📸یک بام و دو هوا
توهین آشکار نشریه موهن شارلی ابدو؛
🔸مقامهای دولت فرانسه که کشورشان سابقه دیرینهای در مخالفت با هر تحقیقی درباره هولوکاست دارد به تازگی بار دیگر اقدام توهینآمیز اخیر نشریه شارلی ابدو را مصداق «آزادی بیان» برشمردهاند.
🔸اقدام موهن نشریه شارلیابدو تازگی ندارد و این نشریه سال 2015 هم با توهین به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) پرداخته بود و جالب آنکه، مقامهای کشورهای غربی و از جمله فرانسه در آن زمان هم با سنگر گرفتن پشت مفاهیم «آزادی بیان» تلاش میکردند رفتارهای توهینآمیز این نشریه را توجیه کنند.
🔸با این حال، آنچه مشخص است اینکه محدوده این «آزادی بیان» تنها تا جایی گسترده شده که توهین به اسلام را مجاز بداند و برای این نشریه و هر مطبوعات یا صدای دیگری آنجا که مسئله به یهودیت یا مسئله هولوکاست مربوط میشود خط قرمزهای روشنی وجود دارد.
🔸فرانسه پیش تر هم در سال 1998 روژه گارودی، فیلسوف فرانسوی را به دلیل نگارش کتابی که در آن هولوکاست انکار شده بود 120 هزار فرانک فرانسه جریمه کرده بود رفتاری که اثبات کرد که تنها چیزی که خط قرمز فرانسه هست مسئله یهودیت می باشد .
➖➖➖➖➖➖➖
ارتباط با ما👇
https://zil.ink/mohandesintehran
⚙️ *سازمان بسيج مهندسین صنعتی تهران بزرگ*.
🌷🌷🌷به یاد دانشمند شهید.
✅فوقلیسانس دانشگاه شریف قبول شد. همزمان خارج از کشور هم بورسیه شد. خیلی اصرار کردم بریم خارج، گفتم اونجا بهتر میتونی پیشرفت کنی؛ گفت تحقیق کردم اساتیدی که اینجا من میخوام باهاشون کار کنم کمتر از استادای اونجا نیستن؛ آخرم قبول نکرد.
➖➖➖➖➖➖➖
ارتباط با ما👇
https://zil.ink/mohandesintehran
⚙️ *سازمان بسيج مهندسین صنعتی تهران بزرگ*.
🚨بهرام صلواتی مدیر رصدخانه مهاجرت: اوضاع ما در مهاجرت وخیم است و فرصت زیادی نداریم
🔹ما یک پنجره فرصت جمعیتی داشتیم که در دو دهه گذشته باز شد و حداکثر تا چند سال آینده بسته میشود اما فقط در یک چهارم انتهایی در بحث زیست بوم فناوری و نوآوری از این فرصت استفاده کردیم.
🔹شاخص GTCI در مورد ظرفیت رقابتپذیری در زمینه جذب و نگهداشت استعدادهاست که ما از بین ۱۳۳ کشور، در زمینه جذب رتبه ۱۳۳ را داریم.
🔹نگاه حاکم بر مراکز فناوری و نوآوری ما هنوز سلبی و صفر و یکی است. میگوییم هر که بخواهد بماند، هر که نمیخواهد برود.
🔹اینترنت به فضای تنفس کسب و کار تفسیر میشود و مثل آلودگی هوا که همین الان امکان تنفس ما را مختل کرده، در اتمسفر کسب و کار ما هم ذرات خطرناک زیاد شده و گرد ناامیدی پاشیده است. میخواهند استارتاپها فقط در زیر یک سقف بزرگ شوند و میگویند استارتاپهایی میخواهیم که در پلتفرمهای ملی کار کنند.
🔹از چند سال گذشته عربستان، امارات و قطر تلاش کردند از ظرفیت سرمایههای انسانی سیال دنیا بیشتر استفاده کنند. خیلی سریع، با ایجاد ثبات اقتصادی و آرامش و باز کردن حوزههای فناوری، سرمایه انسانی مورد نیاز را جذب کردند. آنها تا حد ممکن به طرف انعطاف بازارهایشان، مقرراتزدایی و معرفی ویزاهای مختلف برای جذب دانشآموزان، دانشجویان و متخصصان رفتهاند.
🔹شاید بتوانید دگمهای بزنید که اینترنت از فردا قطع شود یا به حالت عادی برگردد ولی ذهنیت یا سرمایه انسانی آن حالت را ندارد و اگر ناامید شود نمیتواند با آن نگاه دگمهای به حالت قبل برگردد.
➖➖➖➖➖➖➖
ارتباط با ما👇
https://zil.ink/mohandesintehran
⚙️ *سازمان بسيج مهندسین صنعتی تهران بزرگ*.
1_2487033804.pdf
4.05M
📚 گزیده ای از
"کنفرانس امنیتی منامه 2022"
پرده ای از یک جنگ ترکیبی.
📌 من اطمینان دارم که ما باید با تمرکزی بیشتر از موضوع هستهای، روی یک رویکرد هماهنگ در قبال ایران کار کنیم. امنیت خلیج فارس برای اروپا اهمیت دارد، همانطور که امنیت اروپا برای خلیج فارس اهمیت دارد. پس بیایید برای امنیت جمعی خود به قُوای موجود بپیوندیم. (اورسولا فون دِر لاین، رئیس کمیسیون اروپا)
📚 موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک انگلستان از سال 2004 میلادی اقدام به برگزاری "کنفرانس امنیتی منامه" درکشور بحرین نمود. این اندیشکده بیان میکند که کنفرانس امنیتی منامه، معمار اصلی خاورمیانه در حوزه امنیتی میباشد چرا که هر سال رهبران، وزیران، سیاستگذاران و متخصصان از خاورمیانه، آفریقا، آمریکای شمالی، اروپا و آسیا گرد هم میآیند تا پیرامون مسائل دفاعی، سیاست خارجی و امنیتی خاورمیانه گفتوگو و تبادل نظر کنند. متن پیش رو که گزیده ارائههای کنفراس امنیتی منامه 2022 است که با محوریت ایران و اغتشاشات اخیر بیان شده است.
➖➖➖➖➖➖➖
ارتباط با ما👇
https://zil.ink/mohandesintehran
⚙️ *سازمان بسيج مهندسین صنعتی تهران بزرگ*.
#یادداشت
#خیانتهای_زنگنه
🔴⚡️روایتی از زخم کاری انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز، زمین سوختهای دیگر که از زنگنه به ارث رسید.
🔺راهکارهای کشورهای اروپایی برای حل بحران گازی خود، یک کلاس درس آموزشی برای ایران است که به عنوان سومین تولیدکننده گاز دنیا، در روزهای سرد سال با کسری گاز مواجه بوده و این کسری سالانه تشدید میشود.
🔺سوال اساسی این است؛ چگونه اروپا با وجود خسارت گسترده، در مواجهه با تحریم گازی روسیه از هم نپاشید؟ پاسخ روشن است، «وجود مخازن ذخیرهسازی ۱۰۰ میلیارد متر مکعبی» در اروپا که با پر شدن آن، بخش بزرگی از نگرانیهای اروپا از بین رفت.
🔺ذخیرهسازی گاز به منظور استفاده در فصول سرد، یک راهحل آزموده شده در دنیا برای کنترل «پیک مصرف گاز» است. با اجرای این راهکار، در ماههای گرم سال که مصرف گاز پایین است، گاز مازاد در مخازن ذخیره میشود و در ماههای سرد سال که مصرف به پیک میرسد، مورد استفاده قرار میگیرد.
🔺ظرفیت ذخیرهسازی در کشورهای اروپایی به طور میانگین ۲۲ درصد از گاز مصرفی، روسیه ۱۹ درصد، آمریکا ۱۶ درصد ترکیه ۷ درصد و در ایران تنها ۱.۷ درصد است. در ایران حدود ۴۰ ساختار زمین شناسی با پتانسیل ذخیرهسازی وجود دارد که در صورت بهرهبرداری از آنها، بخش قابل توجهی از کسری ۲۰۰ میلیون مترمکعبی زمستان را میتوان پوشش داد.
🔺روسیه و آمریکا به عنوان دو تولیدکننده بزرگ گاز دنیا بین ۱۵ تا ۲۰ درصد از نیاز گاز خود در پیک سرما را از طریق ذخیرهسازی گاز تامین میکنند درحالیکه این رقم در ایران فقط ۳ درصد است.
🔺اما با وجود اهمیت ذخیرهسازی گاز در ایران برای مدیریت پیک مصرف زمستانی، در دولت گذشته شرکت ذخیرهسازی گاز بدون هیچ دلیل منطقی توسط وزارت نفت وقت منحل شد و در ۸ سال گذشته هیچ توجهی به پروژههای ذخیرهسازی گاز نشد تا این موضوع به طرز عجیبی به حاشیه برود.
🔺با روی کار آمدن دولت سیزدهم، مجددا اجرای پروژههای ذخیرهسازی گاز در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی فاز دوم ذخیرهسازی گاز شوریجه آغاز شد که طبیعتا به ثمر نشستن این پروژه چندین سال زمان خواهد برد.
🔺یک اصل بدیهی در صنعت نفت وجود دارد که میگوید؛ دولتها برای دولت بعد کار میکنند و ثمره اقدامات هر دولت در دولت بعدی چیده میشود. انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز بدون دلیل موجه و بیتوجهی به پروژههای ذخیرهسازی یکی دیگر از زمین سوختههای زنگنه است که به دولت فعلی ارث رسید.
➖➖➖➖➖➖➖
ارتباط با ما👇
https://zil.ink/mohandesintehran
⚙️ *سازمان بسيج مهندسین صنعتی تهران بزرگ*.