6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الن دوباتن
بسیار زیبا و آموزنده
📌دنیا پر شده از نابغههایی که تنها در اتاق خوابشان هستند. در اتاق خوابشان ایدههای فوقالعاده دارند و شاید، شاید کتابی بنویسند، به این امید که دنیا با کتاب تغییر کند.
📌من خبرهای بدی دارم برای نویسندگان کتاب، از جمله خودم! ...
ادامه رو در کلیپ ببینید
https://eitaa.com/boookkk
🌏بسیار بسیار مهم
🔴%۸۵ خطاها ناشی از وجود کاستی هایی در سیستم ها و فرایندهاست تا ناشی از کارکنان. لذا، نقش مدیریت، تغییر فرایند است نه آزار افراد برای بهتر کار کردن!
*ادوارد دمینگ*
https://eitaa.com/boookkk
◾️۲۴ آبان روز بزرگداشت مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبایی، فیلسوف، عارف و مفسر بزرگ اسلامی رضوان الله علیه
https://eitaa.com/boookkk
هر جا بروید بالاخره اگر خودتان جزو آدمهای بدقلق نباشید، چنین فردی را ملاقات خواهید کرد. در محل کار، در اطرافیان ، در مراجعان و ...
کتاب فوق راهنمای خوب و مختصری است درباره نحوه برخورد با این افراد.
کتاب در قطع جیبی و توسط انتشارات پندار تابان، در ۱۰۷ صفحه چاپ و منتشر شده است.
https://eitaa.com/boookkk
1_2038999836.pdf
9.75M
🔸آشنای آسمان؛ خاطرات و اسناد منتشرنشده از جناب آقای محمد تقی انصاریان درباره مرحوم علامه طباطبائی.
فایل کتاب در زمان حیات مولف رحمة الله و با اجازه ایشان در فضای مجازی منتشر شد.
در صفحه ۱۸۹ و ۱۹۰ دستورالعملی به دستخط علامه طباطبایی ره نقل شده است.
اثر نابی ست غنیمت شمریدش صحبت🌹
https://eitaa.com/boookkk
.
🎯 برای شادکام بودن يک چيز از همه مهمتر است
— تحقیق ۸۴سالۀ دانشگاه هاروارد دربارۀ شادکامی چه میگوید؟
🔴 دائم در گوشمان میخوانند که اگر فلانچیز را بخریم یا بیشتر پول داشته باشیم و در شغلمان موفق شویم، شادکام میشویم. اما انگار هنوز درست نمیدانیم راز شادکامی دقیقاً چیست. برای پاسخ به این سؤال، دانشگاه هاروارد در سال ۱۹۳۸ مطالعۀ گستردهای را شروع کرد که تا امروز بیوقفه ادامه یافته است. در این سالها، این تحقیق برای یافتن راز شادکامی به بررسی و ثبتِ همزمانِ همۀ جوانب زندگی پرداخته است، از وضعیت جسمانی و اشتغال گرفته تا جزئیات روابط با دوستان و همسران و خیالات نیمهشبِ افراد موردبررسی.
🔴 دکتر رابرت والدینگر، سرپرست کنونی این تحقیق، میگوید سلامتی، پول و امنیت اقتصادی بر شادکامی افراد مؤثرند و تا وقتی آنها تأمین نشوند کمتر شادکامیم. اما یک عامل دیگر نیز وجود دارد که از آن کمتر شنیدهایم: بهبود کیفیت روابطمان با دوستان و آشنایان موجب افزایش شادکامی میشود.
🔴 از نظر والدینگر گفتن ندارد که وقتی خوراک و مسکن و اینجور چیزها تأمین نباشد کمتر شادکامیم. اما جالب اینجاست که درآمدِ بالاتر از یک حد مشخص چندان موجب افزایش شادکامی نمیشود. چیزی که موجب افزایش و پایداریِ شادکامی میشود کیفیت معاشرت و رابطۀ شما با دیگران است. عصارهٔ تعریف دکتر والدینگر از زندگی خوب این است: «همراه کسانی که دوست دارم، کارهای دلخواهم را انجام دهم».
🔴دکتر والدینگر میگوید پژوهش هاروارد موجب توجه بیشتر او به رفتارهای خودش هم شده است. «اجازه نمیدهم تنها همسرم زندگی اجتماعیمان را بگرداند. قبلاً میگفتم: «فقط بگو کجا بریم». اما حالا بیشتر مواظب روابطم هستم و حواسم هست افت نکنند».
🔴 دکتر والدینگر نام این عادت را «سلامت اجتماعی» میگذارد: او میگوید کسی بعد از یکی دو جلسه باشگاهرفتن تصور نمیکند سلامتیاش را تأمین کرده است. دوستیها هم همینطورند. بیتوجهی روابط خوب را از بین میبرد. حتماً نباید مشکل خاصی وجود داشته باشد؛ اگر روابطتان را حفظ نکنید نابود میشوند. ما مشاهده میکنیم کسانی که روابط اجتماعیِ پرشوری دارند برای حفظ این روابط تلاش میکنند. یک پیام ساده، یک فنجان قهوه یا یک پیادهروی کوتاه. ممکن است این کارها چندان چشمگیر نباشند، ولی اگر تکرار شوند روابط اجتماعی را زنده نگه میدارند.
🔴 کیفیت رابطه مهم است، چه با دوست باشد، چه با همسر، چه خواهربرادر و چه همسایه. دکتر والدینگر میگوید «در یکی از مراحل تحقیق از افراد پرسیدیم: «اگر نصفهشب بترسید یا مریض باشید با چه کسی میتوانید تماس بگیرید؟ ما معتقدیم هر کس حداقل به یک یا دو دوستِ اینچنینی نیاز دارد. اگر چنین کسی را ندارید احتمالاً از نظر عاطفی رنج میکشید».
🔴 ناگفته پیداست که نمیشود همیشه شادکام بود. دکتر والدینگر میگوید: زندگیهای خوب زندگیهایی دشوارند. ما زندگی هزاران نفر را مطالعه میکنیم. هیچکس، حتی یک نفر از همهٔ کسانی که در این کرهٔ خاکی دیدهام، همیشه شادکام نبوده است. تصور اینکه همیشه شادکام باشید غلط است. شادکامی اوج و حضیض دارد. اما چیزهایی هست که اگر به زندگیمان اضافه کنیم احتمال اینکه اکثر اوقات احساس شادکامی کنیم بیشتر میشود. توجه به کیفیت روابطمان با دیگران از همین جنس چیزهاست. پس دستآخر آنچه مهم است ارتباط و تعلق است.
https://eitaa.com/boookkk
دوستان عزیز
اگر مطلب بالا رو با دقت بخونید، انگار یک کتاب خوب بلکه نتیجه زحمت های ۸۴ سال پژوهش مستمر محققان این طرح را خوانده اید و این چیز کمی نیست.
تفصیل این پژوهش رو میتونید در کتاب زیر مطالعه کنید.👇👇👇👇
https://eitaa.com/boookkk