13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مسـتنـد کوتاه آخــرین پـیـام
🎥روایتی از مستندات پرونده «نیکا شاکرمی» که شبکههای معاند فارسی زبان، مخصوصا BBC او را کشتهی اغتشاشات۱۴٠۱ معرفی کردند و بر اساس مستنداتی مبهم و بیاعتبار، ادعای تجاوز به او را دارند...
#دروغ
#پیشنهاد_بارگیری
#کشته_سازی
#شهدای_ایران
🪖بیسیمچی🪖
بعد از 40 سال بازگشتی اما پدر ومادرت نبودنت را تاب نیاوردند و در بهشت منتظرت هستند همگی به مراسم شه
برادر شهید جهانگیر بیات🌹
عجب خانواده پر برکتی
اللهم الرزقنا...
🪖بیسیمچی🪖
❗️آنجلینا جولی که مدتها لال شده بود و چیزی از فلسطین و دانشجوهای معترض آمریکا نمیگفت، دوباره شفا گ
زنیکه دوربینی داره نزدیک خوب نمیبینه 😂
❌استوری علی افشار سریال گاندو😏برای نیکا شاکرمی،یک خبر کهنه و بیات شده رو در آوردن دوباره داغش کنن بازیگر جاهل ما هم کمکشون رفته،بعد باباش میاد از سرویس های جاسوسی فیلم میسازه داداش اول پسر خودتو ببین با کی حشر و نشر داره،ازش آتو گرفتن یا نه بعد این مدلی فیلم بساز ببین اگر سواد رسانه ایش کمه سنش پایینه یخورده حداقل بهش یاد بده..
🔻 شکستن پنجره توسط دانشجویان، از نظر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مصداق تروریسم محسوب میشود.
🔸پس شکستن شیشه بانک و آتش زدن اتوبوس و زیرگرفتن مامور نیروی انتظامی و حمله به ادارات دولتی در ایران هم تروریسم است و ایران حق دارد علیه تروریسم شهری از خودش دفاع کند. مگر نه؟
🔴 میگویند روز ۱۲ اردیبهشت (روز معلم) ربطی به شهادت مطهری ندارد بلکه قبل از انقلاب هم بوده و روز فوت ابوالحسن خانعلی در سال ۱۳۴۰ است.
1⃣ اولین نکته در این شبهه این است که با وجود اینکه ابوالحسن خانعلی به شهادت رسیده است، میگویند «روز فوت خانعلی ....»!! چرا نمیگویند شهادت؟ چون باید علت شهادت را بگویند. چرا علت شهادت را نمیگویند؟ چون نمیخواهند مخاطبانشان بدانند که شهید ابوالحسن خانعلی بدست رژیم سفاک شاه به شهادت رسیده است.
2⃣ اصل ماجرا : در ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۴۰ معلمان برای اعتراض به وضعیت معیشتی معلمان تجمعی بزرگ در تهران برگزار کردند. در این #اعتراضات یک معلم ۲۹ ساله به نام ابوالحسن خانعلی با گلوله مزدوران شاه مخلوع به شهادت رسید. معلمان شعار میدادند: «کشتند یک معلم را»
این معلم که در دبیرستان جامی تهران فقه و عربی درس می داد، همزمان در مقطع دکتری دانشکده معقول و منقول - که شهید مطهری در آن تدریس میکرد- درس می خواند.
3⃣ در مراسم هفتم این معلم، معلمان بیانیه ای صادر کردند و ۱۲ اردیبهشت را روز معلم نامیدند اما رژیم شاه هیچگاه آن را به رسمیت نشناخت.
4⃣ پس از انقلاب معلمان تصمیم داشتند این روز را به نام روز معلم احیا کنند که تقریباً با ترور شهید مطهری مصادف شد (ترور استاد شامگاه ۱۱ اردیبهشت بود) ، به این ترتیب نظام اسلامی به تصمیم معلمان صحه گذاشت و روز ۱۲ اردیبهشت را بعنوان روز معلم نامگذاری کرد. روزی که هیچوقت رژیم سابق به آن احترام نگذاشت./قربانی مقدم