🖋جرعهای از زیارت عـاشورا 🗓
👌 زیارت عاشورا را عاشقانه تر یاد بگیریم
⏪ قسمت 1️⃣
✋السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ..✨
💠معرفت نسبت به خدا و معرفت
نسبت به اهل بیت و حقایق عالم هستی واقعا یک شرط کمال و قبولی عبادات است، بگونه ای که عبادت، بدون معرفت کاری کم ارزش و بلکه بی ارزش است. از جمله راهکارهای معرفت افزایی تفکر و تدبـر 💭🤔 در مورد وجود خویش است. از تاریخ عبرت آموز انسانهای پیشین و نیز با تعمق و تأمل در عبادات و معارف اعمال دینی میتوانیم اینکار را انجام بدهیم.
👌و از جمله عبادات مهمی که در
تربیت نفس و عروج انسان دخالت دارد و سهم بسزایی دارد؛ ارتباط با خدا از طریق دعا و مناجات است. در میان ادعیه و زیارات 📖زیارت عـاشورا✨ از جمله متون موثق و قابل اعتمادی است که سند قدسی دارد و ترکیبی از دعا و زیارت و سجده و نماز هست.
✍️متن این زیارت را امام باقر (ع) به نقل از پدران معصوم خودشان و همچنین از رسول الله به نقل از جبرئیل و از عرش الهی به دست ما رسیده تا آن را برای زیارت امام حسین (ع) و اصحاب بزرگوارشان استفاده بکنیم.
⚠️⚠️تدبر در محتوای عمیق و اسرار عتیق این زیارت عبادت در عبادت است و انسان را با لطایفی از معارف عرفانی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی اهل بیت علیهم السلام و تاریخ مظلومیت تشیع میتواند آشنا بکند. لذا با زیارت عاشورا و آشنایی به متن و توضیح آن میتوانیم یک آموزش تولی و تبری بدست بیاوریم، چون👇
📕زیارت عاشورا سند شهادت مظلومانه اباعبدالله الحسین (ع)🍁 و یاران او هست، زیارت عاشورا بازخوانی پرونده منافقینی است که امام و حجت خدا را به طرز بسیار بدی به شهادت رساندند. و تنظیم کننده ی طریقت حیات و ممات است.
👈زیارت عاشورا درخواست آماده باش شیعه براساس «أَنْ يَرْزُقَنِی طَلَبَ ثَارِكَ مَعَ إِمَامٍ مَنْصُورٍ..» است.
👈زیارت عاشورا خون حسین (ع) است.
👈زیارت عاشورا نمی گذارد دلهای انسانها ناامید بشود از اباعبدالله الحسین و هر روز زنده و زنده تر می شود.
👈زیارت عاشورا شیعیان را بر ″ولایت محوری و امامت محوری″ ثابت قدم میکند.
👈زیارت عاشورا یک سوگنامه اهل بیت است و به نوعی برائت نامه شیعیان نسبت به دشمنان اهل بیت است و سند مهرورزی شیعیان به امام حسین است.
👈زیارت عاشورا تفسیر لفظی تاریخ تشیع را می تواند مثال بزند.
👈زیارت عاشورا یعنی باز نگه داشتن یک پرونده ای که زمان اجرای حکم آن بدست حضرت مهدی (ع) است.
👈زیارت عاشورا واقع نگاری و تاریخ نویسی کربلا به روایت خود خداست.
👈زیارت عاشورا سوره برائت اهل بیت علیهم السلام از دشمنانشان است.
👈زیارت عاشورا ترکیبی از توحید، ولایت، دعا و زیارت است و درسنامه دوران غیبت از عاشورا تا ظهور است و شرح ماجرای غدیر تا ظهور را برای ما بیان می کند.
🌀ان شاءالله که بتوانیم با خواندن زیارت عاشورا خودمان را به امام زمان علیه السلام نزدیک کنیم و صاحب عزای واقعی که امام زمان است بتوانیم این ارادت را به ساحت نورانی ایشان داشته باشیم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۱
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🏴 لزوم تبیین اشتراکات نهضت حسینی با فرهنگ مهدویت
▪️به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین احسان عبادی در مراسم قرائت زیارت عاشورا ویژه خواهران بنیاد استان بحث مهدویت و پیوند آن با امام حسین(ع) را مطرح کرد.
🌐 ادامه خبر در لینک زیر👇🏻:
https://mahdaviat.ir/?p=116252
@bonyadsari
🏴. از نهضت حسینی تا جامعه مهدوی
🔺 (قسمت اول)
وفاداری
▪️یکی از خصوصیات مهم و اساسی یاران سیدالشهداء علیه السلام، که آنان را با بسیاری از یاران پیامبران و ائمه اطهار علیهم السلام متمایز می کند، صفت وفاداری و پایبندی به عهد و پیمان است.
امام حسین علیه السلام، شب عاشورا در میان تمامی صفات خوب و پسندیده ای که در یارانش وجود داشت، این تاج افتخار را بر سرشان گذارد و فرمود:
«فإنی لا اعلم اصحاباً اوفی و لا خیراً من اصحابی» همانا من یارانی باوفاتر و بهتر از یاران خود سراغ ندارم.
شب عاشورا، شب تعارف و تعریف و تمجید بی جا نیست، امام نیز تحت تأثیر احساسات قرار نمی گیرد، بلکه خصلت وفای به عهد در وجود تک تک اصحاب اباعبدالله علیه السلام جلوه گری می کند و این مطلب را به من و تویی که در مکتب امام حسین علیه السلام برای یاری صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف درس می گیریم، یاد می دهد که یکی از ضروری ترین امتیازات و ویژگی هایی که باید در راه یاری حجه بن الحسن علیه السلام بدست بیاوریم، وفاداری و پایبندی به حرف و قول و عهدی است که می بندیم.
مؤمن کیست؟
قرآن کریم در سوره ی مؤمنون چند ویژگی را برای افراد با ایمان معرفی می کند:
1- «الذین هُم فی صلاتهم خاشعون» آنان که در نمازشان خاضع و خاشع هستند.
خضوع و خشوع دارند یعنی چه؟ یعنی مؤمن حضور قلب دارد، یعنی همه ی حواسش در نماز هست، یعنی چشمش به تلویزیون و گوشش به حرف دیگران و ذهنش مشغول فکر دیگری نیست؛ بلکه تماماً در نماز هست. این شعر حال بعضی از ما رو به خوبی بیان می کند:
در نمازی یا که دعوا می کنی ... یا که نان و آب پیدا می کنی
وقتی می ایستیم و می گوییم الله اکبر، بسم الله الرحمن الرحیم، همه جا هستیم غیر از نماز و علت خیلی از شکیات در نماز همین حواس پرتی پریشان حالی یا بهتر بگوییم عدم حضور قلب در نماز است.
امیرالمؤمنین علی علیه السلام وضو می گیرد، رنگ صورتش تغییر می کند، آماده ی نماز می شود، بدنش می لرزد. عرض کردند آقا دو رکعت نماز که این رنگ پریدگی و لرزیدن را ندارد. حضرت فرمود: هنگام ادای امانت رسیده است. من نمی دانم این امانت را درست تحویل می دهم یا نه؟
ما گاهی اوقات فراموش می کنیم در برابر چه کسی می ایستیم و سخن می گوییم، اما انسان های با ایمان کسانی هستند که در نماز حضور قلب و خشوع دارند.
🔷روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران
🌐@bonyadsari
📜هنـوز "نمی دانـم"
مـن برای"ظهور" شما
بیشتر دعا کرده ام
یا
شمـا بـرای" بخشایش گناهان" مـن...
دلمان گرفت در این "دنیا...... ی"
اگر بیایی...
همه در" کنارت "آرام می گیـریـم.
*اللهــم عجل لولیک الفرج*
https://eitaa.com/bonyadsari
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 2️⃣
✌️نکته دوم در زیارت عاشورا سِر سفارش به خواندن زیارت عاشوراست.
📖 متن زیارت عاشورا در واقع دعایی است برای ارتباط با خدا و انس بیشتری با اباعبدالله الحسین🌟 که به عنوان ابزاری بی نظیر نکات بسیار خوبی را می توانیم در زمینه اخلاق عملی بدست بیاوریم.
👌در متن سند زیارت عاشورا امام باقر (ع) به قرائت این زیارت از راه دور و نزدیک سفارش می کند📚 و همین طور امام صادق (ع) و ائمه بعدی این تأکید را داشتند. و تأکید بر زیارت عاشورا از جمله سفارشات وجود نازنین امام زمان (ع) است، چنانچه 🧔🏻سید رشتی در خلال تشرف خدمت آن حضرت از میان توصیههایی که دریافت می کند از امام زمان، یکی از آن توصیه ها خواندن زیارت عاشورا بود و آن حضرت به سید رشتی فرمود شما چرا⁉️ عاشورا نمی خوانید؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا.
📝در مقدمه ی زیارت عاشورا امام باقر فضایل و پاداش های متعدی برای زیارت عاشورا می شمرد. از جمله به علقمه حضرمی می گوید هر گاه تو این زیارت عاشورا را خواندی🗣 دعا کردی به چیزی که ملائک بدان امام حسین را زیارت میکنند و خداوند ثواب زیادی به او میدهد. مانند کسی می شوی که با آن حضرت شهید شده، ثواب زیارت هر پیامبر و رسولی و ثواب🎁 زیارت هر زائری از روزی که آن حضرت شهید شده مشخص می شود و برایت نوشته می شود.
✅زیارت عـاشورا برای حل مشکلات دنیوی و نیازمندیهای انسان بسیار مفید و مؤثر و مجرب است. لذا خودمان را عادت بدهیم به خواندن زیارت عاشورا بخصوص در این ماه عزیز.
⚠️مداومت بر این زیارت به معنای شناخت و لعن یزیدیان دیروز و یزیدیان امروز است. زائر را در دو بُعد ″دشمن شناسی و دشمن ستیزی″ تقویت می کند.
📩امام (رحمة الله علیه) در وصیت نامه خودشان می فرمایند؛ می دانید که لعن و نفرین و فریاد از بی داد بی امیه لعنت الله علیهم با آنکه آنها منقرض و به جهنم رهسپار شدن🔥 فریاد بر ستمگران جهان و زنده نگه داشتن این فریاد ستم شکن و لازم است در نوحه ها و اشعار مرثیه و اشعار ثنای از ائمه حق بطور کوبنده فجایع و ستمگری های ستمگران❌ هر عصر یادآوری بشود.
👤آیت الله جوادی آملی در تبیین سِر تأکید بر زیارت عاشورا می فرماید؛
⚠️سر اینکه سفارش کردن هر روز زیارت عاشورا بخوانید و نسبت به اهل بیت تولی داشته باشید، بر آنان صلوات و درود بفرستید💐، و از دشمنانشان تبری بجویید برای آن است که طرز فکر معاندان ایشان منفور بشود، وگرنه هم اکنون سخن از معاویه و یزید نیست تا آنها را لعن کنیم، نام و یاد آنها رخت بربسته و قبرشان نیز زباله دانی⭕️ بیش نیست. الان سخن از فکر و راه یزید و یزیدیان عصر است.
✅لذا این توجه ای که از علما و بزرگان می کنند، ما باید نام و یـاد زیارت عاشورا را زنده بداریم تا بتوانیم در برابر یزیدیان زمان، خودمان را تقویت💪 کنیم و با استعانت از اباعبدالله الحسین (ع) به لطف و برکت الهی بتوانیم ان شاءالله در رکاب امام زمان (عج)، زمینه ها را طوری فراهم کنیم که با تربیت نیرو با دشمنان امروزی هم مقابله کنیم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۲
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
https://eitaa.com/bonyadsari
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 3️⃣
👌زیارت عاشورا همانطور که عرض کردیم حدیثی قدسی و آسمانی است، تفاوتی که با قرآن دارد این است که قرآن کلام نازل شده📖 از سمت الهی و خداییست که هم لفظ، هم معنا، هم ترتیب آن از خداست و به منظور اعجاز و همراه با 💥تحدی نازل شده و پیامبر هیچ دخل و تصرفی در لفظ و معنا و ترتیب آن ندارد.
🔹اما حدیث قدسی کلام الهی است که لفظ و معنا و ترتیب آن از جانب خداوند است و متن آن به وسیله پیامبر یا امام به ما رسیده. اما اعجاز کلام از آن اراده نشده.
🍃🌼حدیث قدسی بودن زیارت
عاشورا براسـاس روایتی است که صفوان از امام باقر علیه السلام نقل می کند. زیرا آن حضرت پس از آموزش این زیارت از طرف امام به ایشان می فرماید ای صفوان! این زیارت را با همین ضمانت (یعنی قبولی زیارت) و تقدیر و سپاس از کوشش زائر و رفع موانع از زیارت و برآوردن حاجات، بازگشت امیدوارانه💓 از زیارت.
من از جدم و او از جدش با همین ضمانت از حسین (ع) و حسین با همین ضمانت از برادرش حسن (ع) و حسن بـا همین ضمانت از پدرش امیرالمومنین علی (ع) و ایشان از 🌟پیـامبر خدا (ص) و پیـامبر خدا با همین ضمانت از جبرئیل و جبرئیل بـا همین ضمانت از خداوند.
🌀خداوند به نفس خود سوگند یاد کرده هر کس حسین را از نزدیک یا دور با این زیارت نامه زیارت کند💐 و این دعا را بخواند زیارتش را می پذیرم و شفیع او در برآوردن نیازهایش می شوم.
و هر کجا که باشد خواسته اش را به او عطا می کنم و از نزد من ناکام باز برنمیگردد، بلکه او را شادمان و با روشنی چشمش به روا شدن حاجتش و دستیابی به بهشت و آزادی از آتش🔥 باز می گردانم و شفاعت او را درباره هر کس جز دشمن اهل بیت می پذیرم. خدای متعال بر این مطلب در برابر خود سوگنـد یاد کرده و ما را گواه گرفته و بر آنچه فرشتگـان ملکوتش بر آن گواه کردند.
✍️نکته بعد که در این بخش باید عرض کنم آیا بگوییم دعای عاشورا یا زیارت عاشورا..⁉️👇
💢دعا و زیارت دو راهکار برقراری ارتباط با خداوند و امامان علیهم السلام است. دو عبادت بزرگ دینی محسوب می شود با این تفاوت که دعا خواستن از خدا و طلب خواستن از خدا هست و خداوند را باید خطاب بدهیم و مظهر توسل و ارتباط عبد و معبود به شمار می آید. نماد آن در ادعیه واژه «اللَّهُمَّ» است.
💢اما زیارت مظهر و راهکار ارتباط انسان با خلیفه خدا هست. خلیفه خدا که امام باشد و یا معصومی باشد که ما به او خطاب می کنیم نماد آن با «السَّلَامُ» است. که با توجه به محتوای ادعیه و زیارت نامه می توانیم آنها را ما به چهار گروه تقسیم کنیم؛
🔸گاهی محتوای آنها فقط در قالب دعاست مثل دعای کمیل، دعای عرفه.
🔸گاهی محتوای آنها فقط در قالب زیارت است مثل زیارت وارث.
🔸گاهی محتوای آنها زیارتی است که دعایی در آن وارد شده مثل زیارت امین الله.
🔸گاهی محتوای آنها دعایی است که در آن زیارت وارد شده مانند دعای عاشورا که البته در بین عموم مردم به زیارت عاشورا مشهور است.
💠اینکه حقیقت زیارت عاشورا دعایی است که در ضمن آن امام حسین زیارت میشود و مطلبی مستند به روایات است، زیرا با یک بررسی🔍 دقیق و سندی به این نکته میرسیم که جناب حضرمی زیارت عاشورا را از امام باقر نقل می کند و آنطور که سندش را عرض کردیم به نوعی یک مقام الهی است. علاوه بر این با بررسی متن این زیارت ما به بُعد نیایشگرانه او و دعای آن قالب را بدست می آوریم. و بیش از بیست مرتبه📑 واژه «اللَّهُمَّ» «أَنْ یَرْزُقَنِی» «اَنْ یَجْعَلَنی» بکار برده شده و لازم به ذکر است شروع این دعا با نماز است و پایان آن نیز با سجده به درگاه خداست.
👌ان شاءالله این توفیق را داشته باشیم بتوانیم زیارت عاشورا را هر روز بخوانیم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۳
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
https://eitaa.com/bonyadsari
🏞 مجموعه #عکسنوشت_محرم_مهدوی 3
🖤 تمام توان برای معشوق
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🏴. از نهضت حسینی تا جامعه مهدوی
🔺 (قسمت دوم)
▪️2- «و الذین هُم عن اللغوِ معرضونَ» آنان که از لغو و بیهودگی رویگردانند.
اهل حرف بیهوده و باطل نیستند، هر حرفی را به زبان نمی آوردند، دست به هر کاری نمی زنند، دور هم که جمع می شوند نُقل مجلس شان غیبت و تهمت و مسخره کردن دیگران و سخنان عبث و لغو نیست.
ما یک سری جلسات و دور هم نشینی هایی را داریم که امام صادق علیه السلام در حقشان دعا می کند، مفضل که از دوستداران اهل بیت است می گوید: روزی خدمت امام ششم مشرف شدم حضرت فرمودند: مفضل از احوال شیعیان ما چه خبر داری؟ آیا به ملاقات و دیدار یکدیگر می روند؟ عرض کردم: بله یابن رسول الله با هم مرتبط هستند و دور هم جمع می شوند. امام فرمودند: وقتی کنار هم هستند از چه مسائلی با هم گفت و گو می کنند. عرض کردم: آقا معمولاً از خصوصیات و فضایل اهل بیت علیهم السلام، از سخنان و احادیث شما خاندان رسالت صحبت می کنند. وقتی این چنین گفتم امام صادق علیه السلام فرمود:
«رحمَ اللهُ من احیا امْرنا» خدا رحمت کند کسی را که یاد و سخنان ما را زنده نگه می دارد.
3- «و الذینَ همْ للزکاهِ فاعلون» آنان که زکات مال خود را می پردازند.
افراد مؤمن هم حقوق شرعی خویش را پرداخت می کنند، هم به فکر زندگی و آسایش خود و خانواده هایشان هستند و هم نسبت به نیازمندان جامعه احساس مسئولیت می کنند.
4- «و الذین هم لفُروجهم حافظونَ» آن ها که دامان خود را از آلوده شدن حفظ می کنند.
مؤمن پاک دامن است، مؤمن اهل گناه و پرده دری نیست، بلکه همیشه و همه جا عفیف است.
5- «و الذین هُم لاماناتهم و عهدهم راعون» آنان که به امانت ها و عهد و پیمان خود کاملاً وفا می کنند.
آدم با ایمان به قولی که می دهد، عهدی که می بندد، حرفی که می زند پایبند است و بی وفایی نمی کند، عهدشکنی نمی کند، بلکه در هر حال و شرایطی وفادار است.
تفاوت مؤمن و منافق در وفای به عهد است
در کربلا عده ای تحت هر شرایطی پایبند به عهد و پیمانی که با امام زمان خویش بسته بودند، ماندند و گروهی به راحتی و بدون هیچ شرمندگی تمام حرف ها و بیعت های خود را به دست فراموشی سپردند.
لذا امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید:
«من دلائلِ الایمان الوفاء بالعهد» از نشانه های ایمان وفای به عهد است.
مؤمن باوفا است، به قول و قرارش پایبند است و در مقابل انسان بی ایمان و منافق، بی وفا و پیمان شکن است.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم یکی از سه نشانه ای را که برای انسان منافق معرفی می کند بی وفایی است، پیامبر اعظم علیه السلام می فرماید:
«من إذا وعد اخلف» منافق هرگاه وعده ای می دهد تخلف می کند.
🔷روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران
🌐bonyadsari
🏞 مجموعه #عکسنوشت_محرم_مهدوی 4
🖤 سفارش بزرگان
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🏞 مجموعه #عکسنوشت_محرم_مهدوی 5
🖤 شبیه او شدن
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🏞 مجموعه #عکسنوشت_محرم_مهدوی 6
🖤 سنگ راه...
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🏞 مجموعه #عکسنوشت_شناخت_امام 3
👌 ویژه امام شناسی در ماه #محرم
🖤 شرط اسلام واقعی
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 4️⃣
👈نکته بعدی که در زیارت عاشورا میتوانیم به آن اشاره کنیم آن جامعیت زیارت عاشوراست.
💠یک عده ای تصور میکنند زیارت عاشورا فقط برای امام حسین (ع) است، اینطور نیست. زیارت عاشورا علاوه بر اینکه وجود نازنین امام حسین را توجه دارد بلکه (زیارت عاشورا) همه یاران امام و سربازان فدایی🥀✨ امام در صحنه نبرد عاشورا را هم شامل می شود.
از مسلم بن عقیل که قبل از جریان واقعه عاشورا و هانی بن عروه، به خیل شهدا پیوستند تا عزیزانی که در معرکه ی روز عاشورا بودند مانند حضرت علی اکبر (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و یـاران دیگر امام..👥 که جای جای زیارت عاشورا به این مطلب اشاره شده.
👌از جملـه می تـوانیم به اینجا
اشاره کنیم؛
✅«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ» تا به اینجا می رسیم به تتمه این بخش می گوییم «عَلَیْکُمْ مِنّی جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ» که شامل همه ی عزیزان می شود.
✅در بخش دیگری از زیارت عاشورا داریم «فَأَسْأَلُ اللَّهَ الَّذِی أَكْرَمَنِی بِمَعْرِفَتِكُمْ وَ مَعْرِفَةِ أَوْلِیائِكُمْ» باز به همه ی عزیزان اشاره دارد.
✅در بخش دیگری هم هست «ثُمَّ إِلَیْکُمْ بِمُوَالَاتِکُمْ وَ مُوَالَاةِ وَلِیِّکُمْ».
💭یعنی واضح تر اگر بخواهیم بگوییم با یک نگاه دقیق می توانیم دریافت کنیم که زیارت عاشورا، زیارت 72 تن هست. البته با آن نقلی که 72 تن از شهدا آمار دادند، در حالی که در 📕بعضی از کتاب ها مثل منتهیالامال شیخ عباس قمی تا 150 نفر را هم ذکر کردند. زیارت عاشورا به نوعی زیارت جامع شهدای کربلا محسوب میشود و تحقق کامل این زیارت از سوی عزیزانی که زیارت عاشورا می خوانند تک تک شهدای کربلا🍃 مورد توجه هست، سلام های زیارت عاشورا را باید با این معنای دقیق دنبال بکنیم.
✍️نکته بعدی که در بخش دیگری
از زیارت عاشورا می توانیم به آن اشاره کنیم؛ زیارت یک نوع سازوکار و برقراری ارتباط با 🌟روح امامان بزرگوارمان است و انسانهای متعالی و تلاشی که برای اتصال روحی با ارواح مقدس و مطهر می کنند توجه ویـژه ای باید داشته باشند همانـطوری که 👥انسان لازم است نسبت به خدا دائم الذکر باشد و به مقام ذکر کثیر راه پیدا بکند باید در مقام زیارت نیز مقام دائم الزیاره بودن را نسبت به ائمه توجه بکند. بر همین اساس زائر یا کسی که دارد سلام هایی✋💐 به امام حسین و یارانش میدهد در حین خواندن زیارت عاشورا طالب زیارت مجدد و خواندن مجدد را هم از خداوند دارد که تلاش کند این زیارتی که می خواند زیارت آخر او نباشد و او همیشه جزو زائرین امام حسین باقی بماند.
✌️به این دو نکته در زیارت باید توجه داشته باشیم: «عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ» یعنی عملا به توجه دائمی به زیارت عاشورا تأکید میکنیم. و در بخش دوم وقتی که میگوییم «السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ» در تتمه همین سلام می گوییم «وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ».
🔹ان شاءالله دائما سر سفره اهل بیت خاصه در این ایام عزاداری ابا عبدالله با خواندن زیارت عاشورا📖 روح خودمان و جان خودمان را عجین بکنیم به نام امام حسین (ع) و عرض تسلیت بگوییم به صاحب عزای این ایام وجود مقدس آقا امام زمان (عج).
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۴
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
هدایت شده از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
🏞 مجموعه #عکسنوشت_شناخت_امام 4
👌 ویژه امام شناسی در ماه #محرم
🖤 شرط پذیرش اعمال
🌀بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 5️⃣
👥زائر امام حسین در زیارت عاشورا با فرض صد سلام پایانی جمعا سیصدو دوازده مرتبه بر امام حسین (ع) و یارانش سلام می کند. این نشان دهنده اوج ارادت و اوج علاقه 💞 و تسلیم بودن فرد در برابر آن حضرت را ابراز می کند.
📑در بخش های متعدد، ما در زیارت عاشورا می بینیم این سلام ها به صورت ویژه آمده.
✋در ابتدای زیارت سلام به اباعبدالله میدهیم با ادبیات مختلف؛
⚜️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ»
⚜️«اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ»
⚜️«السَّلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ»
⚜️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى..»
⚜️«عَلَیْکُمْ مِنّى جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ»
👌این سلام ها وقتی داده می شود با ارادت هایی است که، از ته دل فرد باید این نگاه را داشته باشد.
☑️در پایان زیارت هم صد مرتبه
می گوییم «اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ»
🔹صد مرتبه می گوییم «عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ» صد مرتبه می گوییم «السَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ»
🔹و در سجده وقتی می رویم آنجا این مطلب را می گوییم «الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ»
👌در مجموع با آن صد سلام پایانی سیصدو دوازده مرتبه سلام بر حسین (ع) در زیارت عاشورا را جدی بگیریم. بلکه توجه ای که دادیم سلامی فراتر از من و ما و ارض و سما بر امام حسین دادیم،
اگر کل روز را ما عاشورا حساب کنیم و کل زمین🌍 را کربلا حساب کنیم، اگر امام حسین امام زمین و زمان و جن و انس و ملک باشد، اگر مصیبت امام 💔داغدارترین مصیبت باشد، پس سلامی باید بدهیم که شایسته برای آن امام باشد.
⚠️آن سلامی نیست مگر سلامی که از سوی خدا ابدی، آن هم تا ابدیت در زیارت عاشورا به آن اشاره شده «اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ»
💐ان شاءالله بتوانیم جزو اراداتمندان واقعی و ثابت قدم در این مسیر باشیم و بتوانیم با خواندن زیارت عاشورا ارادت خودمان را به امام حسین (ع) و یارانش نشان بدهیم و یک تسلیت زیبا به وجود نازنین آقا امام زمان (ع) عرضه بداریم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۵
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari