بیسیمچی
شهید علی اصغر معلم طرقی که بود؟
این روزها در جای جای شهر تهران عکسهایی از سردار شهید علی اصغر معلم طرقی بر در و دیوارهای مناطق ۲۲ گانه تهران دیده می شود جدش ملا حسن معلم طرقی در زمانی به افراد زیادی از این آب و خاک، سواد و قرآن آموخت و در روز های پس از انقلاب اسلامی این فرزند خلف از خاندان معلم با رفتار و کردار خود و با تبعیت از سرور آزادگان جهان آقا ابا عبدالله الحسین ع و امام خمینی(ره) به همه درس ادب، آزادگی، ایثار و عدم کرنش در مقابل ظالمان، ستمگران و مستکبران را می آموخت.
وی در شهریور ماه ۱۳۶۱ که توانست یک مرخصی کوتاه مدت بگیرد، برای تکریم و زیارت پدر و مادر به طرق مشهد مقدس آمد تا در کارهای روزمره به آنها کمک کوچکی کرده باشد در همان روزها از فرصتها استفاده کرد و با کمک دوستانش بر در و دیوارهای طرق به شعار نویسی برای تبلیغ اسلام و پیروی از ولایت و رهبر انقلاب پرداخت او پس از پایان مرخصی بلافاصله به جبهه بازگشت و در عملیات مسلم ابن عقیل شرکت نمود این عملیات چندین روز طول کشید و چندین بار ارتفاعات مرزی مندلی بین رزمندگان اسلام و دشمنان بعثی رد و بدل شد سرداران و بزرگانی چون شهید علیرضا موحد دانش وسردار شهید داود قادری نیز در این عملیات نقش فرماندهی محورها را به عهده داشتند وی سرانجام در سیزدهم مهر ماه ۱۳۶۱ در طی یک عملیات شناسایی به همراه تعدادی از همرزمانش به فیض #شهادت نائل و جاویدالاثر شد پیکر مطهر او پس از ۱۶ سال بوسیله گروه های تحقیق و تفحص شناسایی شد و در سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۷ به تهران بازگشت و در بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد...
Http://eitaa.com/bisimchi1
💢 مشروح دیدار رهبر انقلاب با جمعی از اساتید و پژوهشگران دانشگاهها :
🔹 چندین بار به مسئولان عالیرتبه دولتی توصیه کردهام که دیدگاههای متنوع اساتید اقتصاد را جمعآوری و از آنها استفاده کنند، زیرا دیدن و شنیدن این نظرات راهگشاست. برخی مسائل و مشکلات کشور که نیازمند ورود جدی و عالمانه دانشگاه است، به عنوان نمونه در مسئله مهم اقتصاد که برخی معتقدند مشکلات آن ناشی از بعضی شیوههای مدیریتی ضعیف یا غلط است، دانشگاه باید با کار علمی و راهگشا ورود کند.
🔹 دانشگاه باید از نزدیک با مشکلات صنعت آشنا شود و آنها را حل کند تا نیاز نباشد برای حل مشکلات صنعت نفت یا صنعت برق چشم به بیگانگان بدوزیم. نتیجه ناچاری در بستن قرارداد با شرکتهای خارجی آن است که آنها مواردی را به کشور تحمیل میکنند.
🔹 تجربه غنیسازی ٢٠ درصد نمونهای درخشان از توانایی و استعداد جوانان کشور است. در دورهای که برای فروش اورانیوم غنیشده ٢٠ درصد شرط و شروط گذاشته بودند و برخی مسئولان نیز به دادن امتیازاتی در این زمینه گرایش پیدا کرده بودند، با تلاش جوانان و با پافشاری و استقامت توانستیم به اورانیوم ٢٠درصد دست یابیم. دنیا در کمال ناباوری دید که ما به اورانیوم آمریکا و روسیه و فرانسه احتیاج نداریم.
🔹 حدود ۳ سال است دستگاههای مختلف سه قوه را در مسئله آسیبهای اجتماعی فعال کردهایم و کارهای خوبی هم شده است که در درازمدت نتیجه میدهد اما دانشگاهها میتوانند با پیشنهادات و راهحلهای خود، حل مسئله مهم آسیب های اجتماعی را تسریع کنند. بررسی علمی 'موانع تولید کالای با کیفیت داخلی' و 'ریشهیابی روان شناختی و جامعه شناختی تمایل برخی قشرها به کالاهای خارجی' از دیگر مسائلی است که جامعه دانشگاهی میتواند درباره آنها راهحلهای عالمانه، عینی و قابل تحقق دهد.
🔹 همانطور که بارها گفتهام تحقق همکاری جامعه دانشگاهی با مسائل و چالشهای کشور، نیازمند طلب و خواست مدیران و مسئولان کشور است، بگونهای که مدیر باید به در خانه دانشمندان برود نه اینکه دانشمند پشت در اتاق مدیر معطل بماند. مسئولان دولتی مسئله ارتباط مراکز و دستگاهها با دانشگاهها را بهطور جدی در جلسات دولت مطرح و پیگیری کنند.
Http://eitaa.com/bisimchi1