فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت فرشاد مهدیپور از کوچ جهانی کاربران از واتسآپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشیمانی پانتهآ محمدی ورزشکار ایرانی از #پناهندگی به ترکیه!!
"حس میکنم تحقیر شدم..! همه مسابقه دادن، بهشون مدال و مدرک دادن و رفتن، بعدش من با خودم تنهایی مسابقه دادم !! "
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت فرشاد مهدیپور از حاشیههای فیلترینگ اینستاگرام
مهدیپور: فیلترینگ اپلیکیشن های مجازی تبدیل به یک کمپین تبلیغاتی انتخاباتی شده است
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا دولتها بحث فیلترینگ فضای مجازی را مطرح میکنند؟
🔻فرشاد مهدیپور: راههای بسیار زیادی برای کنترل و مدیریت فضای مجازی وجود دارد اما دولتها بخاطر منافع و کمپینهای انتخاباتی اجازه مدیریت صحیح فضای مجازی را نمیدهند و بحث فیلترینگ را دنبال میکنند.
❗️کار فرهنگی کنیم.. #فیلتر نکنیم!
🔴 کلید واژه انحرافی برای شانه خالی کردن از مسئولیت!
▪️یکی از جملاتی که هنگام وقوع ناهنجاری ها، بارها از زبان مسئولین و یا بعضاً مردم عادی شنیده ایم این است که می گویند: «باید کار فرهنگی صورت بگیرد» یا «این کار، وظیفه نهادهای فرهنگی است».
▪️این گفتار، اختصاصی به موضوع مشخصی هم ندارد. از موضوع مهم «عفاف و حجاب» گرفته تا مسائل کوچک و بزرگ #فضای_مجازی، در هر صورت، برخی از مسئولین برای خود خاکریزی به نام «کار فرهنگی » آماده کرده اند تا در برابر سیل مطالبات مردمی و یا شانه خالی کردن از مسئولیت، به آن پناه ببرند.
❗️اما پرسش اصلی ما در این چند سطر این است که در حوزه فضای مجازی اساساً چه ارتباطی میان «کار فرهنگی» و مسئولیت تعیین شده اشخاص و یا نهاد ها نسبت به فضای مجازی وجود دارد؟!
▫️واقعیت این است که در کشورمان، از نهاد خانواده گرفته تا آموزش و پرورش، صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین بخش های مربوط به حوزه فرهنگ در وزارتخانه ها و ادارات دولتی، هر یک وظیفه و رسالت مشخصی در رابطه با فرهنگ دارند.
🔻اما آیا وجود چنین نهادهایی در جامعه، مخلّ فعالیت ها و یا از بین برنده مسئولیت بخش های دیگر کشور درباره فضای مجازی است؟
❗️اگر قرار بر این بود که همه چیز با «فرهنگ سازی» حل شود، علت وجود نهادهای اجرایی، قضایی و قانون گذاری در همه جای دنیا برای چیست؟
✖️فرض کنید که نهادهای فرهنگی ما، صد درصد به مردم سواد رسانه ای و فرهنگ حضور در فضای مجازی را آموزش دهند؛ اما اولاً هیچ تضمینی وجود ندارد که مردم در عمل، به آن ملتزم باشند، زیرا حق اختیار و انتخاب، همواره برای آنها ثابت است؛ ثانیاً، این پرسش وجود دارد که اگر جامعه با موضوعاتی نظیر ارتکاب جرم، اخلال در امنیت ملی کشور، ترویج فحشاء و مسائل جنسی، هتک آبرو، تضییع حقوق افراد، توهین به مقدسات مردم، ضربه به امنیت روانی و اخلاقی مردم، شایعه و تهمت پراکنی، سوء استفاده و ... در فضای مجازی روبرو شد، تکلیف چیست؟
🔺واقعیت این است که نه در حوزه فضای مجازی و نه در هیچ موضوع دیگری، نه معقولانه است و نه این امکان وجود دارد که به کار فرهنگی اکتفاء کنیم.
👈 مثلاً در حوزه راهنمایی و رانندگی، از خود پلیس گرفته تا همه نهادهای فرهنگی، اگر شبانه روز هم به کار فرهنگی مشغول باشند، دلیل بر این نمی شود که وزارت راه و شهرسازی، اتوبان و جاده های نا امن برای مردم ساخته و با جان آنها بازی کند، همچنانکه دلیل بر این نیست که تنظیم قوانین راهنمایی و رانندگی و همچنین اجرای آن را تعطیل کنیم .
✍️ جهان نیوز
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!✋
🎥 آیا اطلاعات کاربران فضای مجازی در دادگاه برعلیه آنها استفاده میشود؟
🔻روایت فرشاد مهدیپور از اقدام سازمان NSA آمریکا درباره رصد کامل اطلاعات کاربران فضای مجازی و امکان پیگیری اطلاعات کاربران در ایران
اعزام تیم شهید رهنمون #کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام همزمان با اولین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی به منطقه خاکفرج
ویزیت متخصصین اطفال و داخلی
پزشک عمومی و کارشناس مامایی