May 11
🌷دهم ربیع الاول سالروز ازدواج حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت خدیجه (س) را به پیامبر عظیم الشان اسلام و همچنین ساحت مقدس امام زمان (عج) و تمام مسلمین جهان تبریک و تهنیت میگویم. 🌷🌷🌷
@tolid_mohtava_ammar
تپق های پیدر پی
فراموشی اسامی دولت مردان
خوابیدن وسط جلسات کاری بعضاً مهم
همه و همه کاخ سفید را مجاب کرده تا از بایدن آزمایش زوال عقل بگیرند
اصل حرفم اینجاست:
این که ما نتوانستیم از این باگ آمریکا نهایت استفاده را در رسانهها ببریم و هرچه بیشتر وجه آمریکا را تضعیف کنیم. نشان میدهد هنوز در جنگ رسانهای جای کار داریم.
#بایدن
#زوال
#آمریکا_رو_به_افول_است
@tolid_mohtava_ammar
اینقدر تحقیر را چطور به جان میخری ؟؟!
آن همه غرور که دانشگاه کلمبیا را میلرزاند کجا رفت؟!
چه کسی فکر میکرد احمدینژاد که همین چند ماه پیش سر آمدنش در انتخابات دعوا بود ،توسط کشور کوچکی چون امارات دیپورت شود....
#احمدی_نژاد
#امارات
#دیپورت
@tolid_mohtava_ammar
💡 #خواندنی | ماجرای نامگذاری #هفته_وحدت از زبان رهبر انقلاب
🗓️ همانطور که می دانید فاصله میان ۱۲ ربیع الاول، ولادت پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بنا بر روایات اهل سنت تا روز ۱۷ ربیع الاول که ولادت حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بنا بر روایات موجود در شیعه است هفته وحدت نامیده شده است. روشن است که وحدت میان مسلمانان و اتحاد بین فرقه های اسلامی امری لازم و ضرروی است. وحدت میان شیعه و سنی باعث می شود تا جهان اسلام مقابل قدرت های استکباری پیروز شود.
💌 روایتی که می خوانید گوشه ای از داستان نامگذاری این ایام است:
🗡️ از همان روزهای اولِ تبعید، آقای خامنهای با جریانی مواجه شد که کارشان، دمیدن بر اختلافات مذهبی منطقه بود. پول می گرفتند و کارهایی میکردند تا سُنی را پیش شیعه منفور کنند و شیعه را پیش سنی. ..آقای خامنهای برای مقابله با دسیسههای تفرقهافکنان، ابتدا راهِ دوستی با علمای اهلسنت منطقه را در پیش گرفت و برای مولویهای منطقه، پیام اتحاد فرستاد. ..بعد، کار از پیام و مکاتبه فراتر رفت. آقای خامنهای به دیدار مولویها میرفت و آنها به مهمانیِ این روحانیِ تبعیدی می آمدند.
🔶️ قدم بعدی، عملیکردن پیشنهادی بکر و وحدت آفرین در راستای زدودن اختلافات بود؛ پیشنهاد نامگذاریِ هفتهای به نام «هفتۀ وحدت» و برگزاری جشنهایی به مناسبت میلاد حضرت رسول. «قبل از انقلاب، اولین بار این هفتۀ وحدتی را که امروز معمول شده، ما در ایرانشهر راه انداختیم. ایام ربیعالاول شد. من به مسجد نور، مسجدِ رفیق قدیمی، آقای مولوی قمرالدین رفتم و به ایشان گفتم روز دوازدهم، روایت شماست؛ روز هفدهم، روایت ماست. بین اینها فاصلۀ کمی است؛ بیایید از دوازدهم تا هفدهم را جشن بگیریم. و من به عنوان حسن نیت، روز دوازدهم را در مسجد آلرسول جشن میگیرم و همین کار را هم کردم.»
📚کتاب برتبعید
📖 صفحه ۱۶۳ و ۱۶۴
💫 آیت الله سیدعلی خامنه ای و نوجوانان ایران اسلامی
#مبانی
#دشمن_شناسی
♦️عوض کردن ذهنیت مردم، هدف تهاجم فرهنگی دشمن♦️
📌هدفِ تهاجم فرهنگى دشمن اين است كه ذهن مردم را عوض كند؛ از راه اسلام منصرف نمايد و از مبارزه نااميد سازد.
☘آن آقايى كه خودش به حسب آنچه كه ما مىبينيم خسر الدنيا و الاخره است، بر مىدارد مىنويسد كه «ملت ايران خسر الدنيا و الاخره شدهاند»! مىنويسند، و چاپ هم مىكنند كه «مسلمانهاى عالم و از جمله ملت ايران، خسر الدنيا و الاخره شدند.» چرا؟ چون با امريكا جنگيدند؛ مقصودش اين است! اين، خسر الدنيا و الاخره بودن است؟! ملت ايران كه توانست خود را از ذلّتِ وابستگى نجات دهد؛ توانست خود را از ذلّت و ننگ ارتباط و اتّصال با رژيم منحوس دست نشاندهى فاسد پهلوى و ارتباط با امريكا نجات دهد و اينطور شجاعت و شهامت و سربلندى در دنيا از خود به نمايش بگذارد و در جادهى آزادگى گام نهد، خسر الدنيا و الاخره است؟! اين جوانان ما، اين خانوادههاى مؤمن ما، اين زن و مرد دلباختهى دين و عاشق راه خدا، خسر الدنيا و الاخرهاند؟! خودشان خسر الدنيا و الاخرهاند! كسى كه اين را مىگويد، حقيقتاً خسر الدنيا و الاخره است. نه دنيا دارند، نه آخرت. دنياشان، دنياى نكبت؛ آخرتشان هم بلاشك، قهر و عذاب الهى است. نسبت به مردم اين حرفها را مىزنند و پخش هم مىكنند. براى چه پخش مىكنند؟ براى اينكه مردم را متزلزل كنند؛ براى اينكه ايمان مردم را عوض كنند. اين، كار كيست؟ كار همان دشمنى كه استقلال اقتصادى به ضرر اوست، استقلال سياسى به ضرر اوست؛ استقلال فرهنگى به ضرر اوست.¹
1.بیانات در دیدار کارگران و فرهنگیان کشور، به مناسبت (روز کارگر) و (روز معلم) ۱۳۷۲/۲/۱۵
این روزها سیل عظیم واردات واکسن خارجی شدت گرفته در حالی که واکسنهای داخلی همچون برکت کمیاب شدند، ما خواستار رسیدگی به مسأله کمبود واکسن داخلی آن هم در شرایطی که کشور خواهان بازگشایی مدارس و دانشگاههاست، هستیم.
تأخیر در این امر یعنی امر سلامت که واکسن داخلی از سایر واکسنها کارایی بیشتر دارد و همچنین اهمیتهای اقتصادی،ملی، سیاسی و اجتماعی است، اصلا و ابدا جایز نیست.
نشر حداکثری..
#تولید_ملی
#واکسن_داخلی
#واکسن_برکت