مجله نِیچِر (nature)، معروفترین و معتبرترین مرجع علمی جهان است.
در سال ۲۰۰۵ یکی از سردبیران این مجله پس از سفر به ایران، مقاله ای عجیب با عنوان «رژه بزرگ ایرانیان» منتشر کرد.
این سردبیر در نوشته خود با اشاره به پیشرفتهای ایران مینویسد:
«تعالی علمی در ایران درحال بازسازی دوباره است مگر اینکه با #اغتشاشات (ترور) یا #تحریمهای بیشتر جلوی آن گرفته شود... و ایرانیان میدانند چه کسانی هستند و از سابقه تمدن و علمیشان بهخوبی آگاه هستند. در چند سال گذشته، این کشور پول بیشتری را در علم سرمایهگذاری کرده است حتی آیتالله علی خامنهای، که بهطور موثر مسئولیت این کشور را برعهده دارد، برای علم صحبت کرده و از کشور خود خواسته است تا «اعتمادبهنفس در تمامی زمینههای علمی» را توسعه دهند. این فراخوانی درون یک جامعه دانشگاهی کوچک است که بهشدت از میراث غنی و باستانی پیشرفت علمی ایران آگاه است.»
#نیچر ادامه میدهد:
«در این سال حقوق و دستمزد دانشگاهیها شدیدا افزایش یافت؛ درنتیجه، بسیاری از آنها قادر خواهند بود بدون کار دوم، برای اولین بار از زمان #انقلاب_اسلامی در سال 1979، به اهداف علمی خود بپردازند....»
پ ن ۱:
چند سال پس از انتشار این مقاله ، ج.ا.ایران به سریعترین نرخ رشد علم در جهان دست یافت
newscientist.com/article/dn20291
و پس از آن #تحریم و #ترور دانشمندان ایرانی وارد مراحل شدیدتری شد.
پ ن۲:
خشم یک نشریه علمی! از پیشرفت علمی ایران ، بسیار عبرت آموز است.
@bohlool
اگر جمهوری اسلامی دانشمند هستهای اسرائیلی رو در تل آویو ترور کرده بود الان هشتگ نه به جنگ در توئیتر فارسی هوا بود و کارمندای رسانههای فارسی زبان خودشونو به در و دیوار میزدن که دیدین دیدین اینا تروریستن.
ولی خب برعکسش اتفاق افتاده و گویا قطعا حقمون بوده.
@bohlool
شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد
ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد!
@bohlool
⭕️ توییت مشکوک خبرنگار پیش از ترور!
🔻خبرنگار شبکه سعودی اینترنشنال این توییت را ۳ روز پیش منتشر کرده است..
@bohlool
▪️دانشمندی را بیخ گوشمان ترور کردند که مبدع پدافند هستهای در کشور بود، که شناسایی پرندههای دشمن از طریق غیر رادار، از نوآوریهای او بود، که استفاده از لیزر در پدافند هوایی ایده او بود، که کیت تشخیص کرونا را تولید و فاز اول آزمایش انسانی واکسن کرونا را او عملیاتی کرد
چقدر غریب بود.
✍ دانيال
@bohlool
⭕️ با وجود تحریم، پروژه hd سازی شبکه های تلوزیونی حدود سه سال طول کشیده و با اچ دی سازی برنامههای صداوسیما کیفیت تصویری برنامههای ورزشی، فیلم، سریال و مستند بالا میره
کاش همینقدر که به فکر کیفیت تصویر بودن به فکر کیفیت محتوا هم بودن!
👤 فامیل دور
@bohlool
🔺ویِتنام با بیش از ٩۵ میلیون نفر جمعیت، فوتی های کرونا ٣۵ نفر.
@bohlool
🔹ریهی اسب هم از اون چیزای جالبه دنیاست! اسب میتونه در هر دقیقه تقریبا 1400 لیتر هوای تازه رو به بدنش وارد کنه! تازه اسب این حجم از هوا رو فقط با بینی و بدون کمک گرفتن از دهان وارد بدنش میکنه! انسان اگر بخواد این حجم از هوا رو وارد بدنش بکنه باید 2600 بار در دقیقه نفس بکشه!
🔸قدرت فکر کردن رو از آدما بگیرن، از لحاظ جسمی از خیلی حیوونا کمتریم! تازه همین الانم بعضی از آدما کلا فکر نمیکنن تو زندگی🚶🏻♂️😐
@bohlool
🔴 خیانتی که خود کردند به دیگران نسبت می دهند!
🔹 محمدجواد ظریف ۹۹/۹/۹:
بعضی دوستان می روند و به امریکا «گرا» می دهند که با ما بهتر می توانید کار کنید. گفته اند اینها در قدرت نمیمانند و قدرت اینها چند روزه است.
🔻گفتوگوی یواشکی ظریف با البرادعی سال ۸۳:
بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود میبرند، آنها موفقیت جذابی در این گفت وگوها نمیدیدند. از سویی آن ها آدمهای پر نفوذی هم بودند. هم برای اروپاییها و هم مذاکرهکنندگان اعتبار ایران از دست رفته بود. این تنها مشکل اعتماد به آنها نبود، این مشکل اعتماد به جبهه ما هم بود، اعتماد به نوع اعتبار ما در خانه.
@bohlool