📰سند دیده نشدهای از آیتالله ربانی املشی(ره)
🆔 @Bonyadtarikh
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 زنگ تاریخ (50)
🎥یکی از شگردهای استعمارگران و عوامل انها زیر سوال بردن حرکتهای مردمی است
✳️مجموعه مستندات زنگ تاریخ
#استاد_سیدحمیدروحانی
🆔 @Bonyadtarikh
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برنی سندرز: سیستم سیاسی ما فاسد است.
🔻ما گروه های لابی مانند AIPAC داریم که برای اسرائیل لابی می کنند. آنها در حال حاضر مبالغ هنگفتی را برای تأثیرگذاری بر نظام سیاسی ما خرج میکنند.
🔻 اگر از نتانیاهو انتقاد کنید مورد هدف AIPAC قرار خواهید گرفت.
🔻انتظار می رود در انتخابات پیش رو، AIPAC تقریباً ۱۰۰ میلیون دلار صرف تلاش برای برکناری اعضای مترقی خواه کنگره کند که جرأت دارند درباره آنچه در غزه می گذرد صحبت کنند.
#برنی_سندرز
#آمریکا
#AIPAC
🆔 @Bonyadtarikh
🔘امام خمینی قدس سره الشریف:
▫️شما انگیزه این گریه و این اجتماع در مجالس روضه را خیال نکنید که فقط این است که ما گریه کنیم برای سیدالشهدا. نه سیدالشهدا احتیاج به این گریهها دارد و نه این گریهها خودش ـ فی نفسه ـ کاری از آن میآید، لکن این مجلسها مردم را همچو مجتمع میکنند و یک وجهه میدهند، سی میلیون، سی و پنج میلیون جمعیت در دو ماه محرّم و خصوصاً دهه عاشورا، یک وجهه، طرف یک راه میروند.
▪️اینها را در این ماه محرّم، خطبا و علما در سرتاسر کشور میتوانند بسیج کنند برای یک مسئله. این جنبه سیاسی این مجالس بالاتر از همه جنبه های دیگری که هست...مسئله، مسئله گریه نیست. مسئله، مسئله تباکی نیست. مسئله، مسئله سیاسی است که ائمه ما با همان دید الهی که داشتند، میخواستند که این ملتها را با هم بسیج کنند و یکپارچه کنند از راههای مختلف. اینها را یکپارچه کنند تا آسیب پذیر نباشند.مسائل اسلام، مسائل سیاسی است و سیاستش غلبه دارد بر چیزهای دیگرش. (صحیفه امام خمینی، ج13، ص323)
#آغاز_محرم
🆔 @Bonyadtarikh
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مکس چندلر (نماینده حزب سبز در مجلس نمایندگان استرالیا):
🔸 چرا ۱۴۶ کشور فلسطین را به رسمیت شناختهاند، اما دولت استرالیا این کار را نمیکند؟
🔸در حالی که دولت استرالیا هیچ اقدامی علیه اقدامات اسرائیل انجام نمیدهد و روابط تجاری و نظامی خود را با آن ادامه میدهد، سناتور پیمن به دلیل مواضع اصولی خود در حمایت از فلسطین تحت فشار قرار گرفته است.
#استرالیا
#اسرائیل
#نماینده_استرالیا
#قطع_روابط_تجاری_و_نظامی
🆔 @Bonyadtarikh
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دنیای بی پایان
📍گزیده ای از سخنان رهبری درباره فضای مجازی
🆔 @Bonyadtarikh
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جان کربی: ایالات متحده در حال حاضر آماده از سرگیری مذاکرات هستهای یا دیپلماتیک با ایران نیست، حتی پس از انتخاب رئیسجمهور جدید در ایران.
🔺جان کربی در ادامه ادعا می کند:
ایران همچنان از گروههای تروریستی مانند حماس، حزبالله و حوثیها حمایت می کند.
🔺ایالات متحده آمادگی لازم برای از سرگیری مذاکرات با ایران را ندارد و انتظار تغییر در رفتار ایران را نیز ندارد.
#آمریکا
#ایران
#مذاکرات_هسته_ای
#پزشکیان
🆔 @Bonyadtarikh
21.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 زنگ تاریخ (51)
🎥قتل یک جوان توسط گماشته همسر پرویز ثابتی در سال 1354
✳️مجموعه مستندات زنگ تاریخ
#استاد_سیدحمیدروحانی
🆔 @Bonyadtarikh
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نظر امام خمینی(ره) درباره جنگیدن سپاه در لبنان
📍دکتر مسعود اسدالهی ، کارشناس و تحلیلگر مسائل بین المللی در مصاحبه با بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی ( ۶ )
🆔 @Bonyadtarikh
💢بیتالعدل جهانی جای زنها نیست!
🔹تشکیلات بهائیت در حالی خود را مدافع حقوق زنان معرفی میکند که حتی بعد از دهها سال از تأسیس بیتالعدل، حتی یک زن در میان اعضای اصلی آن دیده نمیشود! بالاترین مؤسسه و نهاد بهائیان، بیتالعدل است که منحصر به مردان است و تمام اعضای آن از زمان تأسیس تا به امروز، همگی مرد بودهاند. شوقی افندی، جانشین عباس افندی در پاسخ به سؤال افراد بهایی در مورد علت عدمحضور زنان در بیتالعدل در نامهای مینویسد: «درباره عضویت در بیتالعدل جهانی، عبدالبهاء در لوحی اظهار داشته که عضویت در آن، منحصر به مردان است و حکمت عدمحضور زنان در بیتالعدل جهانی در آینده روشن خواهد شد. ما بیان دیگری جز این نداریم ...» وی در جای دیگر مینویسد: «مردم باید بپذیرند که زنان جایی در بیتالعدل جهانی ندارند، همانطور که حضرت آقا فرمود، حکمت این حکم در آینده روشن خواهد شد، ما فقط باید این را بپذیریم و باور کنیم که درست است ...»
📚آنتونی لی و دیگران، ترجمه حمید فرناق، خدمت زنان در مؤسسات بهایی، فصلنامه فرهنگی، اجتماعی بهاییشناسی، شماره ۵، زمستان ۱۳۹۶ش، ص۱۷۸
🆔 @Bonyadtarikh
♨️تاریخ روابط ایران و انگلیس (۱۵)
🔹کلات بلوچستان در بخش شرقی بلوچستان ایران از دیرباز جزو خاک ایران و از زمان نادرشاه خراجگزار حکومت ایران بود. اما در زمان حکومت ناصرالدین شاه سر فردریک گلد اسمیت که با گروهی فنی مأمور ایجاد خطوط تلگراف در مرزهای شرقی ایران بود برای بستن قرارداد سیم کشی، از کراچی تا بلوچستان با خانهای بلوچ طرح دوستی ریخت و به ویژه با خدادادخان، خان کلات قراردادی بست. در قرارداد در برابر تعهدات خان کلات در حفظ امنیت متصرفات انگلیس در منطقه کمک مالی به خان کلات به سالی 25 هزار روپیه افزایش یافت و او رسما از حمایت حکومت انگلیسی هندوستان و نیز دربار انگلیس در لندن برخوردار شد. خان کلات به پشتوانه این قرارداد خود را از زیر نفوذ ایران بیرون کشید و از دادن خراج به شاه ایران خودداری کرد.
🔸 براثر فشار دولت انگلیس در سال 1288ه.ق دولت ایران به تجزیه کلات از ایران رضایت داد اما اصرار کرد که دو بخش کوهک و اسپندک جزو خاک ایران باقی بماند. در سال 1292ه.ق دولت انگلیس بازگشت این دو بخش را به خاک ایران رسما پذیرفت ولی از واگذاری عملی آن به ایران خودداری کرد، تا این که سرانجام پس از قتل ناصرالدین شاه دو بخش کوهک و اسپندک همراه با بخش کفاربست به ایران بازگشت و کلات بلوچستان برای همیشه از ایران منتزع شد.
1-ولایتی، علی اکبر، ایران در عصر قاجار تا استانه مشروطیت، ص 462- 463.
2- ولایتی، علی اکبر، تاریخ روابط خارجی ایران در دوران ناصرالدین شاه و مظفرالدین شاه ، ص 97-100.
🆔 @Bonyadtarikh