هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
امام صادق علیه السلام:
سویق، از هفتاد نوع بلا جلوگیری میکند.
🍃
🌸🍃
#حدیث
#سویق
🍎https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🥫تاریخچه ورود غذای کنسروی به ایران
🔻اولین کنسروها را ارامنه روسیه در سال ۱۳۰۱ به ایران آوردند که کنسرو خاویار بادمجان بود. در اوایل حکومت رضاخان اولین کارخانه کنسروسازی در قائمشهر فعلی به دست فردی که از همان ارامنه روسیه بود در ایران تاسیس شد. در ابتدا کنسرو در ایران بازار خوبی نداشت.
🔸ساخت قوطی فلزی برای کنسرو از سال ۱۳۰۷ در ایران رایج شد. این قوطیهای فلزی در آن زمان به طور دستی و با استفاده از قیچی ساخته میشد و بیشتر برای سبزیجات به کار میرفت. این صنعت رشد کرد تا این که در سال ۱۳۳۰ اولین قوطی فلزی جهت بسته بندی روغن نباتی جامد به وسیله دستگاههای مدرن ساخته شد و اولین حلبهای روغن وارد بازار شد.
🔹کارخانه شمشاد، مهرام و «یک و یک» از جمله کارخانههایی بودند که کار بستهبندی و کنسروسازی را در سالهای قبل و بعد از دهه ۴۰ آغاز کرده بودند. این کارخانهها برای جا انداختن صنعت کنسرو در ایران خیلی تلاش کردند و به نوعی به جنگ سنت و غذاهای سنتی رفتند.
⬅️این کارخانهها در آن زمان نتوانستند موفقیتی در بازارهای داخلی کسب کنند، به همین دلیل محصولاتشان را به خارج از کشور سوق دادند. کارخانه «یک و یک» در این زمینه موفقیت قابل توجهی کسب کرد. مشتریان این کارخانه در آن زمان اغلب ایرانیانی بودند که در خارج از کشور زندگی میکردند و به این ترتیب میتوانستند غذای ایرانی را در ممالک مختلف تهیه کنند.
📚تغذیه، زندگی بدون سبک، امیرحسن شهگلی، صفحه ۴۳
#سبک_زندگی
🍎https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔹آموزش مزاج شناسی(۴) - آشنایی با اخلاط چهارگانه
🔻اخلاط مواد سیال و مرطوبی هستند که غذا بعد از تغییر حالت به آنها تبدیل میشود.
اخلاط چهار تا هستند:
1⃣خون(دم) که مزاج آن گرم و تر است
2⃣صفرا که مزاج آن گرم و خشک است
3⃣بلغم که مزاج آن سرد و تر است
4⃣سودا که مزاج آن سرد و خشک است
📍البته بعضی حکما به سه خلط اعتقاد داشته و خون را جامع همه مایعات جاری در رگ دانستهاند. بعضیها هم به وجود دو نوع خون عقیده دارند؛ یکی خلط مجزا و دومی همه محتویات داخل رگ.
📚مبانی طب سنتی، سید محمدعلی سیدنظری، صفحه ۵۳
#مبانی_طب_سنتی
#مزاج_شناسی
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️پیرمرد دیابتی که باید ۱۵ میلیون تومان میداد تا پایش را قطع کنند، با طب سنتی درمان شد
⬅️این پیرمرد کرجی روزی سی تا #انسولین تزریق میکرد که حالا با کمک داروهای گیاهی نیازی به آنها ندارد.
#تجربیات
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
🌷امام صادق علیه السلام فرمود: پیامبر خدا به درگاه پروردگار خویش از کمر درد نالید. خداوند به او فرمود که دانه با گوشت یعنی هلیم بخورد.
📚اصول کافی، جلد ۶، صفحه ۳۲۰
#حدیث
🍃
🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔥مزاجشناسی (۵)- نشانههای گرمی بدن و انواع آن
🔸نشان گرمی، غلبه تشنگی است و سوزش و زردی یا سرخی عضو و از سردی راحت یافتن.
1⃣اما اگر سبب گرمی، زیادتی خون بود، گرانی سر و خمیازه و فازه و پینکی[چرت زدن] و کندی حواس و شیرینی دهان و سرخی رنگ بدن و سرخی زبان و برآمدن دنبلها[همان دمل] و بثرها[جوش] و برآمدن خون از بُن دندان و بینی و کسل و کاهلی و درد اعضا دلیل آن است.
2⃣و اگر سبب گرمی، زیادتی صفرا بود، زردی رنگ بدن و زبان و زردی چشم و تلخی دهان و خشکی و درشتی زبان و بینی و تشنگی مفرط و ضعف اشتهای طعام و غثیان[حالت تهوع] و قشعریره[لرزه] دلیل آن است.
📚میزان الطب، حکیم محمد اکبر ارزانی، صفحه ۵
#مزاج_شناسی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
ناباروری.mp3
714.4K
⬅️#تجربیات مردی که در درمان ناباروری از #طب_کلاسیک نتیجهای نگرفته بود و توانست با کمک طب سنتی و رجوع به #سلامتکده_طب_سنتی_بوعلی صاحب فرزند شود.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
☕وقتی کافیشاپهای بیروح جای قهوهخانههای پرشور را گرفتند
💡هر کدام از دو شیوه غذایی مدرن و سنتی، فرهنگی با خود به همراه دارد که با دیگری متفاوت است. این تفاوت را میتوانید خیلی راحت در بررسی فضای فرهنگی نهادهای مربوط به هر یک و تیپ شناسی مشتریانشان ببینید.
✅مثلا در قهوهخانههای سنتی که البته تقریبا از میان رفتهاند، معمولا افراد با هم به گپ و گفت مشغول میشدند. در قهوه خانه با جمعیتهای جدا از هم مواجه میشویم که معمولا چند نفره هستند. اغلب مواقع، افراد روی تخت مینشینند و صندلی ندارند. در و دیوار قهوهخانه با جملاتی از بزرگان و اشعاری از حافظ، سعدی و فردوسی تزئین شده است.
✅البته در قهوهخانههای قدیم، نقاله خوانی و پرده خوانی و شعرخوانی نیز صورت میگرفت. یک دیالوگ جمعی در میان آنها در میگرفت که احتمالا با ذکر اخبار سیاسی و روایات دینی و داستانهای ملی پیش میرفت.
❌اما در کافیشاپها اولین احساسی که به ما دست میدهد این است که وارد یک فضای مدرن شدهایم. خود کلمه کافیشاپ، جملات عاشقانه و شعرهای نو و عکسهای رمانتیک مدرن، نورپردازی فضا و صدای موزیک پاپ یا راک باعث میشود که احساس کنیم وارد یک فضای مدرن شدهایم.
❌در کافیشاپهای مدرن، فضا کاملا شخصی یا دو نفره طراحی شده است و حتی یک نگاه اضافی به میز کناری میتواند جسارتی بزرگ و فضولی تلقی شود. دیگر از جمع های صمیمی خانه و قهوهخانه خبری نیست. افراد در این جا همگی روی صندلیهای رنگارنگ و شیک نشستهاند.
📚تغذیه، زندگی بدون سبک، صفحه ۴۹ و ۵۰، امیرحسین شهگلی و محمد هادی محمودی
#سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/3539009
🔹پایگاه جامع اطلاعرسانی مجموعه سلامتکده طب بوعلی
📌مؤسس: حکیم آیت الله محمد آل اسحاق (ره)
✔با بیش از ۳دهه تجربه درمان
✔با بیش از ۷۰ مجوز رسمی از وزارت بهداشت
✔با مجهزترین كارخانه تولید دارو، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت
🔗نشانی سایت:
www.bouali.me
آدرس سلامتکده:
قم، بلوار شهید دل آذر، خیابان قدس(زاویه)
کوی ۶(کوچه شهید آل اسحاق), پ ۴۷
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🥛شیر، اولین غذای کامل انسان
🍼شیر اولین و طبیعیترین غذای انسان است. برخلاف بسیاری از غذاها، شیر یک غذای کامل است که با برخورداری از ترکیبات بالایی چون پروتئین، کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی، مس، آهن، گوگرد، فسفر و ویتامینهای ب، آ، د و مواد معدنی، نارساییهای ناشی از سوء تغذیه را جبران میکند.
🔸خدای مهربان نیاز به شیر و چگونگی نوشیدن آن را در اعماق ذات انسان قرار داده است. بدین سان آدمی زندگی را با شیر آغاز کرده و لذت حیات این دنیا را با شیر تجربه میکند و برای همین است که طعم شیر طعم حیات است.
⚠️متاسفانه بسیاری از مردم شیر نمیخورند و اگر میخورند به دلیل عدم اطلاع از نحوه مصرف صحیح آن، مواد موثره شیر جذب بدنشان نمیشود که نتیجه آن، خروج از اعتدال و گرفتار شدن به بیماریهای مختلف و صعب العلاج و انواع کم خونی میباشد.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb |
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔰مراحل هضم غذا - بخش دوم
بخش اول:
https://eitaa.com/ehyagaraneteb/79
3⃣هضم سوم(هضم عروقی)
در مرحله بعد، اخلاط و مواد از کبد و ترشحات سایر غدد بدن وارد رگها میشود. از برخورد این مواد با یکدیگر در داخل رگهای بدن، مواد جدیدتری ایجاد میشود و فضولات جدیدتری هم ساخته میشود.
4⃣هضم چهارم (هضم بافتی)
در این هضم، هر بافتی که مواد مورد نیاز خود را از دست داده باشد آن مواد را دوباره از رگها میگیرد. همچنین موادی را برای تولید انرژی از رگها دریافت میکند و فضولات خود را هم به داخل رگ میریزد یا از طریق پوست دفع میکند.
🔻البته قدما، فضولات هضم سوم و چهارم را دقیقاً تفکیک نکردهاند، ولی مو، عرق، چرک، نفس (بازدم) و ناخن از جمله فضولات هضم سوم و چهارم هستند.
📚مبانی طب سنتی، سید محمدعلی سیدنظری و دکتر حبیب صبوحی، صفحه ۵۲
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«آخرین ترانه» / مستند زندگی شهید ابوالحسن آل اسحاق (رحمت الله علیه)
⭕️نسخه معرفی
تهیه کننده و کارگردان:
سیدفخرالدین موسوی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb