10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آخرین صحبتهای شهید رئیسی قبل از شهادت در حضور الهام علیف، صحبت از مسئله اول جهان بود....
پ.ن:
🌕 اینکه در آخرین سخنرانی عمرت،
مساله فلسطین را مطرح کنی و به این موضوع مهم جهانی که مقدمه ظهور است توجه کنی، واقعا توفیق میخواهد... 🌕
@bode4om
💠 نداشتن مشغولیت فکری
ذهن آدمی خیلی زود مسائل را
جـذب مـی کنـد و زود هم به آن
مشغــول مـی شـود؛ لذا بهترین
چــیـــز بـــرای انــســان، نـداشـتــن
مشـغـولیـت فـکـری است.
| عارف الهی آیت الله کشمیری ره |
📚شیــدا
🔸کانال معرفتی و اخلاقی نمازشب
🌸✨🌸✨
دعا کن ولی اگر اجابت نشد،
با خدا دعوا نکن،
میانهات با او بهم نخورد؛
چون تو جاهلی و او عالم.
خود خداوند متعال می فرماید:
من بهتر از شما می دانم که
چه چیزی به سود و چه چیزی
به زیان شماست. شما را از
خودتان بهتر می شناسم.
| میرزا اسماعیل دولابی ره |
@bode4om
تا سال ها كسى نمى دانست كه چرا آيت الله گلپايگانى در حين نماز بر پيكر امام ناگهان سكوت كردند،ديگران تصورشان اين بود كه ايشان فراموش كردند،چند بار عبارات را درگوش ايشان تكرار كردند اما آيت الله همچنان سكوت كردند تا اينكه از ابتدا شروع به خواندن كردن!فرزند ايشان به حاج آقا قول داده بودند تا زمانى كه پدر در قيد حيات هستند راز را برملا نكنند،بعد از رحلت ايشان تعريف كردند كه مرحوم پدر در حين اقامه نماز ناگهان وجود نازنين حضرت حجت (عج)را مى بينند كه در حال خواندن نماز بر پيكر امام هستند!ايشان از بهت و حيرت زبانشان بند مى آيد!كه ناگهان خود حضرت ندا مى دهند آسيد محمدرضا ادامه بده!!!....
@bode4om
وقتی بودی قَدرت رو ندونستیم
حالا فانوس به دست
دنبال یکی مثل خودتی میگردیم.... 🥺
@bode4om
خیلی ها میگن ما برای ریاست جمهوری چه کسی رو انتخاب کنیم؟ یه ملاک مهم بدید که ردخور نداشته باشه انتخابمون.
برای انتخاب رئیس جمهور و هر مسئولی ما کافیه فقط و فقط یک ملاک رو در نظر بگیریم.
اون ملاک چیه؟
✅ ملاکی که خداوند متعال در قرآن بیش از هر چیزی روش تاکید کرده.
ملاک تقوا.
بین کاندیداها ببینید کی تقوای بیشتری داره همون رو انتخاب کنید. به هیچی دیگه نگاه نکنید.
⭕️ هیچوقت نگید فلانی بی تقواست و هرتهمت و دروغی بخواد میگه ولی خوب جاده و پل و نیروگاه میسازه!
نه نه نه! اصلا.
⭕️ نگید فلانی قشنگ و روان حرف میزنه و خوب مثل بولدوزر از روی بقیه رد میشه پس انتخابش کنیم!
نه این تقوا نداره.
حاج آقا اگه ما فرد با تقوایی رو انتخاب کنیم ولی تخصص نداشته باشه چی؟
🔺 نه بزرگوار. کسی که واقعا با تقوا باشه و تخصص کاری رو نداشته باشه اصلا وارد صحنه انتخابات نمیشه. ضمن اینکه تقوا موجب میشه که اون فرد از نظرات کارشناسی همه استفاده کنه.
پس فقط یک ملاک رو در نظر داشته باشید: تقوا
ببینید کی توی حرف زدنش دقت داره تهمت نزنه. نیش نزنه و تیکه نندازه.
👈 اون با تقواست.
ولی اگه دیدید یه نفر به هر وسیله ای میخواد بقیه رو ضایع کنه و شکست بده اون بی تقواست و پس فردا رئیس جمهور بشه به صغیر و کبیر ما رحم نخواهد کرد...
🔴شبکه پویا با پخش «پرواز پیپ و فردی» زمینهسازِ پذیرش «LGBT»ها خواهد بود؟!
❓چرا باید بچهها توسط «لکلکها» یا «پیپ و فردی» به دست والدین برسند؟
چگونه ممکن است پرندهای با والدین روباه زندگی کند؟
💠 «پرواز پیپ و فردی»، محصول ۲۰۱۹ کشور آمریکا، مدتیست از شبکه پویا درحال پخش است.
با گذشت هشت قسمت از آن، اشکالات مهمی به آن وارد است که احتمالا از نگاه مسئولین پخش مغفول مانده است.
💠 «هر افراطی، تفریط بدنبال دارد» نکتهی مهمی است که در سیاست، فرهنگ و اجتماع، نمونههای فراوانی دارد.
یکی از نمونههای آن در حوزه فرهنگسازی کودکان، پویانمایی بحثبرانگیز «storks» است که با محوریتِ تحویل نوزادان به والدین توسط لکلکها در سال ۲۰۱۶ اکران شد.
در «پرواز پیپ و فردی» مخاطب با همان محور پویانمایی «storks» مواجه است با این تفاوت که «پیپ»، پنگوئن و «فردی»، فلامینگو، اولین مامورین تحویل میباشند که لکلک نیستند! کار آنها تحویل بچههای تازه متولد شده به والدینشان است.
این افراط که سبب فرهنگسازی غلط در امور جنسی کودکان شده است و حتی ردپای آن را در ادبیات کودکان نیز میتوان یافت، سبب شده است که نوع نگرش کودکان به امور جنسی، بسیط و سطحی گردد. از طرفی برای رفع این نوع نگاه، نظریه تفریطی مفتضحی در بندهایی از «سند ۲۰۳۰» دیده میشود که در آن، آگاهسازی عریان امورجنسی به کودکان در دستور کار است. کتابهایی هم بدینمنظور منتشر و حتی ترجمه فارسی شده است و قطعا تبعاتی در فرهنگ بدنبال خواهد داشت.
بدیهی است که منظور نگارنده این نیست که علت تام نگاشتن این نوع بندهای سند ۲۰۳۰ مقابله با این نگاه سطحی در کودکان است که در این یادداشت، مجالی برای بررسی آن نیست.
💠 قطعا تحویل نوزادان توسط لکلکها یا پیپ و فردی به والدین، فریبی است که شایستهی تربیت جنسی کودکان نیست.
یکی از اساتید علم تربیت جنسی، حضور مرغوخروس در محیط زندگی خانواده را از عوامل پیشگیرانه از سوالات و کنجکاویهای کودکان در این حوزه، میشمارد. براستی اگر فریبی درکار نباشد لازم به بیان بیپرده واقعیت و حیازدایانهی سند ۲۰۳۰ نخواهد بود.
به نظر میرسد اهداف کثیف دیگری در ذیل آن توسط سیاستمداران دنیای غرب دنبال میشود.
💠 یکی از اهداف بسیار مهمی که در فریب تحویل نوزادان توسط لکلکها پیگیری میشود، تأیید خانوادههای همجنسگرا است! پس از علمیسازی این اختلال جنسی_روانی توسط جامعهی روانشناسی جهانی، طبق معمول نیاز است هالیوود و شرکتهای پویانمایی به کمک بیایند تا ابزار فرهنگسازی و عادیسازی نظریات شیطانی سیاستگذاران را فراهم کنند.
یکی از خلأهای مهمی که پیآمد این اختلال است و باید توسط این ابزارها حل شود؛ عدم فرزندآوری این خانوادهها است که در دنیای واقعی با واگذاری فرزندان بیسرپرست و توسعه علم باروری سعی در رفع آن دارند. مسئلهای که در فیلم «The Pod Generation» محصول سال ۲۰۲۳، به آن پرداخته شده است. در این فیلم، جنین حاصل از تخمک و اسپرم اهدائی یا والدین را در محفظهای تا نهماه نگه میدارند و به زوجین متقاضی میدهند، که یکی از زوجین مدنظر و متقاضی مرکز، زوج همجنسگرا است.
در پویانمایی «storks» نیز در راستای ایجاد زمینه پذیرش در جامعه مخاطب همین سیاست دنبال شده و نوزادی را به خانوادهی همجنسگرا تحویل میدهند و قطعا تحویل نوزادان توسط لکلک یا پیپ و فردی، راه را برای پذیرش خانوادههای همجنسگرای دارای فرزند هموار میکند زیرا برای داشتن فرزند، لازم نیست دو جنس متفاوت در کنار هم باشند چون فرزندان را از یک جای دیگر میآورند و خانواده محلی برای فرزندآوری نیست.
💠 در قسمت هفت از پویانمایی «پرواز پیپ و فردی» که از شبکه پویا پخش شد، نوزاد فلامینگو که از نوع پرندگان است را به خانوادهی خرس قطبی که پستاندار هستند، تحویل میدهند!
عجب!!! میتوان این تفاوت در نوع والدین و نوزاد را یک تأیید برای فرهنگسازی مبتذل دید، موردی که در قسمت هشت نیز با واگذاری پرندهی نوزاد به والدین روباه دیده شد!!!
این نوع واگذاریها که نمایش داده میشود، میتواند در ناخودآگاه و حتی خودآگاه کودکان سبب پذیرش انواع خانوادهها از همجنس، گروهی و... شود.
💠 همچنین در قسمت هفت پذیرش تفاوتهایی در ذات را به نمایش گذاشته که عملا در واقعیت و حقیقت امکان ندارد اما با کمک علم منهای وحی و هنر در خدمت شیطان، سعی در قبولاندن و پذیرش تفاوتهای جنسیتی یا همان «LGBT»ها دارند! در روند داستانی قسمت هفتم، «فردی» که فلامینگو است، با دیدن نوزادی از جنس خود ذوق زده میشود و برای شادی او، رفتن کنار ساحل و آب را پیشنهاد میدهد اما فلامینگوی نوزاد، برفبازی را ترجیح میدهد!!!
پذیرش تفاوتها، محور این قسمت بود! اما کدام تفاوتها را باید پذیرش کرد؟
متفاوت بودن در حیطهی استعدادهای فردی معقول است، مثلا فردی استعداد هنری دارد، دیگری پژوهشی!
یکی برف دوست دارد، دیگری آفتاب و...
اما اگر تفاوتها در حیطهی ذات باشد را میتوان پذیرفت یا باید با توجه به روند جهانی در پذیرش تفاوتهای جنسی «LGBT» بدان بدبین شد؟ کدام فلامینگویی است که برخلاف ذاتش به برف گرایش یابد و از ساحل فراری باشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جملاتش رو بشنوید. خیلی ها باشنیدن این جملات باورشون میشه که با مذاکره با اونور آب ، مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها حل میشه. مگه از همی حربه ، زمان روحانی استفاده نکردن چقدر جوونا تو خیابون رقصیدن و ۱ دلار رو با هزارتومن دست گرفتن و تو دوربین ها خندیدن در واقع به ریش خودشون خندیدن