«شاه رفت» جملهای که چهل سال پیش نَقل زبانها و نُقل مجلسها شد و جملهای که کمتر از یک ماه بعد کامل شد:«امام آمد» و مردم جهان صدای شیرین نوزاد انقلاب را شنیدند.
امّا این پایان ماجرا نبود و این نوزاد که پدری قوی و مهربان چون امام خمینی قدّس سره الشریف داشت در معرض خطرات فراوان بود و در مسیر پرچالش خود باید از گردنههای دهشتانگیزی عبور میکرد و یکی از گردنههای مهلک #تحریف_تاریخ_انقلاب بود. تحریفی که دشمنان مردم و نظام از زمان حیات امام قدس سره الشریف به دنبال آن بودند:
« ما که هنوز در قید حیات هستیم و مسائل جاری ایران را ـ که در پیش چشم همه ما به روشنی اتفاق افتاده استـ دنبال میکنیم، فرصتطلبان و منفعتپیشگانی را میبینیم که با قلم و بیان، بدون هراس از هر گونه رسوایی، مسائل تاریخی و نهضت اسلامی را بر خلاف واقع جلوه میدهند و به حکم مخالفت با اساس، نمیخواهند واقعیت را تصدیق کنند و نمیتوانند قدرت اسلام را ببینند و شکی نیست که این نوشتههای بیاساس به اسم تاریخ در نسلهای آینده آثار بسیار ناگوار دارد...»(صحیفه ج3 ص434)
با وجود اهمیت این موضوع و خطر بالای سهلاندیشی در خصوص آن؛ باید دید کدام نهاد به امر حساس و پراهمیت پاسداری از تاریخ ملت ایران و جلوگیری از تحریف آن پرداخته است...
با ما همراه باشید.
#بنیاد_تاریخ_پژوهی_ایران_معاصر
#تاریخ_انقلاب
#تاریخ_پهلوی
شاید بتوان گفت یکی از بذرهای تاریخنگاری انقلاب اسلامی؛ مدّتها پیش از پیروزی نهضت و به تدبیر شگفتانگیز امام خمینی قدس سره الشریف کاشته شد. آنجا که امام خمینی به طلبه جوان خود؛ سید حمید روحانی فرمود:«تاریخ در گذشته معالأسف غالبا به دست دشمن نوشته شده است، امید است که نگذارید تاریخ این نهضت را نیز دشمن بنویسد .»
این بذر کاشته شد و طلبه جوان اراده کرد که با امام بماند و برای او و مردم رنجدیده بنویسد و تاریخ را صادقانه و بدون پیرایه بازگو کند. بذری که کاشته شد و سالهای پس از انقلاب به نهالی بدل شد که میتوانست جلوی #طوفان_تحریف بایستد و از تاریخ پرشکوه ملت ایران اسلامی حمایت کند...
با ما همراه باشید.
#بنیاد_تاریخ_پژوهی_ایران_معاصر
#تاریخ_انقلاب
پی نوشت:
عکس امام خمینی قدس سره الشریف ؛ سید حمید روحانی در سمت راست - نوفل لوشاتو