eitaa logo
دبیرستان کارآفرین برنا
789 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
1هزار ویدیو
282 فایل
متوسطه اول پسرانه تحول‌گرا پیشرو #مدارس_روش_میزان_اصفهان #توانگری_درمسیر_ارزش_آفرینی 🌐 borna-creative-group.ir خیابان دشتستان شمالی، ابتدای کوچه ۴۲ 📞 03132298998 ✅ شناسه مدیر دبیرستان: @mehran_karrari ✅ شناسه مدیر راهبردی مجتمع: @hamed_saadatpour
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از او با ماست...
وَاعتَصِموا بِحَبلِ الله جَمیعاً وَ لا تَفرَّقوا... در جشن عید بیعت باخانواده گرد هم جمع می‌شویم تا نیرنگ دشمنان اسلام و انقلاب را که با سیاست انگلیسیِ: اختلاف بیانداز و حکومت کن... در صدد ایجاد تفرقه و چندگانه سازی در بین مردم شده اند را بار دیگر خنثی کنیم در سالروز آغاز امامتِ امام مهربانی ها دور هم جمع میشویم و هم عهدی و بیعت جمعیِ خود را با حضرت مهدی(علیه السلام) با شعارِ: پای عهدمان هستیم اعلان مینمائیم. شما نیز با توجه به محدودیت زمان و زیرساخت های اطلاع رسانی ، در نشر حداکثری ، یاری دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ محصول مشترکی از دانش و مهارت در آلمان در کنار اینکه دانش‌های مختلف به دانش‌آموزان ارائه می‌شود آنها می‌توانند در دوره‌ای ۳.۵ تا ۴ ساله در مدارس فنی حرفه‌ای تحصیل کنند، ممکن است در این دوره آنها حتی برای کارخانه‌ای کار کنند و حقوقی حدود ۱۰۰۰ یورو دریافت کنند. این سیستم در آلمان بسیار مدرن است به طوری که بیش از ۵۰ درصد جوانان این کشور دوره فنی و حرفه‌ای را گذرانده‌اند. در واقع بر اساس سیستم آموزشی آلمان دانش‌آموزانی که در مدارس هاپت شوله یا رئال شوله تحصیل می‌کنند آماده فراگیری مهارت‌های مختلف می‌شود. در مدارس جیمنیزیم شرایط متفاوت است، در این مدارس دو زبان خارجی، ورزش، موسیقی و هنر آموزش داده می‌شود، این مدارس فقط مخصوص افرادی است که نمرات بالایی دارند.
؛ راه حل برای کمتر کردن فاصله بریتانیا برای آموزش مهارت‌های مختلف به دانش‌آموزان، برای افراد مختلف ۱۴ تا ۱۹ سال مدارس کوچکی با ظرفیت ۳۰۰ نفر ساخته شد، محیط این مدارس بیشتر شبیه محل کار است و در آن مهارت‌های مختلف در زمینه‌های مختلف به دانش‌آموزان تدریس می‌شود؛ نحوه به اشتراک گذاشتن اطلاعات، ارتباط برقرار کردن با دیگران، سرمایه‌گذاری، کار و استخدام و ... مدارس فنی و حرفه‌ای هم نقش فراوانی در کارآموزی دانش‌آموزان بریتانیا دارد، معمولا در این کشور این دوره از دوره راهنمایی شروع می‌شود و مهارت‌های متنوع در آن آموزش داده‌ می‌شود.
در نیز بر خلاف جریان رایج انتخاب رشته و فشارهای روانی، اجتماعی، خانوادگی و مدارس رشته های فنی و حرفه ای بویژه ؛ مهارت محور ، زود بازده ، ثروت آفرین و با قابلیت ادامه تحصیل آکادمیک هستند. محوریت اصلی رشته های ارائه شده در شاخه تحصیلی  آموزش دروس عملی و حرفه های مختلف و تربیت نیروی کار حرفه ای و متخصص می باشد. درس ها و آموزش های رشته های تحصیلی زیرگروه شاخه تحصیلی کاردانش بیشتر به صورت عملی بوده و کارگاه ها و آموزش های فنی را شامل می شود. رشته های موجود در شاخه تحصیلی کاردانش برای برخی از افرادی که متقاضی یادگیری یک حرفه خاص، به صورت تخصصی بوده و قصد دارند به محض اتمام دوره تحصیلی در شاخه کاردانش جذب بازار کار شوند، بسیار مناسب می باشد. رشته های موجود در شاخه تحصیلی کاردانش بر خلاف شاخه فنی و حرفه ای به سه گروه کلی ، و تقسیم شده اند.
شاخه‌ی تحصیلی یکی از شش شاخه‌ی تحصیلی دانش‌آموزان در دوران دبیرستان محسوب می‌شود که افراد علاقه‌مند در سال نهم آن را انتخاب کرده و بعد از چند سال، دیپلم این رشته را دریافت می‌کنند. این رشته و در کنار آن رشته‌ی فنی حرفه‌ای رشته‌هایی هستند که کارگاهی و عملی می‌باشند، یعنی بیشتر کلاس‌های این رشته‌ها در کارگاه‌ها گذرانده می‌شود. فارغ‌التحصیلان این رشته علاوه بر مدرک دیپلم، مدرک فنی‌وحرفه‌ای نیز دریافت می‌کنند که می‌توانند با این مدرک در حوزه‌ی رشته‌ی خود مشغول بکار شوند، اما بااین‌حال برخی از دانش‌آموزان دوست دارند تحصیلات دانشگاهی نیز داشته باشند و مدارک بالاتری دریافت کنند. امکان در دانشگاه برای افرادی که در این رشته تحصیل کرده‌اند مهیاست و این افراد می‌توانند تا سطح نیز به ادامه‌ی تحصیل بپردازند. افرادی که در رشته‌ی کاردانش تحصیل کرده‌اند به روش‌های زیر می‌توانند وارد دانشگاه شوند و تحصیلات تکمیلی خود را بگذرانند: {✋رشته های متنوع و ارزش آفرین مانند مهندسی فناوری اطلاعات در گرایش های مختلف، الکترونیک، مکانیک، معماری، کشاورزی، مدیریت کسب و کار، کسب و کار اینترنتی، مدیریت تجاری سازی، مدیریت گردشگری، تبلیغات تجاری، تصویرسازی، بازرگانی بین المللی، طراحی لباس، سینما، موسیقی، مترجمی و ... با گرایش های متنوع} ۱. در روش اول دانش‌آموزان این شاخه می‌توانند پس از اخذ مدرک دیپلم در شاخه‌ی کاردانش، در آزمون سراسری دوره‌ی کاردانی پیوسته شرکت نموده و در صورت قبولی و موفقیت در کنکور در یکی از آموزشکده‌های فنی‌وحرفه‌ای سراسر کشور، مدرک کاردانی دریافت کنند. ۲. در روش دوم این افراد می‌توانند در رشته‌های بدون کنکور دانشگاه‌های مختلف ثبت‌نام کرده و ادامه تحصیل دهند و دارندگان دیپلم کاردانش برای ادامه‌ی تحصیل باید یکی از دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای، غیرانتفاعی، علمی کاربردی یا آزاد را انتخاب نمایند. ۳. در روش سوم فارغ‌التحصیلان شاخه‌ی کاردانش می‌توانند در صورت تمایل جهت شرکت در آزمون سراسری، با گذراندن دوره‌ی پیش‌دانشگاهی در یکی از دوره‌های ریاضی، تجربی، علوم انسانی یا هنر و اخذ مدرک پیش‌دانشگاهی اجازه‌ی شرکت در کنکور سراسری را به دست آورند.