن حكم، سال ۱۹۹ ق، يا پيش از آن است .و مظنون، اين است كه حضرت عبد العظيم عليه السلام هنگام نقل روايت، كمتر از بيست سال نداشته است. بنا بر اين، تولّد ايشان بايد سال ۱۸۰ ق، يا پيش از آن باشد .
همچنين بر اساس روايتى از امام هادى عليه السلام كه ثواب زيارت قبر حضرت عبد العظيم عليه السلام، همانند زيارت مرقد سيّد الشهداء عليه السلام دانسته شده ، بايد بگوييم كه او در دوران امام هادى عليه السلام و پيش از شهادت ايشان از دنيا رفته است و از آن جا كه دوران امامت ايشان از سال ۲۲۰ تا ۲۵۴ ق بوده ، وفات حضرت عبد العظيم عليه السلام پيش از سال ۲۵۴ ق، اتّفاق افتاده است .
بنا بر اين ، هر چند بر پايه قراين ياد شده ، احتمال تولّد حضرت عبد العظيم عليه السلام در سال ۱۷۳ ق ، و وفات ايشان در سال ۲۵۲ ق ، منطقى و معقول است ، با اين حال، اثبات آن نياز به منبع معتبر دارد .
از سوى ديگر با عنايت به اين كه به هر دليل ، چهارم ربيع الثانى، به عنوان تاريخ تولّد حضرت عبد العظيم عليه السلام و پانزدهم شوّال، به عنوان تاريخ وفات ايشان شهرت يافته ، بزرگداشت ياد آن حضرت و تجليل از مقام معنوى آن بزرگوار در روزهاى ياد شده، نيكوست .
گفتنى است كه در جلسه ۶۲۸ مورّخ ۲۶ / ۵ / ۱۳۸۹ شوراى انقلاب فرهنگى ، چهارم ربيع الثانى، به عنوان «روز ولادت حضرت عبد العظيم عليه السلام» جهت درج در تقويم رسمى كشور به تصويب رسيد و در تاريخ ۱۸ / ۷ / ۱۳۸۹ به آستان مقدّس آن حضرت ابلاغ گرديد .
#نشر_خوبی_ها
#هشتک_منبر
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شاهین_شهر_و_میمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
─═┅═༅•●•🕋•●•༅═┅┅─
دلم محزون داغی از قدیم است
عزای حمزه و عبدالعظیم است
❥︎ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی و شهادت حضرت حمزه عموی پیامبر اکرم صلوات الله علیهم تسلیت باد
🆔@bisimchee1400
─══┅═༅••🕋••༅══┅┅─
جلسه کانون خادمیاران رضوی امام حسن مجتبی(ع)، فرماندهان پایگاه، شورای حوزه، روسای هیئات مذهبی محدوده، خیرین، فرمانده و تعدادی از ارکان گردان بیت المقدس و ۳۰۱ امام علی(ع) و روسای کلانتری های محدوده و با حضور جانشین محترم ناحیه و رئیس محلات اسلامی حوزه و ناحیه به میزبانی یکی از خیرین
در این برنامه مباحثی پیرامون محلات اسلامی توسط حجت الاسلام بابایی مطرح و بر آن تاکید شد.
#نشر_خوبی_ها
#روایت_محله