8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹علت ایجاد بیماری پارکینسون
🎙️طبیب #شیرازیان
▫️وقتی رطوبت خون به دلیل خوردن خوراکیهای گرم و خشک افزایش پیدا کند، فرد دچار بیماری پارکینسون میشود.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
⚠️کوچک شدن قاعده هرم جمعیتی
▫️حامد برکاتی، مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: برای موضوع جمعیت همه باید تمام قد فعالیت کنند در غیر این صورت جمعیت پیش رو قابل مدیریت نخواهد بود. الان هم دیر شده است و زمان خیلی خوبی نیست.
▪️برکاتی ادامه داد: ما در سال ۱۴۲۵ یا ١۴٣٠ حدود ٩٨ میلیون نفر جمعیت خواهیم داشت و در سال ۱۴۸۰ جمعیت ما کاهشیتر شده و ۹۴ میلیون میشود. اگر سال ۱۴۲۵ را با امروزمان مقایسه کنیم در آن زمان ٣٠ درصد جمعیت سالمند خواهد بود و حدود ۵٠ میلیون نیروی کار بین ١۵ تا ۶۵ سال خواهیم داشت؛ در حالی که اکنون با ۸۵ میلیون جمعیت فقط ١٠ درصد جمعیت کشور سالمند است.
▫️وی افزود: در حالی که دهه ۶٠ رشد جمعیت ۳.۵ درصد بود و اکنون در سال ١۴٠٠ کمتر از ۰.۷ درصد است.
ادامه 🔻
▫️برکاتی گفت: در ۴۵ سال گذشته ١٠ سال جمعیت کشور پیرتر شده است. جمعیت دهه شصتیها در نیمه دوم دهه ۹۰ به زاد و ولد رسیدند و اوج افزایش جمعیت در دهه ٩٠ مربوط به فرزندآوری جوانان دهه ۶۰ بود. ما فرصت محدودی داریم چون هر ٧ تا ٨ سال میزان جمعیت مولد کمتر میشود و این روند تا ۱۵ سال آینده ادامه خواهد داشت. افراد دهه ۶٠ در ٧ تا ٨ سال آینده از چرخه باروری خارج خواهند شد. تحقیقات و تجربیات نشان میدهد که فرزندآوری در بالای ۴٠ سالگی در عمل خاتمه پیدا میکند.
▪️وی ادامه داد: به دلایلی تمایل به فرزندآوری در سنین بالاتر رخ داده است و چون توازن بین اشتغال و فرزند آوری یا تحصیل و فرزندآوری برای خانمها برقرار نشده است، این فاصله بیشتر شده است و فاصله ازدواج و فرزند اول هم بیشتر شده است. ١٧ درصد بارداریها در سنین بالای ٣۵ سال است و تأخیر در فرزندآوری یکی از چالشهایی است که باید مدیریت شود. اوج فرزندآوری در سنین ٢۵ تا ٢٩ سال است و این اوج برای گروههای مختلف متفاوت است و رهبر انقلاب به فرزندآوری در نخبگان تاکید داشتند. بر اساس منحنی و آمار، خانم فوق لیسانس و لیسانس اوج باروریاش ٣٠ سالگی است و خانمهای با سواد کمتر در سنین پایینتر باردار میشوند. خانمهای تحصیل کرده باید حمایت شوند تا در سنین پایینتر باردار شوند.
▫️برکاتی افزود: سن فرزندآوری و میانه سن ازدواج در کشور بالا رفته است و متوسط سن ازدواج در آقایان ۲۸.۵ سال و در خانمها ٢۴ سال است و فرزند اول ۴.۵ سال بعد و فرزند دوم ۵.۵ سال بعد است؛ یعنی خانم در ۳۶ سالگی میتواند دو فرزند داشته باشد. ما بیش از یک سال و نیم است که فاصله بین بارداری را در شبکه اصلاح کردیم و ١٨ تا ٢۴ ماه بعد از تولد فرزند اول میتوان اقدام به تولد فرزند دیگر کرد و مشاورهها برای فرزندآوری افراد از ١٢ تا ١٨ ماه بعد اتفاق میافتد.
▪️وی تاکید کرد: جمعیت باید مدیریت شود و ما در ۸ سال فرصتی که داریم باید مشکل جمعیت را جبران کنیم. تعداد خانمهایی که در سالهای پایانی عمر همسر ندارند ٣ تا ۴ برابر خواهد شد و با پدیده زنانه شدن سالمندی مواجه خواهیم شد؛ آن هم خانمهایی که سلامت و تمکن مالی کافی ندارند.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
🎞️رطوبت انعطاف ایجاد میکند
🎙️طبیب #شیرازیان
▫️رطوبت انعطافپذیری را در انسان بالا میبرد.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍱 هضم بهتر غذا در هوای سرد
👤طبیب #شیرازیان
❄️سردی بیش از اندازه روی درون تاثیر میگذارد. درون به صورت هوشمند عمل میکند، اگر سردی زیاد شد، قوه مدبره بدن، متوجه درون میشود و عمل هضم بهتر انجام میشود.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️اصل تربیت است، بعد آموزش
👤 مرحوم آیت الله #آل_اسحاق
▪️هیچ کدام از انبیاء خود را معلم ریاضی مطرح نکردند. انقلاب تمام انبیاء انقلاب فرهنگی است.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دروازه_ظهور
تقدم به ساحت قدسی حضرت حجت عجّل الله تعالی فرجه الشریف
کاری از:
روابط عمومی سلامتکده طب سنتی بوعلی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
✅ سلامتکده طب سنتی بوعلی، با بیش از سه دهه فعالیت قانونی در حوزه درمان و تولید داروهای کاملا گیاهی
#سلامتکده_طب_بوعلی
آیتالله #آل_اسحاق(ره)
❇️نشانی سایت هوشمندترین پرتال طب سنتی: www.bouali.me
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb