سلمان رشدی كيست؟
🔻بازخوانی پیشینه اهانت به مقدسات اسلامی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹اهانتی بیشرمانه به قرآن کریم در سوئد بار دیگر خشم مسلمانان را برانگیخت. سادهانگارانه است اگر این اقدامات خلاف انسانیت را اقدامی فردی بدانیم. جهان استکبار به رهبری آمریکا و انگلستان بارها و بارها نشان داده که از عمق جان به اسلام عزیز و مظاهر پاک آن نفرت میورزد و قدمهای مختلفی را نیز برای اسلام هراسی برداشته است.
🔸یکی از گامهای مهم و پرجنجال جبهه استکبار، عَلَم کردن سلمان رشدی و آیات شیطانی وی بود که با قاطعیت سازشناپذیر امام خمینی قدس سره الشریف روبرو شد. بازخوانی اقدام شرمآور رشدی و شناخت شخصیت خبیث وی ما را به درک بهتر تاریخچه اقدامات اخیر یاری میدهد.
🔹سلمان رشدی در اصل كشميری و زادگاه او شهر بمبئی هندوستان است. وی در 1947 م /1326خ در خانوادهای مسلمان به دنيا آمد و از چهارده سالگی به مدت بيست سال در انگلستان اقامت گزيد. تحصيلات او در رشته ادبيات و در دانشگاه كمبريج بوده است. خودباختگی فرهنگی او با رسيدن پايش به جهان غرب آغاز شد و در همانجا بود كه به انواع جوايز و تشويقها دست يافت.
🔸شايان ذكر است كه اغلب آثار او از شبه قاره هند، ريشه و تأثير میگيرد. در سال 1968م، هنگامی كه دانشجوی دانشگاه كمبريج بود، به جنبش چپ پيوست.
🔹در همان سالها، تماشای تئاتر در تماشاخانههای پيشرو (آوانگارد) لندن، عشق به هنرپيشگی را در وی زنده كرد. در پايان تحصيلاتش در يک آژانس كوچک تبليغاتی سردبير شد و نگارش نخستين رمان خود را آغاز كرد؛ اين رمان كه درباره يكي از قديسان مسلمان بود، منتشر شد. دومين اثر وی كه مجموعه داستانهای گريموس نام داشت، مورد پسند منتقدان قرار نگرفت. او در سال 1981م دست به انتشار رمان «بچههای نيمهشب» زد؛ رمان تكاندهندهای كه پس از انتشار، صفحاتی از مطبوعات انگلستان را به خود اختصاص داد؛ در اين زمان، قصه استقلال هند از زبان يك مسلمان جوان! حكايت میشود. او در اين رمان «اينديرا گاندی» را «بيوه» لقب داد و فساد دولت هند را به باد انتقاد گرفت و در آن از حيات اجتماعی، فرهنگي و دينی در هند سخن گفت. به دنبال ممنوعيت اين رمان، مؤلف و ناشر آن عذرخواهی نموده، در چاپهای بعدي مطالب غير معقول كتاب را حذف كردند.
🔸در رمان ديگري به نام «شرم» كه با سبك «رئاليسم جادويی» نوشته شد، نويسنده، افسانه، واقعيت و تاريخ را درهم آميخته و شخصيتهای معاصر پاكستان را به باد انتقاد گرفت. در اين رمان، از «بینظير بوتو» با لقب «باكره تنگه آهنی» ياد كرده است. اين كتاب نيز در پاكستان ممنوع شد؛ وليكن هر دو كتاب مذكور در لندن برای وی دربردارنده جايزه گرديد!(گزیدهای از مقاله هجمه سلمان رشدی و ادامه استراتژی اسلامستیزی در غرب، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 19، صص87-85)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
آیات شیطانی، سرحلقه اسلامستیزی در عصر جمهوری اسلامی
🔻بازخوانی پیشینه اهانت به مقدسات اسلامی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹كتاب آيات شيطانی - كه بايد به حق آن را واكنشی در برابر انقلاب اسلامی ايران دانست - چهارمين اثر رشدی است كه وی، آن را مستقيما به سفارش «گيلون رينكن» با دستمزد بیسابقه 850 هزار پوندي در 547 صفحه نوشته است. اين كتاب توسط انتشارات #مؤسسه_پنگوئن در سلسله كتابهای (وايكينگ) به مرحله چاپ رسيد و در تاريخ 1367.7.4 در #لندن منتشر گرديد. پس از انتشار، دستگاههای جايزهپراكنی غرب، سريعا اين اثر جديد را نامزد دريافت جايزه كتاب سال كردند.
🔸رشدی در اين كتاب موهن، رماننويسی و قصهپردازی را بهانهای قرار داده تا به وسيله آن به مقدسات اسلامی ناسزا بگويد و با درهم آميختن تخيل و واقعيت، به بزرگان دين توهين كند. به همين دليل كار تازه او درباره پيامبر اسلام(ص) نوعی ارتجاع و واپسگرايی و بازگشتی انحطاطآميز به قرون وسطی است؛ روزگاری كه استدلال جای خود را به افترا و استهزا داده بود.
🔹محتوای كتاب، تلاشی است برای مخدوش كردن حقيقت وجودی جبرئيل امين (به عنوان آورنده وحی) و شخصيت والای رسول اكرم(ص) (به عنوان گيرنده وحی). نويسنده در اين كتاب سعی كرده است، آيات وحی را در قالب آيات شيطانی مطرح نمايد و قداست «وحی» و قرآن را ناديده انگارد. او از بهترين سبک نگارش، يعني سبک «رمان» استفاده كرده است و تلميحات نادرست و موهنی درباره قرآن، پيامبر اسلام(ص)، آداب، احكام و مقدسات اسلامی دارد و با تحريف و كاريكاتورسازی از صحابه بزرگ رسول خدا(ص) از جمله بلال حبشی - به عنوان هيولای سياه عظيمالجثه - ياد میكند.
🔸وی همچنين خانواده پيامبر و زنان عفيفه تاريخ، مثل زنان پيامبر اكرم(ص) را كه با صراحت قرآن، حتی از ازدواج بعد از رحلت پيامبر(ص) هم محروم شدهاند، مورد اهانت قرار داده است. قرآن را تخيلات شيطانی خوانده و هر يک از صحابه رسول اكرم از جمله، افرادی مثل سلمان فارسی، بلال حبشی، مقداد و ابوذر را به نامی تشبيه نموده و به باد استهزا گرفته است؛ كسانی كه در مكه سختترين شكنجه را تحمل كردند، با گرسنگی ساختند، از همه دار و ندار خود گذشتند و به حبشه مهاجرت نمودند.(گزیدهای از مقاله هجمه سلمان رشدی و ادامه استراتژی اسلامستیزی در غرب، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 19، صص91-89)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
اهانت به اسلام و لزوم بازنگری در مواضع غیرواقعبینانه و خوشبینانه به غرب
🔻بازخوانی پیشینه اهانت به مقدسات اسلامی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
امام خمینی قدس سره الشریف :
آنان که هنوز بر این باورند و تحلیل می کنند که باید در سیاست و اصول و دیپلماسی خود تجدید نظر نماییم و ما خامی کردهایم و اشتباهات گذشته را نباید تکرار کنیم و معتقدند که #شعارهای_تند یا جنگ سبب بدبینی غرب و شرق نسبت به ما و نهایتاً انزوای کشور شده است و اگر ما واقعگرایانه عمل کنیم، آنان با ما برخورد متقابل انسانی میکنند و احترام متقابل به ملت ما و اسلام و مسلمین میگذارند. این یک نمونه است که خدا میخواست پس از انتشار کتاب کفرآمیز « #آیات_شیطانی » در این زمان اتفاق بیفتد و #دنیای_تفرعن و استکبار و بربریت چهرۀ واقعی خود را در دشمنی دیرینهاش با اسلام برملا سازد تا ما از سادهاندیشی به درآییم و همه چیز را به حساب اشتباه و سوء مدیریت و بیتجربگی نگذاریم و با تمام وجود درک کنیم که مسئله اشتباه ما نیست، بلکه تعمد جهانخواران به #نابودی_اسلام و مسلمین است و الاّ مسئله فردی #سلمان_رشدی آنقدر برایشان مهم نیست که همه صهیونیستها و استکبار پشت سر او قرار بگیرند.(صحیفه امام، ج21، ص291)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
نمونهای از کاریکاتورهای رسم شده علیه سلمان رشدی
بازخوانی پیشینه اهانت به مقدسات اسلامی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
واکنش قاطع و سازشناپذیر امام نسبت به اقدام موهن سلمان رشدی
🔻بازخوانی پیشینه اهانت به مقدسات اسلامی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹هنگامی كه دشمنان اسلام در سال 1367 توسط #سلمان_رشدی گامی ديگر در جهت توهين به اسلام و مقدسات اسلامی برداشتند، امام خمينی (س) با واكنشی هوشمندانه به آغاز موج توهين نسبت به پيامبر اكرم(ص) اشاره كرده، با صدور حكم اعدام برای نويسنده اين كتاب صلابت و قدرت رهبری اسلام را به دنيا نشان داد و ضمن خنثی نمودن توطئه دشمنان، اين نكته را به آنان فهماند كه با نيروی ايمان امتی بزرگ مواجه هستند كه آماده #دفاع_از_مقدسات و فرهنگ اسلامی خويش است و استكبار جهانی با اين خيرهسریها به اهداف شوم خود نائل نخواهد شد:
🔸بسمهتعالی
انا لله و انا اليه راجعون!
به اطلاع مسلمانان غيور سراسر جهان میرسانم مؤلف كتاب آيات شيطانی- كه عليه اسلام و پيامبر و قرآن تنظيم و چاپ و منتشر شده است- همچنين ناشرين مطلع از محتوای آن، محكوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غيور میخواهم تا در هر نقطه كه آنان را يافتند، سريعا آنها را اعدام نمايند تا ديگر كسی جرات نكند به مقدسات مسلمين توهين نمايد و هركس در اين راه كشته شود، شهيد است انشاءالله. ضمنا اگر كسی دسترسی به مولف كتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نمايد تا به جزای اعمالش برسد.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
روحالله الموسوی الخمينی(صحیفه امام، ج21، ص263)
🔹پس از اعلام حكم امام خمينی(س) مبنی بر ارتداد و اعدام سلمان رشدی، رسانههای گروهی استعمار خارجی به دروغ از قول مسئولان نظام جمهوری اسلامی اعلام كردند كه اگر نويسنده اين كتاب توبه كند، حكم اعدام درباره او لغو میگردد؛ وليكن حضرت امام(س) صراحتا فرمودند:
اين موضوع صددرصد تكذيب میگردد. سلمان رشدی اگر توبه كند و زاهد زمان هم گردد، بر هر مسلمان واجب است با جان و مال، تمامی هم خود را به كار گيرد تا او را به درک واصل گرداند. (صحیفه امام، ج21، ص268)(گزیدهای از مقاله هجمه سلمان رشدی و ادامه استراتژی اسلامستیزی در غرب، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 19، صص96-95)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
رشدی بین الملل.jpg
764.9K
📸اطلاعنگاشت بازتاب بینالمللی فتوای اعدام سلمان رشدی
🔻بازخوانی پیشینه اهانت به مقدسات اسلامی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔺از بزرگترین تظاهرات اسلامی انگلیس تا اعتراف رادیو کلن آلمان
◀️منبع: فصلنامه پانزده خرداد، شماره ١٩، مقاله «هجمه سلمان رشدی و ادامه استراتژی اسلامستیزی غرب»
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
تأکید ضمنی مقام معظم رهبری بر استمرار حکم ارتداد سلمان رشدی در سال 1383
مقام معظم رهبری در تاریخ 1383.10.29 در پیام به کنگره عظیم حج، ضمن روشنگری در خصوص نفاقورزی مستکبرین عالم؛ بر ارتداد و مهدورالدم بودن #سلمان_رشدی تأکید مجدد داشتند و به این وسیله حکم تاریخی امام خمینی قدس سره الشریف را زنده و پابرجا نگاه داشتند.
بخشی از پیام فوقالذکر را مرور میکنیم:
🔹«....مهمترین ابزار این دَدْمَنِشان آدمیخوار، #پرده_نفاق و فریبی است که بر چهره خود کشیدهاند. #جوخههای_تروریستی را تجهیز و به قصد جان بیگناهان روانه میکنند، و دم از مبارزه با تروریسم میزنند. از #دولت_تروریست و جلادی که فلسطین را غصب کرده، علناً پشتیبانی میکنند و مدافعان جان به لب رسیدهی فلسطینی را تروریست مینامند.
🔸سلاحهای کشتار جمعی اتمی و شیمیائی و میکربی را تولید و توزیع و مصرف میکنند و فجایعی مانند #هیروشیما و #حلبچه و خطوط دفاعی ایرانیان در جنگ تحمیلی پدید میآورند و در عین حال شعار کنترل سلاح کشتار جمعی سر میدهند... دربارهی آزادی بیان و عقیده داد سخن میدهند، و ابراز عقیده درباره #صهیونیزم را جرُم میشمرند و بسیاری از آثار فکری و قلمی برجسته اسلامی را و حتی اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی آمریکا در تهران را، در آمریکا اجازه نشر نمیدهند. در باب حقوق بشر پرگوئی میکنند، اما دهها اردوگاهِ شکنجه چون گوانتانامو و ابوغریب بپا میکنند، یا در مقابل چنین فجایع کمنظیری سکوت رضایتآمیز در پیش میگیرند.
🔹آنها از احترام به همهی مذاهب سخن میگویند، اما از مُرتَّدِ مَهْدُورُالدَّمی چون سلمان رشدی حمایت میکنند و در رادیوی دولتی انگلیس، سخن کُفرآمیز بر ضِدّ مقدسات اسلامی میپراکنند...»
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
❇️آتش جهنم علاوه بر جسم روح را میسوزاند!
✳️نردبان آسمان؛ نکاتی اخلاقی از امام خمینی به مناسبت ماه مبارک رمضان/١۶
تمام آتش دوزخ و عذاب قبر و قیامت و غیر آنها را که شنیدی و قیاس کردی به آتش دنیا و عذاب دنیا، اشتباه فهمیدی، بد قیاس کردی. آتش این عالم یک امر عرضی سردی است. عذاب این عالم خیلی سهل و آسان است، ادراک تو در این عالم ناقص و کوتاه است. همه آتشهای این عالم را جمع کنند روح انسان را نمیتواند بسوزاند، آنجا آتشش علاوه بر اینکه جسم را میسوزاند روح را می سوزاند، قلب را ذوب می کند، فؤاد را محترق مینماید. (شرح چهل حدیث، ص ٢١-٢٠)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
افشای مراکز و شخصیتهای محوری اسلامهراسی در غرب
🔻بازخوانی پیشینه اسلامستیزی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹حدود ده سال پیش سايت شبكه خبری CNN در گزارشی با اعلام اينکه زنگهای خطر برای کليسا به صدا در آمده است هشدار داد که جمعيت مسلمانان در اروپا به نحو چشمگيری رو به گسترش است و ديری نخواهد پاييد که قاره اروپا تبديل به #قاره_مسلمانان خواهد شد. نگرانی از رشد اسلام آنچنان در بين رسانههای غرب گسترش يافته است که رسانههای آنان خطاب به دولتمردان و سياسيون هشدار میدهند: «به زودی مردم امريکا با صدای اذان از خواب بيدار خواهند شد.»
🔸بر اين اساس بسياری از رسانهها و مؤسسات وابسته به كارتلها و تراستهای امريكايی- صهيونيستی، از ترس نفوذ فزاينده اسلام در قاره امريكا و اروپا و همچنين كشورهای حوزه نفوذ آنان، دست به تبليغات گستردهای عليه اسلام و مسلمانان زدهاند. به استناد يكی از گزارشها، هزينه پروژه اسلامهراسی را که طي 10 سال (1390-1380ه.ش) بيش از 40 ميليون دلار صرف آن شده است، هفت بنياد امريکايی تأمين کردهاند. نام اين بنيادها به اين ترتيب است:
1. بنياد ريچارد ملون اسکايفی
2. بنياد لينده و هري برادلی
3. نيوتن و روشله بکر
4. بنياد و سازمان خيريه نيوتن و روشله بکر
5. بنياد راسل بريه، صندوق خيريه لنگرگاه و ويليام روزندال
6. صندوق خانواده
7. بنياد فربروک
بر پايه اين گزارش، پنج کارشناس انحراف افکار عمومی، رهبری و هدايت گسترش پروژه اسلامهراسی را بر عهده دارند و اين وظيفه را با استفاده از ابزار شرکای رسانهای و سازماندهی مردمی انجام ميدهند. نام اين افراد نيز بدين قرار است:
1. فرانک گفنی از مرکز سياست امنيت
2. ديويد يروشالمی از انجمن امريکايیها برای موجوديت ملي
3. دانيل پايپس از انجمن خاورميانه
4. رابرت اسپنسر از ديدهبان جهاد و اسلامی شدن امريکا را متوقف کنيد
5. استيون امرسون عضو پروژه تحقيق درباره تروريسم
تبليغات اين افراد در زمينههای گوناگونی شكل میگيرد و دارای ابعاد مختلفی است. برای مثال #دانيل_پايپس، عضو انجمن خاورميانه در طول فعاليتش «خصومتی دردناک نسبت به مسلمانان معاصر از خود نشان داده است. اگرچه او نسبت به مسلمانان (علیالظاهر) ابراز ارادت میکند، اما همواره رفتاری تحقيرآميز با آنان داشته است.» (واشنگتنپست) سوای نفرت ژرف او از اسلام، وی بیحرمتی نژادی نسبت به مهاجران مسلمانی که «تمايل به وارد کردن آداب و رسوم [مناطق] خاورميانه و جنوب آسيا [در جامعه امريکا] را دارند نشان میدهد.» (لسآنجلس تايمز). وی در سال 1990 گفت:
جوامع اروپاي غربي آمادگی لازم را ندارند تا پذيرای مهاجرت گسترده مردمان قهوهای پوستی باشند که غذاهای عجيب میپزند و از معيارهای متفاوت بهداشتی برخوردارند... همه مهاجران آداب و رسوم و نگرشهای عجيب و غريب با خود میآورند، اما آداب و رسوم مسلمانان مسئلهسازترين آنهاست. (نشنال ريويو) (گزیدهای از مقاله درآمدی بر مديريت استراتژيک امام خمينی و امام خامنهای
در گسترش موج اسلامخواهی در جهان، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 30، صص83-82)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
پیروزی انقلاب اسلامی و موج اول اسلامهراسی در جهان
🔻بازخوانی پیشینه اسلامستیزی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹به موازات #پیروزی_انقلاب_اسلامی در 1979 میلادی، موج اول اسلامهراسی در غرب کلید خورد. چرایی عملیاتی شدن #اسلامهراسی و #اسلامستیزی به خوبی روشن است؛ غرب از اینکه میدید نظامی در ایران روی کار آمده که از طرفی داعیه ورود دین به عرصه سیاست و نظامسازی دارد و از طرفی دیگر الگوی جدیدی برای حکومتمداری در جهان معرفی کرده است به شدت به وحشت افتاد. #اریک_هابسبام از تاریخنگاران انگلیسی معاصر معتقد است انقلاب اسلامی ایران نخستین جنبش عمده اجتماعی در دوران جدید است که سنتهای 1789 و 1917 میلادی را رد کرد. منظور او از سنت 1789 #انقلاب_فرانسه بود که در آن «بورژوازی» فرانسه علیه طبقه «اشراف» قیام کرد و نیز مراد او از سنت 1917 #انقلاب_کمونیستی روسیه است که در آن شاهد انقلاب طبقه «پرولتاریا» علیه «بورژوازی» بودیم. اما از منظر هابسبام، انقلاب اسلامی ایران بدین معنا فاقد خاستگاه طبقاتی و تعریفهای طبقاتی بود؛ چراکه در انقلاب ایران، کارگران و بازاریان (پرولتاریا و بورژوازی)، روحانیون و روشنفکران توأمان با هم در شکلگیری و نضج انقلاب نقش داشتند.
🔸از سویی دیگر، انقلاب ایران که از پشتوانههای محکم دینی و ملی برخوردار بود موجب شد تا سایر ملل اسلامی نیز با تأسی از انقلاب اسلامی ایران وارد مرحله جدیدی از مبارزات خود با استعمار شرق و غرب شوند. به همین علت در اوایل پیروزی انقلاب، شاهد شکلگیری جریانها و گروههای اسلامی در سراسر جهان اسلام بودیم. واضح است که غرب در مقابل چنین موضوعی چارهای نداشت جز آنکه بخواهد با تبلیغات رسانهای و عملیات روانی، از حجم آن بکاهد.(گزیدهای از مقاله درآمدی بر مديريت استراتژيک امام خمينی و امام خامنهای در گسترش موج اسلامخواهی در جهان، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 30، صص87)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و موج دوم اسلامهراسی در جهان
🔻بازخوانی پیشینه اسلامستیزی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹ده سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز موج اول اسلامهراسی یعنی در سال 1989، #اتحاد_جماهیر_شوروی از هم فروپاشید. فروپاشی شوروی به منزله فروپاشی یکی از دو بلوک جهانی بود و حالا دیگر بلوک غرب بود که میدان سیاست جهانی را بر عهده داشت. بهطور کلی بعد از فروپاشی شوروی، سه دسته نظریه در عرصه روابط بینالملل به سرعت فراگیر شد:
🔸نظریه « #دهکده_جهانی » #مک_لوهان که معتقد بود گسترش رسانههای جمعی باعث نزدیکی هر چه بیشتر اقوام، ملل و فرهنگها به هم شده است و بنابراین از این پس جهان باید به سمت «یکسانسازی» در فرهنگ و سیاست حرکت کند. نتیجه منطقی که در پس این نظریه خوابیده بود این است که این جهان جدید برای مدیریت خود نیازمند کدخدایی است و آن هم کسی نیست جز ایالات متحده و نرمفزاری هم که باید برای آن در نظر گرفت چیزی نیست جز «الگوی زندگی امریکایی». (American Life Style)
🔹نظریه دوم نظریه « #پایان_تاریخ » #فرانسیس_فوکویاما، استراتژیست برتر بنگاه رند، وابسته به نیروی دریایی ایالات متحده بود. فوکویاما معتقد بود بعد از فروپاشی شوروی، جهان چارهای ندارد جز آنکه به دامان نظام لیبرالسرمایهداری پناه برده و عملاً تنها نسخهای که برای کشورها تجویز میشود چیزی نیست جز «نظام سرمایهداری».
🔸اما نظریه سوم که از استقبال بیشتری در بین سیاستمداران و دولتمردان امریکایی برخوردار شد نظریه معروف « #برخورد_تمدنها »ی #ساموئل_هانتینگتون بود. هانتینگتون برخلاف دو نظریه قبل، جهان مابعد کمونیسم را جهانی مملو از منازعات و تنشهای جدید بینتمدنی قلمداد کرد. او در نظریه خود که به جهان پس از فروپاشی بلوک شرق نظر داشت، به جای تأکید بر نقش «قطب» در روابط بینالملل، بر «تمدن»ها تأکید میکند. وی در نبود ایدئولوژی کمونیسم، سخن از شکلگیری چندین تمدن جدید کرد و از آن پس روابط و منازعات بینالملل را در عرصه فرهنگی و تمدنی میداند. هانتینگتون از میان همه تمدنهایی که نام برد بیش از همه به « #تمدن_اسلامی » تأکید میورزد و معتقد است رویارویی اصلی غرب در جهان پس از این، با تمدن اسلامی است؛ چراکه تنها این تمدن است که در شرایط موجود توانایی بازتولید فرهنگی را دارد. بنابراین جهان غرب به هر شکل ممکن که شده، باید این تمدن را مهار کند. او حتی در آثار بعدی خود از جمله «موج سوم دموکراسی»، راهکارهای عملیاتی برای انجام چنین پروژهای را نیز ذکر کرد.
🔹از همینجا بود که موج دوم اسلامهراسی نیز شروع شد. جهان غرب که تصور میکرد با فروپاشی کمونیسم و اتحاد جماهیر شوروی به رؤیای همیشگی خود یعنی دستیابی به قدرت هژمونیک جهان دست مییابد حال، با مشکل جدیدی به نام «تمدن اسلامی» مواجه شده که به مراتب سختتر از جهان شرق است. پس القای این مفاهیم که قوانین اسلامی ناقض حقوق بشر است، اسلام دینی خشونتطلب و مروج عصبیت است، دین اسلام بنیادگرا و مخالف علم و پیشرفت است، اسلام مولد اندیشه تروریسم است و... در دستور کار سیاسیون و رسانههای غربی قرار گرفت. (گزیدهای از مقاله درآمدی بر مديريت استراتژيک امام خمينی و امام خامنهای در گسترش موج اسلامخواهی در جهان، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 30، صص89-87)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
حادثه یازده سپتامبر و موج سوم اسلامهراسی در جهان
🔻بازخوانی پیشینه اسلامستیزی؛ به مناسب هتک حرمت قرآن کریم در سوئد
🔹سومین موج اسلامهراسی پس از حادثه 11 سپتامبر و #انفجار_برجهای_دوقلوی سازمان تجارت جهانی در نیویورک و انفجار در ساختمان پنتاگون در واشنگتن عملیاتی شد.
🔸بلافاصله بعد از واقعه 11 سپتامبر جورج بوش اعلام کرد که « #جنگهای_صلیبی » مجدداً شروع شده است. وی کشورها را از این پس به دو گروه دوست و دشمن ایالات متحده تقسیمبندی کرد و با صراحت اعلام کرد که «هر که با ما نیست پس بر ما است». از این رو سخن از « #محور_شرارت » کرده و کشورهای اسلامی را به عنوان کشورهای حامی تروریست و نقضکننده منافع دنیای آزاد و جهان غرب معرفی کرد.
🔹اسلامهراسی و اسلامستیزی توسط امپراتوریهای خبری و رسانهای نظام سلطه آنچنان سازماندهی شد که #نخستوزیر_وقت_ایتالیا در اظهاراتی نسنجیده، تمدن غرب را اصیلتر از تمدن اسلامی خواند و مسلمانان را به علت آنچه او فرودستی مینامید، مورد تحقیر قرار داد.
در ادامه این روند، #فوکویاما یک ماه پس از حادثه 11 سپتامبر در مصاحبهای با روزنامه #گاردین تأکید کرد که اسلام تنها نظام فرهنگی است که مدرنیته غربی را تهدید میکند. او تصریح کرد که امریکا میتواند برای شکستن مقاومت کشورهای اسلامی در برابر مدرنیته، از توان نظامی خود نیز استفاده کند.
🔸در همین رابطه #ویلیام_کوهن، وزیر دفاع اسبق امریکا و از استراتژیستهای برجسته این کشور اعلام کرد جنگ امریکا و متحدانش با اسلام، #جنگ_چهارم_جهانی است. وی جنگ جهانی سوم را دوران جنگ سرد و به مدت 45 سال میداند و جنگ جهانی چهارم را هم نبرد بین تمدن غرب و تمدن اسلام معرفی میکند.
🔹حمله به #عراق و اشغال آن کشول، لشکرکشی به #افغانستان و ایجاد پایگاههای نظامی در آن کشور به بهانه مبارزه با تروریسم و گروهک القاعده که در حقیقت دستساخته خود ایالات متحده بود، بمباران دایمی شهرهای #پاکستان، اردوکشی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و همسایه ایران با توجیه مهار ایران و در نهایت جنگافروزی در #فلسطین و #لبنان و کشتار هزاران هزار مسلمان بیگناه، همه و همه از پیامدهای موج سوم اسلامهراسی بود.(گزیدهای از مقاله درآمدی بر مديريت استراتژيک امام خمينی و امام خامنهای در گسترش موج اسلامخواهی در جهان، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 30، صص90-89)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db