فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخریب شبکه چهار عراق توسط آشوبگران حامی مقتدی صدر به دلیل نزدیکی این شبکه به حشدالشعبی
🔴 اقدام بازدارنده
قرار نیست مهران مدیریها تا ریال آخر را بگیرند و سپس لگد بیندازند، آن وقت سیما با نمایش برنامه، آنان را محبوب و خود را خوار کند!
دورهمی را به صورت مدیری پرت کنید و کل پول برنامه ضایع شده و سود خواب سرمایه را پس بگیرید تا باب زرنگبازی و از آخور و توبره خواری را برای همیشه ببندید.
#احمد_قدیری
دستگیری یک آشوبگر با گونیهای اسلحه
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان:
🔹 فردی در دیواندره دستگیر شد که سه گونی اسلحه آمریکایی به همراه داشت. برادرش عضو گروهک بود و اخبار را به رسانههای معاند گزارش میکرد.
✅ جریان شناسی اغتشاش اخیر
🔷 شواهد میدانی آشوب های اخیر نشان می دهد :
⚠️ پیاده نظام آشوب:
1⃣ دسته اول: تعدادی جوان دهه هفتاد و دهه هشتادی فریب خورده و مورد هجمه فضای مجازی و القائات آنان در باره اینکه شما آینده ای ندارید و بد بخت هستید و دلیلش هم نظام است. اکثر این افراد بیکار هم بوده اند.
2⃣ دسته دوم: اراذل و اوباشی که بزن بهادر هستند و سرشان درد می کند برای دعوا و زدن چاقو به این و آن. درست مثل شر خر ها. عمده آنان افرادی هستند که فریب قیافه شان را خورده اند و بابت اراذلی این روزها ، پول هم دریافت می کنند.
⚠️ پشتیبان رسانه ای:
1⃣ انواع شبکه های معاند مثل : بی بی سی ، من و تو، ایران اینترنشنال ، صدای آمریکا و...
2⃣ تحلیلگران سیاسی و فرهنگی فراری از کشور مانند: مسیح پولی نژاد ، محسن سازگارا، علیرضا نوری زاده ، سید محمد حسینی و...
⚠️ رهبران اصلی صحنه آشوب:
1⃣ اعضای حزب کومله دموکرات
2⃣ منافقین کوردل
3⃣ سرویس های جاسوسی برخی کشورها
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
#گشت_ارشاد
#فتنه_تجزیه_ایران_عزیز
🔴 دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
🔹️دادستان عمومی و انقلاب ساری از دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران خبر داد و گفت: در ناآرامیهای چند روز گذشته استان ۴۵۰ آشوبگر بازداشت شدند.
🔹️با دستگیری این افراد و لیدرهای اغتشاشگران، کیفرخواست آنان صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.
تکفیری های سوریه هم به براندازها پیوستند/ پرچم الاحوازیه هم در جمع وطن فروش ها بالا رفت...
🔴✅جریان شناسی حشد الشعبی عراق
حشد الشعبی عراق که با فتوای جهاد آیت الله سیستانی و ابتکار شهید قاسم سلیمانی تاسیس شد از جریان های مختلف سیاسی و مذهبی برخوردار است.
همه ی جریان های حشد الشعبی عراق در دسته های زیر خلاصه می شوند
1-حشد المرجعیه یا همان حشد العتبات:این جریان متشکل از چهار گروه فرقه العباس ،لواء علی اکبر ،فرقه الامام علی علیه السلام و انصار المرجعیه و تعدادی دیگر از گروه های کوچک است .این جریان ها که در زمان نخست وزیری عادل عبدالمهدی خواستار انشقاق از حشد الشعبی و انضمام به نیروهای مسلح عراق شدند خود را وفادار به مرجعیت و قانون اساسی عراق معرفی می کنند و معتقدند جریان های مختلف حشدالشعبی نباید در تحولات سیاسی عراق مانند انتخابات دخالت کنند. دیدگاه این جریان به رهبر انقلاب اسلامی ایران مثبت است اما گفته های آیت الله سیستانی را برای خود فصل الخطاب می دانند.
2-حشد الولایی متشکل از کتائب حزب الله ،سپاه بدر،حرکه النجباء عصائب اهل الحق(تیپ امام علی تیپ امام کاظم تیپ امام هادی و تیپ امام حسن عسکری) ،کتائب سید الشهداء، سرایا الخراسانی و یک سری گروه های کوچک است،حشد الولایی هرچند زیر مجموعه ی ساختار سیاسی عراق تعریف می شود اما از حیث عملی و نظری متاثر از رهبر انقلاب اسلامی ایران هستند و بارها برای اهداف الهی و پاسبانی از حکومت اسلامی ایران جانفشانی کردند.
حشد الولایی کنترل ساختار سیاسی داخل در حشدالشعبی را دراختیار دارد ، همین مساله منشاء برخی اختلافات حشد المرجعیه با حشد الولایی بر سر ساختارهای تصمیم گیر در حشد الولایی شده است. 3- جریان سومی را که بتوان مقابل این دوجریان تعریف کرد وجود ندارد اما برخی جریان هایی نظیر سرایاالسلام(مقتدی صدر)وعدالله(شیخ محمد یعقوبی) گردانهای التیار الرسالی (شیخ عدنان الشحمانی) سرایا عاشوراء(مجلس اعلای اسلامی عراق)و... هستند که از تشکیلات قوی و منسجمی در حشد الشعبی برخوردار نیستند و صرفا حقوق وخدمات خود را از سازمان حشدالشعبی دریافت می کنند.در تقسیم بندی ارائه شده مشخص شد که میزان نفوذ مقتدی صدر در مقاومت مسلحانه ی عراق به چه اندازه کاهش پیداکرد و برای همگان روشن شد که این روزها آقای مقتدی صدر دقیقا با چه انگیزه هایی خواستار انحلال حشد الشعبی عراق شده است.